XTreamer Media Player

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Κάνε ένα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναπροσπάθησε.
εκανα αλλά τίποτα . Μου λέει "not ready"
έκανα ξανά εγκατάσταση το φιρμ αλλά τίποτα. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω το 2.0

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Για στάσου! Ασύρματα τον βλέπεις το δίσκο ...ή ενσύρματα? Γιατί ενσύρματα είναι αδύνατο να τον συνδέεις κατευθείαν στο PC και να τον βλέπεις κανονικά και μέσω του ενσύρματου δικτύου να τον βλέπεις αλλιώς. Τώρα εάν μιλάμε για ασύρματη σύνδεση....το πράγμα είναι case study...

Λποιπόν τα πραγματα είναι ως εξής.

Σε σύνδεση με usb στο pc;ola ok
Σε σύνδεση μέσω δικτύου (μέσω router έιτε ασύρματα είτε ενσύρματα) δεν μπορώ να στείλω ουσιαστικά τίποτα για μου λέει ότι δεν έχει χώρο, μόνο 20MB.

Ψάχνω ένα τρόπο να έχω το xtreamer συνδεδεμένο στο router και να το διαχειρίζομαι (να του στέλνω ή να σβήνω ταινίες κατά βάση) από το pc. Αυτό θέλω να καταφέρω για να σου δώσω να καταλάβεις. Αν εσύ ή κα´ποιος άλλος το έχει καταφέρει ας βοηθήσει.

Λποιπόν τα πραγματα είναι ως εξής.

Σε σύνδεση με usb στο pc;ola ok
Σε σύνδεση μέσω δικτύου (μέσω router έιτε ασύρματα είτε ενσύρματα) δεν μπορώ να στείλω ουσιαστικά τίποτα για μου λέει ότι δεν έχει χώρο, μόνο 20MB.

Ψάχνω ένα τρόπο να έχω το xtreamer συνδεδεμένο στο router και να το διαχειρίζομαι (να του στέλνω ή να σβήνω ταινίες κατά βάση) από το pc. Αυτό θέλω να καταφέρω για να σου δώσω να καταλάβεις. Αν εσύ ή κα´ποιος άλλος το έχει καταφέρει ας βοηθήσει.

Βασικά εγώ λειτουργώ ακριβώς με τον τρόπο που ψάχνεις να λειτουργήσεις κι εσύ. Κατεβάζω τις ταινίες μου , και τις μεταφέρω από το PC μου στο sda1 ή στο sda2 που είναι οι δίσκοι που έχει ο Xtreamer.
Προσπαθώ να σκεφτώ που "σκαλώνει" το όλο πράγμα και σου συμβαίνει αυτό.. Υποθέτω ότι ο δίσκος σου είναι φορμαρισμένος σε NTFS έτσι ?

Last edited:

Βασικά εγώ λειτουργώ ακριβώς με τον τρόπο που ψάχνεις να λειτουργήσεις κι εσύ. Κατεβάζω τις ταινίες μου , και τις μεταφέρω από το PC μου στο sda1 ή στο sda2 που είναι οι δίσκοι που έχει ο Xtreamer.
Προσπαθώ να σκεφτώ που "σκαλώνει" το όλο πράγμα και σου συμβαίνει αυτό.. Υποθέτω ότι ο δίσκος σου είναι φορμαρισμένος σε NTFS έτσι ?

Τον έχω NTFS και το format το έκανα από το pc πρίν τον βάλω στο xtreamer. Λες άν τον φορμάρω από το menu του xteramer να φτίαξει το πράμα?

Έκανα format και από το menu του και πάλι τπτ. Μου βγάζει χωρητικότητα 20 ΜΒ.
Είπες ότι εσύ μπορείς και στέλνεις ταινίες από το pc στο xtreamer μέσω δικτύου με ένα απλό copy paste?

Έκανα format και από το menu του και πάλι τπτ. Μου βγάζει χωρητικότητα 20 ΜΒ.
Είπες ότι εσύ μπορείς και στέλνεις ταινίες από το pc στο xtreamer μέσω δικτύου με ένα απλό copy paste?

Ακριβώς!!! (Αυτό που συμβαίνει σε σένα δεν τόχω ξανασυναντήσει...)

Ρε γαμότο και δεν ξέρω τι να κάνω. Σύνδεσα και έναν εξωτερικό στο xtreamer και τον είδα μέσω δικτύου ως sb2 νομίζω αλλά και εκεί τα ίδια, δεν δέχεται να στείλω κάτι λόγο έλλειψης χώρου.

