XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

lol ουτε το λαπτοπ μου core 2 duo 2.0 ( o καλος διλιτρος με τα 4 cache) δεν το επαιζε αψογα (δεν ειχα optimized codecs but still...)

σε λιγο θα ζηταμε να παιζει αρχεια και απο τους υπολογιστες του CERN!!!

To c200 εχει καλες δυνατοτητες αλλα ειναι γκουμουτσα και αυτο δεν εχει να κανει με την τιμη του.
Απορριφθηκε εξαρχης απο την μερια μου λογω ογκου.
Το dune 3 δειχνει καλο στα χαρτια αλλα μεχρι τωρα εχει πολλα bugs...

[email protected].....με 16 reframes....Γιατί να το παίξει ομαλά? Ποιό media player το παίζει ομαλά? ( Το παίζει αλλά κάνει πιξελιάσματα...)

To WD TV Live το έπαιξε ομαλότατα.

Βάσει του community portal των Wiki...o maximum αριθμός τωνreference frames υπολογίζεται από των τύπο : 12288*1024 / (width*height*1.5).Λογικά ένα βίντεο 1920x1080 δεν πρέπει νάχει πάνω από 4 reframes. Το [email protected] με τόσο ψηλά reframes έχει βγει για PC και Hardware acceleration. Εάν πραγματικά το WDTV παίζει το συγκεκριμένο file ..μπράβο!! Θα με πείσεις τελικά να το πάρω να το δοκιμάσω μόνο γι αυτό !!

Θα με πείσεις τελικά να το πάρω να το δοκιμάσω μόνο γι αυτό !!

Έχει αρκετά θεματάκια να λύσει ακόμα... Ήμουν έτοιμος να φανταστείς να το δώσω για να πάρω το Xtreamer.

ολα τα wiki/eureka releases τα παιζει κανονικα το xtreamer χωρις το παραμικρο σπασιμο.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Βάσει του community portal των Wiki...o maximum αριθμός τωνreference frames υπολογίζεται από των τύπο : 12288*1024 / (width*height*1.5).Λογικά ένα βίντεο 1920x1080 δεν πρέπει νάχει πάνω από 4 reframes. Το [email protected] με τόσο ψηλά reframes έχει βγει για PC και Hardware acceleration. Εάν πραγματικά το WDTV παίζει το συγκεκριμένο file ..μπράβο!! Θα με πείσεις τελικά να το πάρω να το δοκιμάσω μόνο γι αυτό !!
Αν είναι έτσι, τότε γιατί τα αυθεντικά Bluray έχουν μια τέτοια μορφοποίηση;
Γενικά
ID : 0
Πλήρες όνομα : E:\Movies\Bluray\X_FILES_1_F4\BDMV\STREAM\00001.m2ts
Μορφοποίηση : BDAV
Μορφοποίηση/ : BluRay Video
Μέγεθος αρχείου : 20,3 GiB
Duration/String : 1h 21mn
Συνολικό BitRate : 35,8 Mbps
OverallBitRate_Maximum/String : 48,0 Mbps

Video #1
ID : 4113 (0x1011)
MenuID/String : 1 (0x1)
Μορφοποίηση : AVC
Μορφοποίηση/ : Advanced Video Codec
Format_Profile : [email protected]
Format_Settings_CABAC/String : Ναι
Format_Settings_RefFrames/String : 3 frame
Duration/String : 1h 21mn
Πλάτος : 1 920 εικονοστοιχεία
Ύψος : 1 080 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 16/9
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 23,976 fps
Ανάλυση : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
ScanType/String : Συνεχής σ

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Έχει αρκετά θεματάκια να λύσει ακόμα... Ήμουν έτοιμος να φανταστείς να το δώσω για να πάρω το Xtreamer.
Τα έχουμε πει αυτά.Το WD Live θα κάνει καιρό να περάσει τις παιδικές ασθένειες και η WD δεν φημίζεται για τα firmware και την υποστήριξή της.
Αντίθετα το Xtreamer μπορεί να μην παίζει αυτά τα εξεζητημένα video clips (την κωδικοποίηση των οποίων δεν τη βρίσκεις σε καμιά ταινία), αλλά είναι, αυτή τη στιγμή, το πιο ολοκληρωμένο media (και όχι μόνο video) player στα λεφτά του (αλλά και σε αρκετά περισσότερα θα έλεγα).

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Τα έχουμε πει αυτά.Το WD Live θα κάνει καιρό να περάσει τις παιδικές ασθένειες και η WD δεν φημίζεται για τα firmware και την υποστήριξή της.
Αντίθετα το Xtreamer μπορεί να μην παίζει αυτά τα εξεζητημένα video clips (την κωδικοποίηση των οποίων δεν τη βρίσκεις σε καμιά ταινία), αλλά είναι, αυτή τη στιγμή, το πιο ολοκληρωμένο media (και όχι μόνο video) player στα λεφτά του (αλλά και σε αρκετά περισσότερα θα έλεγα).

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω....

