Xoro HRT 8300 (Twin Tuner)

Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Ανακάλυψα έναν κλώνο του 8300. Evolve Andromeda 2

http://www.evolve.cz/en/d-dual-hd-dvb-t-recorder-evolve-andromeda-2-tuners-dolby-digital-mkv.html

Όπως φαίνεται από τις φωτό κάτω κάτω (το γραφικό στην κορυφή της εικόνας μην το λαμβάνετε υπόψη. Το ίδιο γραφικό έχουν και στον 8300) είναι πανομοιότυπο κουτί και από τις δυνατότητες είναι μάλλον ακριβώς ίδιοι.

Δυστυχώς δεν αναφέρεται κάτι για γλώσσες και οι διανομείς που έχει είναι Πολωνία και 2-3 χώρες ακόμη εκεί γύρω μόνο.

Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Καλα τι γινετε εδω? Τελικα ποιος ειναι ο original και ποιος ο κλωνος. Να υποθεσω οτι ολοι αγοραζουν απο το ιδιο εργοαστάσιο στην κινα οποτε δεν υφισταται ο όρος κλώνος.
Ολοι original του κινεζου ειναι. Θα μπορουσε κάλλιστα να δώσω και εγω μι απαραγγελεια και να τους ονομασω statik

Να σημειώσω πως αγόρασα τρία τεμάχια Xoro HRT 8300 και μου ήρθαν από το amazon.de σε 6 μέρες. Παραδόθηκαν με courier στο σπίτι μου, ενώ ανέμενα ότι θα έρθει ειδοποίηση να πάω να τα πάρω από το ταχυδρομείο με βάση άλλες παραγγελίες που είχα κάνει από Γερμανία στο παρελθόν, και βέβαια ότι θα καθυστερούσαν πολύ παραπάνω με βάση όσα γράφονται στο παρόν νήμα.

....ωραίος!!

εγώ παρήγγειλα άλλο ένα...για γνωστό μου...σήμερα...να δω πότε θα μούρθει...

Να σημειώσω πως αγόρασα τρία τεμάχια Xoro HRT 8300 και μου ήρθαν από το amazon.de σε 6 μέρες. Παραδόθηκαν με courier στο σπίτι μου, ενώ ανέμενα ότι θα έρθει ειδοποίηση να πάω να τα πάρω από το ταχυδρομείο με βάση άλλες παραγγελίες που είχα κάνει από Γερμανία στο παρελθόν, και βέβαια ότι θα καθυστερούσαν πολύ παραπάνω με βάση όσα γράφονται στο παρόν νήμα.

Για να παραγγείλεις από amazon.de πρέπει οπωσδήποτε να είσαι γνώστης της Γερμανικής γλώσσας; Δεν υπάρχει τρόπος γιά έναν Αγγλομαθή να δώσει παραγγελία;

Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος έχει τον 8300 να δοκιμάσει δύο πράγματα, αν δεν τα έχει δοκιμάσει ήδη.

1ο) Σε περίπτωση που κάνει μονή ή διπλή εγγραφή το xoro, σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς ταυτόχρονα να παρακολουθείς μιά παλιότερη εγγραφή;

2ο) Όταν έχει ξεκινήσει μιά προγραμματισμένη εγγραφή, σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να δείς την ίδια εγγραφή ενώ εξακολουθεί να γράφει;

Και οι δύο αυτές δυνατότητες ήταν κάτι που είχαν όλα τα σοβαρά αναλογικά PVR’s μέχρι τώρα.

Δεν δοκίμασε ακόμα κανείς χρήστης του xoro αν διαθέτει αυτές τις δυνατότητες; :hmmmm2:

Για να παραγγείλεις από amazon.de πρέπει οπωσδήποτε να είσαι γνώστης της Γερμανικής γλώσσας; Δεν υπάρχει τρόπος γιά έναν Αγγλομαθή να δώσει παραγγελία;

Δεν είμαι γνώστης της γερμανικής. Γενικώς αν έχεις ξαναπαραγγείλει από αγγλόφωνο Amazon, ξέρεις τι περίπου ζητάει σε κάθε βήμα, οπότε ακόμα και με την αυτόματη μετάφραση τα καταφέρνεις...

Παιδιά, θα βγω λίγο offtopic (και συγνώμη γι' αυτό) για 3 ερωτήσεις που εσείς σίγουρα τις ξέρετε.
Έχω γνωστό που κάνουμε που και που κάποιες αγορές μέσω ebay και πληρωμή με paypal.

Το amazon είναι το ίδιο πράγμα?
Απλά μια τυπική εγγραφή θέλει και πληρώνεις με paypal? (Όπου αυτό αναφέρεται, φυσικά).
Το κόστος που σου εμφανίζει όταν είσαι login είναι πάντα το τελικό με τα μεταφορικά?

Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Παιδιά, θα βγω λίγο offtopic (και συγνώμη γι' αυτό) για 3 ερωτήσεις που εσείς σίγουρα τις ξέρετε.
Έχω γνωστό που κάνουμε που και που κάποιες αγορές μέσω ebay και πληρωμή με paypal.

Το amazon είναι το ίδιο πράγμα?
Απλά μια τυπική εγγραφή θέλει και πληρώνεις με paypal? (Όπου αυτό αναφέρεται, φυσικά).
Το κόστος που σου εμφανίζει όταν είσαι login είναι πάντα το τελικό με τα μεταφορικά?

To αγγλικό Amazon τουλάχιστον δεν δέχεται πληρωμή με Paypal, φαντάζομαι οτι το ίδιο ισχύει και για το γερμανικό.
Όσο να 'ναι, υπάρχει μια διαφορά αξιοπιστίας ανάμεσα σε ένα παγκόσμιο κατάστημα όπως το Amazon και τον κάθε τυχαίο κινεζοέμπορα που βγάζει μια βιτρίνα στο ebay :p

Την τελική τιμή με τα μεταφορικά την βγάζει στα τελευταία βήματα του checkout, πριν δώσεις το τελικό ΟΚ για τη συναλλαγή.

Απάντηση: Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος έχει τον 8300 να δοκιμάσει δύο πράγματα, αν δεν τα έχει δοκιμάσει ήδη.

1ο) Σε περίπτωση που κάνει μονή ή διπλή εγγραφή το xoro, σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς ταυτόχρονα να παρακολουθείς μιά παλιότερη εγγραφή;

2ο) Όταν έχει ξεκινήσει μιά προγραμματισμένη εγγραφή, σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να δείς την ίδια εγγραφή ενώ εξακολουθεί να γράφει;

Και οι δύο αυτές δυνατότητες ήταν κάτι που είχαν όλα τα σοβαρά αναλογικά PVR’s μέχρι τώρα.

Καλημέρα σε όλους!!
...οι απαντήσεις είναι οι εξής:
1) όχι...κατά τη διάρκεια μιας εγγραφής δεν μπορείς να διαχειριστείς-με κανένα τρόπο-άλλα αρχεία που βρίσκονται στον σκληρό...
2) ναι...μέσω του time shift..

...να συμπληρώσω ότι-πράγματι-το εκπληκτικό dvd recorder Pioneer LX-60D που έχω(..και το οποίο θα μπει...στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σε 9 μέρες...:( :( ) είχε αυτή τη δυνατότητα(να γράφεις και ταυτόχρονα να βλέπεις παλιότερες εγγραφές)...τα καλούδια όμως το XORO-κακά τα ψέματα-είναι σε...άλλο επίπεδο...

Re: Απάντηση: Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Καλημέρα σε όλους!!
...οι απαντήσεις είναι οι εξής:
1) όχι...κατά τη διάρκεια μιας εγγραφής δεν μπορείς να διαχειριστείς-με κανένα τρόπο-άλλα αρχεία που βρίσκονται στον σκληρό...
2) ναι...μέσω του time shift..

Σ' ευχαριστώ κατ' αρχή που μπήκες στο κόπο να ασχοληθείς με τις ερωτήσεις μου. Υποθέτω ότι και στη δεύτερη ερώτηση η σωστή απάντηση είναι ΟΧΙ γιατί διευκρίνισα για προγραμματισμένη εγγραφή και όχι να έχεις πατήσει το timeshift όταν παρακολουθείς ένα κανάλι.

Δηλαδή, έχεις προγραμματίσει να σου κάνει εγγραφή από τις 9:00 έως τις 11:00 σε ένα κανάλι. Επιστρέφεις στο σπίτι στις 9:30 και δεν θέλεις να περιμένεις να τελειώσει η εγγραφή, αλλά θέλεις να την δεις από την αρχή, ενώ το xoro συνεχίζει να γράφει. Υποθέτω ότι αφού δεν σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να δεις ταυτόχρονα κάτι άλλο, δεν θα μπορείς ούτε και αυτό να το κάνεις. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Οπότε το συμπέρασμα είναι πως άνθρακες ο θησαυρός, όχι μόνο με το xoro αλλά με όλους τους δέκτες αυτής της κατηγορίας. Στο θέμα του PVR έχουν πάντα υποτυπώδη υποστήριξη. Οπότε μάλλον πρέπει να στραφώ σε πιό επώνυμα μηχανάκια.

Να συμπληρώσω ότι το δικό μου αναλογικό PVR, ήταν το Pioneer DVR-433H.

Last edited:

Μου Ήρθε!!!
Παραγγελεια 28/6, ήρθε χθες 11/7 άρα 13 ημέρες.

Τον επαράγγειλα και εγώ. Ελπίζω να βγει "καλός"!

Για το θέμα της εγγραφής και της αναπαραγωγής γράφει στο μανουάλι:

You can play back the recorded files during the recording. Press the INFO Taste twice to display the
list of recorded files. Select the file to be played back with ▲/▼ and start the playback with OK.

Αυτό γενικά, για το ερώτημα του alefgr οι οδηγίες στο μανουάλι δεν είναι αναλυτικές :

The Time-Shift function is not active in the factory default Mode. It is described on page 37 how to
activate the Time-Shift function.
If the Time-Shift function is activated, the receiver saves temporarily the live program on USB storage.
Function of the buttons with activated Time Shift:
• II Stop the live program
• PLAY resume playback
• << / >> (fast rewind / forward)
• ■ Stop the playback
If you switch to another channel, the temporarily saved files will be discarded. You can press REC
before the switch to start a normal recording, having the Time Shift files saved as recordings. (See
page 37, Setting „Time-Shift Record“)

Το "έγκλημα" είναι ότι παρόλο τον διπλό δέκτη γράφει ότι αν αλλάξεις κανάλι χάνονται οι εγγραφές.

http://data.xoro.de/Bedienungsanleitungen/HRT8300/HRT8300_DE_EN_FR_ES_V1_12345www.pdf

Επαναφέρω το θέμα των υποτίτλων. Αν είναι utf παίζουν κανονικά? Το τσέκαρε κανείς?

Το "έγκλημα" είναι ότι παρόλο τον διπλό δέκτη γράφει ότι αν αλλάξεις κανάλι χάνονται οι εγγραφές.
Για να μην υπάρξει παρανόηση, μιλάει για τις εγγραφές TIMESHIFT και όχι για τις κανονικές εγγραφές.

Τον επαράγγειλα και εγώ. Ελπίζω να βγει "καλός"!

Για το θέμα της εγγραφής και της αναπαραγωγής γράφει στο μανουάλι:

You can play back the recorded files during the recording. Press the INFO Taste twice to display the
list of recorded files. Select the file to be played back with ▲/▼ and start the playback with OK.

Αυτό γενικά, για το ερώτημα του alefgr οι οδηγίες στο μανουάλι δεν είναι αναλυτικές :

The Time-Shift function is not active in the factory default Mode. It is described on page 37 how to
activate the Time-Shift function.
If the Time-Shift function is activated, the receiver saves temporarily the live program on USB storage.
Function of the buttons with activated Time Shift:
• II Stop the live program
• PLAY resume playback
• << / >> (fast rewind / forward)
• ■ Stop the playback
If you switch to another channel, the temporarily saved files will be discarded. You can press REC
before the switch to start a normal recording, having the Time Shift files saved as recordings. (See
page 37, Setting „Time-Shift Record“)

http://data.xoro.de/Bedienungsanleitungen/HRT8300/HRT8300_DE_EN_FR_ES_V1_12345www.pdf

Επαναφέρω το θέμα των υποτίτλων. Αν είναι utf παίζουν κανονικά? Το τσέκαρε κανείς?

....χχμμμ...μπορεί να παραπλάνησα τον φίλο alef παραπάνω...γιατί δεν διάβασα το manual...θα επανέλθω δριμύτερος ξαναδοκιμάζοντας...για να δούμε...

όσο για τους υποτίτλους θα δοκιμάσω το Σ/Κ να δω τι κάνει...

Τελικώς παραπλανήθηκα και παραπλάνησα τον φίλο alef και όλους μας...δεν μελέτησα το manual και ευτυχώς βρέθηκε ο φίλος flaski και με το μήνυμά του με διόρθωσε...έκανα λάθος!! :)
ΝΑΙ...φίλε alef ο 8300 δουλεύει όπως τα κορυφαία αναλογικά pioneer recorder μας!!!...αυτή τη στιγμή γράφω τη ΝΕΤ και βλέπω όποιες θέλω από τις παλαιότερες εγγραφές που έχω...
ιδού και οι φώτο με τα βήματα του μενού...
ImageUploadedByTapatalk1342221979.806011.jpg
ImageUploadedByTapatalk1342222030.854649.jpg
ImageUploadedByTapatalk1342222046.574663.jpg
ImageUploadedByTapatalk1342222059.398715.jpg

...ο xoro "πήρε το αίμα του πίσω"!!! :award:

Last edited:

Οπότε... γράφεις δύο τελείως ανεξάρτητα κανάλια ταυτόχρονα και παράλληλα βλέπεις άλλο κανάλι ή παλιότερη εγγραφή... σωστά?
Νάσο, με το REC > INFO δεν βγαίνει αυτό?

Καλημέρα!!!
πάρα πολύ σωστά Σάκη!!!
....πριν από λίγο έκανα το εξής πείραμα: γράφω ταυτόχρονα SKAI και STAR και
1) έβλεπα όποια από τις προηγούμενες εγγραφές ήθελα (ταυτόχρονα) ή
2) όποιο κανάλι ήθελα (ταυτόχρονα) ή
3) έβλεπα μπρος-πίσω τις εγγραφές που κάνω αυτή τη στιγμή (ΣΚΑΙ-STAR)....

....δηλαδή....τα πάντα όλα!!!.....φίλε alef το xoro σαφώς ξεπερνά τα κορυφαία pioneer recorders που διαθέτουμε!!!....μπορούν να αναπαυθούν εν ειρήνη!!!....

μπράβο στο xoro!!! :award:

ΥΓ:Σάκη ..ναι......με το INFO>REC...

Last edited: