Xiaomi Mi TV-Stick

Παιδια cosmote ott και novago παιζει το στικ αυτο κανονικα τελικα; Κωδικους στο novago πως βαζεις;

Παιδια cosmote ott και novago παιζει το στικ αυτο κανονικα τελικα; Κωδικους στο novago πως βαζεις;

Cosmote κανονικά
Για κωδικούς σε novago πρέπει να βρεις ένα bluetooth ποντίκι ή ένα remote Bluetooth για να γράψεις
Εγώ είχα πάρει ένα από aliex press με 9 σουπερ

Sent from my iPad using Tapatalk

Βέβαια δεν είναι και πολύ ανθεκτικό και έτσι το χρησιμοποιώ μόνο σε novago. Δουλεύει κανονικά πάντως!
Α, το είχα πάρει με 6,9 ευρώ και όχι με 4,9.

εχει τυχει σε κανενα το τηλεκοντρολ του στικ η να μην εκτελει την εντολη η να πηγαινει σφαιρα στο μενου ενω εχεις πατησει μονο μια εντολη? το δικο μου το κανει οχι συχνα αλλα το κανει και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα του bluetooth στο remote η του στικ γενικα. εκανα και φορματ αλλα το κανει πχ στο cosmote tv παταω αριστερα η δεξια μια φορα και περναει σφαιρα τα καναλια σαν να πατησα πολλες φορες

Έχει θέμα με το wifi ; Δεν έχει τα 5 hz ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει θέμα με το wifi ; Δεν έχει τα 5 hz ;

Τα 5hz θέλουν κάποιες συνθήκες να δουλέψουν
Σε μένα όχι
Παραπάνω κάπου αναφερθηκε

Τα 5hz θέλουν κάποιες συνθήκες να δουλέψουν
Σε μένα όχι
Παραπάνω κάπου αναφερθηκε

Βασικά είναι σοβαρότερο το πρόβλημα .λέει connected στην 2.5 αλλά δεν μπαίνει πουθενα .

Βασικά δεν έβγαλα άκρη .έκανα επαναφορά 2 φορές .εκλεισα τα 5 hz ,άλλαξα και τα κανάλια .τίποτα .δείχνει συνδεμένο δουλεύει λίγο και μετά τίποτα .μήπως πήρα προβληματικό εγώ ;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi TV-Stick

Εγώ πέρασα σήμερα κωδικούς σε novago μέσω κινητού με την εφαρμογή Serverless bluetooth keyboard and mouse for pc/phone από το playstore. Όμως όταν ανοίγει η εφαρμογή εμφανίζεται κάθετα στην οθόνη της τηλεόρασης, μπορώ να την οριζοντιώσω ?

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi TV-Stick

Εγώ πέρασα σήμερα κωδικούς σε novago μέσω κινητού με την εφαρμογή Serverless bluetooth keyboard and mouse for pc/phone από το playstore. Όμως όταν ανοίγει η εφαρμογή εμφανίζεται κάθετα στην οθόνη της τηλεόρασης, μπορώ να την οριζοντιώσω ?

https://www.mediafire.com/file/gpmqwwqd3g538pg/Set_Orientation_v1.1.4.apk/file

Είναι τόσο αργό όσο αναφέρουν στο skroutz;
Στο σαλόνι έχω mi box s και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος.
Λέω να βάλω το stick στην κρεβατοκαμαρα για netflix και cosmote tv, αντε και για browsing αν τυχει να αναζητησω κατι

Στο fire tv 4k stick έχω το παρακάτω μάλλον θα δουλέψει και στο xiaomi.

• Like
Reactions: drspiros
Στο fire tv 4k stick έχω το παρακάτω μάλλον θα δουλέψει και στο xiaomi.

Δεν δουλεύουν αυτά δυστυχως