Xiaomi Mi TV-Stick

Ένα ενδιαφέρον review
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
αν δουλεύει στο στικάκι θα είναι καλή φάση.

εχει τυχει σε κανενα το τηλεκοντρολ του στικ η να μην εκτελει την εντολη η να πηγαινει σφαιρα στο μενου ενω εχεις πατησει μονο μια εντολη? το δικο μου το κανει οχι συχνα αλλα το κανει και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα του bluetooth στο remote η του στικ γενικα. εκανα και φορματ αλλα το κανει πχ στο cosmote tv παταω αριστερα η δεξια μια φορα και περναει σφαιρα τα καναλια σαν να πατησα πολλες φορες
Καλησπέρα. Και εμένα κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Άλλαξα και χειριστήριο μεταξύ mi box και stick μήπως έφταιγε το χειριστήριο αλλά τα ίδια? Ξέρει κανείς πως λύνεται?

Μήπως με την τελευταία αναβάθμιση έχει κανένα θέμα με το wifi κάποιος ;

Kανενα, προσωπικα με την τελευταια αναβαθμιση ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Λέτε να δουλέψει αυτό; https://www.skroutz.gr/s/16058450/Leef-iBridge-Air-Wireless-64GB.html
Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Κι όμως δουλεύει!!
Είπα να κάνω την απόπειρα - τι αξία έχουν 13-14 ευρώ; - και το παρήγγειλα. Αρχικά παιδεύτηκα ψάχνοντας την εφαρμογή για Android (δεν υπάρχει στο Play Store). Την εγκατέστησα τόσο στο κινητό όσο και στο box. Στο κινητό δεν ανοίγει καν (κρασάρει), στο δε box ανοίγει μόνο σε portrait mode, ενώ θες οπωσδήποτε air mouse για την πλοήγηση (αρκετά δύσχρηστο).
Με λίγο ψάξιμο είδα ότι μπορείς να συνδεθείς ασύρματα μέσω τοπικού δικτύου χωρίς την ανάγκη εφαρμογής. Συνδέεσαι στο hotspot της συσκευής (άρα για όσο διάστημα είσαι συνδεδεμένος ξεχνάς το ίντερνετ).
Το wifi password είναι το "leef1234".
Τόσο στα Windows όσο και στο Android ζητά credentials, τα οποία είναι
user: ibridgeair
password: leef1234 (ίδιο με του wifi).
Στη συνέχεια μπορείς να πλοηγηθείς στο περιεχόμενο του δίσκου κανονικά. Τα demo video που περιλαμβάνονται στη συσκευή παίζουν κανονικά, σε δεύτερο χρόνο θα δοκιμάσω και πιο "βαριά" αρχεία.
Εξυπακούεται ότι ο δίσκος αναγνωρίζεται χωρίς πρόβλημα και με ενσύρματη σύνδεση μέσω της usb-c που διαθέτει.

Επαναλαμβάνω ότι μένει ακόμα να δοκιμαστεί σταθερότητα ασύρματης σύνδεσης και αναπαραγωγή μεγάλων αρχείων.

Λοιπόν, επανέρχομαι για να ενημερώσω ότι αρχείο 1080p 3GB (εγγραφή ΕΡΤ HD) έπαιξε νεράκι με VLC και Nova Player (δοκίμασα και MX αλλά δεν βλέπει δίσκους δικτύου με τίποτα!)

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση
Μήπως το portrait mode της εφαρμογής μπορεί να διορθωθεί με εφαρμογή set orientation όπως με το novago; Επίσης ένα bluetooth ποντίκι μήπως βολεψει; Αφού το δοκίμασες, την προτείνεις την αγορά του;

Να σου πω την αλήθεια, δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με την εφαρμογή αφού ούτως ή άλλως δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω - πέρα ίσως από κάποιες ρυθμίσεις, όπως τροποποίηση ssid/password κτλ.
Περισσότερο με προβληματίζει η μη επικοινωνία με το mx player που προσωπικά το χρησιμοποιώ και σε άλλα boxes. Αλλά και πάλι λόγω του κόστους (< 15 ευρώ) θα το πρότεινα, δεδομένου ότι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα σε πληθώρα συσκευών (ακόμα και στο κινητό).

Υ.Γ. Bluetooth mouse εννοούσα με το air mouse.

Δεν το έχω συνδεδεμένο στο ρεύμα αλλά σε μια θύρα usb της τηλεόρασης. Όταν ανοίγω την τηλεόραση δεν λειτουργεί το χειριστήριο, πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω τις μπαταρίες. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?

Ποτέ μην το τροφοδοτείς από usb της τηλεόρασης, τα 500 μιλιαμπέρ που δίνει η τηλεόραση δεν είναι αρκετά για πλήρη τροφοδοσια του στικ, σύνδεσε το με το τροφοδοτικό του.

Δεν το έχω συνδεδεμένο στο ρεύμα αλλά σε μια θύρα usb της τηλεόρασης. Όταν ανοίγω την τηλεόραση δεν λειτουργεί το χειριστήριο, πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω τις μπαταρίες. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?

Αυτο που λες ειναι ψιλοbug ,γινεται και με την τροφοδοσια απο ρευμα.
Θελει περιπου 1-1,5 λεπτο οταν ανοιξει η αρχικη οθονη του stick για να δουλεψει το τηλεκοντρολ.Εχει αναφερθει κιεδω πολλες φορες.Αυτο με τις μπαταριες που βαζεις καιβγαζεις δεν πολυπαιζει ρολο.Ασε το 1 λεπτο καιθα δεις
Οσον αφορα την τροφοδοσια απο τηλεοραση η ιδια η xiaomi το προτεινει ουτως ή αλλως
Αρα αυτο που λεει ο φιλος γι αυτο το stick δεν ισχυει
Παντως εγω λογω ταξιδιων που το βαζω σε πολλα ξενοδοχεια στα ταξιδια μου, δεν παιζει απο ολες τις τηλεοτασεις με usb
Καπου παιζει σε καποιες αλλες θελει ρευμα απο πριζα.
Επομενως προφανως το ιδιο το στικακι ξερει τι θελει και τι οχι

This device consumes almost nothing: 0.6 Watt when it is on standby and between 1.5 W and 5.4 W in operation. Theoretically, many TVs will therefore be able to supply the dongle worry-free via a USB port.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά. Νέος κάτοχος είμαι. Θα το αφήσω λίγο λίγα λεπτά το χειριστήριο , θα περιμένω.
Οπότε αφού παίζει από το usb, λογικά δεν θα έχω πρόβλημα.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά. Νέος κάτοχος είμαι. Θα το αφήσω λίγο λίγα λεπτά το χειριστήριο , θα περιμένω.
Οπότε αφού παίζει από το usb, λογικά δεν θα έχω πρόβλημα.

Ναι δοκίμασε και με το χειριστήριο
Δεν έχει σχέση αυτό με την παροχή ρεύματος
Και μάλιστα αυτό το κάνει κσι με το box της xiaomi που έχει ο πατέρας μου
Άρα είναι θέμα μάλλον λογισμικού

Ναι δοκίμασε και με το χειριστήριο
Δεν έχει σχέση αυτό με την παροχή ρεύματος
Και μάλιστα αυτό το κάνει κσι με το box της xiaomi που έχει ο πατέρας μου
Άρα είναι θέμα μάλλον λογισμικού
Τελικά είχες δίκιο, μετά από λίγο συνδέθηκε το χειριστήριο. Οπότε όλα οκ! Ευχαριστώ.

• Like
Reactions: Pgate4
Ερώτηση. Έβαλα σήμερα το nova go.
Έβαλα και το screen rotation.
Το θέμα μου είναι ότι στα live κανάλια, δρν βλέπω τίποτα απολύτως. (1η φωτο)
Όταν απενενεργοποιώ το screen rotation φαίνεται κανονικά!
Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα?
View attachment 179972View attachment 179973