XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

δεν κάνεις.....πολύ απλά δεν έχει ασφαλή κατάργηση.
Εγώ προσωπικά βγάζω το flashάκι όταν το κλείνω.
Όσον αφορά τον ανεμιστήρα, είναι καθαρά θέμα κοματιού. Όταν το πρωτοαγόρασα ειδικά για τα πρώτα 2 λεπτά τσίριζε λές και ήταν δαιμονισμένο, στήν βδομάδα πάνω το πήγα πίσω στα multirama ως χαλασμένο και μου δώσαν άλλο. Το δεύτερο ούτε που ακούγεται, ελάχιστα, άρα έχει να κάνει με την κατασκευή του xtreamer και γενικότερα πόσο τύχη έχεις!

Άλλαξα τον ανεμιστήρα του Xtreamer, με έναν άλλο και συγκεκριμένα με τον akasa MINI COOLING FAN 25X25X10mm (AK-189BK-2B).
Το αποτέλεσμα, απαλλάχτηκα από τον ενοχλητικό θόρυβο κατά την εκκίνηση και κατά την λειτουργία του Xtreamer.

Έως και σήμερα δεν μου παρουσίασε καμία δυσλειτουργία.

Μπορώ να δηλώσω ότι ανταποκρίνεται ικανοποιητικά. Παρέχει αρκετή ροή αέρα για να ψύξει τον εσωτερικό σκληρό δίσκο ( Ταχύτητα Λειτουργίας ανεμιστήρας - ΜΕΣΗ -). Το εξωτερικό slim DVD player της Samsung κάνει περισσότερο θόρυβο κατά την λειτουργία του (επικουρικά συνδεδεμένο με το Xtreamer).

Sorry αν έχει ξανά ερωτηθεί, αλλά πως στο @#$%$%^& κάνεις ασφαλή κατάργηση στο xtreamer?

Το firmware είναι 2.1..3 και εκτός απο το θέμα με το eject όλα είναι μια χαρά.
Δεν έχει και προσωπικά το βγάζω και το βάζω όποτε θέλω. Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα, δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

Το μόνο ζήτημα ή θέμα ή πρόβλημα, όπως το βλέπει κανείς, είναι ότι 1 στις 5 φορές ίσως μπορεί και 1 στις 10, έχει αποτυχία στην εκκίνηση.
Όταν ξεκινάει και βγάζει αμέσως το κόκκινο Χ τότε ξέρω ότι ξεκινάει επιτυχώς. Η αποτυχία του ξεκινήματος είναι να μην δείξει το κόκκινο Χ.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Άλλαξα τον ανεμιστήρα του Xtreamer, με έναν άλλο και συγκεκριμένα με τον akasa MINI COOLING FAN 25X25X10mm (AK-189BK-2B).
Το αποτέλεσμα, απαλλάχτηκα από τον ενοχλητικό θόρυβο κατά την εκκίνηση και κατά την λειτουργία του Xtreamer.

Έως και σήμερα δεν μου παρουσίασε καμία δυσλειτουργία.

Μπορώ να δηλώσω ότι ανταποκρίνεται ικανοποιητικά. Παρέχει αρκετή ροή αέρα για να ψύξει τον εσωτερικό σκληρό δίσκο ( Ταχύτητα Λειτουργίας ανεμιστήρας - ΜΕΣΗ -). Το εξωτερικό slim DVD player της Samsung κάνει περισσότερο θόρυβο κατά την λειτουργία του (επικουρικά συνδεδεμένο με το Xtreamer).
Η διαδικασία της αλλαγής είναι εύκολη;

NAI. αν πιανουν τα χερια σου.

παιδια μια βοηθεια, αν ξερει κανεις, σχετικα με θυρες usb
οταν κανω αντιγραφη απο το pc στο xt και γενικα σε εξωτερικο δισκο εχω την φοβερη και τρομερη ταχυτητα των 3mb/sec. ειχε κανεις παρομοιο προβλημα ή γνωριζει κανεις λυσεις του προβληματος???

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

οταν κανω αντιγραφη απο το pc στο xt και γενικα σε εξωτερικο δισκο εχω την φοβερη και τρομερη ταχυτητα των 3mb/sec. ειχε κανεις παρομοιο προβλημα ή γνωριζει κανεις λυσεις του προβληματος???

Μέσω δικτύου; Γενικά πάντως, ακόμα και με απευθείας συνδέσεις οι ταχύτητες μεταφοράς είναι αρκετά χαμηλές...

Εμένα παίζει γύρω στα 6.5 έως 7mb/sec.Χρησιμοποιώ 2.5" δίσκο WD και τον έχω συνδεδεμένο και στα 2 usb (Το ένα καλώδιο για έξτρα τροφοδοσία)

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Μέσω δικτύου; Γενικά πάντως, ακόμα και με απευθείας συνδέσεις οι ταχύτητες μεταφοράς είναι αρκετά χαμηλές...
οχι, για usb2 αναφερομαι. οταν περναω ταινιες μεσω usb2 στο χτ

Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ σε ταινίες avi. Δεν έχει να κάνει με το full screen ή όχι γιατί το έχω παρατηρήσει και σε μη full screen. Δείχνει να κομπιάζει και ναι συμφωνώ μαζί σου ότι αν το δεις μια φορά συνεχίζεις να το βλέπεις επειδή το παρατηρείς. Θεωρώ ότι δεν είναι θέμα επεξεργαστή γιατί αρνούμαι να πιστέψω ότι ένα avi(dvdrip), είναι πιο απαιτητικό από ένα mkv 1080p σε επεξεργαστική ισχύ. Θεωρώ ότι είναι κάτι στο firmware που δεν προσέχθηκε. Ελπίζω να το λύσουν σε κάποιο επόμενο firmware update γιατί ειλικρινά είναι πολύ σπαστικό. Αν βρεις κάτι νεότερο ή τι ακριβώς συμβαίνει post here.

Αγαπητοί φίλοι, επειδή στο συγκεκριμένο τομέα το Xtreamer με είχε απογοητεύσει, το είχα εγκαταλείψει με αποτέλεσμα να μην παρακολουθώ πλέον και πολύ επισταμένα το συγκεκριμένο thread έτσι ώστε να δώ την απάντηση του ambientc. Πριν από 2-3 μέρες και βλέποντας τις εξελίξεις στο firmware, αποφάσισα να το ξαναβγάλω από το ντουλάπι και να περάσω την τελευταία beta μήπως και βρώ το φως μου. Δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει τίποτα και όπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος ambientc το θέμα μάλλον εστιάζεται στα avi. Πραγματικά, από την πρώτη φορά που θα το διακρίνεις η θέαση γίνεται βασανιστική, καθώς σε κάθε panning της κάμερας αναζητείς την ομαλότητα στην κίνηση που.. απουσιάζει ή διακόπτεται κάθε τόσο. Ωστόσο, μιας και ξαναπιάστηκα με το Xtreamer (και είμαι πεπεισμένος πως δεν μπορεί να είμαι εγώ ο ανοιχτομάτης που βλέπω το συγκεκριμένο πρόβλημα και όλοι εσείς τυφλοί) αποφάσισα να το συνδέσω μέσω HDMI σε ένα monitor που έχω πρόχειρο (δεν υπάρχει κανενός είδους σύστημα motion flow κλπ), καθώς μέχρι τώρα το είχα συνδεδεμένο μέσω composite σε μια CRT τηλεόραση. Το ίδιο avi, λοιπόν, (δοκίμαζα με το "Food Inc" που στην αρχή έχει αρκετά panning σε πάγκους Σούπερ Μάρκετ) μέσω HDMI έχει ομαλή κίνηση. Όχι τόσο ομαλή βέβαια όσο έχω όταν βλέπω το ίδιο avi στο PC μου, ωστόσο αφενώς δεν υπάρχουν τα περιοδικά hickups στην κίνηση, αφετέρου φαντάζομαι ότι αν υπήρχε ένα υποτυπώδες σύστημα motion compensation στο monitor η κίνηση μάλλον θα ήταν άριστη. Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να υπάρχει πιθανώς κάποιο πρόβλημα με την οδήγηση της εξόδου composite. Να τολμήσω να υποθέσω ότι οι περιοδικές διαλλείψεις στην ομαλή κίνηση είναι δείγμα προβληματικού buffering; Δεν μπορώ να πώ σίγουρα. Θα ψάξω να δω μήπως βρω κανένα μπλοκ διάγραμμα του Xtreamer.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο ambientc για την επισήμανσή του.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Νομίζω ότι η έξοδος composite υπάρχει απλά για να υπάρχει, ως βοηθητική και μόνο. Όλα αυτά τα μηχανήματα αναδεικνύουν τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα τους αν συνδεθούν μέσω ΗDMI/DVI, ή component (αν υπάρχει). Αμφιβάλλω αν οι κατασκευαστές (hardware, λογισμικού) δίνουν την παραμικρή προσοχή στην ποιότητα αναπαραγωγής μέσω composite...

