XTreamer Media Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Αρχική δημοσίευση από CHE GUEVARA Μετετρεψε το mkv αρχειο σε ts αρχειο και ολα θα παιζουν τελεια χωρις καμια εκπτωση στην εικονα.......
Αν είναι να αρχίσω τις μετατροπές,προτιμώ να συνδέσω απ'ευθείας το δίσκο στο μηχάνημα (που έτσι τις παίζει τέλεια) ή να δω την ταινία μέσω δικτύου με το egreat (που πάλι την παίζει τέλεια μέσω myihome).

Το θέμα είναι το μηχάνημα να διορθώσει τα δυο-τρία πραγματάκια στα οποία υστερεί και να κρατήσει τα πολλά στα οποία υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού,ώστε να γίνει αυτό που μπορεί.

Το καλύτερο media streaming player στην καλύτερη τιμή.

Last edited:
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κυκλοφόρησε η λίστα με τις αλλαγές που ετοιμάζονται για το καινούριο firmware.

1. Enhanced internet connection and speed, and added waiting images
2. Improved RSS news UI
3. Added Xtreamer news at Internet service
4. Improved Youtube UI
5. Displayed the speed on screen if jukebox plays as variable speed
6. Added Prev, Next, chapter function for DVD ISO file
7. Modified the screensaver applying Main menu, setup, and file manager.
8. Fixed internal error of Info UI
9. Auto shut down GOTO windows after applied
10. Modified to print out actual file size while printing picture file
11. Improved 11n wireless connection and speed
12. Fixed 12~13ch connection errors for 11n wireless
13. Modified Zoom function expansion(Video only)
A. Left, Right, Zoom-In /Out are all adjustable
B. X/Y Positions can be movable
14. Subtitle letter size and position are auto saved
15. Deleted MISC->TV system menu and added auto setting(TVOUT integrated)
16. Added setup item index
17. Added Vietnam language menu
18. Fixed Arabic(added missing letters, and ANSI subtitle support) and Thai language print out bugs(Font changes)
19. Added NTP function (can be setup at UPNP web windows, DNS IP is necessary)
20. Modified DDNS URL to myxtreamer.net from xtreamer.net
21. Improved setup->AV->digital out displays
22. Displayed selected items on file manager
23. Added file extensions(m2t, m2p, m1v,m2v,rmp4,ram,ogm, mp1,mp2,flc,fla,ac3,dts,pcm)
24. Added user server address at UPNP setup for internet service use
25. Linked file name for UPNP web media server page
26. Fixed progressive status bar displaying before preview start playing at video preview mode
27. Fixed system down error when attempt playing Next or Prev file while info signal is on
28. Displayed EXIF time in picture info
29. Fixed 1080p 23.97
30. Fixed wired lan handshake

Δυστυχώς δεν λύνουν ακόμη βασικά προβλήματα, όπως το θέμα των υποτίτλων και την ταχύτητα του ενσύρματου δικτύου και παραπέμπουν σε νέο beta firmware την επόμενη εβδομάδα.

Το θέμα των υποτίτλων θα το λύσουν, αλλά αν δε βελτιωθεί η ταχύτητα του δικτύου, ώστε να παίζει όλες τις ταινίες, φοβάμαι ότι θα μείνει ως δεύτερο media player για μουσική και φωτογραφίες και τις ταινίες θα τις βλέπω με το Egreat, που είναι δοκιμασμένο και άψογο σ'αυτόν τον τομέα.

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μέσω δικτύου (με καλώδιο) δεν μπορει να παίξει HD ταινίες?

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μέσω δικτύου (με καλώδιο) δεν μπορει να παίξει HD ταινίες?
Μπορεί, αλλά ορισμένες 1080p με υψηλό bitrate (mkv, m2ts) τις παίζει με διακοπές (Το egreat όλες αυτές τις παίζει και μέσω δικτύου).

Τις ίδιες μέσω USB (από σκληρό δίσκο) τις παίζει κανονικά.

