Xoro HRT 7600

Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Καλησπερα, μηπως ξερει καποιος αν τα scart που εχει ο 7500 ειναι και εισοδοι? δηλαδη θα μπορω να συνδεσω πανω στον 7500 πχ ενα xbox, ή ενα PS2 μεσω scart για να μπορω ετσι να το συνδεσω μεσω του 7500 στην οθονη μου που εχει μονο DVI εισοδο?
Ελπιζω καποιος που το εχει να ξερει γιατι το ψαχνω μερες και δεν μπορω να το βρω...

Το ένα scart (tv) είναι μόνο έξοδος το δεύτερο scart (vcr) είναι είναι είσοδος καί έξοδος.
Πιέζοντας το πλήκτρο "DTV/VCR" το αναλογικό σήμα από την είσοδο scart (vcr) μεταφέρεται στην έξοδο scart (tv) λειτουργία pass-through.
Δεν υπάρχει δέκτης που να κάνει μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό. Δηλαδή είσοδος από scart έξοδος σε hdmi δεν γίνεται.

Η υποδοχη για Antenna loop through τι ακριβως κανει ?Στελνει ολα τα καναλια στην TV και τα κανω αναζητηση απο την tv ?(σε μια συγκεκριμενη συχνοτητα)

Η υποδοχη για Antenna loop through τι ακριβως κανει ?Στελνει ολα τα καναλια στην TV και τα κανω αναζητηση απο την tv ?(σε μια συγκεκριμενη συχνοτητα)

Όχι. Απλά σου επιτρέπει να "περάσεις" το καλώδιο της κεραίας μέσα από τον αποκωδικοποιητή ώστε έτσι να μην χρειάζεσαι δύο καλώδια για σήμα, ένα για τον αποκωδικοποιητή και ένα για την τηλεόραση, pass through είναι στην ουσία. Ο λόγος ύπαρξης είναι όσο υπάρχουν τα αναλογικά κανάλια.

Το αποκωδικοποιημένο σήμα οδεύει στην τηλεόρασή σου είτε μέσω HDMI είτε Scart.

Τωρα τελευταια αρχισα να εχω μαυρες εικονες και να λεει δεν υπαρχει σημα.Ωστοσο,απο προχθες αρχισαν να μου εμφανιζονται γκρι πλαισια σε καθε καναλι και γραφει : Υπενθυμιση . Η συχνοτητα αλλαξε.Θελετε να αναζητησετε ξανα τα νεα καναλια ?
Μετα απο αυτο το μυνημα δεν ξανα παρατηρησα μαυρη εικονα στα συγκεκριμενα καναλια,οδηγωντας με στο συμπερασμα πως ειχαν προβλημα απο τη Digea και αλλαξαν συχνοτητα στα καναλια.
Τι ισχυει τελικα ?:frusty:

Εχω επισης και ενα αλλο προβλημα.
Στο ΑΝΤ1 και κυριως τις βραδινες ωρες (νομιζω),εμφανιζονται καποια χρωματα τα οποια εξαφανιζονται σε κλασματα του δευτερολεπτου σε μερικα σημεια της εικονας και αρκετα τακτικα (καθε μισο λεπτο περιπου).
Ειναι προβλημα σηματος ή απο την Digea ?:twoguns:

Γεια χαρά παιδιά,
θέλω τη βοήθεια σας στο θέμα ψηφιακή τηλεόραση.
Σκέφτομαι να πάρω και εγώ αυτόν τον αποκωδικοποιητή,
1) έχω μια 32" Samsung που υποστηρίζει HDMI,
για αυτήν πρέπει να πάρω και καλώδιο hdmi για να την συνδέσω με τον
αποκωδικοποιητή? και αν ναι τι μου προτείνετε από e-shop.gr γιατί μάλλον
από κει θα τα πάρω όλα.
2)έχω κ μια 14" παλιά "χοντρούλα" :) και θα πάρω και γι'αυτήν αυτό
γι αυτήν θέλω scart καλώδιο ε;

! Η ψηφιακή εκπομπή θα αρχίσει 18/6 ή έχει αρχίσει και είναι παράλληλα με
την αναλογική.
Γενικά απ'ότι είδα στα σχόλια πρέπει να τα αξίζει τα λεφτά του το μηχάνημα..
Ευχαριστώ παιδιά, ελπίζω να μην σας κούρασα.

Γεια χαρά παιδιά,
θέλω τη βοήθεια σας στο θέμα ψηφιακή τηλεόραση.
Σκέφτομαι να πάρω και εγώ αυτόν τον αποκωδικοποιητή,
1) έχω μια 32" Samsung που υποστηρίζει HDMI,
για αυτήν πρέπει να πάρω και καλώδιο hdmi για να την συνδέσω με τον
αποκωδικοποιητή? και αν ναι τι μου προτείνετε από e-shop.gr γιατί μάλλον
από κει θα τα πάρω όλα.

Ναι. Και το πιό φτηνό που έχει το e-shop να πάρεις του 1 μέτρου κάνει.

2)έχω κ μια 14" παλιά "χοντρούλα" :) και θα πάρω και γι'αυτήν αυτό
γι αυτήν θέλω scart καλώδιο ε;

Ναι :)

! Η ψηφιακή εκπομπή θα αρχίσει 18/6 ή έχει αρχίσει και είναι παράλληλα με
την αναλογική.
Γενικά απ'ότι είδα στα σχόλια πρέπει να τα αξίζει τα λεφτά του το μηχάνημα..
Ευχαριστώ παιδιά, ελπίζω να μην σας κούρασα.

Έτσι δείχνει αλλά στο Ελλάντα που βρίσκεσαι μην παίρνεις και όρκο για το 18/6. Αν δεν έχεις όμως πρόβλημα πάρε τον αποκωδικοποιητή από τώρα να είσαι έτοιμος.

Ευχαριστώ ρε συ,
να ρωτήσω και κάτι άλλο τα καλώδια hdmi & scart
θα είναι mail to mail ή κάτι άλλο?

*male to male ηθελα να πω..:2thumb22sup:
ζωγραφισα παλι:award:

Kουφο...πηρε ο αδερφος μου το δεκτη και δεν εβρισκε τα ψηφιακα της ερτ...κουφο 2=Tο σημα της κεραιας ειναι πολυ καλο και οταν παρεμβαλεται ο δεκτης και ειναι αναμμενος τα αναλογικα καναλια δειχνουν με χιονια..κουφο3?=πηρα το δεκτη σπιτι μου και δουλευει μια χαρα...τι να εγινε?

Σχετικα με την εγγραφη, μπορεις να κανεις προγραμματισμενη εγγραφη συγκεκριμενη ωρα που θες εσυ ή μονο απ´το epg διαλεγεις ενα προγραμμα κ στο γραφει τις συγκεκριμενες ωρες που λεει ο οδηγος?
κι αλλη μια ερωτηση, μπορει να προγραμματισω πολλες εγγραφες συνεχομενα.
μπορω πχ να του πω να γραψει απο 19:55-21:00 Alpha, μετα 21:01-22:30 Mega και μετα 22:50-00:15 Ant1?

Επιλεγεις το προγραμμα που θελεις απο το EPG αλλα μπορεις να αλλαξεις την ωρα εναρξης και ληξης της εγγραφης.:2thumb22sup:

Επιλεγεις το προγραμμα που θελεις απο το EPG αλλα μπορεις να αλλαξεις την ωρα εναρξης και ληξης της εγγραφης.:2thumb22sup:

περισσοτερες απο μια εγγραφες μπορω να προγραμματισω?

περισσοτερες απο μια εγγραφες μπορω να προγραμματισω?

Ναι, δοκιμασμένα. Απλως λογαριασε κανα λεπτο περιπου που "τρωει" στην εναρξη και ληξη της εγγραφης.

Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Αφού διάβασα αυτά που γράφετε, αποφάσισα να το αγοράσω κι εγώ.
Βασικά, θα προτιμούσα το 8000 (ή 8010) αλλά ποιος ξέρει πότε θα έρθει.
Άσε που η τιμή του στη Γαλία είναι ακριβώς τα διπλά λεφτά...:nounder:

Αύριο θα πάω να το παραλάβω και θα σας πω νεώτερα.

Απάντηση: Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Kουφο...πηρε ο αδερφος μου το δεκτη και δεν εβρισκε τα ψηφιακα της ερτ...κουφο 2=Tο σημα της κεραιας ειναι πολυ καλο και οταν παρεμβαλεται ο δεκτης και ειναι αναμμενος τα αναλογικα καναλια δειχνουν με χιονια..κουφο3?=πηρα το δεκτη σπιτι μου και δουλευει μια χαρα...τι να εγινε?
Στις ρυθμίσεις του δέκτη στον αδελφό σου, η τάση κεραίας πρέπει να είναι OFF.
Αν βάλει ο αδελφός σου το καλώδιο της κεραίας απευθείας, μόνο στον δέκτη, πιάνει τα ψηφιακά?
Αν ναι, πάρτε ένα "Τ" κατά προτίμηση μεταλλικό και από τις 2 εξόδους του δώστε την μία στην TV και την άλλη στον δέκτη.

Αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, θα δει και ψηφιακά και θα φύγουν και τα χιόνια.

fs27.jpg

Υπάρχει και αυτό με F Connectors, αλλά θα πρέπει να φτιάξεις καλώδια RF<-->F.
CABLE%20SPLITTER.jpg

Καλύτερα με F connectors, πιο σταθερά τα καλώδια και δεν θα υποφέρουν και από τραβήγματα του τύπου σκούπα, πιτσιρίκι !!!! :D

Τι να πω βρε παιδια..ευχαριστω για τις απαντησεις,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Στο σπιτι μου παιζει κανονικα σκαναρα και τα καναλια ξαναπηγα στ αδερφι τον συνδεσα ετσι..μπριζα τοιχου στηνεισοδο του δεκτη,εξοδο δεκτη στη εισοδο της κεραιας της τηλ. για αναλογικα και εξοδο scart του δεκτη στο scart της τηλ. για τα ψηφιακα...Αναβω το δεκτη δινει σημα στην τηλ.το λογοτυπο του, εμφανιζει στο μενου κατω τα ονοματα των καναλιων και μετα στην οθονη ''χωρις σημα''.Αλλα αυτο το τρελο που δεν μπορω να εξηγησω με τιποτα ειναι το εξης..Ενταξει τα ψηφιακα δεν παιζουν,αλλα τα αναλογικα με δεκτη on δεν επρεπε να παιζουν ετσι κ αλλιως??...χωρις χιονια δηλαδη?

Last edited:

Γεια σας και από μένα. Βασίστηκα σε όσα διάβασα σε αυτό το forum και απόκτησα τον XORO HRT 7600 εδώ και μία εβδομάδα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και σας ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες σας. Για την ώρα δεν έχω απορία.