Αντε να δούμε .....γιατί τα έχω πάρει ...Ωραία...κάνανε δυναμική είσοδο...και κατά την άποψή μου αυτή τη στιγμή δεν έχει ανταγωνιστή μετρώντας τις δυνατότητες και τις ευκολίες του. Αλλά εκεί που κάνανε τη μία διόρθωση μετά την άλλη ...ξαφνικά σταμάτησαν όλα.!! Και η ελπίδα ότι θα διορθωθούν δεν παραμένει "ζεστή" ούτε με ανακοινώσεις που κάποτε κάνανε του στυλ " 10/12 θα βγει το τάδε firmware , 10/2 θα βγει το δείνα που θα διορθώνουν αυτά και εκείνα". Ξαφνικά..σιγή.
Αλλά εμείς περιμένουμε το true DTS, τις πολλές μικροδιορθώσεις στην αναπαραγωγή του ήχου,τις άπειρες διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στη ροή δεδομένων , εννοώντας φυσικά το δίκτυο και ιδιαίτερα την επικοινωνία του με το eTRAYz που είναι ελεεινή ...έλεος. !! Μπορεί να πει κάποιος ότι υπερβάλλω αλλά δεν είναι φυσικό να είναι τόσο καλό σε κάποια πράγματα και σε άλλα να μην είναι ενώ ξέρω ότι με την παρέμβαση στον κώδικα του software μπορούν να γίνουν πολλές βελτιώσεις? Ωρισμένοι που ποστάρουν στο official forum το έχουν κάνει ήδη . Εχω μα μικρή εντύπωση ....ότι το Xtreamer No 2 δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά....