Pgate4
Senior Member
- 27 August 2014
- 629
Δοκιμασα κ απο τα δυο αλλα παντα το δουλευα με ρευμα..
Ναι ετσι πρεπει,αρα απο εκει εισαι οκ
Δοκιμασα κ απο τα δυο αλλα παντα το δουλευα με ρευμα..
Δεν αναφέρει ούτε τιμή ούτε πότε θα κυκλοφορήσει. Ελπίζω σύντομα και σε φυσιολογική τιμή .![]()
Xiaomi TV Stick 4K - Xiaomi Global Official
Xiaomi TV Stick 4K Portable 4K Streaming Media, Powered by Android TV™ 11, Google Assistant* built-in, Dolby Atmos™ and Dolby Vision® supported.www.mi.com
Google Sabrina πετάει.... Mi stick σέρνεται....Ειναι streaming συσκευη, τα 8 χωρις να ειναι 'βελτιστα' ειναι ικανοποιητικα για το χαρακτηρα της συσκευης.
Με την ιδια λογικη και τα nvidia Shield TUBE & google Sabrina θα επρεπε να σερνονται κατι που δεν συμβαινει φυσικα.
Συμφωνώ απόλυτα για το Sabrina .Google Sabrina πετάει.... Mi stick σέρνεται....
Google Sabrina πετάει.... Mi stick σέρνεται....
Αυτό που σου έβαλε ο αδερφός nakata.... Πετάει.... Εγώ πάντως το πήρα από eshop για να γλυτώσω έξοδα αποστολής και για αμεσότερη σχέση σε περίπτωση που στραβώσει κάτι...... Και για όσους έχουν απορία παίζει ΕΟΝ, Cosmote Tv, Vodafone Tv κλπ μια χαρά........Κανένα link για αγορά;
κοστος..2GB RAM, 8GB storage
Έχουν φαει κολλημα... 2GB RAM τουλαχιστον παραπάνω ram γιατι δέν βάζουν?
Μία πρώτη τιμή γύρω στα 60 ευρώ.Δεν αναφέρει ούτε τιμή ούτε πότε θα κυκλοφορήσει. Ελπίζω σύντομα και σε φυσιολογική τιμή .![]()
Xiaomi TV Stick 4K - Xiaomi Global Official
Xiaomi TV Stick 4K Portable 4K Streaming Media, Powered by Android TV™ 11, Google Assistant* built-in, Dolby Atmos™ and Dolby Vision® supported.www.mi.com
Εγώ δεν έκανα τίποτα από μόνο του έβγαλε για σύζευξη .το έκανα μια φορά restart από την πρίζα .Κι εμένα το τηλεκοντρολ δεν παίζει
Τι να κάνω πως το φτιάξατε;
Sent from my iPhone using Tapatalk