XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Την πέρασα και γω την beta 6 και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Οι διαφορές που πρόσεξα είναι πως έχει εξαφανιστεί ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνει όταν μετακινούμαστε στα μενού. Τον απενεργοποίησαν προσωρινά γιατί υπάρχει θέμα με τα Custom RSS!!!

Στις ρυθμίσεις-Application υπάρχει πλέον και 5η επιλογή (Make DataBase for Movie & Photo)! Δεν παρατήρησα να μου κάνει τίποτε αν και να σημειώσω πως δεν έχω σκληρό δίσκο παρά μόνο ένα στικάκι (για το Live)!
Πιθανώς να έχει να κάνει με το επερχόμενο JukeBox!!!

Το xtreamer είναι αθόρυβο ? Είναι 1)καλύτερο, 2)ταχύτερο και 3)σε ποιότητα εικόνας απο το WD tv live ??

Το xtreamer είναι αθόρυβο ? Είναι 1)καλύτερο, 2)ταχύτερο και 3)σε ποιότητα εικόνας απο το WD tv live ??

Αγαπητέ Γιώργο (φαντάζομαι)

Το Χtreamer είναι από φασαριόζικο μέχρι εντελώς αθόρυβο, εαν του βάλεις τις εργοστασιακές ψήκτρες ή παραγγείλεις την καινούργια παρτίδα που θα τις έχει "φορεμένες". Άσε που η καινούργια παρτίδα θα υποστηρίζει (όπως λένε) και TrueHD 7.1 passthrough! Για την καινούργια παρτίδα θα περιμένεις λίγο για να κυκλοφορήσει! Είναι το ίδιο ταχύ αν όχι ταχύτερο και παρόμοιο σε ποιότητα εικόνας με το WD tv live!

Αν θέλεις ένα σκαλοπάτι παραπάνω αγοράζεις το XT pro με 50 περισσότερα και μεγαλύτερες δυνατότητες μνήμης, συνδεσιμότητας και επέκτασης αποθηκευτικού χώρου.

Προσωπικά ψηφίζω Χtreamer!

Έφτιαξα καινούργια strings για τα Ελληνικά του Xtreamer και συγκεκριμένα για την έκδοση firmware 2.4 beta 6. link: http://www.mediafire.com/?dxnzmcyinzi

για τα λεφτά του , αν και το πρώτο media player που έχω πάρει, είναι πολύ καλό.
στο σπίτι με samsung 32'' ΗD ready (720p ?? αυτές είναι?) παίζει σούπερ.
να σκεφτείτε τις πιο πολλές ταινίες τισ έχω δει στο εξοχικό της κοπελιάς σε μια 20άρα παλιά και το συνδέω με VIDEO IN AUDIO IN και παίζει άψογα.

ρε παιδιά όλο για strings ακούω και πάει το μυαλό μου αλλού....:love:

τι ακριβώς κάνουνε τα strings?

Last edited:
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

strings = λέξεις, προτάσεις ή συνδυασμοί γραμμάτων που μπορεί να σημαίνουν κάτι, έτσι όταν ο ydatografida αναφέρεται σε strings για ελληνικά, ουσιαστικά εννοεί την ελληνική μετάφραση (πληρέστερη από την αρχική που περιλαμβάνει το Xtreamer).

WD Caviar SE16 SATA 500GB (WD5000AAKS)

παιδιά κάνει αυτός για εσωτερικό στον xtreamer?

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κάνει.

Όχι δεν κάνει γιατί είναι 3.5'' ιντσών και το exteamer παίρνει 2.5''
Γι αυτό να μην βιαζόμαστε να απαντάμε .
Προτάσεις για σκληρό στο xreamer
α) WESTERN DIGITAL 320GB WD3200BEKT SCORPIO BLACK SATA
β) WESTERN DIGITAL 500GB WD5000BEVT SCORPIO BLUE SATA
Με λίγα λόγια από WESTERN DIGITAL σε SCORPIO BLUE η BLACK είσαι εντάξει

Pos fortonontai ?
Eyxaristo !

