Xoro HRT 7520

Re: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Nnaf, πριν και μετά την αναβάθμιση κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Έλεγξε μήπως πειράχθηκε η κεραία σου, π.χ. μήπως περιστράφηκε και δεν κοιτάει προς το σημείο εκπομπής της περιοχής σου.

Nnaf, πριν και μετά την αναβάθμιση κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Έλεγξε μήπως πειράχθηκε η κεραία σου, π.χ. μήπως περιστράφηκε και δεν κοιτάει προς το σημείο εκπομπής της περιοχής σου.

Ευχαριστω φίλε μου θα του κάνω μια επαναφορά πρώτα,όταν εννοείς ότι η κεραία περιστραφηκε τι εννοείς επειδη είμαι άσχετος τελείως με αυτα;Η κεραία της πολυκατοικίας;

Μετα την επαναφορα μου έπιασε λιγότερα κανάλια,απο τα 9 πέσαμε στα 4:
ImageUploadedByTapatalk1345373879.156047.jpg

Ναι. Μπορεί κάποιος να πήγε στην ταράτσα και να έκανε του κεφαλιού του... ή να φύσηξε και να την γύρισε ο αέρας.

Αν έχεις και άλλη πρίζα κεραίας στο σπίτι, δοκίμασε και σ' εκείνη.

Την δοκίμασα σε δυο tv,αν εχει γυρίσει η κεραία πως θα ξέρω προς τα που να την γυρίσω φίλε μου;

Κοίτα τις διπλανές, συνήθως στοχεύουν σωστά.

Αλλιώς με πεδιόμετρο.

Ευχαριστω παίδες θα δοκιμάσω να κάνω και το update και θα δω και την κεραία

Δοκίμασα το τελευταίο firmware που δίνει το e-shop με αποτέλεσμα ο δέκτης όταν ξεκίνησε να κάνει αναζητηση καναλιών παρόλο που έδειχνε ότι περνούσε διαύλους,όταν έφτασε στον 21 κατέβασε τα κανάλια της 54 (ακαρνανικά, δεύτερο πακέτο τοπικών) και απο εκεί και πέρα συνέχισε κατεβάζοντας κάθε φορά τον ίδιο πομπό άσχετα με το τι έδειχνε να ψάχνει.εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έγινε τίποτα.αποτελεσμα:ευτυχώς που είχα φιλαγμενο το προηγουμενο και το ξαναπερασα κα όλα καλά.Ειχε κανείς άλλος τέτοια συμπεριφορά;

Δοκίμασα το τελευταίο firmware που δίνει το e-shop με αποτέλεσμα ο δέκτης όταν ξεκίνησε να κάνει αναζητηση καναλιών παρόλο που έδειχνε ότι περνούσε διαύλους,όταν έφτασε στον 21 κατέβασε τα κανάλια της 54 (ακαρνανικά, δεύτερο πακέτο τοπικών) και απο εκεί και πέρα συνέχισε κατεβάζοντας κάθε φορά τον ίδιο πομπό άσχετα με το τι έδειχνε να ψάχνει.εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έγινε τίποτα.αποτελεσμα:ευτυχώς που είχα φιλαγμενο το προηγουμενο και το ξαναπερασα κα όλα καλά.Ειχε κανείς άλλος τέτοια συμπεριφορά;

Ναι, το είδα κι εγω όταν πέρασα το fw σε ένα συμβατό δέκτη. Βρήκε την πρώτη συχνότητα (Alpha, ANT1, Alter) και κόλλησε βάζοντας στη λίστα ξανά και ξανά τα ίδια κανάλια. Στο τέλος έφτασε τα 200 (50 φορές τα 4 κανάλια της συχνότητας) και σταμάτησε.

Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

ευτυχώς που είχα φιλαγμενο το προηγουμενο και το ξαναπερασα κα όλα καλά.

Που το βρηκες το προηγουμενο firmware;
Στο site της xoro δεν εχει κανενα firmware παντως

Μου το είχαν δώσει Γιατί είχα πάρει για συγγενείς καμία 20 ρια κομμάτια και κάποιοι δεν είχαν ελληνικό μενού.

Re: Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Μια καλή ερώτηση που περιμένει απάντηση από κάποιον που έχει δοκιμάσει και τους 2 δέκτες.

Νομίζω πως ότι παίρνει το firmware των Ferguson T55 και BOXHD -πάντα με προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο- είναι καλή επιλογή, και ο 7520 είναι ένας από αυτούς.

Στον 7520 έχει λυθεί οριστικά το πρόβλημα με το χάσιμο των καναλιών ή παραμένει? Υπάρχει επιλογή για το ΡΜΤ ή από μαμά είναι οκ?

Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Εγω παντως πειραξα την ταξινομηση καναλιων, περνοντας ιδεες απο το θεμα με τον Lifeview και εχει περασει 1 μηνας περιπου απο τοτε και δεν μου τα εχει χασει.
Ισως φταιει και το γεγονος οτι ολα εκπεμπουν πλεον απο τον Υμηττο, γιατι η τελευταια φορα που μου τα εχασε ηταν στις 20 ιουλιου που εγινε η μεταβαση.
Πρωτα, επιανα καποια καναλια απο Υμηττο και καποια απο την Αιγινα.

Χαιρετώ όλο το forum . Αγόρασα πρόσφατα τον XORO HRT 7520 DVB-T HD έκανα την αναβάθμιση του λογισμικού απο το site του eshop , όλα είναι εντάξει λειτουργεί άψογα σαν δέκτης και σαν media player . Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να διαβάσει σκληρό εξωτερικό δίσκο , γνωρίζει κάποιος γιατί ? στο διάστημα αυτό κοίταξα και το εγχειρίδιο στα αγγλικά και αναφέρει Note:
Due to CE-policies it is only allowed to connect USB-Sticks (Flashdrives) to the HRT7520.
Ισύει λοιπόν ότι δεν επιτρέπεται να μπουν σκληροί δίσκοι στο ανωτέρω μηχάνημα ?

μηπως ο δισκος σου ειναι βαρυς ( θελει πολυ ρευμα ! ) χθες εβαλα εναν western digital passport , ολα ΟΚ . επαιζε κατι hi def demo ok με μερικα σπασιματακια στα δυσκολα σημεια

Δεν γνωρίζω εάν είναι (βαρύς) είναι ενας εξωτερικός lg 500 gb , θα δοκιμάσω και με άλλον σκληρό δίσκο , πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον