Xoro HRT 7520

Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

εγινε!

παιδιά καλησπέρα.please,κάποια settings κοιτούσα στον xoro 7520,και ξαφνικά κάνει boot.έκτοτε,απότο πρωί,κλείσε-άνοιξε,βάλε-βγάλε από την πρίζα,μένει τελείως κολλημένος στο boot εμφανίζοντας 4 παύλες στην ένδειξη του δεκτη,και no signal στην τηλεόραση...any ideas πριν το πετάξω k πάρω άλλο?update στο firmware μέσο usb δεν δέχεται,είναι τελείως "φρεεζαρισμενο"... :/

Last edited by a moderator:
παιδιά καλησπέρα.please,κάποια settings κοιτούσα στον xoro 7520,και ξαφνικά κάνει boot.έκτοτε,απότο πρωί,κλείσε-άνοιξε,βάλε-βγάλε από την πρίζα,μένει τελείως κολλημένος στο boot εμφανίζοντας 4 παύλες στην ένδειξη του δεκτη,και no signal στην τηλεόραση...any ideas πριν το πετάξω k πάρω άλλο?update στο firmware μέσο usb δεν δέχεται,είναι τελείως "φρεεζαρισμενο"... :/
Φοβάμαι πως πας για νέο δέκτη...

Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Και εμένα κάθε 10 λεπτά παγώνει...

μένει παγωμένος για 4-5 λεπτά και κάνει restart μόνος του.

Έτσι παίζει για τα επόμενα 10 λεπτά.....

και πάλι τα ίδια...

Έχω βάλει όλα τα Firmware δεν γίνεται τίποτα...

Re: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Λϊγο με τον Strong, λίγο με τον BOXHD, λίγο με το φόρουμ κτλ, δεν έχω χρόνο να ψάξω τι κάνει ο 7520 ως προς την λίστα με τα γνωστά προβλήματα που έχω στην υπογραφή.
Αν ασχοληθούν λίγο -όσο προλαβαίνει ο κάθε ένας- όσοι τον έχουν για να δουν ποια προβλήματα της λίστα παρουσιάζει, θα ζητήσω αναβάθμιση από την Xoro και ίσως υπάρχει διόρθωση και για αυτό το πρόβλημα από την Mstar.

παίδες ξέρει κανείς αν ταιριάζει αυτό το τηλεχειριστήριο για τον xoro???

http://www.public.gr/prod/sound-and...-eikonas-and-ihoy/prod1380059pp/#.UGh6HLTwTjI

θενκς ιν αντβάνς
Αν ισχύουν αυτά που γράφονται εδώ (πρώτο και τελευταίο μήνυμα της σελίδας) :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/91802-F-U-DTR2317HDPVRU
τότε ο δέκτης θα μπορεί να δουλεύει με τον κωδικό 8013 στο τηλεκοντρόλ Crypto URC-601 που δουλεύει και ο κλώνος F&U DTR2317HDPVRU. Αν παρότι είναι κλώνος έχουν διαφορετικό τηλεκοντρόλ, τότε θα πρέπει να γίνει αυτόματη αναζήτηση γιατί η εταιρία XORO νομίζω δεν υπάρχει καθόλου στην λίστα κωδικών. Αλλά το original τηλεκοντρόλ του XORO 7520 είναι ένα πολύ κοινό τηλεκοντρόλ και θα βρει μία ντουζίνα συμβατούς κωδικούς. Το original τηλεκοντρόλ αυτό υπάρχει για πολλούς δέκτες, αλλά με διαφορετικές διατάξεις κάποιων πλήκτρων, κυρίως των πλήκτρων media player. Κάποιος ή κάποιοι κωδικοί του Crypto μπορεί να έχουν όλα τα πλήκτρα σωστά. Αλλά σίγουρα όλοι θα έχουν πολλά σωστά πλήκτρα (αριθμητικά, πολυπλήκτρο) και τα υπόλοιπα τα ταιριάζεις με την διαδικασία εκμάθησης. Αν δουλεύει το original τηλεκοντρόλ.

Έχουμε νέο firmware update, με ημερομηνία 31-7-12.

Συνοδευόταν από τις ακόλουθες σημαντικές πληροφορίες.
Δεν ταιριάζει στους 1ης γενιάς 7520, που διακρίνονται από το AA0711 στον σειραϊκό αριθμό τους, αλλά μόνο σε όσους έχουν ένα από τα παρακάτω:
CAWB
3BWB
4BIB
4BWB
5BWB

Οι νεότερες παρτίδες, που έχουν το 8BWB, έχουν αυτή την αναβάθμιση εγκατεστημένη από το εργοστάσιο.

