Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ
Θα σου ανοίξει τη σελίδα του.Πήγαινε setup επέλεξε login option και βάλε ένα username και password της αρεσκείας σου.Πάτα aplly.
Μετά, από το ftp πρόγραμμα πληκτρολόγησε την ip και τα username και password και θύρα την 21 (αυτή έχει ως προεπιλογή, εκτός αν την αλλάξεις).
Εγώ έτσι μπαίνω κανονικά με το cuteftp.Φαντάζομαι και με τα άλλα το ίδιο θα είναι.
Υ.Γ. Πριν πληκτρολογήσω τον κωδικό, ούτε εμένα με έβαζε.
Πληκτρολόγησε στον internet explorer την ip του μηχανήματος(με ανοιχτό το μηχάνημα).Εχω πανω δισκο αλλα δεν με αφηνει να συνδεθω .Μου βγαζει το μυνημα server denied access και δεν ξερω τι να κανω απο εκει και περα οσο για κωδικο δεν εχω βαλει τιποτα .
Θα σου ανοίξει τη σελίδα του.Πήγαινε setup επέλεξε login option και βάλε ένα username και password της αρεσκείας σου.Πάτα aplly.
Μετά, από το ftp πρόγραμμα πληκτρολόγησε την ip και τα username και password και θύρα την 21 (αυτή έχει ως προεπιλογή, εκτός αν την αλλάξεις).
Εγώ έτσι μπαίνω κανονικά με το cuteftp.Φαντάζομαι και με τα άλλα το ίδιο θα είναι.
Υ.Γ. Πριν πληκτρολογήσω τον κωδικό, ούτε εμένα με έβαζε.