Ένα κύριο πρόβλημα που πρέπει να λύσουν άμεσα για μας, είναι το πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους (π.χ srt) τους οποίους δεν "βλέπει" όταν η ταινία περιέχει εσωτερικούς.Κι αυτό γιατί οι περισσότερες που βρίσκει κανείς σήμερα, έχουν ενσωματωμένους, αλλά πολύ λίγες και ελληνικούς.

Ναι οι υπότιτλοι είναι το νούμερο ένα και μετά τα άλλα. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Εσένα έλεγε ότι έφυγε η παραγγελεία 1 Ιουλίου? και πότε σου ήρθε. Εγώ είμαι στην 2η και θέλω να δώ ποιος θα είναι σπίτι να το παραλάβει (Αυγουστος βλέπεις).

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ναι οι υπότιτλοι είναι το νούμερο ένα και μετά τα άλλα. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Εσένα έλεγε ότι έφυγε η παραγγελεία 1 Ιουλίου? και πότε σου ήρθε. Εγώ είμαι στην 2η και θέλω να δώ ποιος θα είναι σπίτι να το παραλάβει (Αυγουστος βλέπεις).
Έλεγε ότι θα φύγει 1 αλλά έφυγε τελικά 8.

16 Jul 2009 10:18:00 Athens Shipment Delivered In Good Condition.
15 Jul 2009 15:29:45 Athens Out For Delivery.
15 Jul 2009 10:46:13 Athens Shipment Received At Destination Depot.
15 Jul 2009 09:30:10 Athens Shipment Received At Transit Point.
15 Jul 2009 02:30:01 Liege Euro Hub Shipment In Transit.
14 Jul 2009 23:17:17 Liege Euro Hub Shipment Released From Customs.
09 Jul 2009 22:12:18 Frankfurt Airport Shipment Received At Transit Point.
09 Jul 2009 22:09:15 Liege Euro Hub Held For Customs Inspection. Will Be Cleared At First Opportunity
09 Jul 2009 12:07:00 Seoul Shipment In Transit.
08 Jul 2009 11:53:06 Seoul Shipment In Transit.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Έλεγε ότι θα φύγει 1 αλλά έφυγε τελικά 8.

16 Jul 2009 10:18:00 Athens Shipment Delivered In Good Condition.
15 Jul 2009 15:29:45 Athens Out For Delivery.
15 Jul 2009 10:46:13 Athens Shipment Received At Destination Depot.
15 Jul 2009 09:30:10 Athens Shipment Received At Transit Point.
15 Jul 2009 02:30:01 Liege Euro Hub Shipment In Transit.
14 Jul 2009 23:17:17 Liege Euro Hub Shipment Released From Customs.
09 Jul 2009 22:12:18 Frankfurt Airport Shipment Received At Transit Point.
09 Jul 2009 22:09:15 Liege Euro Hub Held For Customs Inspection. Will Be Cleared At First Opportunity
09 Jul 2009 12:07:00 Seoul Shipment In Transit.
08 Jul 2009 11:53:06 Seoul Shipment In Transit.

Φίλε parisal , αυτά που τα βλέπεις να πάω κι εγώ μπας και παρακολουθώ την δική μου αποστολή?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Φίλε parisal , αυτά που τα βλέπεις να πάω κι εγώ μπας και παρακολουθώ την δική μου αποστολή?
Όταν θα σταλεί η συσκευή σου θα δεις στο λογαριασμό σου ένα tracking number το οποίο θα βάζεις στο site της εταιρείας με την οποία στάλθηκε και θα σου δείχνει την πρόοδο.

Οι πρώτες αποστολές είχαν γίνει με ΤΝΤ αλλά αργότερα έγιναν και με UPS, οπότε περίμενε να σου έρθει επιβεβαίωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players

Όταν θα σταλεί η συσκευή σου θα δεις στο λογαριασμό σου ένα tracking number το οποίο θα βάζεις στο site της εταιρείας με την οποία στάλθηκε και θα σου δείχνει την πρόοδο.

Οι πρώτες αποστολές είχαν γίνει με ΤΝΤ αλλά αργότερα έγιναν και με UPS, οπότε περίμενε να σου έρθει επιβεβαίωση.

οκ...Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Απίστευτο...είναι το ίδιο ακριβώς. Πούλησαν την πατέντα στους Γιαπωνέζους?
Ποιος ξέρει ποιος πουλάει τι και σε ποιον!!!

99 ευρώ το original και 150 το αντιγραφο ?

Δε ξερεις τι να πιστέψεις ...

99 ευρώ το original και 150 το αντιγραφο ?

Δε ξερεις τι να πιστέψεις ...
Στα ξένα sites μιλάνε για 150 δολάρια, οπότε μάλλον είναι μικρότερη η διαφορά.

Επιτέλους κυκλοφόρησαν νέο δοκιμαστικό firmware το V1.0.2 beta6 το οποίο λύνει το πρόβλημα των εξωτερικών υποτίτλων.

Η απόδοση μέσω δικτύου δεν βελτιώθηκε, αλλά αυτό είναι δευτερεύον μπροστά στους υπότιτλους.

Οι αλλαγές του νέου beta firmware είναι:

Improvements as from beta ver 1.02 beta 4:
===============================
1. Removed Preview Menu in Setup -> Playback
2. Preview mode can be applied separately to All/Music/Photo/Movies Menus. It will auto save this configuration.
3. Movie preview will start from any random position (m2ts, ts file are not applied).
4. Unified to one digital output setup from each HDMI and SPIDF in SETUP->AV
5. Xtreamer web server Setup menu UI modified (Tabs in double line).
6. Modified "Text Encoding" to SUB-T/ID3TAG in SETUP->system
7.. Modified UI of remote control "func" key in My_Shortcuts
8. During movie playback change in Zoom and position value will be auto stored for each TV OUT (resolutions).

New Features in beta 6 :
===============================
1. Supported MKV external subtitles.
2. Internet menu redecorated and lots of new channels added.
3. Removed NTP setting from Web Setup (It is not needed so far, and problematic).
4. NFS Client: Added NFS client option in web setup menu. Now user can add/delete his/her NFS server directories to Xtreamer using web interface.
5. Added HDMI Audio on/off option in SETUP->AV

Έδωσαν και επίσημα στην κυκλοφορία το firmware 1.02 που λύνει το πρόβλημα των υποτίτλων και παρέχει NFS υποστήριξη.

Στο θέμα δικτύου δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα, αλλά αυτό θα είναι αντικείμενο του επόμενου firmware.

Εχει καταφερει κανεις να συνδεθει με το xtreamer χρησιμοποιωντας προγραμμα ftp οπως to filezilla ας πουμε ?

Εχει καταφερει κανεις να συνδεθει με το xtreamer χρησιμοποιωντας προγραμμα ftp οπως to filezilla ας πουμε ?
Κανονικά συνδέεται, αλλά πρέπει να του έχεις επάνω κάποιον δίσκο ή ένα USB stick και να δεις μήπως έχεις πληκτρολογήσει κωδικό, από τη σελίδα που το βλέπεις από το PC.

ε, αφού βγήκε και firmwARE, ας είμαστε έτοιμοι για καινούργιο προϊόν.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Κανονικά συνδέεται, αλλά πρέπει να του έχεις επάνω κάποιον δίσκο ή ένα USB stick και να δεις μήπως έχεις πληκτρολογήσει κωδικό, από τη σελίδα που το βλέπεις από το PC.

Εχω πανω δισκο αλλα δεν με αφηνει να συνδεθω .Μου βγαζει το μυνημα server denied access και δεν ξερω τι να κανω απο εκει και περα οσο για κωδικο δεν εχω βαλει τιποτα .