XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

και μιά ακόμα εικόνα

81500347.jpg

Εγώ το περνάω τώρα να το δοκιμάσω

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μια συλλογή από rss feeds για online (streaming) video, κάποια τηλεοπτικά κανάλια, και μερικά εργαλεία όπως η αλλαγή skin μέσα από το Xtreamer. Ουσιαστικά μία επέκταση αυτών που ήδη υπάρχουν στο μενού Internet...

Το τελευταίο live είναι όλα τα λεφτά....
Για εγκατάσταση, απλά αποσυμπιέζεται το αρχείο live και το αρχείο script που υπάρχει μέσα, με ένα usb flash το αντιγράφεται στον σκληρό του xtreamer (εκεί που έχετε και τις ταινίες σας)
μετά πηγαίνοντας στην επιλογή custom rss του internet σας βγάζει την παραπάνω εικόνα.
Έχει μέσα και επιλογή jukebox άλλα τώρα το δοκιμάζω.

Πέρασα και την 2.4b3 και το μηχανάκι πετάει....που να βγεί και η επίσημη :ADFADF1:
Μόλις έβαλα τα γνωστά πουλιά απο το pole to pole με τα τρελά frames και σε 24p ενεργοποιημένο μου το έπαιξε νεράκι, ούτε σπασίματα ούτε κολλήματα ούτε τίποτα! :Banane0::music-smiley-005::ernaehrung004:

Last edited:

Καλημέρα φίλοι,
έχω κι εγώ το xtreamer με την 2.4b3 και εσωτερικό έναν 500άρη WD (SCORPIO BLUE SATA). Όλα καλά, εκτός από την εγγραφή στο δίσκο.
Είτε μέσω δικτύου (από το μενού του xtreamer ή από το pc), είτε απευθείας ως slave μέσω usb, είναι πολύ αργή.
Το αντιμετωπίζει κανείς?
Σημ. Δεν το έχω δοκιμάσει με προηγούμενη stable έκδοση.

Καλημερα και απο εμενα,
Δοκιμασα χθες να βαλω και εγω το live9 αλλα δεν μπορω να δω τιποτα,
οταν επιλεγω το xtreamer live μου βγαινει το μηνυμα 'error 404 Not Found'
παω στα rss news και βλεπω αυτα που ειχε εκει και απο πριν.
Εχω το τελευταιο firmware και απλα εκανα unzip το live στο root του external drive που εχω, αλλα δοκιμασα και απο usb stick με τα ιδια αποτελεσματα.
Δεν ξερω ακομα πολλα για το αθλημα:7SFGSFG: μιας και το μηχανακι το εχω μολις 1 μηνα, αλλα δεν μπορεσα να βγαλω και ακρη για το πως δουλευει το
live ουτε απο το forum της xtreamer.
οποιος εχει καμια ιδεα η καποιο how to Υποψιν για να διαφωτιστουμε και εμεις
οι νεοι θα του ειμαι ευγνωμων...
Συγνωμη για τα πολλα λογια και ευχαριστω εκ των προτερων. :ears:

Εγώ έχω βάλει τον φάκελο scripts στο root του εσωτερικού σκληρού. Τώρα ή έβαλες όλο τον φάκελο live9 και όχι τον scripts που περιλαμβάνεται μέσα του ή θέλει εσωτερικό σκληρό.
Ελπίζω να βοήθησα.

Εγώ έχω βάλει τον φάκελο scripts στο root του εσωτερικού σκληρού. Τώρα ή έβαλες όλο τον φάκελο live9 και όχι τον scripts που περιλαμβάνεται μέσα του ή θέλει εσωτερικό σκληρό.
Ελπίζω να βοήθησα.

SAkis βο'ηθησες πολύ. ακριβώς αυτό που λες.

Βάλτε μόνο τον φάκελλο scripts sto root του εσωτερικού ή εξωτερικού και θα δουλέψει. ΠΡΟΣΟΧΗ ότι λέει ο SAKIS. :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90:

Από πλευράς firmware έχει βγει και η 2.4 beta4 για το Xtreamer.

ναι άλλα πού να την βρούμε? Την έχει κανείς? (αν και η beta3 που έχω περάσει, μιά χαρά δουλεύει)

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ πάνε στον χρήστη SAMNIOTIS για το παραπάνω θέμα σχετικά με το live . να με συγχωρείτε

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Από πλευράς firmware έχει βγει και η 2.4 beta4 για το Xtreamer.

Για βάλε link να δούμε τι πουλιά πιάνει κι αυτό ....

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ελπίζω να βοήθησα.

Αυτο εκανα και εγω, εβελα το φακελο script (με οτι περιλαμβανει μεσα)
στην root του εξωτερικου σκληρου αλλα τιποτα :nounder:

Αν ο δίσκος δεν έχει όνομα του partition "sda1", δεν δουλεύουν τα script.

συνεπως φορμαρουμε ονομαζουμε sda1 και μετα εγκαθιστουμε τα script?μαλλον αυτο θα πρεπει να λυνει τα προβληματα

Δεν ονομάζουμε τίποτα, το sda1/2 κλπ είναι κάτι σαν τα αντίστοιχα στο linux γράμματα C:, D: που βλέπουμε στα windows. Μόνο του θα δώσει το sda1 στον εσωτερικό δίσκο αν τον κάνουμε format. Αν το έχει ήδη δώσει σε κάποιο άλλο (πχ εξωτερικό δίσκο) πιθανά να χρειαστεί το πέρασμα του emergency firmware για να έλθουν οι ρυθμίσεις στην αρχική τους κατάσταση και ο εσωτερικός σκληρός μετά από format να πάρει το sda1.

O Sakis δεν έχει εσωτερικό σκληρό, μόνο εξωτερικό. Soto μπορεί να δώσει εντολή μέσα απο το Xtreamer για format του εξωτερικού ώστε να τον διαμορφώσει το xtreamer έτσι όπως πρέπει ώστε να μπορεί να δέχεται τα διάφορα καλούδια?

Νομίζω ότι αν είναι ο πρώτος δίσκος που θα διαμορφωθεί από το Xtreamer θα πάρει από την αρχή το sda1 (χωρίς να είμαι 100% όταν πρόκειται για εξωτερικό δίσκο). Για το αν υπάρχει εντολή με την οποία να προσδιορίζεις εσύ το συγκεκριμένο partition δεν το έχω ψάξει, ίσως μέσω telnet.

Παρεμπιπτόντως, έκανα μια δοκιμή και έβγαλα τον εσωτερικό δίσκο, σύνδεσα τον εξωτερικό στον οποίο έβαλα τον φάκελο scripts, και τον είδε απευθείας ως sda1, χωρίς καμία αλλαγή (format, εγκατάσταση ξανά του firmware) από μέρους μου. Τα script δουλεύουν κανονικά όπως κι όταν τα είχα στον εσωτερικό...

Παιδια θα δοκιμασω να κανω format τον δισκο μεσω xtreamer να δω αν θα γινει κατι, και θα ενημερωσω.
Ευχαριστω για το ενδιαφερων :2thumb22sup: