XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

παπαριες σας γραφω...ειδα και στο mavvy.net τις οδηγιες εγκαταστασης και απ'οτι βλεπω δεν αναγνωριζει τον δισκο για να κανει φορματ.γιατι ομως αφου ο hitachi ειναι στην λιστα με τους υποστηριζομενους δισκους.μηπως φταιει το frmware.εχω το 2.2.τι στο καλο γινεται?οχι τιποτα αλλο αλλα εδωσα 80 ευρωπουλακια και δεν ειναι ευκολη η αντικατασταση

παπαριες σας γραφω...ειδα και στο mavvy.net τις οδηγιες εγκαταστασης και απ'οτι βλεπω δεν αναγνωριζει τον δισκο για να κανει φορματ.γιατι ομως αφου ο hitachi ειναι στην λιστα με τους υποστηριζομενους δισκους.μηπως φταιει το frmware.εχω το 2.2.τι στο καλο γινεται?οχι τιποτα αλλο αλλα εδωσα 80 ευρωπουλακια και δεν ειναι ευκολη η αντικατασταση

Δοκίμασε να τον φορμάρεις στο PC σε NTFS και βάλτον μετά στο XTreamer.

κατεβηκα στο 2.1.3 firm και δουλεψε.ευχαριστω φιλε

μηπως θα ταν χρησιμο να χουμε ενα thread για το etrayz ? Ψαχνω να βρω ακρη ως νέοπας, διαβασα και το forum του etrayz αλλα δεν ειναι και για πολυ αρχαριους

μηπως θα ταν χρησιμο να χουμε ενα thread για το etrayz ? Ψαχνω να βρω ακρη ως νέοπας, διαβασα και το forum του etrayz αλλα δεν ειναι και για πολυ αρχαριους

Να κάνουμε..απλά πιστεύω ότι δεν έχει προκύψει ακόμα μιας και απ'ότι φαίνεται μόνο εγώ και ο xamurabi πρέπει να το έχουμε προμηθευτεί και δεν υπάρχουν arguments ακόμα.

Να κάνουμε..απλά πιστεύω ότι δεν έχει προκύψει ακόμα μιας και απ'ότι φαίνεται μόνο εγώ και ο xamurabi πρέπει να το έχουμε προμηθευτεί και δεν υπάρχουν arguments ακόμα.

εγω ειμαι ο 3ος

Το πρωτο που εκανα ηταν να πεταξω το antivirus που αν και απενεργοποιημενο, δε με αφηνε να μπω στις ρυθμισεις!!!

εγω ειμαι ο 3ος

Το πρωτο που εκανα ηταν να πεταξω το antivirus που αν και απενεργοποιημενο, δε με αφηνε να μπω στις ρυθμισεις!!!

Εχεις κάνει Port forwarding στο modem-router σου για να έχεις αυτό? : http://ntfamily.myetrayz.net:8080 ? (αυτή φυσικά η διευθυνση είναι δική μου ,αλλά εσύ μπορείς να φτιάξεις την δική σου και να μπαίνεις στο eTRAYz και στους δίκους σου κάνοντας uploading ή downloading από όπου κι αν είσαι και έχεις internet access...) To antivirus ποιο? του pc σου?

ΥΓ. Α!! καλορίζικο.

χμμμ...Βέβαια....ξέχασα να αναφέρω ότι πρέπει να πληρώσεις ένα μηνιαίο fee της τάξεως των 30 ευρώ στην DDNS .

ναι του pc, mckafee , μου σπαγε τα νευρα ουτως η αλλως!!!
Ασυρματα παιζει μεν απο το xtreamer αλλα με σπασιματα (και δε μιλαμε για βαρυ αρχειο)
Φανταζομαι οτι με το etrayz connector μπορω να εχω προσβαση απ οπου εχω συνδεση στο ιντερνετ αν καταλαβα καλα εδω και μια μερα που το παιδευω!!!

Γενικως πρωτη εντυπωση ειναι θεμα τριβης νομιζω με τη φιλοσοφια που ναι στημενο το etrayz.

Υ.Γ. Ευχαριστω για τις ευχες

ναι του pc, mckafee , μου σπαγε τα νευρα ουτως η αλλως!!!
Ασυρματα παιζει μεν απο το xtreamer αλλα με σπασιματα (και δε μιλαμε για βαρυ αρχειο)
Φανταζομαι οτι με το etrayz connector μπορω να εχω προσβαση απ οπου εχω συνδεση στο ιντερνετ αν καταλαβα καλα εδω και μια μερα που το παιδευω!!!

Γενικως πρωτη εντυπωση ειναι θεμα τριβης νομιζω με τη φιλοσοφια που ναι στημενο το etrayz.

