Xtreamer e-TRAYz (Personal Storage)

Καλησπέρα σε όλους.
Την Δευτέρα παρέλαβα επιτέλους το etrayz μετα απο 2 εβδομάδες αναμονή :)
Μέχρι σήμερα:
1. δεν κατάφερα να σετάρω το email που αναφέρει και το ddns.
Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να δηλώσουμε.
2. δοκιμάζω να κατεβάσω με τον e-downloader αρχεία απο το rapidshare(εχω premium account και έχω δηλώσει τα αντίστοιχα πεδία στο etrayz) και κατεβάζει μόνο το html όπως είχε αναφέρει και ένα μέλος σε προηγούμενη σελίδα.
3. Η τηλεόρασή μου έχει ενσωματωμένο media player(Samsung LE40B651) και ενώ βλέπει μέσω του ενσύρματου δικτύου μου, το etrayz και τα αρχεία ταινιών που έβαλα, μου βγάζει το μήνυμα οτι "η αναπαραγωγή αυτού του αρχείου δεν υποστηρίζεται", ενώ το ίδιο αρχείο το παίζει αν είναι στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου.
Σημειωτέον ότι έχω κάνει τις αναβαθμίσεις με τη σειρά (firmware 1.03-1.04-1.05) αμέσως μόλις το έπιασα στα χέρια μου και ο σκληρός δίσκος που τοποθέτησα είναι ο WD CAVIAR GREEN 1TB EVDS.
Μήπως κάποιος "Χριστιανός" μπορεί να με βοηθήσει?
Υ.Γ.
Sorry αν τα έγραψα όλα μαζί, αλλά κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω...:(

1) Δεν το έχω κάνει, δεν ξέρω τι χρειάζεται
2) Αυτό με το edownloader το έχω και εγώ. Κάποια στιγμή μου δούλευε, μετά σταμάτησε. Αυτό μόνο με το premium. Στο free δουλεύει σωστά. Το megaupload μου δουλεύει σωστά σε premium και free.
Εδώ μιλάνε για το ίδιο πρόβλημα. Ελπίζω να βρεθεί λύση
3) Χρησιμοποίησε το miniDLNA από eTRAYz APP Installer
Δε βρίσκω τη σελίδα στο forum που τα έχει αναλυτικά

1) Δεν το έχω κάνει, δεν ξέρω τι χρειάζεται
2) Αυτό με το edownloader το έχω και εγώ. Κάποια στιγμή μου δούλευε, μετά σταμάτησε. Αυτό μόνο με το premium. Στο free δουλεύει σωστά. Το megaupload μου δουλεύει σωστά σε premium και free.
Εδώ μιλάνε για το ίδιο πρόβλημα. Ελπίζω να βρεθεί λύση
3) Χρησιμοποίησε το miniDLNA από eTRAYz APP Installer
Δε βρίσκω τη σελίδα στο forum που τα έχει αναλυτικά
Θα δοκιμάσω το miniDLNA, όσο για το rapidshare απο ότι διάβασα στο forum της xtreamer είναι θέμα λογισμικού και θα λυθεί στην επόμενη αναβάθμιση(version 1.06).
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

Καλησπέρα.
Σχετικά με το NAS σκεφτόμουνα να το αγοράσω και εγώ ειδικά αφού αναφέρει ότι έχει dlna server και έχω μια Samsung LE37B650. Είδα όμως ότι συμφορουμίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα με το dlna σε παρόμοιο μοντέλο Samsung LE40B651. Έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα, έχει βρεθεί λύση?

Re: Απάντηση: Xtreamer e-TRAYz (Personal Storage)

Καλησπέρα.
Σχετικά με το NAS σκεφτόμουνα να το αγοράσω και εγώ ειδικά αφού αναφέρει ότι έχει dlna server και έχω μια Samsung LE37B650. Είδα όμως ότι συμφορουμίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα με το dlna σε παρόμοιο μοντέλο Samsung LE40B651. Έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα, έχει βρεθεί λύση?

Τώρα δε θέλω να σε "ψήσω" να το πάρεις αλλά να έχεις υπόψην σου πως εκτός του miniDLNA έχει τη δυνατότητα να "τρέξει" και άλλα dlna servers όπως το εμπορικό και "σίγουρα αποτελεσματικό" Twonky media server TMS (το έχω αγορασμένο), το εξαιρετικό freeware Mediatomb αλλά εσχάτως από ότι είδα, και το Fuppes το οποίο έχει καλές περγαμηνές στον χώρο και είναι και free.
O φίλος με την Samsung μπορεί να τα δοκιμάσει και να σε βοηθήσει στα σίγουρα!

Υ.Γ.
To ET έχει ενσωματωμένο dlna server το οποίο όμως είναι δυσλειτουργικό και προκαλεί σύγχυση στην χρήση του. Θα το "δείτε" στις συσκευές σας σαν [e-TRAYz : etrayz] αλλά τις περισσότερες φορές δε θα λειτουργεί ενώ δεν έχετε τη δυνατότητα να το ρυθμίσετε ούτε και να το απενεργοποιήσετε.
To miniDLNA server αναγνωρίζεται ως [eTrayz DLNA server] το TMS ως [Twonky eTrayz] και το fuppes ώς [FUPPES 0.660 (etrayz)]

Last edited:
To miniDLNA server .....είναι απίθανο!!! Οι παραμετροποιήσεις που έχει by default είναι έξοχες . Το χρησιμοποιώ κατά κόρον με το HDX-BD1 που έχει ένα μικρό πρόβλημα με το δίκτυο και μόνο με το miniDLNA server μου παίζει άψογα.!!!

παιδία μια βοήθεια παρακαλώ...αξίζει το μηχανάκι για torrent client και movie streaming στην tv? γενικά μπορείτε να μου πείτε τυχον κατά που έχει και πιοια ειναι τα υπερ του σε σχεση με κάποιο άλλο αμα εχει δέι καποιος?

παιδία μια βοήθεια παρακαλώ...αξίζει το μηχανάκι για torrent client και movie streaming στην tv? γενικά μπορείτε να μου πείτε τυχον κατά που έχει και πιοια ειναι τα υπερ του σε σχεση με κάποιο άλλο αμα εχει δέι καποιος?

Για να μην αφήσω καμία αμφιβολία περί torrent client να σου πω πως το βασικό κατεβαστήρι μου (ένα παλιό PC) το "τρώει" η σκόνη εδώ και 10 μήνες!
Transmission, rTorrent, Deluge είναι μερικά από τα κορυφαία clients που τρέχει το eTrayz και κάθε ένα απο αυτά έχουν πλήρες web interface για τοπική και απομακρυσμένη διαχείρηση. Απλά τέλειο!
Όσο αφορά στο streaming η συνεργασία με το Xtreamer και το PS3 μου είναι άψογη. Αναπαραγωγή mkv 1080p με υψηλό bitrate γίνεται αβίαστα.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για το λεφτά του !!!(89 στο Multir@m@)

συμφωνώ... rutorrent είναι τέλειος αντικαταστάτης του utorrent και με υπέροχο web interface.

όσο για το streaming, απλα κανένα πρόβλημα ακόμα και σε reference clipάκια 40mbit

εγώ δεν έχω καταφέρει να το πάω πάνω από 20 Μbps PC ---> etrayz. Κάποιος έπιασε 40+ Mbps.

Πριν λίγες ημέρες παρέδωσε πνεύμα το power supply του Xtreamer μου μετά από 2-3 μήνες... Έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα RMA process ? Γνωρίζει τι απαιτείται?

Απάντηση: Re: Xtreamer e-TRAYz (Personal Storage)

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για το λεφτά του !!!(89 στο Multir@m@)
Καλή η προσφορα, αλλά μάλον, παραπλανητική.
Σε όσα ρώτησα και πήραν και τηλέφωνο σε άλλα καταστήματα και στις αποθήκες, η απάντηση ήταν η ίδια.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Στο site τους πάντως το έχουν με ένδειξη "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας". *Υποθέτω* πως αν κάνεις online την παραγγελία, θα στο φέρουν.

Απάντηση: Re: Xtreamer e-TRAYz (Personal Storage)

Στο site τους πάντως το έχουν με ένδειξη "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας". *Υποθέτω* πως αν κάνεις online την παραγγελία, θα στο φέρουν.
Στα καταστήματα δεν ήξεραν να μου πουν κάτι γι'αυτό.
Εγώ έκανα μια παραγγελία online και θα περιμένω να δω.

Διαβάστε όμως τι γράφει στην ολοκλήρωση παραγγελίας:

"Η Μultirama δεν δεσμεύεται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές απο τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου."

Last edited:
Τελικά το αγόρασα κι εγώ. Έκανα παραγγελία online και μου το έστειλαν στο κοντινό μου κατάστημα από όπου το παρέλαβα. Του έβαλα πάνω τον WD20EARS και έτρεξα το full installation file για το 1.05 . Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το ρυθμίζω πρώτη φορά μετά το format και τα συναφή, κάνω shutdown και όταν το ξανανοίγω έχει χάσει τις ρυθμίσεις αφού ούτε καν στο web interface του δεν μπορώ να μπω. Καμιά ιδέα;