Xoro HRT 7520

Από ότι κατάλαβα φίλε SpyridonV, δεν υπάρχει ακόμα ψηφιακό σήμα στην περιοχή σου και θέλεις να χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα εγγραφής των ψηφιακών δεκτών με το αναλογικό σήμα που έχεις. Θα σου έλεγα να το ξεχάσεις και να βρεις άλλον τρόπο να κάνεις εγγραφή. Οι ψηφιακοί δέκτες δεν έχουν καμία σχέση με το αναλογικό σήμα. Δεν μπορούν να το δουν, να το επεξεργαστούν ή να κάνουν εγγραφή του. Θα σου χρειαστεί ψηφιακός δέκτης μόνο όταν έρθει το ψηφιακό σήμα στην περιοχή σου. Ή αν τον χρησιμοποιήσεις τώρα σαν media player για αρχεία από το Internet, χωρίς όμως να μπορείς να δεις ακόμα ή να κάνεις εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Re: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Μ εμας που εχουμε ΧATHRT7520AA0711BWE ..... τι γινεται ????

Επεξεργασία 29-10-12:
Ήρθε και για τους 7520 1ης γενιάς, με AA0711 στον σειραϊκό αριθμό τους, η αναβάθμιση και έχει ημερομηνία 9-8-12.
Ισχύει και για αυτούς ότι υπάρχουν δύο αρχεία αναβάθμισης. Μην αμελήσετε να ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού του δέκτη σας πριν προχωρήσετε σε αναβάθμιση και αφού βεβαιωθείτε για τον σειραϊκό αριθμό του δικού σας 7520!
Αν έχει την ημερομηνία.430585.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο flash_before_cl423840.bin.
Αν έχει την ημερομηνία.491511.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο usb_upgrade_all_flash.bin.

Thanx talos_2002 :SFGSFGSF:,σημερα το πρωι εκανα upgrade (πλεον Sw : v1.0, Hw:12 συμφωνα με το μενου) .

Re: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Έχουμε νέο firmware update, με ημερομηνία 31-7-12.

Συνοδευόταν από τις ακόλουθες σημαντικές πληροφορίες.
Δεν ταιριάζει στους 1ης γενιάς 7520, που διακρίνονται από το AA0711 στον σειραϊκό αριθμό τους, αλλά μόνο σε όσους έχουν ένα από τα παρακάτω:
CAWB
3BWB
4BIB
4BWB
5BWB

Προσοχή!
Υπάρχουν δύο αρχεία αναβάθμισης. Ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού του δέκτη σας πριν προχωρήσετε σε αναβάθμιση!
  • Αν έχει την ημερομηνία.430585.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο flash_before_cl423840.bin.
  • Αν έχει την ημερομηνία.491511.1, χρησιμοποιήστε το αρχείο usb_upgrade_all_flash.bin.

εχω τον xoro με το 3BWB σειριακο και το 491411.1 firmware και μολις περασα το update που λες (το δευτερο δηλαδη) δεν σκαναρει τα καναλια. δηλαδη μενει στα μενου και δεν λειτουργει...
Μετα περασα το 423840 update και ξαναλειτουργισε... αυτο ειναι νεοτερο ή ιδιο με αυτο που εδινε στο site του το eshop?
Γιατι μου δουλεψε το πανω ενω ελεγες οτι θα δουλεψει το κατω? Τι παιζει τωρα δηλαδη?
Να κρατησω αυτο που λειτουργησε ή να ξαναπερασω του eshop?

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά

Αγόρασα πριν λίγες μέρες δυο δέκτες και ο ένας δε μπορεί να αναπαράγει καθόλου υπότιτλους. Η γλώσσα υποτίτλων είναι Ελληνικά, ο υπότιτλος εμφανίζεται όταν πατάω το πλήκτρο sub-t, αλλά, ακόμη και από εκεί να τον επιλέξω, δεν αναπαράγεται. Η έκδοση λογοσμικού του είναι 120104.4305. Χρειάζεται update ή επιστροφή στο κατάστημα; Ό άλλος δέκτης είναι άψογος.

Ευχαριστώ

Περίεργο να μην αναπαράγει μόνο ο ένας.
Δοκίμασες ίδια αρχεία υποτίτλων+βίντεο και φλασάκι και σους δύο;
Οι ρυθμίσεις γλώσσας είναι ίδιες και στους δύο;

Κατά κανόνα, είναι καλό να περνάς πάντα την νεότερη αναβάθμιση του δέκτη. Θα σε παρότρυνα να το κάνεις.

εχω τον xoro με το 3BWB σειριακο και το 491411.1 firmware και μολις περασα το update που λες (το δευτερο δηλαδη) δεν σκαναρει τα καναλια. δηλαδη μενει στα μενου και δεν λειτουργει...
Μετα περασα το 423840 update και ξαναλειτουργισε... αυτο ειναι νεοτερο ή ιδιο με αυτο που εδινε στο site του το eshop?
Γιατι μου δουλεψε το πανω ενω ελεγες οτι θα δουλεψει το κατω? Τι παιζει τωρα δηλαδη?
Να κρατησω αυτο που λειτουργησε ή να ξαναπερασω του eshop?
Όλα αυτά είναι νεότερα από εκείνα του e-shop.

Δεν ξέρω να σου πω τον λόγο. Απλά μετέφερα ότι είπαν από την Xoro.
Έκανες επαναφορά εργοστασιακών αριθμών πριν και μετά την αναβάθμιση; Πολύ συχνά η παράληψη επαναφοράς προκαλεί προβλήματα.

Χωρίς αμφιβολία, να κρατήσεις το νέο που λειτούργησε.

Και σε ευχαριστώ που ανέφερες την εμπειρία σου, γιατί πιθανώς να ξανασυμβεί και σε κάποιον άλλο στο μέλλον.

Last edited by a moderator:
Όλα αυτά είναι νεότερα από εκείνα του e-shop.

Δεν ξέρω να σου πω τον λόγο. Απλά μετέφερα ότι είπαν από την Xoro.
Έκανες επαναφορά εργοστασιακών αριθμών πριν και μετά την αναβάθμιση; Πολύ συχνά η παράληψη επαναφοράς προκαλεί προβλήματα.

Χωρίς αμφιβολία, να κρατήσεις το νέο που λειτούργησε.

Και σε ευχαριστώ που ανέφερες την εμπειρία σου, γιατί πιθανώς να ξανασυμβεί και σε κάποιον άλλο στο μέλλον.

Ναι ηταν ολες τις φορες με πριν και μετα με επαναφορα.
Δεν κανει scan. Παει να ξεκινησει και στην πρωτη συχνοτητα εμφανιζει το χαμογελακι και λεει αποθηκευση και σε πεταει εξω.
Το αλλο δουλεψε κανονικα αλλα πλεον αλλαζει πιο αργα τα καναλια ο δεκτης. Τι διορθωσεις ξερουμε οτι κανουν αυτα τα νεα firmware?
Δεν σου κρυβω οτι θελω να γυρισω σε αυτο του eshop λογω ταχυτητας αλλα να μαθω πρωτα τι "εφτιαξαν"...
Σε ευχαριστω για την βοηθεια!

Παίδες, ήταν θέμα firmware τελικά. Κατέβασα το καινούριο κ όλα οκ! (Προφανώς οι δύο δέκτες δεν είχαν το ίδιο firware, παίζει να ήταν από άλλη παρτίδα). Ευχαριστώ!

Βιάστηκα να μιλήσω όπως φαίνεται. Με το νέο firmware οι υπότιτλοι ξεκίναγαν να παίζουν, αλλά χάνονταν περίπου στα 2/3 της διάρκειας του βίντεο και μετά. Αυτά μέχρι χθες το βράδυ, γιατί σήμερα ο δέκτης αρνείται να αναγνωρίσει usb stick. Καμμιά ίδέα;

Για τους υπότιτλους, ίσως είναι σε UTF-8 και μερικοί Mstar δεν τους συμπαθούν και δεν τους εμφανίζουν ως το τέλος του βίντεο.

Αυτό το USB, φαντάζομαι δοκίμασες 2-3 που τα βλέπει ο άλλος 7520 που έχεις, οπότε δεν έχω κάτι να προτείνω.

Η ενημέρωση με κάποιο προγενέστερο firmware υπάρχει περίπτωση να διορθώσει το θέμα με τους υπότιτλους; (Το usb τώρα αναγνωρίζεται, προφανώς είναι με τις ώρες του).

Αυτο με τους υποτιτλους το επιβεβαιωνω και εγω. Ξαναβαζω το firmware απο το eshop που δεν ειχε κανενα προβλημα...

Μου χάλασε το τηλεχεριστήριο του xoro 7520 γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το αντικαταστήσω και εάν υπάρχει χειριστήριο που να ελέγχει συγχρόνως και την τηλεόραση μου τουλάχιστον στο on - off ? ευχαριστώ

Σ'ευχαριστώ πολύ Κώστα , πραγματικά γλίτωσα πολύ χρόνο στο να ψάξω κάτι άλλο.

Ο HRT 7520 δεν υπάρχει με αυτό το όνομα στην βάση δεδομένων. Λειτουργεί όμως με τις ρυθμίσεις του μοντέλου DT FREE HD.

Έχω τον 7520 από 19 Αυγ 12 και μου έχει παρουσιάσει το εξής 2 φορές. Τον είχα αφήσει σε ένα κανάλι για κανα 2 ώρες χωρίς ζαπινγκ (βασικά είχα βγει έξω) και τον βρήκα κλειστό. Είναι φυσιολογικό ή έχει πρόβλημα ο δέκτης?

Επεξεργασία:
Τελικά πιστεύω ότι βρήκα τι φταίει και σβήνει ο δέκτης μετά από κάποιες ώρες. Γιατί ή ρύθμιση sleep ήταν στις 3 ώρες και όχι στο "ΚΛΕΙΣΤΟ"

Καλημέρα παιδιά,έχω ένα θεματακι με τον συγκεκριμένο δεκτη,όταν θελω να τον λειτουργησω σαν media player δεν μου διαβάζει τους srt υποτιτλους καθόλου,ούτε κάν τους εμφανίζει δλδ.Για να μου εμφανίσει υποτιτλους πρέπει να είναι ενσωματωμένοι στη ταινία.Ειναι αλήθεια ότι έχω απο το καλοκαίρι να κάνω update αλλα δεν νομίζω ότι φταίει αυτο.Εχει κάποιος φιλος καμμια ιδέα;Ευχαριστω

Λίγες πληροφορίες παραπάνω για να καταλάβω.

Παλαιότερα σου αναγνώριζε τους υπότιτλους και τώρα δεν τους αναγνωρίζει ή πρώτη φορά τώρα το δοκιμάζεις σαν media player;

Όταν λες "ενσωματωμένοι στη ταινία", εννοείς να είναι 'καμένοι' πάνω στην εικόνα ή είναι ανεξάρτητο αρχείο ενσωματωμένο μαζί με το αρχείο βίντεο σε ένα κοινό φορέα (πχ .mkv);

Το δικό μου 7520 (αγορασμένο αρχές του '12) με το 'μαμίσιο' firmware δεν φόρτωνε αυτόματα τους εξωτερικούς υπότιτλους όταν έτρεχα κάποιο βίντεο. Έπρεπε να τους επιλέγω κάθε φορά χειροκίνητα με το κουμπί SUB-T (δεξιά από το POWER). Με το τελευταίο firmware αυτό διορθώθηκε και οι υπότιτλοι αναγνωρίζονται και φορτώνονται αυτόματα.

Φόρτωσε το τελευταίο firmware που έδωσε ο φίλος talos_2002 στη σελίδα 34 (μεγάλη προσοχή να διαλέξεις το κατάλληλο για το δικό σου μηχάνημα) και νομίζω ότι θα διορθωθεί το θέμα σου.