Προσοχή!
Υπάρχουν δύο αρχεία αναβάθμισης. Ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού του δέκτη σας πριν προχωρήσετε σε αναβάθμιση!
  • Αν έχει την ημερομηνία.430585.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο flash_before_cl423840.bin.
  • Αν έχει την ημερομηνία.491511.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο usb_upgrade_all_flash.bin.

Αυτή η αναβάθμιση έγινε πριν στείλω τα προβλήματα και τις βελτιώσεις, οπότε μάλλον δεν έχει ορατές αλλαγές αλλά βελτιωμένες επιδόσεις, σταθερότητα και διορθώσεις, όπως π.χ. σωστή αναπαραγωγή αρχείων ΜΡ3.
Ας ελέγξει κάποιος πριν την αναβάθμιση αν παίζει ΜΡ3 με CBR>160kbps, κατά προτίμηση σε NTFS.

Δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξετε τα κανάλια μετά την αναβάθμιση, αλλά προσωπικά σας το συστήνω, όπως συστήνω να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση.

Θυμίζω ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται μόνο με φλασάκι και μόνο σε σύστημα αρχείων FAT32, ενώ πολύ καλό θα ήταν για την αποφυγή προβλημάτων να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση.

Επεξεργασία 29-10-12:
Ήρθε και για τους 7520 1ης γενιάς, με AA0711 στον σειραϊκό αριθμό τους, η αναβάθμιση και έχει ημερομηνία 9-8-12.
Ισχύει και για αυτούς ότι υπάρχουν δύο αρχεία αναβάθμισης. Μην αμελήσετε να ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού του δέκτη σας πριν προχωρήσετε σε αναβάθμιση και αφού βεβαιωθείτε για τον σειραϊκό αριθμό του δικού σας 7520!
  • Αν έχει την ημερομηνία.430585.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο flash_before_cl423840.bin.
  • Αν έχει την ημερομηνία.491511.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο usb_upgrade_all_flash.bin.

Last edited:

γεια σας, φιλε talos_2002, εγω εχω δεκτη xoro 7520 με ΑΑ0711 σειριακο αριθμο. Το firmware που εχω ειναι το 120105.4305. Εχει κανενα ποιο καινουριο και για εμας? Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον δεκτη!

Ευχαριστω πολυ
Αντωνης

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω να υπάρξει αναβάθμιση και για τους δικούς σας δέκτες.
Κι εμένα με ενδιαφέρει για τον ΒΟΧ μου, καθώς μου άρεσε το λογισμικό του 7520, αλλά ο ΒΟΧ δέχεται μόνο αυτό για τους AA0711 7520. :smile:

Last edited:
Ξέρει κανένας αν κάνει εγγραφή από αναλογικά κανάλια;

¨Οχι δυστυχώς κανένας δέκτης δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Για τέτοια δουλειά θα χρειαστείς κάποιο dvd-hdd recorder. Μεταχειρισμένο βέβαια καθώς λίγο πολύ έχουν πάψει να παράγονται.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα μπορούσα όμως να τον συνδέσω με την -αναλογική- τηλεόραση και να γράφει ό,τι αυτή παίζει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Ίσως και να το προγραμματίζω να γράφει από εκείνη την πηγή;

Οι δέκτες δεν έχουν εισόδους εικόνας, μόνο εξόδους. Δεν μπορεί να γίνει αυτό που περιγράφεις.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα μπορούσα όμως να τον συνδέσω με την -αναλογική- τηλεόραση και να γράφει ό,τι αυτή παίζει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Ίσως και να το προγραμματίζω να γράφει από εκείνη την πηγή;

Δυστυχώς ούτε αυτό γίνεται. Ο δέκτης παίρνει σήμα από την κεραία. Η ίδια κεραία μεν "πιάνει" αναλογικά και ψηφιακά κανάλια αλλά ο δέκτης μπορεί να διαχειριστεί μόνο τα ψηφιακά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με τα αναλογικά (με αποκωδικοποιητή). Είσαι σε περιοχή που παίζουν ακόμη αναλογικά? Μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θέλεις σχετικά φθηνά με τον υπολογιστή σου μέσω μιας κάρτας usb. Π.χ. :

http://www.avermedia.com/avertv/product/productdetail.aspx?id=501&tab=APDriver
http://www.plaisio.gr/Computers/Har...erMedia-H830-Hybrid-Volar-HD-830-USB-H830.htm