Οπότε αρχικά υπήρχε πρόβλημα αν σε ένα αρχείο π.χ. mkv είχε ενσωματωμένους υπότιτλους και είχες βάλει και εξωτερικούς τότε απλά δεν έβλεπε τους εξωτερικούς σωστά?
Αυτό τώρα σύμφωνα με τον sotos65 έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα σωστά?
Γενικώς αυτό το μηχάνημα είναι γρήγορο στο μενού του κ.τ.λ. ή είναι αργά τα ζα σαν το popcornhour a-110.
Οκ,ευχαριστω sotos65.
ρε φιλαρακη σαν την καλτσα του διαβολου εισαι,ολο κοντρα στην κοντρα σε παρακολουθω τοσο καιρο οπως και ολη την συζητηση εδω, αλλα δεν μιλαω ,θα σου πω τουτο μονο επιγραματικα,εχω και το wd tv live και το XTreamer το οποιο εχει πολλα πλεονεκτηματα περισσοτερο απο το wd tv live , και μονο που υποστηριζει εσωτερικους υποτιτλους απο bluray φτανει για να κανει την διαφορα,οσο για τον ηχο ,αν υποστηριξει και ασυμπιεστο μονο με το popcorn 200 θα μπορει καποιος να το συγκρινη,ευχαριστω και ολα να ξερεις ηταν παρατηρησεις προσωπικες χωρις καμια κακια !!!Μα καλά ακόμα να διορθώσουν το πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους? Ποια είναι η επισιμη κυκλοφορία του μηχανήματος?
Και ύστερα λέτε για το wd tv live.
Ρε δείτε καλύτερα τα προβλήματα του wd tv live και αφήστε τα χάλια του wd tv live.
ρε φιλαρακη σαν την καλτσα του διαβολου εισαι,ολο κοντρα στην κοντρα σε παρακολουθω τοσο καιρο οπως και ολη την συζητηση εδω, αλλα δεν μιλαω ,θα σου πω τουτο μονο επιγραματικα,εχω και το wd tv live και το XTreamer το οποιο εχει πολλα πλεονεκτηματα περισσοτερο απο το wd tv live , και μονο που υποστηριζει εσωτερικους υποτιτλους απο bluray φτανει για να κανει την διαφορα,οσο για τον ηχο ,αν υποστηριξει και ασυμπιεστο μονο με το popcorn 200 θα μπορει καποιος να το συγκρινη,ευχαριστω και ολα να ξερεις ηταν παρατηρησεις προσωπικες χωρις καμια κακια !!!
anyone :grandpa:Επειδη σκεφτομαι να το παρω κι εγω, μπορειτε να μου εξηγησετε πως λειτουργει, ή ενα site που να λεει πως κανει streaming. Ας πουμε μπορω να κανω stream mkv 720p/1080p HD video απο τον Η/Υ μου μεσω Wi-Fi ή ethernet?
anyone :grandpa:
Μάλλον ή δεν δοκίμασες να εισάγεις κάποιον srt υπότιτλο σε κάποιο m3ts ή ts αρχείο για να δεις ότι μια χαρά υποστηρίζει και εσωτερικούς υπότιτλους σε bluray αρχεία ή απλά δεν ασχοληθείς καν.ρε φιλαρακη σαν την καλτσα του διαβολου εισαι,ολο κοντρα στην κοντρα σε παρακολουθω τοσο καιρο οπως και ολη την συζητηση εδω, αλλα δεν μιλαω ,θα σου πω τουτο μονο επιγραματικα,εχω και το wd tv live και το XTreamer το οποιο εχει πολλα πλεονεκτηματα περισσοτερο απο το wd tv live , και μονο που υποστηριζει εσωτερικους υποτιτλους απο bluray φτανει για να κανει την διαφορα,οσο για τον ηχο ,αν υποστηριξει και ασυμπιεστο μονο με το popcorn 200 θα μπορει καποιος να το συγκρινη,ευχαριστω και ολα να ξερεις ήταν παρατηρήσεις προσωπικές χωρις καμια κακια !!!
ρωτησα και πιο παλια:
Παιδια αυτο το live στο setup του web interface τι ειναι?
ξερει κανεις τι κανει αυτη η επιλογη????
Τώρα αν για κάποιο λόγο θελεις να γυρίσεις σε παλιότερο fw το xtreamer μπορείς να το κάνεις ή όχι?
Δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάποιο αρχείο ώστε να σε αφήσει να κάνεις υποβάθμιση?
Απλά βάζεις το παλιότερο fw στο στικακι και το επιλέγεις για να κάνεις υποβάθμιση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.