Πιστεύεις φίλε parisal ότι υπερέχει ΚΑΙ του egreat;
Εγώ τα θεωρώ ότι συναγωνίζονται στο νήμα, δεδομένου του τελευταίου firmware (αν έχω διαβάσει κάπου σωστά) με την υποστήριξη για torrents...
Συμφωνείς με αυτό;

Πιστεύεις φίλε parisal ότι υπερέχει ΚΑΙ του egreat;
Εγώ τα θεωρώ ότι συναγωνίζονται στο νήμα, δεδομένου του τελευταίου firmware (αν έχω διαβάσει κάπου σωστά) με την υποστήριξη για torrents...
Συμφωνείς με αυτό;
Το egreat (τα ΝΜΤ γενικότερα) υπερτερεί σε μερικά σημεία στην αναπαραγωγή ταινιών(ματρόσκες).
Έχει αυτόματο framerate (50-60-24) ενώ το Egreat 60-24 ή 50-24.
Έχει επιλογή 16-255, περνάει ήδη τον HD ήχο και κάποιο άλλα καλούδια.
Τις βαρύτερες ταινίες πάντως τις παίζει μέσω myihome (ενσύρματα), γι' αυτό και κάποιοι διαμαρτύρονται ότι δεν παίζει κάποιες wiki, που προσπαθούν να τις παίξουν από δίσκο.

Από την άλλη το Xtreamer τις βαρύτερες ταινίες τις παίζει από δίσκο (εσωτερικό ή USB), είναι γρήγορο, έχει πολλά άλλα καλούδια (preview, πλήρες resume σε όλα τα είδη ταινιών, BD.iso με εσωτερικούς υποτίτλους PGS κτλ) παίζει με την ίδια ευκολία και μουσική και φωτογραφίες, έχει πιο ευέλικτο μενού,δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσεις εσωτερικό δίσκο για να αναπτύξει όλες τις δυνατότητές του και άλλα διάφορα.

Από'κει και πέρα ο καθένας ανάλογα με τις προτεραιότητές του αποφασίζει.

Το egreat (τα ΝΜΤ γενικότερα) υπερτερεί σε μερικά σημεία στην αναπαραγωγή ταινιών(ματρόσκες).
Έχει αυτόματο framerate (50-60-24) ενώ το Egreat 60-24 ή 50-24.
Έχει επιλογή 16-255, περνάει ήδη τον HD ήχο και κάποιο άλλα καλούδια.
Τις βαρύτερες ταινίες πάντως τις παίζει μέσω myihome (ενσύρματα), γι' αυτό και κάποιοι διαμαρτύρονται ότι δεν παίζει κάποιες wiki, που προσπαθούν να τις παίξουν από δίσκο.

Από την άλλη το Xtreamer τις βαρύτερες ταινίες τις παίζει από δίσκο (εσωτερικό ή USB), είναι γρήγορο, έχει πολλά άλλα καλούδια (preview, πλήρες resume σε όλα τα είδη ταινιών, BD.iso με εσωτερικούς υποτίτλους PGS κτλ) παίζει με την ίδια ευκολία και μουσική και φωτογραφίες, έχει πιο ευέλικτο μενού,δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσεις εσωτερικό δίσκο για να αναπτύξει όλες τις δυνατότητές του και άλλα διάφορα.

Από'κει και πέρα ο καθένας ανάλογα με τις προτεραιότητές του αποφασίζει.

:award:

+1

Αν δεν βάλεις εσωτερικό δίσκο ο ανεμιστήρας χρειάζεται;

Αν δεν βάλεις εσωτερικό δίσκο ο ανεμιστήρας χρειάζεται;
Εγώ το έχω στο low, δεν ακούγεται καθόλου και δεν έχω προβλήματα.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Πάντως όσον αφορά το κλιπάκι με τα 16 reframes από το planet earth, δεν φαίνεται το πρόβλημα με το πιξέλιασμα (δεν έχει πρόβλημα να χάνει frame, ούτε στην αναπαραγωγή του ήχου) να οφείλεται στο ότι το μηχανάκι δεν τα βγάζει πέρα λόγω cpu, αφού δίνοντας την εντολή top μέσω telnet, η χρήση της cpu δεν φαίνεται να πηγαίνει πάνω από 25%. Μάλλον το πρόβλημα έχει να κάνει με τον ίδιο τον player (στο software) ο οποίος απλά δεν υποστηρίζει ακόμα τέτοιου είδους βίντεο...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• PB203328.jpg
    PB203328.jpg
    138 KB · Views: 213
  • PB203329.jpg
    PB203329.jpg
    97.7 KB · Views: 214
  • PB203330.jpg
    PB203330.jpg
    90.5 KB · Views: 214
  • telnet-hd.jpg
    telnet-hd.jpg
    142 KB · Views: 216

Πάντως ούτε στο MacPro μου το έπαιξε χωρίς κολλήματα... ενώ δείχνει ότι παίζει κανονικά... (2x2.26GHz Quad Core Xeon, 6GB RAM)
Και πιξέλιαζε πάντα στο ίδιο σημείο.
Μήπως είναι έτσι το αρχείο;