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Λήψη του GREEK.str. Αντιγραφή του GREEK.str στον εσωτερικό σκληρό δίσκο ή σε άλλο αποθηκευτικό μέσο (USB) Λήψη του xtreamer-web-sdk Xtreamer web GUI + Xtreamer Mod Pack , από την διαδικτυακή τοποθεσία http://code.google.com/p/xtreamer-web-sdk/downloads/list. Απόσυμπίεση του εν λόγω αρχείου και αντιγραφή του φακέλου xmp και των περιεχομένων του στο σκληρό δίσκο του Xtreamer. Μέσα από τον Explorer ή τον Mozilla Firefox πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του Xtreamer ( όπως αυτή έχει δοθεί από το δίκτυο), για να συνδεθείτε σε αυτό (Παράδειγμα: http://192.168.1.150). Στη συνέχεια, από τη σελίδα Explore του web GUI του Xtreamer επιλέξτε All Μεταφερθείτε στο φάκελο -> xmp/ και μέσα σε αυτόν διπλό κλικ στο αρχείο index.php για να τρέξει το xtreamer-web-sdk Xtreamer web GUI + Xtreamer Mod Pack Επιλέξτε File Manager και αντιγράψτε (COPY) το αρχείο GREEK.str και επικολλήστε το (PASTE) στη θέση ROOT/usr/local/bin/Resource). Προσοχή: Να προηγηθεί ή διαγραφή του αρχείου GREEK.str από θέση ROOT/usr/local/bin/Resource και μετά να ακολουθήσει η επικόλληση του νέου αρχείου GREEK.str στην εν λόγω θέση. Για να εφαρμοστεί στο Xtreamer αυτή η αλλαγή, μέσα από τις - ρυθμίσεις - σύστημα - αλλάζουμε τη γλώσσα σε μία άλλη και στη συνέχεια επανεπιλέγουμε την ελληνική γλώσσα. Σημείωση : Για να αποφύγουμε ή έστω για να περιορίσουμε την υπερχείλιση κειμένου (κόψιμο λέξεων) στα μενού , μπορούμε να αντικαταστήσουμε την προ-εγκατεστημένη γραμματόσημα της συσκευής με άλλη πιο συμπτυγμένη (π.χ. με την Arial Narrow ή την Arial Narrow Bold) Η εν λόγω αλλαγή θα γίνει μέσω του xtreamer-web-sdk Xtreamer web GUI + Xtreamer Mod Pack .

Last edited:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τα παραπάνω εφαρμόζονται με δική σας ευθύνη και μόνο για την έκδοση λογισμικού (του Xtreamer) για την οποία έχει φτιαχτεί το αρχείο GREEK.str.

Last edited:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τα παραπάνω εφαρμόζονται με δική σας ευθύνη και μόνο για την έκδοση λογισμικού (του Xtreamer) για την οποία έχει φτιαχτεί το αρχείο GREEK.str.

ok eyxaristo , ola kala , eixa vrei to prohgoumeno post
Ta fonts pou perigrafeis mporeis na gineis ligo pio analytikos pos ta allazeis giati ontos se kapoia shmeia den xoraei h elliniki metafrasi
Eyxaristo !

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Καλά κάνεις και το τονίζεις.
Εγώ πάντως πήγα να το περάσω και κόλλησε το XTreamer .
Και στο WD TV Live πήγα να βάλω b-rad και εκείνο κόλλησε.
Γενικά ότι κάνουμε,ότι βάζουμε θέλει προσοχή.

ok eyxaristo , ola kala , eixa vrei to prohgoumeno post
Ta fonts pou perigrafeis mporeis na gineis ligo pio analytikos pos ta allazeis giati ontos se kapoia shmeia den xoraei h elliniki metafrasi
Eyxaristo !

Μέσα στο φάκελο xmp/quifont/ επικολλήστε την γραμματοσειρά Arial Narrow ή την Arial Narrow Bold ή κάποια άλλη. Επιλέξτε FONTS από το μενού (αριστερά) του xtreamer-web-sdk Xtreamer web GUI + Xtreamer Mod Pack. Από το USER GUIFONT: επιλέξτε την γραμματοσειρά που επιθυμητέ (η οποία θα αντικαταστήσει την προκαθορισμένη). Τέλος, πιέστε το Enter. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Last edited:

Παιδιά δεν μου λέτε. Γνωρίζει κανείς γιατί το Xtreamer δεν παίζει τα .mp4 βίντεο, τραβηγμένα απο κινητό; Μήπως δεν παίζει καθόλου τα αρχεία αυτά. Δεν κοίταξα καθόλου στο site οπότε δεν ξέρω. Γνωρίζει κανείς;

Παιδιά δεν μου λέτε. Γνωρίζει κανείς γιατί το Xtreamer δεν παίζει τα .mp4 βίντεο, τραβηγμένα απο κινητό; Μήπως δεν παίζει καθόλου τα αρχεία αυτά. Δεν κοίταξα καθόλου στο site οπότε δεν ξέρω. Γνωρίζει κανείς;
Προφανώς είναι θέμα του codec που είναι γραμμένα αυτά τα βίντεο.
Κοίταξε με το mediainfo τις ιδιότητες των αρχείων και δες αν είναι συμβατά.