XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

μόλις τελείωσα την ανάγνωση των 106 σελίδων του thread ώστε να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη πρίν το πάρω.
Για να πώ την αλήθεια, σκιάχτηκα!
Πολύ ιστορία βρε παιδιά, πώ πώ !!!! Τί να λέμε τώρα!
Απ'ότι κατάλαβα η υποστήριξη του ΧΤ φθάνει σιγά σιγά στο τέλος της, όπου να'ναι θα βγάλουν το FW 3.0 με υποστήριξη HD AUDIO και λίγο καλύτερες ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης και σύνδεσης με το ETrayZ και θα προχωρήσουν στο πιο καινούριο μοντέλο.
Πάντως σύμφωνα με την ιστορία, και καινούριο να βγεί πάλι θα έχει θεματάκια - bugs κτλ παρόλη την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε με το πρώτο, οπότε κάλιο 5 και στο χέρι με το πρώτο που στην παρούσα φάση φθάνει στην ολοκλήρωση του ώς ένας ώριμος και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ΝΜΤ - Entertainer

Μπορει καποιος να βαλει το wifi usb stick του xtreamer στο pc και να κοιταξει στη διαχειριση συσκευων τις ιδιοτητες της συσκευης να μας πει τι μαρκα και τυπο ειναι το τσιπακι που εχει? πρεπει να ειναι σε αυτη την επιλογη που λεει VID&PID ή καποια παρομοια. Υπαρχει λογος... Ευχαριστω

Στην επιλογη "αναγνωστικο συσκευης" ποια νουμερα αναφερει? Μηπως 3170 ή 8191?

Θα υπάρχουν όμως?
Εγώ στη Θεσσαλονίκη και στα 2 Mediamarkt δεν βρήκα ούτε ένα κομμάτι την Παρασκευή που πήγα!
Kαι άντε και βρήκαμε, θα το έχουν σε χαμηλή τιμή ή θα αρχίσουν τα κλασικά τους περί ειδικών προσφορών ανά κατάστημα κτλ.?
Στον Άλιμο στο mediamarkt κανονικά 139 αν κάποιος το βρει στα 99 ας ενημερώσει!

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

μόλις τελείωσα την ανάγνωση των 106 σελίδων του thread ώστε να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη πρίν το πάρω.
Για να πώ την αλήθεια, σκιάχτηκα!
Πολύ ιστορία βρε παιδιά, πώ πώ !!!! Τί να λέμε τώρα!
Απ'ότι κατάλαβα η υποστήριξη του ΧΤ φθάνει σιγά σιγά στο τέλος της, όπου να'ναι θα βγάλουν το FW 3.0 με υποστήριξη HD AUDIO και λίγο καλύτερες ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης και σύνδεσης με το ETrayZ και θα προχωρήσουν στο πιο καινούριο μοντέλο.
Πάντως σύμφωνα με την ιστορία, και καινούριο να βγεί πάλι θα έχει θεματάκια - bugs κτλ παρόλη την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε με το πρώτο, οπότε κάλιο 5 και στο χέρι με το πρώτο που στην παρούσα φάση φθάνει στην ολοκλήρωση του ώς ένας ώριμος και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ΝΜΤ - Entertainer

Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς όμως είναι το πρόβλημα, αν η συσκευή ανταποκρίνεται στα αναφερόμενα χαρακτηριστικά, τι άλλο να θέλει κανείς; Από την άλλη πολύ θα ήθελα να δω μία παρόμοια συσκευή, ή δέκτη ψηφιακό (δορυφορικά, επίγεια), ή κάτι παραπλήσιο, που να μην έχει bug όταν πρωτοπαρουσιάζεται! -bye-

Στην επιλογη "αναγνωστικο συσκευης" ποια νουμερα αναφερει? Μηπως 3170 ή 8191?

