XTreamer Media Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Εχω πανω δισκο αλλα δεν με αφηνει να συνδεθω .Μου βγαζει το μυνημα server denied access και δεν ξερω τι να κανω απο εκει και περα οσο για κωδικο δεν εχω βαλει τιποτα .
Πληκτρολόγησε στον internet explorer την ip του μηχανήματος(με ανοιχτό το μηχάνημα).

Θα σου ανοίξει τη σελίδα του.Πήγαινε setup επέλεξε login option και βάλε ένα username και password της αρεσκείας σου.Πάτα aplly.

Μετά, από το ftp πρόγραμμα πληκτρολόγησε την ip και τα username και password και θύρα την 21 (αυτή έχει ως προεπιλογή, εκτός αν την αλλάξεις).

Εγώ έτσι μπαίνω κανονικά με το cuteftp.Φαντάζομαι και με τα άλλα το ίδιο θα είναι.

Υ.Γ. Πριν πληκτρολογήσω τον κωδικό, ούτε εμένα με έβαζε.

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ευχαριστω πολυ το καταφερα και εγω.

Έχει δοκιμάσει κανείς ασύρματο streaming HD video να μας πει εντυπωσεις;

Παντως η ταχυτητα που πιανω ειναι 3,80MB/s και νομιζω οτι ειναι απελπιστικα αργη .Εσεις τι ταχυτητες πιανετε ?

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Έχει δοκιμάσει κανείς ασύρματο streaming HD video να μας πει εντυπωσεις;
Μην το ψάχνεις στο ασύρματο! εδώ δεν τα πάει καλά στο ενσύρματο!!!

Μόνο για κανα τραγούδι ή κανα divx στο ασύρματο, αν σε ενδιαφέρει

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Μην το ψάχνεις στο ασύρματο! εδώ δεν τα πάει καλά στο ενσύρματο!!!

Μόνο για κανα τραγούδι ή κανα divx στο ασύρματο, αν σε ενδιαφέρει

Άνθρακες ο θησαυρός λοιπόν; Μα καλά, και πώς διατυμπανίζουν τότε το ασύρματο streaming στο site τους;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Άνθρακες ο θησαυρός λοιπόν; Μα καλά, και πώς διατυμπανίζουν τότε το ασύρματο streaming στο site τους;
Το ασύρματο streaming και για τα παλιότερα και δοκιμασμένα (Popcornhour egreat κτλ) πάντα το ίδιο ήταν.

Δεν επαρκεί για HD.

Μόνο για κάποια λίγα 720p.

Πριν λίγο το παρηγγειλα και εγώ . Ολα μαζί (+κεραία + μεταφορικά) 119 ευρώ. Να δούμε πότε θα έρθει όμως μιας και είμαι #5557 νούμερο. Φαίνεται έπεσε πολύ δουλειά.
Να κάνω και μια ερώτηση σε αυτούς που το έχου ήδη:
Να βάλω εσωτερικό σκληρό ή λέτε να ζεστένεται πολύ και να έχω κολλήματα και επομένως να βολευτώ καλύτερα με εξωτερικό?
Υπάρχει θέμα συμβατότητας δίσκων ή υπάρχει κάποιος που να θεωρείται περισσότερο ιδανικός για το μηχάμημα?

Χαίρετε, έχει παραγγείλει κανείς άλλος που να το περιμένει με την αποστολή του Αυγούστου? Έχω νούμερο παραγγελίας #2775 και ακόμα μου γράφουν "awaiting fulfilment" από την ημέρα που το παρήγγειλα. Αν έχει κανείς κανά νεώτερο ας το πεί γιατί έχουν πάρει τα λεφτά από την κάρτα και αρχίζω και ανησυχώ.

Mε τα flac πως τα παει ; Γιατι μεχρι τωρα wd και egreat 34a ειναι απο μετρια ως χαλια σε αυτο τον τομεα.

να κάνω μια χαζή ερώτηση? συνδεσμολογία πως κάνω? xtreamer -->home cinema (οπτική ίνα) και home cinema--> Tv (hdmi) ? τα λέω καλά ? Δεν το έχω παραλάβει ακόμη το μηχάνημα, απλά για να έχω πάρει τα σωστά καλώδια

Για όσους περιμένουν το μηχάνημα. Έχουν βγάλει ανακοίνωση στο forum τους που λένε ότι είχαν καθυστερήσεις και πως από βδομάδα θα ξεκινήσουν τις αποστολλές.

να κάνω μια χαζή ερώτηση? συνδεσμολογία πως κάνω? xtreamer -->home cinema (οπτική ίνα) και home cinema--> Tv (hdmi) ? τα λέω καλά ? Δεν το έχω παραλάβει ακόμη το μηχάνημα, απλά για να έχω πάρει τα σωστά καλώδια

Δεν έχω το συγκεκριμένο, αλλά έτσι θα χάνεις τον HD ήχο. Δεν έχει HDMI ο ενισχυτής σου ?

Δεν έχω το συγκεκριμένο, αλλά έτσι θα χάνεις τον HD ήχο. Δεν έχει HDMI ο ενισχυτής σου ?[/quote

έχει hdmi o ενισχυτής αλλά μόνο 1 υποδοχή . Την τηλεόραση τότε πως να την συνδέσω.
Είχα την αίσθηση ότι με την οπτική ίνα μεταφέρεται και ήχος hd

Δωρεαν αποστολη καινουριου ανεμιστηρα σε οσους ειχαν παρει με την πρωτη φουρνια (1st batch)
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=17&t=2099

=============================
Free Fan Replacement
=============================

For those who placed an order in the first batch and require a fan replacement as some of you may find their device fan too loud - we will be able to send you new fan - FREE OF CHARGE. The new slower fan has an embedded potentiometer that provide more efficient workflow with less noise as it utilize its operation on slower speed. (This new fan is already being replaced in 2nd batch onwards -so only 1st batch applications should be relevant )

All you will be required is to do is send us an email until September 15th - in english to this mail : [email protected] .

make short message with your serial number, order number and full address (we will ship only to the address in the shop account) . Our staff will collect all requests and will ship you replacement after the 15th of spetmber. We will publish here clear guide how to replace the fan with the relevant pictures and instructions.

We will not reply or confirm your mails. We will publish a list of orders who requested fan replacement before fan shipments.

Last edited:

Επιτέλους!! Εφτασε!! Το βράδυ σήμερα θα το δοκιμάσω κι εγώ.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλορίζικο!!!

Τι αριθμο παραγγελίας είχες αν επιτρέπετε? Να υπολογίσω πότε να το περιμένω. Εγώ έχω 2775.

Δεν έχω το συγκεκριμένο, αλλά έτσι θα χάνεις τον HD ήχο. Δεν έχει HDMI ο ενισχυτής σου ?[/quote

έχει hdmi o ενισχυτής αλλά μόνο 1 υποδοχή . Την τηλεόραση τότε πως να την συνδέσω.
Είχα την αίσθηση ότι με την οπτική ίνα μεταφέρεται και ήχος hd

Άλλο τα HDMI in και άλλο τα out. Τι ενισχυτή έχεις ?

Η οπτική δεν έχει το bandwidth για να μεταφέρει HD ήχο.

Τι αριθμο παραγγελίας είχες αν επιτρέπετε? Να υπολογίσω πότε να το περιμένω. Εγώ έχω 2775.

Aριθμός παραγγελίας 1983. Εγώ όμως διαλέγοντας τα φτηνότερα μεταφορικά κατέληξα να το πάρω μετά από 20 μέρες. Γιατί μετά το κέντρο της DHL στην Γερμανία που πήγε στις 10/8 ανέλαβε παραδόθηκε στις 14/8 στα Ελληνικά Ταχυδρομεία...και μάλιστα πάνω στον 15αύγουστο!!! Αστα.