Ο ανεμιστήρας κανει ένα μικρό θόρυβο αλλά αν θες το βάζεις στο off και δεν ακούγεται τίποτα.
sos αν μπορει καποιος ας μου πει τι να κανω γιατι υπαρχει προβλημα..εχω συνδεσει το extreamer με hdmi στην τηλεόραση και με οπτική ινα στο home cinema αλλα εχω ηχο μονο απο τηλεόραση και αυτο οταν παιζει τραγουδια μονο..στα mkv δεν παιρνω ηχο απο πουθενα.εχω περασει το τελευταιο firm. και νομιζω πως εχω δοκιμασει τις σωστές ρυθμίσεις..
help..!
Σ' ευχαριστώ.
Αν βάλεις όμως στο off τον ανεμιστήρα δεν υπερθερμένεται το μηχάνημα;
κανε format τον σκληρο απο fat σε ntfs
Κυκλοφόρησε το "Xtreamer 1.0.3.1 firmware (Internet service patch)", που λύνει το bug που δημιουργήθηκε με τα βίντεο από το ιντερνέτ.
Αν με το επόμενο firmware (με το νέο SDK) διορθώσουν και την αναπαραγωγή μέσω δικτύου, θα έχουν λύσει το σύνολο των βασικών προβλημάτων-ελλείψεων.Επιτέλους τουλάχιστον δουλεύει πια!
Παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται να στείλεις μέσω δικτύου (ασύρματα ή ενσύρματα) οποιοδήποτε αρχείο από pc στο xtreamer? Μόνο μέσω xtreamer κατάφερα να τραβήξω αρχεία από pc στο xtreamer
Ανοιξε τον windows explorer,και πήγαινε στο network. Εκεί θα βρεις όλες τις συσκευές που έχεις στο δίκτυό σου. Υποθέτω βέβαια ότι από τον Windows media player έχεις επιλέξει να κάνεις share το Xtreamer. Αρα , θα μπορέσεις στο δίκτυό σου να δεις τον Venus που είναι στην ουσία ο κατάλογος των περιεχομένων του Xtreamer. Μέσα εκεί λογικά θα σου βρει τόσους υποφακέλους όσους δίκους βλέπει συνδεδεμένους επάνω του. Μετά τα πράγματα είναι απλά.
Για σύνδεσέ τον στο PC μέσω USB για να δεις κι από κει πόσο τον βγάζει.Δεν θέλω να κάνω streaming μέσω media player, απλά θέλω να κάνω copy paste αρχείο. Το βλέπω το venus αλλά εγώ θέλω να κάνω cut για παράδειγμα ένα αρχείο mkv από το pc στο xtreamer και όταν κάνω paste μέσα στο φάκελο του xtreamer μου βγάζει ότι δεν έχει χώρο. Το έψαξα λίγο παραπάνω και μου βγάζει πως ο σκληρός δίσκος που έβαλα μέσα στο xtreamer έιναι 20MB, πράγμα αδύνατο. Σαν να μην βλέπει σωστά τον δίσκο. Τον έχω σε NTFS format.
Για σύνδεσέ τον στο PC μέσω USB για να δεις κι από κει πόσο τον βγάζει.
Αν τον βλέπει μεγαλύτερο, τότε είναι θέμα driver δικτύου.
Μόλις έκανα update στους drivers του ασύρματου αλλά και πάλι μου βλέπει το φάκελο του xtreamer και μου δείχνει μέγεθος 0 στα 20 MB.
Κάνε ένα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναπροσπάθησε.παιδιά δεν μπορώ να μπώ στο ίντερνετ. Ενω βρίσκει το δίκτυο και δίνω το κωδικό μεά δεν κάνει τίποτα. Λέτε να φταίει το ρουτερ ή κάνω κάτι λαθος (εχω το φιρμ 1.0.3.1)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.