XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δεν γινετε τιποτα,
εκανα φορματ τον σκληρο με ονομα sda1 αλλα τιποτα, εκανα φορματ στο usb stick
και NTFS και fat32 παλι τιποτα, το εβγαλα απο το ρευμα για λιγο, του ξαναπερασα το 2.3.1 τιποτααα, εκανα ταμα, του υποσχεθηκα να του βαλω τις ψυχτρες τιποτα κανει τον κινεζο...:hippy:
μαλλον θα χτυπησω κανενα εσωτερικο σκληρο που ειναι ετσι και αλλιως στα μελλοντικα μου σχεδια να δω αν δουλεψει.

Επειδή έχω πολλούς εξωτερικούς δίσκους πάντα χρησιμοποιώ αυτούς και δεν πήγα στην αγορά εσωτερικού.
Αυτοί που έχουν εσωτερικούς δίσκους έχουν παρατηρήσει καλύτερη απόδοση στην ποιότητα εικόνας σε σχέση με τους εξωτερικούς ;

Σε πολλές αναβαθμίσεις παρατήρησα ότι στο XTreamer τα 24p δεν λειτουργούσαν σωστά.
Κοίταξα το άν δουλεύει σε σένα καλά.

Μια χαρά δουλεύει σε μένα με το 2.3.1 firmware επάνω!!!

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

οποτε αυτο που ειπα πριν ειναι σωστο απλα το format πρεπει να γινει μεσω xtreamer και οχι μεσω pc για να παρει το ονομα sda1 σωστα?

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

οποτε αυτο που ειπα πριν ειναι σωστο απλα το format πρεπει να γινει μεσω xtreamer και οχι μεσω pc για να παρει το ονομα sda1 σωστα?

Δεν μου δινει επιλογη να κανω format μεσω xtreamer,
οι επιλογες στην καρτελα διαμορφωσης δισκου ειναι γκρι και δεν μπορω να επιλεξω κατι δυστυχως.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Δεν μου δινει επιλογη να κανω format μεσω xtreamer,
οι επιλογες στην καρτελα διαμορφωσης δισκου ειναι γκρι και δεν μπορω να επιλεξω κατι δυστυχως.

Eσωτερικό δίσκο !!!

Saki όπως βλέπεις απο πίσω (και δεν θέλω σχόλια ε!) το xtreamer σύνδεσε τo usb δεξιά και το wifi αριστερά (όπως το βλέπεις απο μπροστά το wifi πρέπει να είναι απο την δεξιά μεριά)
δηλαδή αντίθετα απο την παρακάτω εικόνα και ξαναπές μας μπάς και...

specs.jpg

να ρωτήσω και εγώ κάτι? η σύνδεση με το ρούτερ πρέπει να ειναι ενσύρματη? το κάνω ασύρματα και μου βγάζει μια μαύρη οθόνη (πχ στο κανάλι Mtv Hits).

Μαύρο θα σου βγάλει έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο, δεν λειτουργούν όλα τα κανάλια στο Live, για την ακρίβεια τα περισσότερα δεν λειτουργούν...

ΥΓ. Τα Live TV δεν είναι κάποια υπηρεσία που προσφέρει το Xtreamer ή ο συγκεκριμένος που δημιουργεί τα script. Είναι συλλογές από link που βρίσκουμε στο διαδίκτυο, κυρίως για αναπαραγωγή μέσω του VLC, και τα περισσότερα από αυτά "πεθαίνουν" γρήγορα. Mία από τις πηγές είναι το http://www.myp2pforum.eu/threads/34834-UKTV-VLC-Playlist

ΥΓ2. Το θέμα με το MTV Hits (και με άλλα) είναι ότι το stream είναι κλειδωμένο με DRM, γι αυτό βλέπουμε μαύρο. Αυτό το βλέπει κάποιος ανοίγοντας το link με το VLC, όπου στην status bar αναφέρεται καθαρά το DRM.

attachment.php

Attachments

• mtv-drm.jpg
    mtv-drm.jpg
    17.8 KB · Views: 148
Last edited:

ευχαριστώ πολύ για την άμεση και απόλυτα διευκρινιστική απάντηση. Άλλα είχα καταλάβει

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Saki όπως βλέπεις απο πίσω (και δεν θέλω σχόλια ε!) το xtreamer σύνδεσε τo usb δεξιά και το wifi αριστερά (όπως το βλέπεις απο μπροστά το wifi πρέπει να είναι απο την δεξιά μεριά)
δηλαδή αντίθετα απο την παρακάτω εικόνα και ξαναπές μας μπάς και...

Το δοκιμασα αλλα παλι τιποτα,
επιτηδες το κανει για να του παρω εσωτερικο σκληρο μου φαινεται... :)

Μια χαρά δουλεύει σε μένα με το 2.3.1 firmware επάνω!!!

Στις πρώτες beta που είχα βάλει δεν έπαιζαν καλά (για την 2.3.1 δεν ξέρω) στην τελευταία 2.4b3 που έχω παίζει καλά.

Να και ένα ακόμα link για την 2.4 beta3 εδώ

Προσπάθησα να δω μέσω δικτύου εξωτερικούς δίσκους που είναι συνδεμένοι σε laptop και μου ζητάει κωδικό δικτύου .
Όταν ήταν συνδρένοι στο σταθερό δεν μου ζητούσε τίποτα.

Το σταθερό μήπως έχει XP και το laptop windows 7 ή vista; Ο κωδικός που ζητά πάντως είναι αυτός που έχει ο χρήστης στο laptop...

Το σταθερό μήπως έχει XP και το laptop vista.
To σκέφτηκα και εγώ ,όταν πάω όμως να γράψω τον κωδικό ,πατάω τους αριθμούς αλλά δεν μου τους γράφει .

Εννοείς τους αριθμούς τους βάζεις από το αριθμητικό πληκτρολόγιο του τηλεχειριστηρίου; Γιατί κανονικά οι κωδικοί και το όνομα χρήστη μπαίνουν από ένα εικονικό πληκτρολόγιο που εμφανίζεται όταν πας να τους βάλεις στα κουτάκια "ID χρήστη δικτύου" και "Κωδικός δικτύου" πατώντας enter...

Υπάρχει καμμία σχέση με το e-great EG-M31B που έχει σε προσφορά το e-shop στα 115 ?

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εννοείς τους αριθμούς τους βάζεις από το αριθμητικό πληκτρολόγιο του τηλεχειριστηρίου; Γιατί κανονικά οι κωδικοί και το όνομα χρήστη μπαίνουν από ένα εικονικό πληκτρολόγιο που εμφανίζεται όταν πας να τους βάλεις στα κουτάκια "ID χρήστη δικτύου" και "Κωδικός δικτύου" πατώντας enter...
Είχες δίκιο.
Ευχαριστώ για την βοήθεια!

***Για όποιον έχει κατεβάσει το xtreamer live 9***

Όποιος θέλει να βλέπει τις ταινίες που έχει μέσα στο σκληρό του δίσκο (πάντα για τον εσωτερικό του Xtreamer μιλάμε) σε Video-Wall μέσα απο τα Rss feed απλά πρέπει να βάλει τις ταινίες μέσα σε φάκελο που να λέγεται "Movies" ή να μετονομάσει τον ήδη υπάρχον. Μετά πηγαίνωντας στην επιλογή "internet - live - Community tools - Rss Movie Browser" θα βλέπει όλες τα εξώφυλλα των ταινιών του (εφόσον τα έχει συμπεριλάβει στον φάκελο της ταινίας)