καλησπέρα σε ολους
το xtreamer ειναι πλεον διαθεσιμο απο ελληνικη αντιπροσωπεια και πωλειται 139 τελικη τιμη σε πλαισιο, multirama, public (απο τέλος εβδομαδας) και media center (www.mediacenter.gr).
το site εχει 99 +20 μεταφορικα αλλα υπαρχει και 14% φορος στο τελωνειο πλεον μιας πεφτει στην κατηγορια των μηχανηματων εγγραφης!!! (αθανατο ελληνικο κρατος)
Εναλλακτικά (αν βιάζεστε τόσο πολυ) μπορείτε να το πάρετε και απο εμάς στο μαρούσι (210-6800375/ [email protected])

καλησπέρα σε ολους
το xtreamer ειναι πλεον διαθεσιμο απο ελληνικη αντιπροσωπεια και πωλειται 139 τελικη τιμη σε πλαισιο, multirama, public (απο τέλος εβδομαδας) και media center (www.mediacenter.gr).
το site εχει 99 +20 μεταφορικα αλλα υπαρχει και 14% φορος στο τελωνειο πλεον μιας πεφτει στην κατηγορια των μηχανηματων εγγραφης!!! (αθανατο ελληνικο κρατος)
Εναλλακτικά (αν βιάζεστε τόσο πολυ) μπορείτε να το πάρετε και απο εμάς στο μαρούσι (210-6800375/ [email protected])

Η κεραία για το Wi-Fi περιλαμβάνεται στη συσκευασία που πουλάνε τα καταστήματα στην Ελλάδα?

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

καλησπέρα σε ολους
Συγνώμη! αλλά, αυτό για το 14% επιπλέον φόρο το λέει και η επίσημη αντιπροσωπεία, (εξωτερικού);, γιατί πριν από λίγες ημέρες παρέλαβα με courier το δεύτερο xtreamer και δεν μου ζήτησαν τίποτε!!! (εκτός από τα 99+20 ευρώ που είχα πληρώσει με την κάρτα).(+ την κεραία που επειδή είναι και η δεύτερη, δεν την χρησιμοποιώ, όπως και την πρώτη, γιατί έχω ενσύρματο δίκτυο).

Συγκεκριμένα λέει, ότι για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πληρωμένοι οι φόροι (άρα και ο Φ.Π.Α.).

Last edited:

Η κεραία για το Wi-Fi περιλαμβάνεται στη συσκευασία που πουλάνε τα καταστήματα στην Ελλάδα?

Καλημερα, ναι περιλαμβανονται

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Συγνώμη! αλλά, αυτό για το 14% επιπλέον φόρο το λέει και η επίσημη αντιπροσωπεία, (εξωτερικού);, γιατί πριν από λίγες ημέρες παρέλαβα με courier το δεύτερο xtreamer και δεν μου ζήτησαν τίποτε!!! (εκτός από τα 99+20 ευρώ που είχα πληρώσει με την κάρτα).(+ την κεραία που επειδή είναι και η δεύτερη, δεν την χρησιμοποιώ, όπως και την πρώτη, γιατί έχω ενσύρματο δίκτυο).

Συγκεκριμένα λέει, ότι για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πληρωμένοι οι φόροι (άρα και ο Φ.Π.Α.).

Δεν μιλήσαμε για ΦΠΑ αλλα για μονο το 14%. Είναι καινούργιο μέτρο (τουλαχιστον στην μαζικη εισαγωγη) ισως λογω τύχης να μην επιασε σε μεμονομενη εισαγωγη 1-2 τεμαχιων. ο φορος αυτος ειναι καθαρα 'ελληνικο´ φαινομενο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Δεν μιλήσαμε για ΦΠΑ αλλα για μονο το 14%. Είναι καινούργιο μέτρο (τουλαχιστον στην μαζικη εισαγωγη) ισως λογω τύχης να μην επιασε σε μεμονομενη εισαγωγη 1-2 τεμαχιων. ο φορος αυτος ειναι καθαρα 'ελληνικο´ φαινομενο
Α! εντάξει! Για μαζική εισαγωγή συμφωνώ.Για μεμονωμένα όμως κομμάτια (όπως το έχουμε πάρει οι πρώτοι, απ'ευθείας από την εταιρεία στο εξωτερικό) ισχύει η τιμή 99+20 ευρώ μεταφορικά, με δασμούς και φόρους πληρωμένα (σου το παραδίδει απλά η courier).

Υπαρχει κάποιος κατοχος xtreamer που να εχει αντμετοπίσει πρόβλημα με την οπτική εξοδο..;;εχω το μηχανακι εδώ και δυο βδομάδες αλλα απο την οπτική δεν δινει ηχο στο χομ σινεμα.Mε HDMI sound στο off.Μπορεί να βοηθησει καποιος..;

Το παρήγγειλα σήμερα στα Multirama. Αύριο θα το έχουνε.

DVD σε μορφή iso διαβάζει?

και τελικα με ελληνικους υποτιτλους τι γινεται εμαθε κανενας αν παιζουν κανονικα?

και τελικα με ελληνικους υποτιτλους τι γινεται εμαθε κανενας αν παιζουν κανονικα?

Απ' όσο έχω διαβάσει παίζουν κανονικά. -bye-

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

DVD σε μορφή iso διαβάζει?
Διαβάζει μια χαρά και κάνει και resume από κει που το σταμάτησες.

Α!!! Τα resume σε όσες ταινίες έχεις ανοίξει, δεν χάνονται με το κλείσιμο του μηχανήματος , όπως στα ΝΜΤ (Egreat, Popcornhour κλπ).
Όταν το ξαναανοίξεις μπορείς να κάνεις resume από το σημείο που είχες σταματήσει.