ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
AVClub Enthusiast
Καλυτερα...Προσωπικά σε εμένα την έβγαλε πριν από μήνες, διάβασα για τα προβλήματα και δεν την έκανα και από τότε δεν την έχει βγάλει ξανά !
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλυτερα...Προσωπικά σε εμένα την έβγαλε πριν από μήνες, διάβασα για τα προβλήματα και δεν την έκανα και από τότε δεν την έχει βγάλει ξανά !
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σας έρθει μια ειδοποίηση ότι υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού.Την έψαξα στην διαδρομή που αναφέρετε πριν λίγες μέρες δεν μου έβγαλε κάτι, ή προηγούμενη που έχω είναι του 2021 για αυτό και ρώτησα για το reset.
Αρα το κάνουμε το reset;
Θα την βγάλει;
Είναι ρίσκο να την βάλουμε μπορεί να χαλάσουμε κάτι;
Πάμε με την λογική εφόσον δουλεύει δεν το πειράζουμε;
Στάλθηκε από το PGT-N19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δουλεύει μια χαρά, το μόνο θέμα είναι δεν παίζει ότι δεν αναγνωρίζει η hdmi σαν συμβατό. Αν συνδεθεί απευθείας σε πολυκάναλο παίζει dts και dolby digital plus.Στο gen2 έχουν σταματήσει την οπτική για 5.1 ήχο; Όντως;
Με την 12 πλέον είναι τέλειο. Λίγο πιο γρήγορο να ήταν μόνοΜε την 12 σταμάτησε να δουλεύει η spdif έξοδος.
Δεν ανάβει ούτε καν το κόκκινο φωτάκι της οπτικής
Android 11 με Google TV έχει με κάποια θεματάκια στην αναπαραγωγή σε όλους video players. Ο ενσωματωμένος player παίζει υποδειγματικά μόνο που δεν υποστηρίζει υποτίτλους. Διάθεση διόρθωσης των προβλημάτων αυτών δεν φαίνεται. Η αναβάθμιση σε 12 φαίνεται να είναι αυτή που θα λύσει τα θέματα.Έχω ένα mibox με android 9 και δεν το πειράζω (priceless η ψυχική ηρεμία)
Το έχω για καβαντζα για ένα άλλο σύστημα που δεν έχει HDMI και πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω οπτική για να έχω AC 5.1 (δεν μ ενδιαφέρουν τα HD φορμά)
Παρηγγειλα ένα δεύτερο gen2 που θα το χρησιμοποιήσω αυτό στην τηλεόραση οπότε και να μην δουλεύει η οπτική δεν με πειράζει. Λογικά θα έχει Android 12
Χρόνια Πολλά![]()
t-support.gr
εγώ θα σου πρότεινα κάποιον που να έχει και usb θυρες https://www.e-active.gr/tp-link-usb-hub-3-0-gigabit-ethernet-adapter-ue330-v2Ενημερωτικά ήρθε με 11 και η οπτική δουλεύει μια χαρά!
(δεν υπάρχει όμως επιλογή spdif out και το έχω αφήσει στο auto) .
Ποιο ανταπτορακι είπαμε παίρνουμε για Ethernet; Όποιο να ναι;
π.χ.
TP-LINK UE306 v1 USB Αντάπτορας Δικτύου για Ενσύρματη σύνδεση Gigabit Ethernet
Πρότυπα Δικτύωσης IEEE 802.3/3u IEEE 802.3ab Ρυθμός Μεταφοράς Δεδομένων 1000 Mbps Συνδεσιμότητα Σύνδεσηt-support.gr
Edit: δεν παίζει αυτός ο ανταπτορας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.