XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

κανε format τον σκληρο απο fat σε ntfs

Ο ανεμιστήρας κανει ένα μικρό θόρυβο αλλά αν θες το βάζεις στο off και δεν ακούγεται τίποτα.

Σ' ευχαριστώ.
Αν βάλεις όμως στο off τον ανεμιστήρα δεν υπερθερμένεται το μηχάνημα;

γειά σε όλους, εγω μολις παρέλαβα παρα το γεγονοοτι με ειχαν ενημερώσει οτι θα σε ξεκινούσαν την αποστολη την κυριακή 20 σεπ, σήμερα 18 εφθασε Λαρ.

sos αν μπορει καποιος ας μου πει τι να κανω γιατι υπαρχει προβλημα..εχω συνδεσει το extreamer με hdmi στην τηλεόραση και με οπτική ινα στο home cinema αλλα εχω ηχο μονο απο τηλεόραση και αυτο οταν παιζει τραγουδια μονο..στα mkv δεν παιρνω ηχο απο πουθενα.εχω περασει το τελευταιο firm. και νομιζω πως εχω δοκιμασει τις σωστές ρυθμίσεις..
help..!

sos αν μπορει καποιος ας μου πει τι να κανω γιατι υπαρχει προβλημα..εχω συνδεσει το extreamer με hdmi στην τηλεόραση και με οπτική ινα στο home cinema αλλα εχω ηχο μονο απο τηλεόραση και αυτο οταν παιζει τραγουδια μονο..στα mkv δεν παιρνω ηχο απο πουθενα.εχω περασει το τελευταιο firm. και νομιζω πως εχω δοκιμασει τις σωστές ρυθμίσεις..
help..!

To τελευταίο firmware είναι το 1.0.3. Στις ρυθμίσεις πρέπει να απενεργοποιήσεις το HDMI να δίνει audio.

Σ' ευχαριστώ.
Αν βάλεις όμως στο off τον ανεμιστήρα δεν υπερθερμένεται το μηχάνημα;

κοίτα εγώ που έχω σκληρό μέσα το έχω στο χαμηλό. Αν εσύ δεν βάλεις πιστεύω πςσ δεν έχει πρόβλημα στο off. Αν σκεφτείς κάτι εξ. σκληρούς usb που είναι fixarismenoi δεν έχουν ανεμιστήρα και αν του πιάσεις καίνε χωρίς να έχουν πρόβλημα

κανε format τον σκληρο απο fat σε ntfs

κι όμως NTFS τον έχω. Και είναι λίγο μ.... να μην μπορώ να στείλω από το pc αλλά μόνο να τραβάω αρχεία απο το xtreamer.

thanks onlineN you've been very helpfull..

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κυκλοφόρησε το "Xtreamer 1.0.3.1 firmware (Internet service patch)", που λύνει το bug που δημιουργήθηκε με τα βίντεο από το ιντερνέτ.

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κυκλοφόρησε το "Xtreamer 1.0.3.1 firmware (Internet service patch)", που λύνει το bug που δημιουργήθηκε με τα βίντεο από το ιντερνέτ.

Επιτέλους τουλάχιστον δουλεύει πια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Επιτέλους τουλάχιστον δουλεύει πια!
Αν με το επόμενο firmware (με το νέο SDK) διορθώσουν και την αναπαραγωγή μέσω δικτύου, θα έχουν λύσει το σύνολο των βασικών προβλημάτων-ελλείψεων.

Παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται να στείλεις μέσω δικτύου (ασύρματα ή ενσύρματα) οποιοδήποτε αρχείο από pc στο xtreamer? Μόνο μέσω xtreamer κατάφερα να τραβήξω αρχεία από pc στο xtreamer

Παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται να στείλεις μέσω δικτύου (ασύρματα ή ενσύρματα) οποιοδήποτε αρχείο από pc στο xtreamer? Μόνο μέσω xtreamer κατάφερα να τραβήξω αρχεία από pc στο xtreamer

Ανοιξε τον windows explorer,και πήγαινε στο network. Εκεί θα βρεις όλες τις συσκευές που έχεις στο δίκτυό σου. Υποθέτω βέβαια ότι από τον Windows media player έχεις επιλέξει να κάνεις share το Xtreamer. Αρα , θα μπορέσεις στο δίκτυό σου να δεις τον Venus που είναι στην ουσία ο κατάλογος των περιεχομένων του Xtreamer. Μέσα εκεί λογικά θα σου βρει τόσους υποφακέλους όσους δίκους βλέπει συνδεδεμένους επάνω του. Μετά τα πράγματα είναι απλά.

Ανοιξε τον windows explorer,και πήγαινε στο network. Εκεί θα βρεις όλες τις συσκευές που έχεις στο δίκτυό σου. Υποθέτω βέβαια ότι από τον Windows media player έχεις επιλέξει να κάνεις share το Xtreamer. Αρα , θα μπορέσεις στο δίκτυό σου να δεις τον Venus που είναι στην ουσία ο κατάλογος των περιεχομένων του Xtreamer. Μέσα εκεί λογικά θα σου βρει τόσους υποφακέλους όσους δίκους βλέπει συνδεδεμένους επάνω του. Μετά τα πράγματα είναι απλά.

Δεν θέλω να κάνω streaming μέσω media player, απλά θέλω να κάνω copy paste αρχείο. Το βλέπω το venus αλλά εγώ θέλω να κάνω cut για παράδειγμα ένα αρχείο mkv από το pc στο xtreamer και όταν κάνω paste μέσα στο φάκελο του xtreamer μου βγάζει ότι δεν έχει χώρο. Το έψαξα λίγο παραπάνω και μου βγάζει πως ο σκληρός δίσκος που έβαλα μέσα στο xtreamer έιναι 20MB, πράγμα αδύνατο. Σαν να μην βλέπει σωστά τον δίσκο. Τον έχω σε NTFS format.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δεν θέλω να κάνω streaming μέσω media player, απλά θέλω να κάνω copy paste αρχείο. Το βλέπω το venus αλλά εγώ θέλω να κάνω cut για παράδειγμα ένα αρχείο mkv από το pc στο xtreamer και όταν κάνω paste μέσα στο φάκελο του xtreamer μου βγάζει ότι δεν έχει χώρο. Το έψαξα λίγο παραπάνω και μου βγάζει πως ο σκληρός δίσκος που έβαλα μέσα στο xtreamer έιναι 20MB, πράγμα αδύνατο. Σαν να μην βλέπει σωστά τον δίσκο. Τον έχω σε NTFS format.
Για σύνδεσέ τον στο PC μέσω USB για να δεις κι από κει πόσο τον βγάζει.
Αν τον βλέπει μεγαλύτερο, τότε είναι θέμα driver δικτύου.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Για σύνδεσέ τον στο PC μέσω USB για να δεις κι από κει πόσο τον βγάζει.
Αν τον βλέπει μεγαλύτερο, τότε είναι θέμα driver δικτύου.

Μέσω usb το βλέπει κανονικά σαν εξωτερικό σκληρό με το σωστό μέγεθος. Θα κοιτάξω να δω τι μπορώ να κάνω με τους drivers αν και με τα vista δεν βγάζω και πολύ άκρη.

Μόλις έκανα update στους drivers του ασύρματου αλλά και πάλι μου βλέπει το φάκελο του xtreamer και μου δείχνει μέγεθος 0 στα 20 MB.

Μόλις έκανα update στους drivers του ασύρματου αλλά και πάλι μου βλέπει το φάκελο του xtreamer και μου δείχνει μέγεθος 0 στα 20 MB.

Για στάσου! Ασύρματα τον βλέπεις το δίσκο ...ή ενσύρματα? Γιατί ενσύρματα είναι αδύνατο να τον συνδέεις κατευθείαν στο PC και να τον βλέπεις κανονικά και μέσω του ενσύρματου δικτύου να τον βλέπεις αλλιώς. Τώρα εάν μιλάμε για ασύρματη σύνδεση....το πράγμα είναι case study...

παιδιά δεν μπορώ να μπώ στο ίντερνετ. Ενω βρίσκει το δίκτυο και δίνω το κωδικό μεά δεν κάνει τίποτα. Λέτε να φταίει το ρουτερ ή κάνω κάτι λαθος (εχω το φιρμ 1.0.3.1)

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

παιδιά δεν μπορώ να μπώ στο ίντερνετ. Ενω βρίσκει το δίκτυο και δίνω το κωδικό μεά δεν κάνει τίποτα. Λέτε να φταίει το ρουτερ ή κάνω κάτι λαθος (εχω το φιρμ 1.0.3.1)
Κάνε ένα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναπροσπάθησε.