Xiaomi Mi Box S

Αυτο με το χειριστήριο είναι θέμα Bluetooth. Αυτό αργεί να ανοίξει δε φταίει η συσκευή. Αν πάρετε τηλεκοντρόλ με ir λειτουργία θα δείτε ανοίγει αμεσα
Γνωρίζεις κάποιο που να συνεργάζεται με το συγκεκριμένο mi box s;

Αυτο με το χειριστήριο είναι θέμα Bluetooth. Αυτό αργεί να ανοίξει δε φταίει η συσκευή. Αν πάρετε τηλεκοντρόλ με ir λειτουργία θα δείτε ανοίγει αμεσα
Έχω ένα με το τελευταίο update και το χειριστήριο ανταποκρίνεται ΜΕΤΑ από 1 λεπτό αφού ανοίξει.

Έχω και ένα άλλο σε άλλο χώρο που ΔΕΝ έκανα το τελευταίο update και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.

Εντωμεταξυ το update στο 1 το έκανα και καλά για καλύτερά. Τι καλύτερο έχει; Βέβαια η χρήση είναι πολύ απλή YouTube/Netflix οπότε δεν παρατηρήσαμε καμία διαφορά πέρα από αυτό με το χειριστήριο

Δεν ισχύει σε μένα αυτό.
Στο ένα από τα 2 που έχω, ανταποκρίνεται άμεσα.
Το ίδιο firmware εχουν και τα 2 είναι με bluetooth

Και εμένα το ίδιο θέμα .έχω δύο στην κατοχή μου ,το ένα δεν έχει κανένα θέμα,το άλλο δε έχει αργη απόκρουση στο πρώτο άνοιγμα.κ τα δυο έχουν το ίδιο τελευταίο firmware

Κάπου στα settings, νομίζω έχει μια επιλογή για να κάνει disconnect τις bluetooth συσκευές όταν μπαίνει σε stand-by (μόλις δηλ, πατάει κανείς το power στο τηλεκοντρόλ).
Όσοι έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την εν λόγω επιλογή.
Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Μήπως ξέρετε πως το λέει στις ρυθμίσεις?

Kαλησπερα , ερωτηση , πως μπορω να βαλω μια εφαρμογή εκτος google play ,γιατί δεν την βρισκω και να την κανω εγκατασταση , (π.χ μεσου καποιου Usb stick) ;
και τελος απο που κατεβαζω εφαρμογες για το Mibox s ;
Ευχαριστω .

Kαλησπερα , ερωτηση , πως μπορω να βαλω μια εφαρμογή εκτος google play ,γιατί δεν την βρισκω και να την κανω εγκατασταση , (π.χ μεσου καποιου Usb stick) ;
Ευχαριστω .

USB Stick.
Κατέβασμα από site όπως π.χ. το apkmirror ή το apkpure
και εγκατάσταση μέσω file browser όπως τον X-plore.

Ευχαριστω .
Εγώ χρησιμοποιώ το Send files to tv.
Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή στο Mi box και στο τηλέφωνο σου, κατεβαζεις την εφαρμογή στο τηλέφωνο και την στέλνεις στο mi box

USB Stick.
Εγώ χρησιμοποιώ το Send files to tv.
Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή στο Mi box και στο τηλέφωνο σου, κατεβαζεις την εφαρμογή στο τηλέφωνο και την στέλνεις στο mi box
EΥχαριστω και τους δυο ! απλα στο δεύτερο δεν εχω ανδροιδ τηλ εχω iphone , αλλα με καλύπτει και το πρώτο του συνονόματου :)

• Like
Reactions: billpeppas
USB Stick.
Καλησπερα και Καλή επιτυχία στο φορουμ συνονόματε !
εχουμε καποιο οδηγο για το kodi στο Mibox s ?
δεν εχω ασχοληθεί ποτε με το kodi αλλα τωρα που το εβαλα
θελω να εχω και εξώφυλλα αν ειναι εφικτο και οτι αλλο καλοδεχούμενο :)
ευχαριστω .

Καλησπερα και Καλή επιτυχία στο φορουμ συνονόματε !
εχουμε καποιο οδηγο για το kodi στο Mibox s ?
δεν εχω ασχοληθεί ποτε με το kodi αλλα τωρα που το εβαλα
θελω να εχω και εξώφυλλα αν ειναι εφικτο και οτι αλλο καλοδεχούμενο :)
ευχαριστω .

Καλησπέρα συνονόματε!
Δυστυχώς με το Kodi δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά, σχεδόν καθόλου θα έλεγα, πέραν από τα settings για σωστή εικόνα και ήχο, δεν έχω ασχοληθεί με front end, library plugins, κλπ.

Σίγουρα κάποιο παιδί εδώ θα έχει κάνει...διατριβή στο Kodi, τσέκαρε στο "επίσημο" θέμα για το Kodi μήπως υπάρχει κάτι, ή ρίξε την ερώτηση εκεί και θα σου απαντήσει κάποιο από τα παιδιά σίγουρα με προτάσεις :)

• Like
Reactions: b_bil2
Έκανε φίλος το τελευταίο update και από τότε δεν επανήλθε το μηχάνημα βγάζει μαύρη οθόνη και αναβοσβήνει το άσπρο λαμπάκι. Υπάρχει τρόπος να συνέλθει ή τέλος;

Καλησπέρα συνονόματε!
Δυστυχώς με το Kodi δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά, σχεδόν καθόλου θα έλεγα, πέραν από τα settings για σωστή εικόνα και ήχο, δεν έχω ασχοληθεί με front end, library plugins, κλπ.

Σίγουρα κάποιο παιδί εδώ θα έχει κάνει...διατριβή στο Kodi, τσέκαρε στο "επίσημο" θέμα για το Kodi μήπως υπάρχει κάτι, ή ρίξε την ερώτηση εκεί και θα σου απαντήσει κάποιο από τα παιδιά σίγουρα με προτάσεις :)
Εγινε ευχαριστω !

• Like
Reactions: billpeppas
γιατι να μην δουλευει?
επισημο και πιστοποιημενο android tv box ειναι και παιζει ολες τις επισημες εφαρμογες.
ας το επιβεβαιωσει καποιος,αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα.

• Like
Reactions: g7maks