Υ.Γ. Ευχαριστω για τις ευχες

Α πα πα..mckafee μακριά.....eset ή τον νέο Νορτον..όλα τα άλλα "κρεμάνε" τον υπολογιστή και δεν έχουν καλό interactive mode.
Δεν νομίζω ότι με τον connector θα μπαίνεις από όπου θέλεις...χωρίς port forwarding...θα το τσεκάρω. Εγώ το έχω ενσύρματα και μετά από το νέο firmware παίζω πια και βαριά αρχεία mkv 1080p. (Ασύρματα .....μου φτάνουν τα 2 laptop το PSP και τα τηλέφωνα εμένα και της γυναίκας μου...ασε...έχουμε και παιδιά..θα βράσει το μυαλό τους από τις πολλές συχνότητες..)

Α πα πα..mckafee μακριά.....eset ή τον νέο Νορτον..όλα τα άλλα "κρεμάνε" τον υπολογιστή και δεν έχουν καλό interactive mode.
Δεν νομίζω ότι με τον connector θα μπαίνεις από όπου θέλεις...χωρίς port forwarding...θα το τσεκάρω. Εγώ το έχω ενσύρματα και μετά από το νέο firmware παίζω πια και βαριά αρχεία mkv 1080p. (Ασύρματα .....μου φτάνουν τα 2 laptop το PSP και τα τηλέφωνα εμένα και της γυναίκας μου...ασε...έχουμε και παιδιά..θα βράσει το μυαλό τους από τις πολλές συχνότητες..)

δεν εχεις και αδικο!!!

θα δοκιμασω να μπω με τον connector απο τον αδελφο μου, μια δοκιμη θα μας πεισει

Last edited:

Εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι άσχετο που πιθανόν να έχει ερωτηθεί και απαντηθεί ξανά. Μου στείλανε απο την Xtreamer το μηχάνημα σήμερα (οπότε και το περιμένω). Στην κατάσταση της παραγγελίας μου δίνει και ένα κωδικό της DHL για παρακολούθηση απο οτι κατάλαβα. Αυτό τον κωδικό που στο καλό τον βάζω στο γ@μημένο site της DHL; Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Εκτός και αν ο κωδικός που μου δώσανε εμένα σήμερα θα έχει ισχύ απο κάποια άλλη μέρα και μετά. Ξέρει κανείς τι κάνω; Ας μου στείλει και προσωπικό μήνυμα αν δεν είναι ανάγκη να απαντηθεί απ εδώ.

Εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι άσχετο που πιθανόν να έχει ερωτηθεί και απαντηθεί ξανά. Μου στείλανε απο την Xtreamer το μηχάνημα σήμερα (οπότε και το περιμένω). Στην κατάσταση της παραγγελίας μου δίνει και ένα κωδικό της DHL για παρακολούθηση απο οτι κατάλαβα. Αυτό τον κωδικό που στο καλό τον βάζω στο γ@μημένο site της DHL; Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Εκτός και αν ο κωδικός που μου δώσανε εμένα σήμερα θα έχει ισχύ απο κάποια άλλη μέρα και μετά. Ξέρει κανείς τι κάνω; Ας μου στείλει και προσωπικό μήνυμα αν δεν είναι ανάγκη να απαντηθεί απ εδώ.

Eχει απαντηθεί πάλι αλλά καλό είναι να το ξέρουν όσοι παραγγέλνουν απέξω. Βάλε τον κωδικό σου στο γερμανικό site της DHL. αυτό με κατάληξη .de

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμη; Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω το μηχάνημα να μου παίζει τις ταινίες στην τηλεόραση και όταν θέλω να ακούσω ραδιόφωνο να παίζει απο το στερεοφωνικό; Δεν θέλω να έχω ανοιχτή τη τηλεόραση όταν θα παίζω μουσική (πέραν του οτι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάτι τέτοιο). Το ρωτώ μήπως γίνεται ας πούμε να συνδέσω με HDMI για την τηλεόραση και ταινίες και με κάποιο άλλο καλώδιο για το ράδιο απο τις υπόλιιπες εξόδους που έχει.

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμη; Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω το μηχάνημα να μου παίζει τις ταινίες στην τηλεόραση και όταν θέλω να ακούσω ραδιόφωνο να παίζει απο το στερεοφωνικό; Δεν θέλω να έχω ανοιχτή τη τηλεόραση όταν θα παίζω μουσική (πέραν του οτι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάτι τέτοιο). Το ρωτώ μήπως γίνεται ας πούμε να συνδέσω με HDMI για την τηλεόραση και ταινίες και με κάποιο άλλο καλώδιο για το ράδιο απο τις υπόλιιπες εξόδους που έχει.

Ήχο μπορείς να διώξεις και απο την οπτική του xtreamer.Το θέμα είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις διαχωρισμό για αυτό που ζητάς,πόσο μάλλον να δουλεύουν παράλληλα,δηλαδή μέσω hdmi ο ήχος για ταινίες και μέσω οπτικής για το ραδιόφωνο.

Πάντως παιδιά,το μηχάνημα το εχω 2 εβδομάδες τώρα και μπορώ να πω οτι ανακαλύπτωντας σιγά σιγά τις αρετές του,απλά τα σπάει.:a0210:
Ειδικά σε θέματα δικτύωσης και διαχείρισης των αρχείων με έχει εξυπηρετήσει πολύ.Βέβαια για να είμαι ειλικρινής μέχρι να το σετάρω μου έβγαλε τη πίστη,αλλα χαλάλι! :firstprize:

χμμμ...Βέβαια....ξέχασα να αναφέρω ότι πρέπει να πληρώσεις ένα μηνιαίο fee της τάξεως των 30 ευρώ στην DDNS .

[off topic]
30 ???
Εγώ δεν χρησιμοποιώ το ddns που μας παρέχει το eTRAYz που έχει τη μορφή <yourname>.myetrayz.net αλλά αυτό της DynDNS που είναι δωρεάν και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο! Το δικό μου είναι το http://tsoukanelis.homeip.net:8080αυτό και λειτουργεί μια χαρά αλλά όμως δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω με το Connector από απομακρυσμένο υπολογιστή μέσω Intenet πιθανώς κάποιων περιορισμών σε συγκεκριμένες θύρες από τον Internet provider (otenet).

Όσο αφορά στο thread θα ήταν καλό να ανοίξουμε ένα όχι μόνο για εμάς που αποτελούμε πολύ μικρή βάση αλλά και για πολλούς φίλους που πιθανώς στο σκέφτονται να αγοράσουν . Βέβαια δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποιό σημείο του forum πρέπει να μπεί, μιας και είναι δική του κατηγορία από μόνο του αλλά ίσως τελικά εδω στις ειδικές κατηγορίες να είχε μια θέση.

Ένας συντονιστής ίσως να έχει καμιά ιδέα!!

Ά και κάτι [in topic] Το Xtreamer λειτουργεί πλέον ΑΨΟΓΑ με το eTRAYz ως αποθηκευτικό χώρο (και όχι μόνο) μέσω δικτύου!!! Το δε eTRAYz πλέον λόγω και τις unofficial υποστήριξης κάνει "παπάδες"!!!
Αναπαραγωγή του 99% των αρχείων και αντιγραφή από και προς χωρίς πρόβλημα!

Το συνιστώ ως δίδυμο ανεπιφύλακτα!!! :a0210:

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Παιδια Καλησπερα. Σημερα εκανα την Κινηση και το πηρα!
Απο Media Markt 139 Ευρω!
Πηρα και ενα σκληρο εξωτερικο της LG 500 Giga και αφου ηρθα σπιτι το συνδεσα!
Εκανα με 1 Flash Stick και την αναβαθμιση σε 2.2
Ριχνω απο το pc καποια αρχεια στον σκληρο μεταξυ αυτων: Photos , MKV Files κ.τ.λ
Τον συνδεω πισω στην USB αλλα το Xtreamer δεν τον βλεπει
Παω δηλαδη στο Media Library και τιποτα!
ουτε αναβει η ενδειξη της Usb σαν εικονιδιο!
Τι μπορει να φταιει?

2.5αρης ο εξωτερικος δισκος?
Δοκιμασε να περασεις και το τελευταιο fw

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Παιδια Καλησπερα. Σημερα εκανα την Κινηση και το πηρα!
Απο Media Markt 139 Ευρω!
Πηρα και ενα σκληρο εξωτερικο της LG 500 Giga και αφου ηρθα σπιτι το συνδεσα!
Εκανα με 1 Flash Stick και την αναβαθμιση σε 2.2
Ριχνω απο το pc καποια αρχεια στον σκληρο μεταξυ αυτων: Photos , MKV Files κ.τ.λ
Τον συνδεω πισω στην USB αλλα το Xtreamer δεν τον βλεπει
Παω δηλαδη στο Media Library και τιποτα!
ουτε αναβει η ενδειξη της Usb σαν εικονιδιο!
Τι μπορει να φταιει?

Μήπως το usb του XT δεν δίνει επαρκές ρεύμα στον σκληρό? Αν δεν κάνω λάθος οι 2,5"άρηδες δεν έχουν ξεχωριστή τροφοδοσία!

Ήχο μπορείς να διώξεις και απο την οπτική του xtreamer.Το θέμα είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις διαχωρισμό για αυτό που ζητάς,πόσο μάλλον να δουλεύουν παράλληλα,δηλαδή μέσω hdmi ο ήχος για ταινίες και μέσω οπτικής για το ραδιόφωνο.

Πάντως παιδιά,το μηχάνημα το εχω 2 εβδομάδες τώρα και μπορώ να πω οτι ανακαλύπτωντας σιγά σιγά τις αρετές του,απλά τα σπάει.:a0210:
Ειδικά σε θέματα δικτύωσης και διαχείρισης των αρχείων με έχει εξυπηρετήσει πολύ.Βέβαια για να είμαι ειλικρινής μέχρι να το σετάρω μου έβγαλε τη πίστη,αλλα χαλάλι! :firstprize:

Οπότε δεν μπορώ να ακούω ραδιόφωνο απο το διαδίκτυο αν δεν έχω την τηλεόραση ανοιχτή; Τι μαλακία και αυτό.