XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Αυτό λέμε, δεν υπάρχει πρόβλημα...

Οπότε αρχικά υπήρχε πρόβλημα αν σε ένα αρχείο π.χ. mkv είχε ενσωματωμένους υπότιτλους και είχες βάλει και εξωτερικούς τότε απλά δεν έβλεπε τους εξωτερικούς σωστά?

Αυτό τώρα σύμφωνα με τον sotos65 έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα σωστά?

Γενικώς αυτό το μηχάνημα είναι γρήγορο στο μενού του κ.τ.λ. ή είναι αργά τα ζα σαν το popcornhour a-110.

Οπότε αρχικά υπήρχε πρόβλημα αν σε ένα αρχείο π.χ. mkv είχε ενσωματωμένους υπότιτλους και είχες βάλει και εξωτερικούς τότε απλά δεν έβλεπε τους εξωτερικούς σωστά?

Αυτό τώρα σύμφωνα με τον sotos65 έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα σωστά?

Γενικώς αυτό το μηχάνημα είναι γρήγορο στο μενού του κ.τ.λ. ή είναι αργά τα ζα σαν το popcornhour a-110.

Δεν ξέρω πόσο αργό είναι το μενού στο popcorn, διότι δεν το έχω δουλέψει. Η ταχύτητα των μενού του xtreamer πάντως είναι ικανοποιητικότατη...

Οκ,ευχαριστω sotos65.

Άσχετο, αλλά από περιέργεια. Είσαι ο tzino από τα Χανιά που ήξερα κι από το insomnia;

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μα καλά ακόμα να διορθώσουν το πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους? Ποια είναι η επισιμη κυκλοφορία του μηχανήματος?

Και ύστερα λέτε για το wd tv live.
Ρε δείτε καλύτερα τα προβλήματα του wd tv live και αφήστε τα χάλια του wd tv live.
ρε φιλαρακη σαν την καλτσα του διαβολου εισαι,ολο κοντρα στην κοντρα σε παρακολουθω τοσο καιρο οπως και ολη την συζητηση εδω, αλλα δεν μιλαω ,θα σου πω τουτο μονο επιγραματικα,εχω και το wd tv live και το XTreamer το οποιο εχει πολλα πλεονεκτηματα περισσοτερο απο το wd tv live , και μονο που υποστηριζει εσωτερικους υποτιτλους απο bluray φτανει για να κανει την διαφορα,οσο για τον ηχο ,αν υποστηριξει και ασυμπιεστο μονο με το popcorn 200 θα μπορει καποιος να το συγκρινη,ευχαριστω και ολα να ξερεις ηταν παρατηρησεις προσωπικες χωρις καμια κακια !!!

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ρε φιλαρακη σαν την καλτσα του διαβολου εισαι,ολο κοντρα στην κοντρα σε παρακολουθω τοσο καιρο οπως και ολη την συζητηση εδω, αλλα δεν μιλαω ,θα σου πω τουτο μονο επιγραματικα,εχω και το wd tv live και το XTreamer το οποιο εχει πολλα πλεονεκτηματα περισσοτερο απο το wd tv live , και μονο που υποστηριζει εσωτερικους υποτιτλους απο bluray φτανει για να κανει την διαφορα,οσο για τον ηχο ,αν υποστηριξει και ασυμπιεστο μονο με το popcorn 200 θα μπορει καποιος να το συγκρινη,ευχαριστω και ολα να ξερεις ηταν παρατηρησεις προσωπικες χωρις καμια κακια !!!

+1
Σαν χρηστής του XTreamer και του C-200 το HD AUDIO είναι η διαφορά και μόνο εκεί το χρησιμοποιώ τώρα.

Τα απλά AVI 720p AVCHD τα βλέπω απο το XTreamer.Και με το τελευταίο firmware βγάζει στο μενού τον υποτίτλων "Ελληνικά" πλέον και όχι PGS.

Λιγάκι βοήθεια χρειάζομαι...Έκανα format τον εσωτερικό σκληρό που έχω στο xtreamer από ntfs σε ext3 (με το Acronis Disk Director Suite 10 ) για να δουλέψω το transmission χωρίς κολλήματα. Στα xp τον βλέπει κανονικά τον σκληρό όταν τον συνδέω απευθείας στην μητρική (έχω εγκαταστήσει ext3 driver) ενώ μέσω xtreamer δεν μπορώ να περάσω αρχεία σε αυτόν? Τι μπορεί να φταίει? Γίνεται να τον κάνω format μέσω xtreamer σε ext3?

Last edited:
Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ρε παιδιά δεν μπορώ να αναβαθμίσω με τίποτα. Έχω την 2.1.3 και θέλω να βάλω την 2.2. Έχω κατεβάσει το αρχείο ξεκινάει η διαδικασία ζητάει ριμπούτ ανοίγει ο ΧΤ και μένει εκεί. Το λαμπάκι αναβοσβύνει και έχουν περάσει 20 λεπτά. Καμιά ιδέα?

σε μενα μια φορά εφαγε αυτο το κόλλημα και οι ενεργειες μου ηταν να του βγαλω τον usb σκληρό αφήνοντας μονο το φλασακι που περιεχει το firmware και να το βγάλω-βάλω απ' την πρίζα

Το βρήκα. Λέει στο φόρουμ τους ότι πολλές φορές είναι αδύνατη η αναβάθμιση από στικάκι που έχει χρησιμοποιηθεί για αναβάθμιση κατά το παρελθόν!
Ότι νάναι:twoguns:

Επειδη σκεφτομαι να το παρω κι εγω, μπορειτε να μου εξηγησετε πως λειτουργει, ή ενα site που να λεει πως κανει streaming. Ας πουμε μπορω να κανω stream mkv 720p/1080p HD video απο τον Η/Υ μου μεσω Wi-Fi ή ethernet?
anyone :grandpa:

Βεβαίως και μπορείς, εξάλλου μεγάλο μέρος των χρηστών εδώ μέσα αυτό κάνει, streaming. Τυπικά, κάνεις διαμοιραζόμενους τους φακέλους που θέλεις στον υπολογιστή σου, και τους βλέπεις στο xtreamer σα να ήταν τοπικοί, συνδεμένοι εσωτερικά ή σε usb. Απλά επιλέγεις μετά το βίντεο ή ό,τι άλλο θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή...

ρωτησα και πιο παλια:
Παιδια αυτο το live στο setup του web interface τι ειναι?
ξερει κανεις τι κανει αυτη η επιλογη????

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

ρε φιλαρακη σαν την καλτσα του διαβολου εισαι,ολο κοντρα στην κοντρα σε παρακολουθω τοσο καιρο οπως και ολη την συζητηση εδω, αλλα δεν μιλαω ,θα σου πω τουτο μονο επιγραματικα,εχω και το wd tv live και το XTreamer το οποιο εχει πολλα πλεονεκτηματα περισσοτερο απο το wd tv live , και μονο που υποστηριζει εσωτερικους υποτιτλους απο bluray φτανει για να κανει την διαφορα,οσο για τον ηχο ,αν υποστηριξει και ασυμπιεστο μονο με το popcorn 200 θα μπορει καποιος να το συγκρινη,ευχαριστω και ολα να ξερεις ήταν παρατηρήσεις προσωπικές χωρις καμια κακια !!!
Μάλλον ή δεν δοκίμασες να εισάγεις κάποιον srt υπότιτλο σε κάποιο m3ts ή ts αρχείο για να δεις ότι μια χαρά υποστηρίζει και εσωτερικούς υπότιτλους σε bluray αρχεία ή απλά δεν ασχοληθείς καν.
Οπότε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο φαίνεται.

Όσο αφορά όλα τα άλλα που λες μπορείς πολύ απλά είτε να με κάνεις ignore είτε απλά να αγνοείς παντελώς ότι λέω και όχι να σχολιάζεις και να ειρωνεύεσαι τον οποιοδήποτε.

Τώρα αν για κάποιο λόγο θελεις να γυρίσεις σε παλιότερο fw το xtreamer μπορείς να το κάνεις ή όχι?

ρωτησα και πιο παλια:
Παιδια αυτο το live στο setup του web interface τι ειναι?
ξερει κανεις τι κανει αυτη η επιλογη????

Υποτίθεται ότι με αυτό προσθέτεις κάποιον δικό σου rss server, ή κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κάποιες λίγες πληροφορίες πηγαίνοντας στο Διαδίκτυο>Xtreamer News>Tips>2. User defined Internet (RSS).

Τώρα αν για κάποιο λόγο θελεις να γυρίσεις σε παλιότερο fw το xtreamer μπορείς να το κάνεις ή όχι?

Αυτό τώρα τι το ήθελες; Φυσικά και μπορείς, και το έχουν κάνει αρκετοί που είχαν για παράδειγμα κάποια αρχικά προβλήματα με το firmware 2.1.

Έτσι από περιέργεια.
Και πως ακριβώς γινεται αυτό έτσι πληροφοριακά.

Όπως ακριβώς και η αναβάθμιση! Βάζεις το firmware στο στικάκι, και το επιλέγεις από το κατάλληλο μενού. Μόνο που αντί να αναβαθμίσεις το μηχάνημα το υποβαθμίζεις σε παλαιότερο firmware.

Δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάποιο αρχείο ώστε να σε αφήσει να κάνεις υποβάθμιση?

Απλά βάζεις το παλιότερο fw στο στικακι και το επιλέγεις για να κάνεις υποβάθμιση.

Δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάποιο αρχείο ώστε να σε αφήσει να κάνεις υποβάθμιση?

Απλά βάζεις το παλιότερο fw στο στικακι και το επιλέγεις για να κάνεις υποβάθμιση.

Ακριβώς αυτό!

Τα μηχανήματά μου τα φτάνω στα όρια και τα "πειράζω" με πολύ άσχημο, μερικές φορές, τρόπο! Το Xtreamer δεν έχω καταφέρει ακόμα να το "κάψω" ούτε και να το κολλήσω με μη αναστρέψιμο τρόπο. Ακόμη και σε διαδικασία αναβάθμισης που έκανα και υπήρξε πρόβλημα, ακόμη και τότε το μηχανάκι κατάφερε να επανεκκινήσει (το έβγαλα από την πρίζα πράγμα βάρβαρο)!!!
Πραγματικό "σκυλί" ...φτου φτου μη το ματιάσω!
Και επειδή φίλε fits79 σε βλέπω να το φέρνεις γύρω - γύρω, σαν τη μέλισσα το μέλι,:willy: αγόρασέ το και θα εκτιμήσεις και μόνος σου τις αρετές του! :a0210: