Αυτό στην σελίδα του e-shop.Καλησπερα
Δοκιμασα τον Xoro που παρελαβα χτες και ολα καλα,ξεκινησε μονος του συντονισμο και παιζει οκ
Να ρωτησω,ποιο ειναι το τελευταιο firmware που πρεπει να εχει?
Αν η μετατροπή γίνει σωστά, το PopCorn αντιγράφει την εικόνα και μετατρέπει μόνο τον ήχο. Έτσι δεν έχεις απώλεια στην εικόνα.Καλησπερα παιδια και καλως σας βρισκω!
Τον αγορασα προχθες τον συγκεκριμενο και μπορω να πω πως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες, ιδιαιτερα ως media player.
Μεχρι τωρα, ειχα τον F&U 2301, απο τον οποιο ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος ως δεκτη, δειχνει πολυ πιο "σοβαρη" κατασκευη απο τον XORO και εξωτερικα, αλλα εχει και καλυτερο interface και τηλεχειριστηριο. Ομως το κυριο μειονεκτημα του ειναι οτι δεν παιζει NTFS.
Απο την αλλη ο XORO, αργει λιγο πιο πολυ στην αλλαγη των καναλιων, εχει πιο αχαρα μενου κτλ, το τηλεχειριστηριο εκτος απο πιο "ψευτικο" πρεπει να το εχεις σχεδον ευθυγραμμισμενο με τον αποκωδικοποιητη για να πιασει. Ομως σαν media player εχει το τεραστιο πλεονεκτημα (για μενα) να παιζει NTFS.
Ετσι λοιπον χθς του εβαλα εναν Maxtor 500αρι στον οποιο η περιηγηση ειναι πολυ smooth, μου επαιξε τα παντα εκτος απο καποιες φωτογραφιες που δεν ηταν jpeg. Του βαζω και το Transformers το 3 σε 1080p 22gb αρχειο, το παιζει τελεια αλλα δυστυχως δεν εχει ηχο λογω DTS.:bigcry:
Γι αυτο λοιπον θελω να ρωτησω αν το μετατρεψω με το PopCorn, χανω μετα σε εικονα?Γιατι ενας φιλος παραπανω λεει οτι αρχειο 11gb του εγινε 2gb αρα λογικο ειναι να υπαρχει αρκετη παραμορφωση. Επισης ξερω οτι ειναι χαζο αυτο που ρωταω, δεν υπαρχει περιπτωση με μελλοντικη αναβαθμιση να παιζει DTS sound ετσι?
Τελος να κανω και μια παρατηρηση για το σημα, εδω και δυο μισι χρονια που εχω μονο τον F&U, λογω περιοχης η ισχυς του σηματος δεν ξεπερνουσε το 90% και η ποιοτητα γυρω το 65-70%. Τωρα που υπαρχει και δευτερος αποκωδικοποιητης στο σπιτι, η ισχυς εχει πεσει στο 77% με αποτελεσμα να εχουν παρουσιαστει και στους δυο αποκωδικοποιητες κολληματακια 2-3 τρεις φορες μεσα στη μερα. Αρα ξερω οτι ειμαι οριακα κι οτι με τιποτα η κεραια δε θα σηκωνε και τριτο αποκωδικοποιητη.
Συγγνωμη αν σας κουρασα και καλως σας βρηκα και παλι!
Το ιδιο επαθα και εγω με την αναβαθμιση του τελευταίου firmware.Αν θα μπορουσες να μου στειλεις το παλιο firmware θα με βοηθουσες πολυ.Δοκίμασα το τελευταίο firmware που δίνει το e-shop με αποτέλεσμα ο δέκτης όταν ξεκίνησε να κάνει αναζητηση καναλιών παρόλο που έδειχνε ότι περνούσε διαύλους,όταν έφτασε στον 21 κατέβασε τα κανάλια της 54 (ακαρνανικά, δεύτερο πακέτο τοπικών) και απο εκεί και πέρα συνέχισε κατεβάζοντας κάθε φορά τον ίδιο πομπό άσχετα με το τι έδειχνε να ψάχνει.εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έγινε τίποτα.αποτελεσμα:ευτυχώς που είχα φιλαγμενο το προηγουμενο και το ξαναπερασα κα όλα καλά.Ειχε κανείς άλλος τέτοια συμπεριφορά;
Είναι σίγουρα FAT32 το φλασάκι σου;
Δοκίμασε να το διαμορφώσεις από τον δέκτη.
Αυτή του Ιανουαρίου πιστεύω θα σου δουλέψειΔοκίμασα και τις δυο και δεν κανει αναβαθμιση.Στο 1% σταματαει.
Ευχαριστω παντως.
@anton : Την βρηκες ή θελεις να σου την στείλω?
Βασίλη το έβαλα και δούλεψε κανονικά.Σ' ευχαριστώ.Οχι , αλλα ουτε και το e-shop δεν μου το εστειλε.Στειλτο μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.