Xiaomi Mi Box S

αρα πολυ πιθανο να τρεχει μονο απο usb,HD-AUDIO.
αλλα και παλι απο την στιγμη που δεν το υποστηριζει το Kodi στα audio options(εχει direct μονο dd και dts)πως θα παιξει..??
κατσε να δω απο usb και θα σου πω.

μπα....οτι ειναι atmos παιζει μονο Pcm.

δεν ξερω τι ακριβως εννοεις(:drool:),αλλα εμενα δεν περναει τιποτε απο hd-audio.
το μονο που παιζει απ`ολες τις εφαρμογες(netflix,kodi)ειναι μονο dd(+)&dts.
τιποτις αλλο...:Banane0:

Το πρώτο, και "καθαρόαιμο" Dolby Atmos είναι "υποσύνολο" του Dolby TrueHD. Είναι lossless συμπίεση το εν λόγω format, δηλαδή έχει μεγάλο ρυθμό δεδομένων (bitrate).
Το "νεότερο" feature είναι η προσθήκη υποστήριξης Atmos σε υψηλά συμπιεσμένη μορφή στο format Dolby Digital Plus (E-AC-3) [ αυτό έχει το Netflix ].

Το Atmos που βρίσκεις σε Blu-ray δίσκους είναι το lossless, που θέλει υποστήριξη από τον ενισχυτή σου ( θέλει δηλαδή να έχει υποστήριξη Dolby Atmos, και για να γράψει Dolby Atmos στην οθόνη ο ενισχυτής πρέπει να έχεις ρυθμισμένα ηχεία Atmos ή έστω ενεργό το Dolby Height Virtualizer ).
Αυτό αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Mi Box S.

Το 2ης μορφής Atmos υποστηρίζεται αν δεν κάνω λάθος από το Mi Box S, φυσικά θέλει ο ενισχυτής σου να υποστηρίζει Dolby Digital Plus ( και να έχει updated firmware ) και φυσικά να έχεις όπως και στην πρώτη περίπτωση ρυθμισμένα (δηλωμένα) στον ενισχυτή ηχεία Atmos ή το Height Virtualizer ενεργό.

Το γράφει στο input ότι πρόκειται για Dolby Atmos over DD+ στη φωτογραφία. Τα αναφέρει όλα.

Επίσης από USB έχω περάσει με το Mi Box S και DTS HD Hi Res στον 6014, ενώ στο σπίτι έχω δει στην οθόνη του SR8002 και DTS HD Master Audio.

Πάντως είναι γεγονός ότι το Mi Box S είναι λίγο ιδιαίτερο στο τι περνάει και πως και από που, αλλά και τι βλέπει συνδεμένο στην HDMI του.<---- γενικά δεν περιμένω από τη Xiaomi να ακολουθεί τα πρότυπα που έχουμε συνηθίσει εμείς του Home Cinema, και προφανώς δεν την απασχολεί και την ίδια να τα κατανοήσει/τα κάνει να λειτουργήσουν σωστά.

ΟΚ βέβαια για boxάκι αυτής της τιμής δεν μπορείς να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το πρώτο, και "καθαρόαιμο" Dolby Atmos είναι "υποσύνολο" του Dolby TrueHD. Είναι lossless συμπίεση το εν λόγω format, δηλαδή έχει μεγάλο ρυθμό δεδομένων (bitrate).
Το "νεότερο" feature είναι η προσθήκη υποστήριξης Atmos σε υψηλά συμπιεσμένη μορφή στο format Dolby Digital Plus (E-AC-3) [ αυτό έχει το Netflix ].

Το Atmos που βρίσκεις σε Blu-ray δίσκους είναι το lossless, που θέλει υποστήριξη από τον ενισχυτή σου ( θέλει δηλαδή να έχει υποστήριξη Dolby Atmos, και για να γράψει Dolby Atmos στην οθόνη ο ενισχυτής πρέπει να έχεις ρυθμισμένα ηχεία Atmos ή έστω ενεργό το Dolby Height Virtualizer ).
Αυτό αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Mi Box S.

Το 2ης μορφής Atmos υποστηρίζεται αν δεν κάνω λάθος από το Mi Box S, φυσικά θέλει ο ενισχυτής σου να υποστηρίζει Dolby Digital Plus ( και να έχει updated firmware ) και φυσικά να έχεις όπως και στην πρώτη περίπτωση ρυθμισμένα (δηλωμένα) στον ενισχυτή ηχεία Atmos ή το Height Virtualizer ενεργό.

:2thumb22sup:

Ξέρει κάποιος/έχει βρει την αιτία γιατί στον cosmote tv ott το box βγάζει τόσες φορές μια μαύρη οθόνη ενώ ο ήχος ακούγετε κανονικά?

Μιλάω για το κανάλι 4k

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ξέρει κάποιος/έχει βρει την αιτία γιατί στον cosmote tv ott το box βγάζει τόσες φορές μια μαύρη οθόνη ενώ ο ήχος ακούγετε κανονικά?

Μιλάω για το κανάλι 4k

δεν εχω τετοιο θεμα.
κανε μια επανεκινηση γιατι το συγκεκριμενο μηχανακι,τις χρειαζεται συχνα...

Αυτή την περίοδο βλέπω το Murder, 4-5 επεισόδια ημερησίως, αν εξαιρέσουμε ένα επεισόδιο που έπιασε τα 6.4Mbps, το επόμενο και όλα τα υπόλοιπα τις τρεις τελευταίες μέρες κλειδώνουν πάντα στα 2.7, γιατί τόσο χαμηλά ξέρουμε κάτι επ αυτού;

Αυτή την περίοδο βλέπω το Murder, 4-5 επεισόδια ημερησίως, αν εξαιρέσουμε ένα επεισόδιο που έπιασε τα 6.4Mbps, το επόμενο και όλα τα υπόλοιπα τις τρεις τελευταίες μέρες κλειδώνουν πάντα στα 2.7, γιατί τόσο χαμηλά ξέρουμε κάτι επ αυτού;

δεν το εχω τσεκαρει.
μηπως εριξε παλι το br το netflix λογω καραντινας σε καποιες σειρες?
καμια φορα την ακουει με το wifi το μποξακι.
ειδικα με την 5αρα..

οσοι εισαστε σε τηλεορασεις 1080p και μπορειτε κανετε μια δοκιμη,εμενα μου παιζει καλυτερα σε 720p παρα σε 1080p.Στα 1080 ειναι σαν να χανει frames
Καλησπέρα παιδιά έχω μια panasonic et60 και το mi box ,πρόσεξα ότι η εικόνα δεν είναι τόσο ομαλή στο netflix ,ψάχνοντας κατέληξα ότι η ροή της εικόνας βελτιώνεται δραματικά όταν ρίξω τη ανάλυση στα 720p η αν αλλάξω το χρωματικό προφιλ στο device preferences/display/screen resolution/color space settings και από ycbr422 το βάλω rgb ,σε αυτήν την περίπτωση βέβαια νομίζω ότι χάνω σε ποιότητα.
Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο ;

Στάλθηκε από το SM-T725 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι είναι σωστό ,όταν το βάζω στο auto βρίσκει 1080 50hz και color space 4.2.2
Τότε το κάνει ποιο έντονα

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι είναι σωστό ,όταν το βάζω στο auto βρίσκει 1080 50hz και color space 4.2.2
Τότε το κάνει ποιο έντονα

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επανεκινηση το μποξακι,κλεισε το auto resoloution και παιξε με ολα τα refreshrate.
η τιβι σου ειναι παλια και μπορει να μην "κουμπωνει" σωστα με το xiaomi.
καπου ειχα διαβασει παλι εδω μεσα για παροιμια περιπτωση....

Μιλάω για το κανάλι 4k

Δοκίμασε με άλλο καλώδιο hdmi.

Στον infocus in80 είναι συνδεδεμένος, κι όμως χωρίς να υποστηριζει hdr στο rgb έχω τεχνουργήματα στα σκοτεινά ενώ στις δύο τεσσάρες παίζει μία χαρά.

χρωματικος ευρος ειναι που δεν ξερω κατα ποσο το υποστηυριζει σωστα η fullhd αναλυση.
κατσε να σου απαντησει καποιος ειδικος,αλλα αφου βλεπεις καλυτερα,αστο εκει..

Το τηλεοπτικό υλικό και οι ταινίες σε download/blu-ray/dvd είναι 4:2:0 το subsampling ratio τους.
To 4:4:4 είναι απαραίτητο για χρήση PC και βοηθάει κάπως και στο gaming ( χρειάζεται φυσικά να το υποστηρίζει και η τηλεόρασή σου )