XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Για νεο fw στο xtreamer δεν εχει ακουστει κατι.
Περιμενα να ειχαν βγαλει κατι σαν "κραχτη" μεσα στις γιορτες...

για το etrayz λέω εγώ

παιδιά να ρωτήσω κάτι αν μέσα σε ένα mkv έχει 2 ή παραπάνω αρχεία υποτίτλων μπορεί να γίνει επιλογή από το remote? α και το κουμπί next chapter πως δουλεύει? σου περνάει καπoιο χρονικό διάστημα? π.χ. ανά 5 λεπτά?

Αυτο που λες με τους υποτιτλους λογικα δεν γινεται αφου αναγνωριζει μονο τον υποτιτλο που εχει ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο.
Για τρεξιμο η μονο με το fast forward η με το search.
Το next chapter ειναι κυριως για τα dvd rip/iso ...

Στο TV System τι επιλέγουμε? 1080i 50 ή 60 Ηz ή 1080P 50 ή 60Ηz?? Υπάρχει βέβαια και η επιλογή HDMI Auto. Συνεχίζω να έχω αυτό το ανεπαίσθητο κολληματάκι για χιλιοστά του δευτερολέπτου και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται.. Το παρατηρώ ανά 5 ή 10 λεπτά

EDIT: Tώρα είδα ότι έχω πάνω την 2.0.2 έκδοση..

Last edited:

παιδιά να ρωτήσω κάτι αν μέσα σε ένα mkv έχει 2 ή παραπάνω αρχεία υποτίτλων μπορεί να γίνει επιλογή από το remote?

Αν εννοείς τους ενσωματωμένους υπότιτλους μέσα στο mkv container τότε λογικά η επιλογή μέσω του remote [subtitle] θα σου δίνει την επιλογή της γλώσσας που επιθυμείς όπως ακριβώς γίνεται και μέσω των Player σε ένα PC.

Αν εννοείς τους εξωτερικούς υποτίτλους δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ίσως με την παραλλαγή (mymovie.mkv, mymovie.el.srt, mymovie.en.srt) έχεις τη δυνατότητα για επιλογή του αρχείου, όπως σε άλλα player (κυρίως mpeg4) μπορείς να κάνεις!

Στο TV System τι επιλέγουμε? 1080i 50 ή 60 Ηz ή 1080P 50 ή 60Ηz?? Υπάρχει βέβαια και η επιλογή HDMI Auto.
Τι έχετε επιλέξει εδώ ρε παιδιά και γιατί? Η όποια συμβουλή θα μου είναι πολύ χρήσιμη -bye-

Koιτα, οτι υλικο ειναι 24p θα στο γυρισει αυτοματα.
Το θεμα ειναι απο τα υπολοιπα που παιζεις αν τα πιο πολλα ειναι 50 η 60hz...
Δες τι frame rate εχουν τα αρχεια που παιζεις πιο πολυ και αν σου κανουν σπασιματα και επιλεγεις αναλογα.

Last edited:

Koιτα, οτι υλικο ειναι 24p θα στο γυρισει αυτοματα.
Το θεμα ειναι απο τα υπολοιπα που παιζεις αν τα πιο πολλα ειναι 50 η 60hz...
Δες τι frame rate εχουν τα αρχεια που παιζεις πιο πολυ και αν σου κανουν σπασιματα και επιλεγεις αναλογα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,
Απλά αν έχεις την καλοσύνη μου λες από που βλέπω τι frame rate εχουν τα αρχεια?

κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης των αρχειων σου πατας στο remote το πληκτρο info (η κατι παρεμεφερες, δεν το εχω μπροστα μου τωρα).
Θα σου δειξει επανω το framerate του αρχειου που παιζει εκεινη την στιγμη.

να ρωτήσω και κάτι ακόμα... οπτική έξοδο έχει? αν όχι ποίος ο καλύτερός τρόπος να τον συνδέσω με το home cinema...

να ρωτήσω και κάτι ακόμα... οπτική έξοδο έχει? αν όχι ποίος ο καλύτερός τρόπος να τον συνδέσω με το home cinema...

Έχει !!

Αν εχεις ενισχυτη δωσε hdmi στην τηλεοραση (εφοσον ο ενισχυτης σου δεν εχει hdmi) και οπτικη ινα στον ενισχυτη για τον ηχο.

Αν εχεις ενισχυτη δωσε hdmi στην τηλεοραση (εφοσον ο ενισχυτης σου δεν εχει hdmi) και οπτικη ινα στον ενισχυτη για τον ηχο.
Αν έχει όμως ο ενισχυτης hdmi και με δεδομένο ότι ο Media player έχει μια hdmi τι γίνεται?

Αν έχει όμως ο ενισχυτης hdmi και με δεδομένο ότι ο Media player έχει μια hdmi τι γίνεται?

Θα σου πω τι έχω κάνει εγώ. Από τον ενισχυτή φεύγει 1 hdmi και πάει στην TV για να δώσει εικόνα. Ολα τα hdmi cables όλων των πηγών που έχω πάνε στις αντίστοιχες hdmi εισόδους του ενισχυτή.

Θα σου πω τι έχω κάνει εγώ. Από τον ενισχυτή φεύγει 1 hdmi και πάει στην TV για να δώσει εικόνα. Ολα τα hdmi cables όλων των πηγών που έχω πάνε στις αντίστοιχες hdmi εισόδους του ενισχυτή.
Θα το δοκιμάσω! (Όταν πάρω τον ενισχυτή):p

Χθες έβαλα την γνωστή ψήκτρα.
Σχετικά εύκολη τοποθέτηση. Η όλη ιστορία είναι στο ξεκόλλημα του καπακιού μην τυχόν και σπάσει το πλαίσιο.
Προς το παρόν όλα καλά αν και δεν έχω δει πολύ ώρα ταινία για να δω τη γίνεται.
Πιστεύω πάντως αν κρίνω από την κατασκευή ότι όλα θα είναι καλά.
Το έχω βάλει όμως ξαπλωτό με την ψήκτρα προς τα πάνω και όχι όρθιο στη βάση του. Αυτό σημαίνει ότι ο δίσκος είναι ανάποδα. Λέτε να έχω πρόβλημα;