Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver
http://www.necogroup.com/Εξαρτήματα_ενίσχυσης.pdf (το τελευταίο)
και γύρισα για δοκιμές. Αυτή η ΕΡΤ πρέπει να είναι προβληματική και μου σπάει τα νεύρα. Στα ιδιωτικά είχα 100% και στην τέρμα μείωση στο βύσμα έπεφτα στο 34% έχοντας όμως κανονικά εικόνα. Η κυρία ΕΡΤ από 60% έπεφτε στο ... 51%. Ελάχιστη μείωση. Άρα κατά πάσα πιθανότητα έχω "μπούκωμα". Ο 8300 συνεχίζει να δουλεύει κανονικά όμως. Θεωρώ ότι έχει καλό δέκτη. Τα προβλήματα τα έχω με έναν hdt-150 και θα τα αναφέρω αναλυτικά στο νήμα εκεί. Πάντως θεωρώ (χωρίς να ξέρω πολλά) ότι ακόμη και στην ίδια εγκατάσταση διαφορετικοί δέκτες μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά (γνωστό αυτό) αλλά και ο ίδιος δέκτης να μην μπορεί να διαχειριστεί σωστά δυνατό/ασθενές σήμα. Πολλές συνιστώσες...
Δεν μπορώ να έχω κάτι που να μη λειτουργεί καλά. Μου σπάνε τα νεύρα. Πήγα σε κατάστημα με ηλεκτρονικά που είχα πάρει κάποιους δέκτες να ζητήσω συμβουλές. Μου είπε ότι πιξελιάσματα και διακοπές μπορεί να έχω και από χαμηλό σήμα αλλά και από δυνατό. Τελικά έφυγα με έναν μειωτήρα έντασης σήματος (καθώς στα ιδιωτικά είμαι στα περισσότερα 100% σήμα, σκέφτηκα ότι ίσως να παίζει "μπούκωμα"):Θα περιμένω να ακούσω αποτελάσματα και απο εσένα φίλε flaski.
Πάντως τις επόμενες δοκιμές σε δέκτη με διπλό tuner θα ήθελα να τις κάνω πλέον στον Telesystem TS6520 HD εφόσον απο ότι φαίνεται από το μενού του μοιάζει πιο
προσεγμένος δέκτης και με πλήρη υποστήριξ.η Ελληνικών.
Δεν ξέρω μόνο αν θα αντέξω να περιμένω τόσο.
Φιλικά Θεόδωρος.
http://www.necogroup.com/Εξαρτήματα_ενίσχυσης.pdf (το τελευταίο)
και γύρισα για δοκιμές. Αυτή η ΕΡΤ πρέπει να είναι προβληματική και μου σπάει τα νεύρα. Στα ιδιωτικά είχα 100% και στην τέρμα μείωση στο βύσμα έπεφτα στο 34% έχοντας όμως κανονικά εικόνα. Η κυρία ΕΡΤ από 60% έπεφτε στο ... 51%. Ελάχιστη μείωση. Άρα κατά πάσα πιθανότητα έχω "μπούκωμα". Ο 8300 συνεχίζει να δουλεύει κανονικά όμως. Θεωρώ ότι έχει καλό δέκτη. Τα προβλήματα τα έχω με έναν hdt-150 και θα τα αναφέρω αναλυτικά στο νήμα εκεί. Πάντως θεωρώ (χωρίς να ξέρω πολλά) ότι ακόμη και στην ίδια εγκατάσταση διαφορετικοί δέκτες μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά (γνωστό αυτό) αλλά και ο ίδιος δέκτης να μην μπορεί να διαχειριστεί σωστά δυνατό/ασθενές σήμα. Πολλές συνιστώσες...