φίλε polter την επιλογή 24p την έχεις απενεργοποιημένη?
Σε ρωτάω γιατί απο τότε που την απενεργοποίησα, μέσω HDMI σε αναπαραγωγή avi μέσω δικτύου δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε κίνηση γενικότερα...

φίλε polter την επιλογή 24p την έχεις απενεργοποιημένη?
Σε ρωτάω γιατί απο τότε που την απενεργοποίησα, μέσω HDMI σε αναπαραγωγή avi μέσω δικτύου δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε κίνηση γενικότερα...
Και εγώ έχω απενεργοποιημένα τα 24p.
Παίζει καλύτερα το XTreamer.

Παιδια να ρωτησω κατι ο ασχετος.....? Που θα μπορεσω να βρω XTreamer σε πραγματικα καλη τιμη...? καπου διαβασα πως κυκλοφορει και με 100 ευρω ειναι αληθεια...? Και το XTreamer Pro κυκλοφορησε η οχι ακομη...? Συγνωμη και παλι για την ασχετιλα

Την καλύτερη τιμή την έχει το μαμά site....εννοείται ότι δεν πληρώνεις εκτελωνισμούς κτλ μιάς και έρχεται μέσω ευρωπαικής χώρας ---> Xtreamer με wifi κεραία 99 + 20 μεταφορικά=119
Το πρό κυκλοφόρησε στο μαμά site άλλα η τιμή είναι λίγο πιο τσιμπημένη.
μπές στο shop τους και δές http://shop.xtreamer.net/

Αγαπητοί φίλοι, επειδή στο συγκεκριμένο τομέα το Xtreamer με είχε απογοητεύσει, το είχα εγκαταλείψει με αποτέλεσμα να μην παρακολουθώ πλέον και πολύ επισταμένα το συγκεκριμένο thread έτσι ώστε να δώ την απάντηση του ambientc. Πριν από 2-3 μέρες και βλέποντας τις εξελίξεις στο firmware, αποφάσισα να το ξαναβγάλω από το ντουλάπι και να περάσω την τελευταία beta μήπως και βρώ το φως μου. Δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει τίποτα και όπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος ambientc το θέμα μάλλον εστιάζεται στα avi. Πραγματικά, από την πρώτη φορά που θα το διακρίνεις η θέαση γίνεται βασανιστική, καθώς σε κάθε panning της κάμερας αναζητείς την ομαλότητα στην κίνηση που.. απουσιάζει ή διακόπτεται κάθε τόσο. Ωστόσο, μιας και ξαναπιάστηκα με το Xtreamer (και είμαι πεπεισμένος πως δεν μπορεί να είμαι εγώ ο ανοιχτομάτης που βλέπω το συγκεκριμένο πρόβλημα και όλοι εσείς τυφλοί) αποφάσισα να το συνδέσω μέσω HDMI σε ένα monitor που έχω πρόχειρο (δεν υπάρχει κανενός είδους σύστημα motion flow κλπ), καθώς μέχρι τώρα το είχα συνδεδεμένο μέσω composite σε μια CRT τηλεόραση. Το ίδιο avi, λοιπόν, (δοκίμαζα με το "Food Inc" που στην αρχή έχει αρκετά panning σε πάγκους Σούπερ Μάρκετ) μέσω HDMI έχει ομαλή κίνηση. Όχι τόσο ομαλή βέβαια όσο έχω όταν βλέπω το ίδιο avi στο PC μου, ωστόσο αφενώς δεν υπάρχουν τα περιοδικά hickups στην κίνηση, αφετέρου φαντάζομαι ότι αν υπήρχε ένα υποτυπώδες σύστημα motion compensation στο monitor η κίνηση μάλλον θα ήταν άριστη. Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να υπάρχει πιθανώς κάποιο πρόβλημα με την οδήγηση της εξόδου composite. Να τολμήσω να υποθέσω ότι οι περιοδικές διαλλείψεις στην ομαλή κίνηση είναι δείγμα προβληματικού buffering; Δεν μπορώ να πώ σίγουρα. Θα ψάξω να δω μήπως βρω κανένα μπλοκ διάγραμμα του Xtreamer.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο ambientc για την επισήμανσή του.

Επανέρχομαι στο θέμα εξηγώντας διευκρινιστικά ότι αυτά τα κολλήματα στην κίνηση δηλ. η απουσία ομαλότητας στην κίνηση εμφανίζεται σε κάποια avi και όχι σε όλα. Βλέπεις για παράδειγμα τον πρωταγωνιστή να κινείται κανονικά αλλά ο περιβάλλον χώρος σαν να ακολουθεί με σπασμένη κίνηση και όχι ομαλή. Επίσης επισημαίνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε κάποια avi ,όχι σε όλα,και μάλλον έχει να κάνει και με το πρόγραμμα συμπίεσης που χρησιμοποιεί ο κάθε up loader. Επίσης το πρόβλημα το παρατήρησα με HDMI μιας και έτσι έχω συνδεδεμένο το Xtreamer στην τηλεόρασή μου. Τείνω λοιπόν να συμφωνήσω με τον συνφορουμίτη Polter ότι μάλλον πρόκειται για πρόβλημα buffering το οποίο δεν έχει προσεχθεί στο firmware του player.

Επανέρχομαι στο θέμα εξηγώντας διευκρινιστικά ότι αυτά τα κολλήματα στην κίνηση δηλ. η απουσία ομαλότητας στην κίνηση εμφανίζεται σε κάποια avi και όχι σε όλα. Βλέπεις για παράδειγμα τον πρωταγωνιστή να κινείται κανονικά αλλά ο περιβάλλον χώρος σαν να ακολουθεί με σπασμένη κίνηση και όχι ομαλή. Επίσης επισημαίνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε κάποια avi ,όχι σε όλα,και μάλλον έχει να κάνει και με το πρόγραμμα συμπίεσης που χρησιμοποιεί ο κάθε up loader. Επίσης το πρόβλημα το παρατήρησα με HDMI μιας και έτσι έχω συνδεδεμένο το Xtreamer στην τηλεόρασή μου. Τείνω λοιπόν να συμφωνήσω με τον συνφορουμίτη Polter ότι μάλλον πρόκειται για πρόβλημα buffering το οποίο δεν έχει προσεχθεί στο firmware του player.

Το έχω πει χιλιάδες φόρες κάποιοι το κατάλαβαν κάποιοι ΟΧΙ.Τα συγκεκριμένα αρχεία είναι αρπακολλατζίδικα και όχι σημεία αναφοράς για να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ μια συσκευή.Πέραν οτι τα έχω πάρει στο κρανίο όπως και άλλη χρήστες π.χ ο onlineN με το θέμα του HD AUDIO το XTreamer είναι τέλειο.

Last edited: