XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μπα δεν παίζει κάτι τετοιο καθότι είμαι υπερευχαριστημένος με το wd tv live.
Τώρα αν πέσει αρκετά η τιμή του ίσως το προμηθευτώ ίσα - ίσα για να δω τι λέει και όχι τίποτα άλλο.

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Και τότε γιατί μπαίνεις εδώ μέσα και σχολιάζεις με αρνητικό ύφος;
Μήπως το "πόλεμος" στον τίτλο το πήρες κυριολεκτικά;

Ακριβώς όπως το είπες το πήρα κυριολεκτικά.

Και εχω δει το xtreamer όχι εκτενέστερα βεβαία αλλά το εχω δει από ένα γνωστό μου που το έχει.

Πάντως δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι ένα αρκετά καλό μηχάνημα αλλά όχι τόσο δυνατό(Βλ. chipset) όσο το wd tv live.

Παιδιά το πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο μηχάνημα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμη βέβαια και θα δούμε κατα πόσο θα το ανοίξω. Σκέφτομαι μήπως ήταν καλύτερα να το παρω απο το ίντερνετ μαζί με ψύκτρες μιας και θα μου βγεί 10 πιο ακριβό απο οτι το αγόρασα τώρα απο το Πλαίσιο.
Πάντως ελπίζω να το συνδέσω σύντομα με το δίκτυο ενσύρματα αλλά είναι ακριβά τα άτιμα τα Power Plugs.

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ακριβώς αυτό!

Τα μηχανήματά μου τα φτάνω στα όρια και τα "πειράζω" με πολύ άσχημο, μερικές φορές, τρόπο! Το Xtreamer δεν έχω καταφέρει ακόμα να το "κάψω" ούτε και να το κολλήσω με μη αναστρέψιμο τρόπο. Ακόμη και σε διαδικασία αναβάθμισης που έκανα και υπήρξε πρόβλημα, ακόμη και τότε το μηχανάκι κατάφερε να επανεκκινήσει (το έβγαλα από την πρίζα πράγμα βάρβαρο)!!!
Πραγματικό "σκυλί" ...φτου φτου μη το ματιάσω!
Και επειδή φίλε fits79 σε βλέπω να το φέρνεις γύρω - γύρω, σαν τη μέλισσα το μέλι,:willy: αγόρασέ το και θα εκτιμήσεις και μόνος σου τις αρετές του! :a0210:

Eγώ να δεις..!! Ασε που δεν το κλείνω για πολλές μέρες ...το έχω μόνιμα σε NAS mode.. Εκείνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να φτιάξω μόνος μου κανενα skin..

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ακριβώς όπως το είπες το πήρα κυριολεκτικά.

Και εχω δει το xtreamer όχι εκτενέστερα βεβαία αλλά το εχω δει από ένα γνωστό μου που το έχει.

Πάντως δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι ένα αρκετά καλό μηχάνημα αλλά όχι τόσο δυνατό(Βλ. chipset) όσο το wd tv live.

Επειδή εγώ τα έχω δει όλα εκτενέστερα πλην του DUNE σου λέω ότι μετά το C-200 είναι το XTreamer.

Το wd tv live που έχεις είναι για το λούτσο καβάλα.

Και μόνο αυτό δεν κάνεις να αντιλέγεις:flipout: πήγαινε να το πάρεις να τελειώνουμε.

Παιδιά εγώ μόλις άνοιξα το δικό μου και το συνέδεσα με την τηλεόρασή μου. Στην αρχή νόμιζα πως κάτι γινόταν σε σχέση με το ρεύμα στις συνδέσεις. Τελικά είναι το ανεμηστηράκι. Επίσης, με το που πατάω ένα πλήκτρο και μετακινείται κατα μια επιλογή στην οθόνη μετά κολλάει.
Θα το επιστρέψω στο πλαίσιο πίσω και θα παραγγείλω απο το νετ καινούργιο. Αν θέλει κανείς άλλος και παραγγείλουμε μαζί θα έχει έκπτωση;

Παιδιά εγώ μόλις άνοιξα το δικό μου και το συνέδεσα με την τηλεόρασή μου. Στην αρχή νόμιζα πως κάτι γινόταν σε σχέση με το ρεύμα στις συνδέσεις. Τελικά είναι το ανεμηστηράκι. Επίσης, με το που πατάω ένα πλήκτρο και μετακινείται κατα μια επιλογή στην οθόνη μετά κολλάει.
Θα το επιστρέψω στο πλαίσιο πίσω και θα παραγγείλω απο το νετ καινούργιο. Αν θέλει κανείς άλλος και παραγγείλουμε μαζί θα έχει έκπτωση;

Έκπτωση δεν θα έχεις.

Κοίτα μήπως το Remote Control δεν πιάνει καλά γιατί είδα τέτοια κολλήματα.

Στο Πλαίσιο στο σέρβις το κακό είναι ότι αν δουν κάτι και δουλεύει (ανάβει) σου λένε ότι είναι μια χαρά.

Last edited:

Eγώ να δεις..!! Ασε που δεν το κλείνω για πολλές μέρες ...το έχω μόνιμα σε NAS mode.. Εκείνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να φτιάξω μόνος μου κανενα skin..

Να υποθεσω οτι αυτα τα εχεις δει?
http://forum.xtreamer.net/mediawiki-1.15.1/index.php/Skin_modding_guide
http://forum.xtreamer.net/mediawiki-1.15.1/index.php/Skins

Ναι τα έχω δει. Απλά δεν έχω καταλάβει ακόμα εάν αυτές οι γραμμές μπροστά από το σκιν που δείχνουν τα μενού θα παραμείνουν εάν βάλω μια δική μου φωτογραφία ή πρέπει να τις φτιάξω εγώ.

Και εγω θελω καποια στιγμη να ξεκινησω να το διαβασω.Μολις εχω, παιδια θελοντος, κατι θα ενημερωσω.

Έκπτωση δεν θα έχεις.

Κοίτα μήπως το Remote Control δεν πιάνει καλά γιατί είδα τέτοια κολλήματα.

Στο Πλαίσιο στο σέρβις το κακό είναι ότι αν δουν κάτι και δουλεύει (ανάβει) σου λένε ότι είναι μια χαρά.

Δεν ξέρω κατα πόσο κολλάει το τηλεκοντρόλ.
Αυτό που ξέρω οτι σίγουρα συνέβαινε είναι πως με το που το άνοιγα πέρα απο το ανεμηστηράκι που δεν υπάρχει αυτός ο θόρυβος που έκανε, πατούσα μια το τηλεκοντρόλ μετακινούνταν κατα μια σειρά (δηλαδή πήγαινε στην απο κάτω επιλογή) και μετά αυτό ήταν, μετά απο 5' πάλι θα έπιανε. Ακόμη και να πατούσα να κλείσει δεν έπιανε.

Δεν ξέρω κατα πόσο κολλάει το τηλεκοντρόλ.
Αυτό που ξέρω οτι σίγουρα συνέβαινε είναι πως με το που το άνοιγα πέρα απο το ανεμηστηράκι που δεν υπάρχει αυτός ο θόρυβος που έκανε, πατούσα μια το τηλεκοντρόλ μετακινούνταν κατα μια σειρά (δηλαδή πήγαινε στην απο κάτω επιλογή) και μετά αυτό ήταν, μετά απο 5' πάλι θα έπιανε. Ακόμη και να πατούσα να κλείσει δεν έπιανε.

Σε κάποιους δεν δούλευε καλά και νόμιζαν ότι κόλλαγε το XTreamer.

Αν το πας πλαίσιο πες τους ακριβός το πρόβλημα που έχεις για όπως είπα και πριν έχουν σαν δεδομένο το ότι ανάβει δουλεύει και σωστά.

Λιγάκι βοήθεια χρειάζομαι...Έκανα format τον εσωτερικό σκληρό που έχω στο xtreamer από ntfs σε ext3 (με το Acronis Disk Director Suite 10 ) για να δουλέψω το transmission χωρίς κολλήματα. Στα xp τον βλέπει κανονικά τον σκληρό όταν τον συνδέω απευθείας στην μητρική (έχω εγκαταστήσει ext3 driver) ενώ μέσω xtreamer δεν μπορώ να περάσω αρχεία σε αυτόν? Τι μπορεί να φταίει? Γίνεται να τον κάνω format μέσω xtreamer σε ext3?

Με το 2.2 βλέπει κανονικά τον εσωτερικό σκληρό το Xtreamer αλλά όταν συνδέω το Xtreamer με το PC το βλέπει αλλά μου ζητάει να κάνει διαμόρφωση τον εσωτερικό. Χρειάζομαι κάποιο usb ext3 driver για να τον βλέπουν τα Xp?

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Επειδή εγώ τα έχω δει όλα εκτενέστερα πλην του DUNE σου λέω ότι μετά το C-200 είναι το XTreamer.

Το wd tv live που έχεις είναι για το λούτσο καβάλα.

Και μόνο αυτό δεν κάνεις να αντιλέγεις:flipout: πήγαινε να το πάρεις να τελειώνουμε.
Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις? :flipout:

Σε κάποιους δεν δούλευε καλά και νόμιζαν ότι κόλλαγε το XTreamer.

Αν το πας πλαίσιο πες τους ακριβός το πρόβλημα που έχεις για όπως είπα και πριν έχουν σαν δεδομένο το ότι ανάβει δουλεύει και σωστά.

Τώρα, να'ταν κι άλλο. Το επέστρεψα χτές κι όλα. Δεν πειράζει. Παρήγγειλα άλλο απο την σελίδα τους μαζί με τις ψύκτρες και μου βγήκε πιο φτηνά σε σχέση με το να αγόραζα το μηχάνημα απο πλαίσιο και μετά να αγόραζα τις ψύκτρες ξεχωριστά απο το νετ. Τα χρήματα το Πλαίσιο δεν μου τα επέστρεψε βέβαια αλλά μου έκανε πιστωτικό πράγμα που δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα αλλά απο την άλλη θα πάρω σκληρό εξωτερικό και εσωτερικό δίσκο για το μηχάνημα. Οπότε....

Τώρα έχω τις εξής απορίες. Το μηχάνημα παίρνει εσωτερικό μέχρι 500. Εξωτερικό μέχρι πόσο όμως;
Και επίσης. Τι γίνεται με την εγγύηση όταν το αγοράζει κάποιος απο το νετ; Είναι ένα χρόνο όπως λέει σε κάποιο σημείο στη σελίδα τους ή είναι διαφορετικά; Και αν έχει πρόβλημα το μηχάνημα θα πρέπει να το στέλνω συνέχεια στην εταιρεία στη χώρα που είναι; Ολλανδία είναι; Μην μου βγούν και τίποτα επιπλέον χρήματα στο τελωνείο. Είναι και μαλάκες οι δικοί μας.

Τώρα, να'ταν κι άλλο. Το επέστρεψα χτές κι όλα. Δεν πειράζει. Παρήγγειλα άλλο απο την σελίδα τους μαζί με τις ψύκτρες και μου βγήκε πιο φτηνά σε σχέση με το να αγόραζα το μηχάνημα απο πλαίσιο και μετά να αγόραζα τις ψύκτρες ξεχωριστά απο το νετ. Τα χρήματα το Πλαίσιο δεν μου τα επέστρεψε βέβαια αλλά μου έκανε πιστωτικό πράγμα που δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα αλλά απο την άλλη θα πάρω σκληρό εξωτερικό και εσωτερικό δίσκο για το μηχάνημα. Οπότε....

Τώρα έχω τις εξής απορίες. Το μηχάνημα παίρνει εσωτερικό μέχρι 500. Εξωτερικό μέχρι πόσο όμως;
Και επίσης. Τι γίνεται με την εγγύηση όταν το αγοράζει κάποιος απο το νετ; Είναι ένα χρόνο όπως λέει σε κάποιο σημείο στη σελίδα τους ή είναι διαφορετικά; Και αν έχει πρόβλημα το μηχάνημα θα πρέπει να το στέλνω συνέχεια στην εταιρεία στη χώρα που είναι; Ολλανδία είναι; Μην μου βγούν και τίποτα επιπλέον χρήματα στο τελωνείο. Είναι και μαλάκες οι δικοί μας.

Δοκίμασα μέχρι 1,5Τ seagate και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Για την εγγύηση δεν ξέρω τη παίζει αλλά τελώνιο δεν έχει γιατί το στέλνουν από χώρα ευρωπαϊκής ενώσεις.

Για δίσκο εσωτερικό και αυτός μια χαρά δουλεύει.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...RN-DIGITAL-640GB-WD6400BEVT-SCORPIO-BLUE-SATA

Δοκίμασα μέχρι 1,5Τ seagate και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Και εγώ έχω βάλει δυο WD. Ο ένας 1ΤΒ και ο άλλος 320GB και τους βλέπει και τους 2 μια χαρά.

Το ότι κανένα μα κανένα μηχάνημα με realtek chipset δεν κάνει pass through τον hd ήχο(Λόγο αδυναμίας του chipset) ενώ κάποια μηχανήματα με sigma chipset(Ακόμα και κάποια αρχαία media players) το κάνουν δεν σου/ας λέει τίποτα για το ποιο είναι chipset με αρ.... και ποιο όχι?

Last edited: