Xoro HRT 8300 (Twin Tuner)

Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

...εν ολίγοις...αν εξαιρέσουμε ότι δεν υποστηρίζει ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους (μένει να ερευνήσω το θέμα με τους utf)...να υποθέσω ότι είναι ο κορυφαίος δέκτης αυτή τη στιγμή ??? :)

Απάντηση: Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

...εν ολίγοις...αν εξαιρέσουμε ότι δεν υποστηρίζει ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους (μένει να ερευνήσω το θέμα με τους utf)...να υποθέσω ότι είναι ο κορυφαίος δέκτης αυτή τη στιγμή ??? :)
Και τους Unicode παρακαλώ :smile:

Σορυ αν μου ξέφυγε, χρησιμοποιεί κάποιον γνωστο επεξεργαστή, κάποιον νεο (ενδεχομένως διπύρηνο) η δυο ξεχωριστούς? Φαντάζομαι με τόσες δυνατότητές θα γονατίζει αν είναι ένας τσουρουτικος. Ελπίζω να είναι κανένας "extreme edition". :)
Γραφεί στο μανουαλι ότι χρειάζεται γρήγορο στικακι αλλά δεν διευκρινίζει ταχύτητα. Κυκλοφορεί ένα φθηνο 32, 64αρη αλλά έχει εγγραφή 8μβ και δεν ξέρω αν θα προλαβαίνει. Εχω επισης και ενα παλιο τοσιμπα 32αρι αλλα εθναι σαπιο. Κατω απο 5μβ. Όσοι κάτοχοι τι ταχυτητας στικακι του έχετε φορεμενο? Δε Θέλω να μπλεκω με σκληρούς.

Απάντηση: Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Καλημέρα!!!
πάρα πολύ σωστά Σάκη!!!
....πριν από λίγο έκανα το εξής πείραμα: γράφω ταυτόχρονα SKAI και STAR και
1) έβλεπα όποια από τις προηγούμενες εγγραφές ήθελα (ταυτόχρονα) ή
2) όποιο κανάλι ήθελα (ταυτόχρονα) ή
3) έβλεπα μπρος-πίσω τις εγγραφές που κάνω αυτή τη στιγμή (ΣΚΑΙ-STAR)....

....δηλαδή....τα πάντα όλα!!!.....φίλε alef το xoro σαφώς ξεπερνά τα κορυφαία pioneer recorders που διαθέτουμε!!!....μπορούν να αναπαυθούν εν ειρήνη!!!....

μπράβο στο xoro!!! :award:

ΥΓ:Σάκη ..ναι......με το INFO>REC...
Τέλεια! :music-smiley-005:

Το REC > INFO στο είπα γιατί τα χαρακτηριστικά στα μενού είναι σαν άλλον δέκτη που έχω, οπότε σκέφτηκα πως θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο. :grinning-smiley-043

Το τηλεκοντρόλ είναι όπως στην φωτογραφία που έχουν στην XORO? Αυτό το "λεπτό" ?
Υπάρχει καμιά εναλλακτική για έτοιμο τηλεκοντρόλ με τους ίδιους κωδικούς? Δεν μιλάω για multi αλλά για έτοιμο από άλλο μηχάνημα.

Παίδες με σώσατε... :2thumb22sup:

Με τις τελευταίες δοκιμές σας, με προλάβατε πάνω που πήγαινα να σκάσω 2 Χ 382 ευρώ για 2 Samsung STB-7500. Πηγαίνω προς ολοταχώς για παραγγελία των 2 Xoro...

Ευχαριστώ και πάλι για τον κόπο σας!

Παίδες με σώσατε... :2thumb22sup:

Με τις τελευταίες δοκιμές σας, με προλάβατε πάνω που πήγαινα να σκάσω 2 Χ 382 ευρώ για 2 Samsung STB-7500. Πηγαίνω προς ολοταχώς για παραγγελία των 2 Xoro...

Ευχαριστώ και πάλι για τον κόπο σας!

Καλημέρα!!! -bye-

...εμμμ...γι αυτό είμαστε εδώ!!! :music-smiley-005:

ΥΓ: ομολογώ ότι μ´έχει ενθουσιάσει ο xoro...πήγαινα για έναν dvb-t με διπλό δέκτη ...και μας βγήκε "HiEnd" μηχάνημα!!! :)

Re: Απάντηση: Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Τέλεια! :music-smiley-005:

Το REC > INFO στο είπα γιατί τα χαρακτηριστικά στα μενού είναι σαν άλλον δέκτη που έχω, οπότε σκέφτηκα πως θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο. :grinning-smiley-043

Το τηλεκοντρόλ είναι όπως στην φωτογραφία που έχουν στην XORO? Αυτό το "λεπτό" ?
Υπάρχει καμιά εναλλακτική για έτοιμο τηλεκοντρόλ με τους ίδιους κωδικούς? Δεν μιλάω για multi αλλά για έτοιμο από άλλο μηχάνημα.

Καλημέρα!!! -bye-

...αυτό το λεπτό είναι το τηλεκοντρόλ...τίποτα ιδιαίτερο...απλά είναι "μαζεμένο"....

για έτοιμο τηλεκοντρόλ από άλλο μηχάνημα δεν ξέρω να σου πω...

Παρελήφθη και εστήθη! :award:
Προς το παρόν είναι με σκάρτ συνδεδεμένος. Το πακέτο είχε μέσα τις οδηγίες (αγγλικά κλπ), το Τ/Χ με τις μπαταρίες και τον δέκτη. Δείχνει στιβαρός. Τον έχω να γράφει εδώ και μία ώρα και δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα. Το μενού είναι πλήρες (δεν πέρασα την τελευταία αναβάθμιση. Είναι με του 11ου/2012) και γρήγορο. Το Τ/Χ έχει καλό πάτημα και πιάνει καλά. Στο ζαπινγκ περίμενα κάτι καλύτερο. Θα έλεγα ότι είναι ισοδύναμος με τον F&U 2205. Δεν ξέρω αν με την αναβάθμιση βελτιώνεται σε αυτό το θέμα. Εικόνα αρκετά καλή και μάλλον ισάξια του 2205. Βέβαια το σκαρτ θα μειώνει τις διαφορές. Ελληνικα και Ελλάδα πουθενά στο μενού. Κατά τα λοιπά ότι ανάφεραν και άλλοι φίλοι προηγουμένως.

Ένα αρνητικό είναι ότι όταν γράφει αναβοσβήνει πράσινο κόκκινο το λεντ και το κόκκινο του είναι αρκετά δυνατό. Χτυπάει στο μάτι.

Ένα περίεργο που μου έκανε είναι ότι δεν αναγνώρισε στικάκι 32 γίγα φορμαρισμένο FAT32 και εντελώς άδειο ενώ αναγνώρισε κανονικά καρτα SD 16 γίγα συνδεδεμένη με card reader.

Παραθέτω φωτό παρέα με τον 2205 (τις έχω βάλει και στο νήμα του 2205):

20120717_203930.jpg

20120717_203941.jpg

20120717_204003.jpg

Στην εγγραφή για 50 λεπτά πρόγραμμα χρησιμοποίησε 1.8 γίγα περίπου και δημιούργησε 2 αρχεία 1.073 ΜΒ και 750ΜΒ με κατάληξη .ts. Το VLC τα παίζει απροβλημάτιστα. Το ότι δημιούργησε 2 αρχεια ίσως ευθύνεται το ότι είναι fat32 η κάρτα sd (νόμιζα ότι θα κόβει στα 2 γίγα αλλά ίσως νόμιζα λάθος).

Όταν τον κλείνεις το ωραίο είναι ότι δείχνει την ώρα αλλά το εκτυφλωτικό κόκκινο λέντ κάνει αισθητή την παρουσία του:

20120717_233305.jpg

Ένα κακό που παρατήρησα είναι ότι όταν γράφει (1 κανάλι) τότε ΔΕΝ έχεις πρόσβαση στο epg είτε του καναλιού που γράφεις είτε κάποιου άλλου.

Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Όταν τον κλείνεις το ωραίο είναι ότι δείχνει την ώρα αλλά το εκτυφλωτικό κόκκινο λέντ κάνει αισθητή την παρουσία του:
Θα πάρεις ένα μικρό κομματάκι μαύρης μονωτικής ταινίας, και... :smash:

Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Θα πάρεις ένα μικρό κομματάκι μαύρης μονωτικής ταινίας, και... :smash:
Στο μυαλό μου είσαι! :music-smiley-005:

Έκανα και την αναβάθμιση αλλά το θέμα του μη epg όταν γράφει παραμένει. Απλά τώρα βγάζει και μνμ ότι δεν υποστηρίζεται η λειτουργία λόγω εγγραφής.

Καλορίζικο φίλτατε!!! :)
...αυτό με το EPG δεν τόχα προσέξει γιατί γενικά δεν δουλεύω το EPG...οπότε δεν το πήρα είδηση...
αυτό με το φλασάκι θα το δω....θα του καρφώσω ένα 8 GB για να δω αν θα το αναγνωρίσει...
...πάντως νομίζω ότι θα σ´ εντυπωσιάσει...

....επίσης-το έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμά μου-τα αρχεία τα κόβει στα 1,07GB και όχι στα 2 GB...όλα αυτά σε σκληρό WD των 320 GB...

....επίσης-το έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμά μου-τα αρχεία τα κόβει στα 1,07GB και όχι στα 2 GB...όλα αυτά σε σκληρό WD των 320 GB...
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Ο σκληρός που έχεις δοκιμάσει είναι fat32, Θυμάσαι? Ίσως τα κόβει σε fat. Θα δοκιμάσω και σε ntfs να δω τι κάνει γιατί το κόψιμο δεν μου πολυαρέσει.

Τα στικακια 32GB πρεπει να ειναι φορμαρισμενα σε exFAT ή NTFS μιας και οι περισσοτερες συσκευες δεν υποστηριζουν FAT32 στα 32GB.
Αν υποστηριζεται το ενα ή το αλλο φορμα φυσικα, μιας και δεδομενη υποστηριξη εχει μονο το FAT32.

Για το θεμα του λεντ η λυση μαλλον ειναι να κολληθει ενα κομματι σελοτεηπ το οποιο θα εχει μαυρισει λιγακι χρησιμοποιωντας ανεξιτηλο μαρκαδορο. Ετσι θα γινει φιμε και οχι αδιαπεραστο σαν την μονωτικη ταινια, αφηνοντας το λεντακι να δειχνει χωρις να ενοχλει.
Και ο δεκτης δεν θα εχει τροποποιηθει σε περιπτωση που θα πωληθει αργοτερα.

θα ηθελα να παρακαλεσω για δυο-τρεις διευκρινισεις απο οσους εχουν στην κατοχη τους τον δεκτη.

1. Αν μπορει να αποθηκευσει το timeshift. Δηλαδη να ειναι ενεργο το timeshift και στο τελος, ή οποτε θελεις, να επιλεγεις αν θα αποθηκευτει η ταινια ή οχι για μελλοντικη χρηση.

2. Αν το timeshift ενεργοποιειται μονο πατωντας το pause ή αν ειναι ενεργο παντα (ή αλλιως κλειστο απο το μενου).

3. Αν ισχυει οτι το timeshift ειναι παντοτε ενεργο τοτε καταλαμβανει χωρο απο το στικακι (ή δισκο) . Η ερωτηση ειναι αν εχει προγραμματισμενη εγγραφη στο ιδιο καναλι (ή οχι) τοτε θα σβηνει αυτοματα το προχειρο αρχειο timeshift ωστε να ελευθερωσει χωρο για να κανει την προγραμματισμενη εγγραφη ή θα βγαλει μηνυμα οτι δεν υπαρχει αρκετος διαθεσιμος χωρος;
(αυτο θελει δοκιμη με καποιο μικρο στικακι, των 8GB )

4. Αν στην κατασταση αναμονης κοβει την παροχη ρευματος στο USB (αυτο εχει απαντηθει ηδη οτι ναι την κοβει). ´
Ισχυει το ιδιο και για δισκους με εξωτερικη τροφοδοσια; (φυσικα σε αυτους που εχουν λειτουργια τερματισμου βαση καταστασης USB) Τους βαζει σε κατασταση τερματισμου;

Θα ηταν κριμα ενα μηχανακι που εχει φτιαχτει για ειδικα για PVR (personal video recorder) να μην τα κανει αυτα.

Last edited:

Καλημέρα!!!
πάρα πολύ σωστά Σάκη!!!
....πριν από λίγο έκανα το εξής πείραμα: γράφω ταυτόχρονα SKAI και STAR και
1) έβλεπα όποια από τις προηγούμενες εγγραφές ήθελα (ταυτόχρονα) ή
2) όποιο κανάλι ήθελα (ταυτόχρονα) ή
3) έβλεπα μπρος-πίσω τις εγγραφές που κάνω αυτή τη στιγμή (ΣΚΑΙ-STAR)....

....δηλαδή....τα πάντα όλα!!!.....φίλε alef το xoro σαφώς ξεπερνά τα κορυφαία pioneer recorders που διαθέτουμε!!!....μπορούν να αναπαυθούν εν ειρήνη!!!....

μπράβο στο xoro!!! :award:

ΥΓ:Σάκη ..ναι......με το INFO>REC...

Ολα τα παραπανω (πλην του διπλου tuner) τα κανω και εγω με τον Crypto 210 ADMP. Γραφω κατι στο ΜΕΓΚΑ και οποτε θέλω βλέπω παλαιοτερες εγγραφές ενώ σε αλλους δέκτες με F&U, OSIO, Crystal Audio δεν το κανει αλλα βγαζει μηνυμα πως πραγματοποιειται εγγραφη. Με τον CRypto ομως το κανει και το ξερω επειδη το κανω καθε μερα λογω Singles για τη γυναικα μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

θα ηθελα να παρακαλεσω για δυο-τρεις διευκρινισεις απο οσους εχουν στην κατοχη τους τον δεκτη.

1. Αν μπορει να αποθηκευσει το timeshift. Δηλαδη να ειναι ενεργο το timeshift και στο τελος, ή οποτε θελεις, να επιλεγεις αν θα αποθηκευτει η ταινια ή οχι για μελλοντικη χρηση.

2. Αν το timeshift ενεργοποιειται μονο πατωντας το pause ή αν ειναι ενεργο παντα (ή αλλιως κλειστο απο το μενου).

3. Αν ισχυει οτι το timeshift ειναι παντοτε ενεργο τοτε καταλαμβανει χωρο απο το στικακι (ή δισκο) . Η ερωτηση ειναι αν εχει προγραμματισμενη εγγραφη στο ιδιο καναλι (ή οχι) τοτε θα σβηνει αυτοματα το προχειρο αρχειο timeshift ωστε να ελευθερωσει χωρο για να κανει την προγραμματισμενη εγγραφη ή θα βγαλει μηνυμα οτι δεν υπαρχει αρκετος διαθεσιμος χωρος;
(αυτο θελει δοκιμη με καποιο μικρο στικακι, των 8GB )

4. Αν στην κατασταση αναμονης κοβει την παροχη ρευματος στο USB (αυτο εχει απαντηθει ηδη οτι ναι την κοβει). ´
Ισχυει το ιδιο και για δισκους με εξωτερικη τροφοδοσια; (φυσικα σε αυτους που εχουν λειτουργια τερματισμου βαση καταστασης USB) Τους βαζει σε κατασταση τερματισμου;

Θα ηταν κριμα ενα μηχανακι που εχει φτιαχτει για ειδικα για PVR (personal video recorder) να μην τα κανει αυτα.

Καλημέρα...
θα σου απαντήσω στο 4ο ερώτημα:ΝΑΙ...ισχύει το ίδιο και για δίσκους εξωτερικής τροφοδοσίας...τους βάζει σε κατάσταση τερματισμου...

τα άλλα που ρωτάς θέλουν ψάξιμο...

Last edited:

Ολα τα παραπανω (πλην του διπλου tuner) τα κανω και εγω με τον Crypto 210 ADMP. Γραφω κατι στο ΜΕΓΚΑ και οποτε θέλω βλέπω παλαιοτερες εγγραφές ενώ σε αλλους δέκτες με F&U, OSIO, Crystal Audio δεν το κανει αλλα βγαζει μηνυμα πως πραγματοποιειται εγγραφη. Με τον CRypto ομως το κανει και το ξερω επειδη το κανω καθε μερα λογω Singles για τη γυναικα μου.

Κάτι παρόμοιο ισχυρίζεται κάνει και ο TELESystem TS6512 HD
Αντιγράφω απο το manual:

USB Recording
- From internal tuner source TV, in original format (no encoding).
- Up to two different recordings while watching another program (see par. 5.1)

5.1 TV program recording
This receiver is equipped with a recording function, which allows the following actions:
1. Record a digital terrestrial program while watching a different channel in the same transmission frequency and using TimeShift (par. 5.2).
2. Record two different programs of the same transmission frequency and watch contemporarily another channel broadcasted on the same frequency of the recorded programs and use TimeShift (par. 5.2) on one of the two recorded programs.