Xoro HRT 7600

Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Εμενα δεν μου εμφανιζει κανένα κανάλι στον συντονισμο πάντως. Στις ρυθμισεις εχω διαλεξει χώρα Ελλάδα, αυτοματο συντονισμο και ισχυς κεραίας "ανοιχτό"

Η κανω κατι λάθος ή παμε για αντικατάσταση...

Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω! Βρήκες που βρίσκεται το λάθος?

Ρε παιδιά, πατώντας το REC αρχίζει και γράφει, σωστά ?
Πώς θα το κάνω να γράψει πχ μια ώρα και μετά να σταματήσει ?
Πατώντας δεύτερη φορά το REC κολλάει.
Έχω τον 7500 αναβαθμισμένο σε 7600

Να κάνω μια χαζή ερώτηση ; Τι κερδίσατε που βάλατε το firmware του 7600 σε μηχάνημα 7500 ;

Καλησπέρα παιδιά,
Στα αρχεία MKV με DTS δεν μου βγάζει ήχο. Ξέρει κανείς να μου πει εάν αυτό διορθώνεται ή αν φταίει κάτι άλλο εκτός του XORO;
Ευχαριστώ

Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Λοιπόν,
προκαταβολικά συγγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω 53 σελίδες (κι απ' τη δουλειά...)
Εγώ σύνδεσα επάνω του και το dvd player και εξ. σκληρό δίσκο.
Συνδέω scart1 --> scart dvd player και scart2 --> scart tv.
Ενώ τα αναλογικά κανάλια παίζουν άψογα χωρίς τον xoro, με τον xoro έχω πολλά χιόνια, το σήμα δηλ. πέφτει κατά πολύ.
Το σήμα στα ψηφιακά είναι OK.
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα καλώδια αλλά αν έχει/είχε και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ας μου το πει.

Εμενα δεν μου εμφανιζει κανένα κανάλι στον συντονισμο πάντως. Στις ρυθμισεις εχω διαλεξει χώρα Ελλάδα, αυτοματο συντονισμο και ισχυς κεραίας "ανοιχτό"

Η κανω κατι λάθος ή παμε για αντικατάσταση...

Κανένας guru να μας εξηγήσει το πρόβλημα-λύση?!?

Μην κάνεις passthrough το καλώδιο rf από τον xoro.
Kάνε χρήση ενός σπλίτερ 2 εξόδων και καλώδια απευθείας σε τιβι και δέκτη.

Θα το κάνω.
Αν μετά δεν έχω πρόβλημα θα σημαίνει με απλά λόγια ότι ο αναλογικός του δέκτης του είναι για τα πανηγύρια;

Θα το κάνω.
Αν μετά δεν έχω πρόβλημα θα σημαίνει με απλά λόγια ότι ο αναλογικός του δέκτης του είναι για τα πανηγύρια;

Tι εννοείς;
Δεν έχει αναλογικό τιούνερ ο δέκτης, απλά το καλώδιο της κεραίας όταν περνάει μέσα από τον δέκτη έχει κάποιες απώλειες τις οποίες θέλουμε να αποφύγουμε.
Σε εμένα πάντως και που περνάει μέσα από τον δέκτη το καλώδιο της κεραίας δεν έχω απώλειες στην ποιότητα της εικόνας στην τιβι.

Απάντηση: Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Κανένας guru να μας εξηγήσει το πρόβλημα-λύση?!?
Αν έχεις κεντρική κεραία, η τάση κεραίας πρέπει να είναι OFF. Για δες το ξανά αυτό. Επίσης δες να μην έχεις γονικά κλειδώματα κλπ σε ON.

Μου ήρθε χθες email από eshop για HORO HRT7000 στα 31,50
Μέσα στο email έγραφε μεταξύ άλλων για mpeg4 και timeshift.
Δείτε εδώ:
http://images.e-shop.gr/images/email_slices/1039/1039-09.png

Μπαίνω στο eshop και δε βλέπω πουθενά να αναφέρει για TimeShift, εξακολουθεί όμως να αναφέρει για mpeg4. Επιπλέον αναφέρει ότι γράφει και σε ntfs.
Δείτε εδώ:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807305

Από την παραπάνω σελίδα ανοίγω το manual του προϊόντος.
Εκεί λοιπόν, δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι mpeg4 !!!

Άντε τώρα βγάλε άκρη.
Αυτά για να βλέπουν μερικοί υποστηρικτές του τις τακτικές που ακολουθεί το eshop.
ΥΓ. Πάντως αν είναι mpeg4, έχει TimeShift, γράφει σε ntfs, παίζει τα αρχεία που παίζει κι ο 7600 και κοστίζει 31 , τότε θα πρέπει να έχει ήδη ξεπουλήσει.
Αν ξέρει κάποιος, ας μας διαφωτίσει.

O 7000 είναι SD,δεν έχει HDMI και δεν παίζει ταινίες,όπως όλα τα SD μοντέλα που κυκλοφορούν.

Απάντηση: Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

O 7000 είναι SD,δεν έχει HDMI και δεν παίζει ταινίες,όπως όλα τα SD μοντέλα που κυκλοφορούν.

Αν κατάλαβα καλά ό,τι είναι SD δεν είναι multimedia player. Σωστά?

Αν όμως δεν παίζει ταινίες σημαίνει ότι γράφεις από tv αλλά δεν μπορείς να δεις άμεσα αυτό που έγραψες?

Τώρα μπερδεύτηκα.
:nounder:

ΥΓ. SD σημαίνει secure digital και HD high definition ή καμμία σχέση?

Last edited:

Ωραίος nikS68.
Το Secure Digital τί θα σήμαινε σε έναν αποκωδικοποιητη, πώς σου ήρθε / με πιοά λογικη το σκέφτηκες ;;

Ειναι ο ιδιος ακριβως (ιδιο hard & firm) με εναν των 29ευρω του Praktiker, που νομιζω εχει και 2χρονια εγγυηση...

Παιδια βοηθεια καποιος γιατι εχω τρελαθει. Ενω ολα πηγαιναν καλα με τον εν λογω αποκωδικοποιητη, μια μερα ετσι ξαφνικα δεν ειχα σημα στα μισα σχεδον καναλια. 4 απο τα 7 επιαναν καμπανα οπως πριν και στα υπολοιπα 3 μαυρη οθονη και no signal. περιμενα 2-3 μερες και τιποτα.εκανα restart, τιποτα. εκανα νεα αυτοματη αναζητηση και βρισκει μονο 4 καναλια. εκανα χειροκινητη αναζητηση και τιποτα. τι σκατα εγινε στα καλα καθουμενα; δεν εχει κανενας αλλος το προβλημα αυτο; δεν εγινε καμια αλλαγη σε καλωδια η κεραια η τιποτα αλλο. Θα τρελαθουμε εντελως.