Αυτό εδώ, (παρεμπιπτόντως, στα windows 7 αναγνωρίζεται αμέσως χωρίς ανάγκη εγκατάστασης κάποιου driver)

attachment.php

Attachments

• realtek-wireless.jpg
    realtek-wireless.jpg
    31.1 KB · Views: 169

Sotos 65 δεν υπάρχει πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα, απλά αναφέρω ότι πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο media player που θέλει ελάχιστα για να καλύψει την οποιαδήποτε επιθυμία του χρήστη!
Δυστυχώς και γώ έτρεχα πρωί πρωί μπάς και βρώ κανένα στα 99 άλλα τζίφος, όπως ακριβώς το είχα προβλέψει (μάλλον πάω για μένταλιστ) ο τυπάκος στο mediamarkt με το ύφος των δέκα καρδιναλίων λές και είναι ο guru της τεχνολογίας τρομάρα του, μου είπε ότι στο κατάστημα Πυλαίας δεν έχει άλλα μπορώ να βρώ στου σταθμού στα 139 !
Όταν του είπα ότι στην Λάρισα το πουλάνε 99 μου απάντησε σοβαρα σοβαρα ότι κάθε κατάστημα έχει δική του πολιτική εκπτώσεων σε διαφορετικά προιόντα :bang: Ωραία αλυσίδα καταστημάτων :slapface:

Ακομα δεν καταλαβαινετε οτι ηταν απλα "κραχτης" 1-2 τεμαχιων ?

παιδια προβλημα !
οσο καιρο το εχω δε μου εχει παρουσιασει προβλημα ... Οχι πως το εχω δουλεψει αρκετα και με αρκετες ταινιες.Αλλα στην αρχη που εγιναν τα τεστ ηταν ολα κομπλε.Περασμενο τοσο καιρο με το φιρμ 2.0.Αφου παιζαν ολα οκ τοτε δεν υπηρχε λογος για νεοτερο.
Ε που λετε βρισκω 2 ταινιες των 700mb .avi και η μια που επαιζε κανονικα μετα απο 50 λεπτα σε ΕΝΑ και μοναδικο σημειο της ταινιας κολλαει..Ξανα απο την αρχη σε 32x και παλι στο ιδιο σημειο κολλησε.Το ιδιο και σε αλλη ταινια (παλι των 700mb)
Οι ιδιες ταινιες στο λαπτοπ παιζουν μια χαρα.
Βαζω και το νεοτερο φιρμ να δω μπας και φταιει αυτο αλλα τπτ..Ιδια σκηνη ιδιο κολλημα.Και δε μπορεις να κανεις τπτ.Δλδ μονο στοπ η μετα απο ωρα θα στο γυρισει στο μενου μονο του.
Καμμια ιδεα ρε παιδια ;

Ακομα δεν καταλαβαινετε οτι ηταν απλα "κραχτης" 1-2 τεμαχιων ?
Όχι, δεν το δεχόμαστε κύριε Πρόεδρε γι αυτό και μείς θα παραγγείλουμε το αντικείμενο του πόθου μας απο την μαμά εταιρεία στα 119 , έτσι για να μάθουν να μήν μας δελεάζουν με ΚΟΚΟ και μετά ΓΙΟΚ :BDGBGDB55:

Μιά ερώτηση μόνο, το wifi το στέλνουν ακόμα στην τιμή ή τζάμπα θα το παραγγείλουμε απο τα εξωτερικά? (119 + 20 wifi + 139 ) :drummer:

παιδια προβλημα !
οσο καιρο το εχω δε μου εχει παρουσιασει προβλημα ... Οχι πως το εχω δουλεψει αρκετα και με αρκετες ταινιες.Αλλα στην αρχη που εγιναν τα τεστ ηταν ολα κομπλε.Περασμενο τοσο καιρο με το φιρμ 2.0.Αφου παιζαν ολα οκ τοτε δεν υπηρχε λογος για νεοτερο.
Ε που λετε βρισκω 2 ταινιες των 700mb .avi και η μια που επαιζε κανονικα μετα απο 50 λεπτα σε ΕΝΑ και μοναδικο σημειο της ταινιας κολλαει..Ξανα απο την αρχη σε 32x και παλι στο ιδιο σημειο κολλησε.Το ιδιο και σε αλλη ταινια (παλι των 700mb)
Οι ιδιες ταινιες στο λαπτοπ παιζουν μια χαρα.
Βαζω και το νεοτερο φιρμ να δω μπας και φταιει αυτο αλλα τπτ..Ιδια σκηνη ιδιο κολλημα.Και δε μπορεις να κανεις τπτ.Δλδ μονο στοπ η μετα απο ωρα θα στο γυρισει στο μενου μονο του.
Καμμια ιδεα ρε παιδια ;

κακο encoding...
μην δινεις σημασια στις εξαιρεσεις.

αυτο σκεφτηκα και εγω..αλλα λεω ενταξει.την πρωτη φορα.Ε την επομενη μερα βρηκα αλλη ταινια (γνωστη στα μαγαζακια του ιντερνετ) και αυτη τα ιδια...
Ε δλδ επεσα στις περιπτωσεις?

μονο μια φορα μου ειχε τυχει σε ελληνικο encoding ...
Πουθενα αλλου.
Δοκιμασε αλλο fw.

δοκιμασα 2.
το 2.0 που ειχα τοσο καιρο και το τελευταιο που εχει η εταιρια.
Τι να πω.

Ρε παιδιά όσοι έχετε τον ΧΤ μια ερώτηση, σας παίζει όλα τα mkv σαν να ήταν BD DVD? Ενώ η εικόνα είναι φανταστική (είδα την 3λογία των Πειρατών) και έμεινα με ανοιχτό το στόμα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρώ ένα σπασιματάκι - κολληματάκι στην εικόνα ιδιαίτερα στις σκηνές που το πλάνο τρέχει σε πανοραμικά πλάνα. Εσείς δεν έχετε παρατηρήσει τίποτα? Από την αρχή των ταινιών που βλέπετε μέχρι το τέλος όλα οκ? Εγώ αυτό που σας λέω το έχω παρατηρήσει και στα 4-5 mkv που έχω δει,. Τι μπορεί να φταίει? Έχω το τελευταίο software έχω κάνει και downograde sto 2.0.2 αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως φταίει η TV?

Ρε παιδιά όσοι έχετε τον ΧΤ μια ερώτηση, σας παίζει όλα τα mkv σαν να ήταν BD DVD? Ενώ η εικόνα είναι φανταστική (είδα την 3λογία των Πειρατών) και έμεινα με ανοιχτό το στόμα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρώ ένα σπασιματάκι - κολληματάκι στην εικόνα ιδιαίτερα στις σκηνές που το πλάνο τρέχει σε πανοραμικά πλάνα. Εσείς δεν έχετε παρατηρήσει τίποτα? Από την αρχή των ταινιών που βλέπετε μέχρι το τέλος όλα οκ? Εγώ αυτό που σας λέω το έχω παρατηρήσει και στα 4-5 mkv που έχω δει,. Τι μπορεί να φταίει? Έχω το τελευταίο software έχω κάνει και downograde sto 2.0.2 αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως φταίει η TV?

Στο link που σου παραθέτω παρακάτω είναι ένα κομμάτι από το Transformers το καινούριο που σε αυτό το σημείο το WDTV το πρώτο π.χ. δεν το παίζει .Κολλάει. Επίσης και το egreatM34 και το HDX1000. H ταινία είναι "βαριά" δύσκολή με πολλά reframes. Οπως θα δεις "σπάσιμο" δεν υπάρχει στις σκηνές με μεγάλη ένταση. Εχω το 2.1.3 firmware.To Xtreamer είναι συνδεδεμένο με ενισχυτή και αυτός με την TV. Γενικά θέλει λίγο ψάξιμο (το κακό είναι after downloading) στο encoding και τις παραμέτρους της ταινίας. Εγώ πιστέυω ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Εχει τύχει κι εμένα να μου κάνει "σπάσιμο" ταινία 500mb avi. Αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό αφορά την ταινία και το πρόβλημα που ίσως παρουσιάστηκε στην κωδικοποίηση της είτε λόγω λανθασμένων παραμέτρων ή λόγω άλλης αιτίας (interuption κατά την διάρκεια της κωδικοποίησης λόγου χάρη..)
Αυτά....Ελπίζω να βοήθησα.

http://www.motionbox.com/filings?folder_id=77368817&page=1

Λάθος...το βίντεο με τις επίμαχες σκηνές είναι το Νο 78. Το κάνω τώρα uploading...Σε 2 λεπτά θα είναι up.

Last edited:

Το Νο 78 είναι uploaded

Sorry για την πρόχειρη εικόνα αλλά είναι από κινητό..

Last edited:

Το Νο 78 είναι uploaded

Sorry για την πρόχειρη εικόνα αλλά είναι από κινητό..
Φίλε μου onlineN σε ευχαριστώ θερμότατα για τον κόπο που έκανες! Γενικότερα ο ΧΤ μου τα παίζει όλα αλλά έχει αυτά κολληματάκια που σου περιέγραψα. Τώρα δεν ξέρω αν φταίει ο ΧΤ ή τα αρχεία που κατεβάζω το μόνο σίγουρο είναι πως δυστυχώς τα περισσότερα από τα προσφερόμενα μέσω διαδικτύου αρχεία έχουν θέματα και μάλλον όπως κατάλαβα θα πρέπει να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι είναι μάλλον αδύνατο να απόλαυσω μια ταινία όπως θα την απολάμβανα μέσω PS3 και με κάποιο BR disc. Θυμίζω ότι τα αρχεία που μου δημιουργούν το πρόβλημα είναι mkv (δεν έχω και άλλα να δοκιμάσω προς το παρόν) και έχουν μέγεθος από 5 ή 6 έως 20 GB. Όποις άλλος φίλος έχει να δώσει feedback θα το εκτιμούσα πολύ μιας και έχω ξενερώσει

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δεν είσαι ο μόνος. Αν δεις το έχω γράψει κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι χρήστες στο επίσημο forum της εταιρίας. To xtreamer έχει πρόβλημα στα 24p. Περιμένουμε να το φτιάξουν κάποια στιγμή με firmware update. Αν κάποιος από εδώ σου πει ότι αυτός δεν έχει πρόβλημα ρώτησε τον με ποιο μέσο προβολής γιατί κάποιοι βλέπουν στα 60hz και κάποιοι άλλοι σε HD Ready τηλεοράσεις κι εκεί προφανώς είναι όλα καλά. Σε native 1920X1080 24p μέσα προβολής ακόμα δεν έχω δει κάποιον να γράψει ότι είναι όλα οκ με την κίνηση εκτός αν μου διαφεύγει κάπου.

Με λίγα λόγια αν κάποιος έχει συνηθίσει με την ομαλή κίνηση ενός PS3/Blu-player ή HTPC καλό θα ήταν να το σκεφτεί 10 φορές πριν αγοράσει το xtreamer γιατί σε αυτόν τον τομέα έχει πρόβλημα. Εκτός αν προβάλει στα 60hz.

Τα σέβη μου -bye-

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Δεν είσαι ο μόνος. Αν δεις το έχω γράψει κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι χρήστες στο επίσημο forum της εταιρίας. To xtreamer έχει πρόβλημα στα 24p. Περιμένουμε να το φτιάξουν κάποια στιγμή με firmware update. Αν κάποιος από εδώ σου πει ότι αυτός δεν έχει πρόβλημα ρώτησε τον με ποιο μέσο προβολής γιατί κάποιοι βλέπουν στα 60hz και κάποιοι άλλοι σε HD Ready τηλεοράσεις κι εκεί προφανώς είναι όλα καλά. Σε native 1920X1080 24p μέσα προβολής ακόμα δεν έχω δει κάποιον να γράψει ότι είναι όλα οκ με την κίνηση εκτός αν μου διαφεύγει κάπου.

Με λίγα λόγια αν κάποιος έχει συνηθίσει με την ομαλή κίνηση ενός PS3/Blu-player ή HTPC καλό θα ήταν να το σκεφτεί 10 φορές πριν αγοράσει το xtreamer γιατί σε αυτόν τον τομέα έχει πρόβλημα. Εκτός αν προβάλει στα 60hz.

Τα σέβη μου -bye-

Το bag που έχει το Xtreamer στα 24p είναι γνωστό..και ξέρουμε όλοι ότι το πιθανότερο θα το λύσουν στο επόμενο firmware. Ομως ..οποιοδήποτε αρχείο 23,976(24p) αναπαράγεται χωρίς κανένα πρόβλημα στα 60 hz.:D
Εδώ ένα παράδειγμα π.χ. από το Home..σε πανοραμικά πλάνα...

http://www.motionbox.com/filings?folder_id=77368817&page=1

Επίσης...υπάρχουν κάποιοι που σε ταινία encoded σε 29,970 fps...βάζουν να την δουν στα 24p . Γίνεται?

Last edited: