XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Και πιξέλιαζε πάντα στο ίδιο σημείο.
Μήπως είναι έτσι το αρχείο;

Όχι, το αρχείο είναι μια χαρά. Απλά είναι εκτός προδιαγραφών.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ακριβώς, στα windows με το MPC-HC παίζει χωρίς πρόβλημα...

Για βοηθήστε εάν μπορείτε βρε παιδιά. Ξαφνικά εκεί που έβλεπα μια ταινία μέσω network, κάνω ff και κόλλησε το μηχανάκι. Το βγάζω από τη πρίζα και ποτέ δεν επανήλθε. Μου βγάζει μία σπασμένη κόκκινη οθόνη με γραμμές (μια φορά μου έβγαλε πράσινη...). Βρε τι να προσπαθώ με το emergency firmware, τι να το βγάζω και το βάζω από τη πρίζα, τι να βγάζω το καλώδιο HDMI (το διάβασα στο επίσημο forum ότι έχει ένα θεματακι), τίποτα! Λέτε να παρέδωσε πνεύμα? Του ειχα περάσει το 2.0.2. Και ήμουν πολύ ευχαριστημένος ρε γ@..το :AFADF0:

Last edited:
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ίσως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις στο φόρουμ του xtreamer, όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα σε άλλον και να έχει δοθεί λύση. Δεν έχω προσέξει ακόμα τέτοια αναφορά εδώ...

Μπορείς να μου πεις τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές από το ανεμιστηράκι που έβγαλες να δω τι υπάρχει για να το αλλάξω;
Επανερχομαι για το ανεμιστηρακι.ειναι αυτο:
http://translate.google.gr/translat....alibaba.com/buyer/offerdetail/393392825.html
Τωρα που αλλου υπαρχει τρεχα γυρευε.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Τα έχουμε πει αυτά.Το WD Live θα κάνει καιρό να περάσει τις παιδικές ασθένειες και η WD δεν φημίζεται για τα firmware και την υποστήριξή της.
Αντίθετα το Xtreamer μπορεί να μην παίζει αυτά τα εξεζητημένα video clips (την κωδικοποίηση των οποίων δεν τη βρίσκεις σε καμιά ταινία), αλλά είναι, αυτή τη στιγμή, το πιο ολοκληρωμένο media (και όχι μόνο video) player στα λεφτά του (αλλά και σε αρκετά περισσότερα θα έλεγα).

Συμφωνώ ότι το WD Live έχει δρόμο μπροστά του ακόμα, αλλά ΕΝΑ θα πω μόνο: επειδή είχα το WD TV και "ήπια την πορτοκαλάδα", μετά από δύο εβδομάδες πήγα και πήρα το (super) X_TreameR και "βρήκα την υγειά μου". Πρώτο σε όλα!!!

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Εγώ το έχω στο low, δεν ακούγεται καθόλου και δεν έχω προβλήματα.

Εγώ το έχω στη μεσαία ταχύτητα το ανεμιστηράκι αλλά και πάλι ΔΕΝ ακούω τίποτε, σαν όλα τα άλλα περίεργα "ακούσματα" που έχω κατά καιρούς διαβάσει σε διάφορα sites και phorum. Όλα καλά σε μένα!

ποιο fw βαζουμε στο μηχανημα?το 2.0 η το 2.02 ?
Υπαρχει κανα θεμα με καποιο?
Τελος ,υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει το skin του περιβαλλοντος μενου αφου το μαυρο/κοκκινο δεν ειναι και πολυ ευχαριστο...

Εγώ πάντως ξεκίνησα από το 1,03,01 και κατά σειρά μετά έκανα όλες τις αναβαθμίσεις που πρότεινε η εταιρεία μέσα από το site της (2,01-2,02), και τελευταία έβαλα την 2,03. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Σε ό,τι αφορά τώρα το "κόκκινο-μαύρο" του UI, αυτό είναι σχετικό το αν σου αρέσει ή όχι. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά μετά το upgrade που το έκανε και HD. Όλα λοιπόν είναι σχετικά. Περί ορέξεως, ουδείς λόγος...!

Με εχετε πεισει αρκετα θα ελεγα για να απορριψω το wd tv live και να παρω το xtreamer.Αυτο που με χαλαει ειναι ο ανεμιστηρας(αλλα απ οτι λετε ειναι αθορυβος) και το παλιο chip σε σχεση με το wd.

Με εχετε πεισει αρκετα θα ελεγα για να απορριψω το wd tv live και να παρω το xtreamer.Αυτο που με χαλαει ειναι ο ανεμιστηρας(αλλα απ οτι λετε ειναι αθορυβος) και το παλιο chip σε σχεση με το wd.

Κοίτα φίλε μου, σχετικά με το "μέγα" θέμα του ανεμιστήρα, επειδή έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικό, εγώ προσωπικά το δοκίμασα και στις τρείς ταχύτητες (αυτή τη στιγμή τον έχω στην μεσαία-χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνει θόρυβο), και δεν διαπίστωσα κάτι το ... φοβερό. Απλά, θα ήθελα να σε ρωτήσω (εάν υποθέσουμε ότι κάνω λίγο θόρυβο), όταν βλέπεις ταινία ΗD με πολύ ποιοτικό δυνατό ήχο, θα έχεις το νου σου στο...ανεμιστηράκι ή στην ταινία???
Αυτά, για να λήξει το θέμα.
Υ.Γ. Έχω κι ένα DVD Recorder SONY με 160gb σκληρό, κι έχει κι αυτό ανεμιστηράκι, κι ένα blu-ray SONY κι αυτό με ανεμιστηράκι... Τι πρέπει να κάνω βρε παιδια??? Να τρελλαθωωώ???

το ανεμιστηρακι δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με αυτο του Μ31Β και ειναι πολυ πιο αθορυβο ακομα και στην 100% ρυθμιση.

Ενταξει μην τρελλαθουμε με το ανεμιστηρακι.Αφου υπαρχει η επιλογη να το ρυθμισεις ο καθενας το βαζει οπως θελει.Εγω το αλλαξα επειδη επεσε στα χερια μου κατι πιο αθορυβο και επειδη με τρωνε τα χερια μου και οτι παιρνω το σκαλιζω.Ο καθε ενας κανει τις επιλογες του αλλα το μηχανημα ειναι φανταστικο και το θεμα του ανεμιστηρα ειναι αμελητεα λεπτομερια.και οτι εγραψα περι ανεμιστηρα ειναι για οποιον εχει τον ιδιο καλο με μενα

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Το chip δεν είναι παλιό.Είναι το καινούριο της Realtek.Απλά είναι διαφορετικής μάρκας,έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικούς προσανατολισμούς(το WD φοράει της sigma).

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Το chip δεν είναι παλιό.Είναι το καινούριο της Realtek.Απλά είναι διαφορετικής μάρκας,έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικούς προσανατολισμούς(το WD φοράει της sigma).

και ποτέ δεν είναι μόνο θέμα chip....
είναι ΚΑΙ θεμα firmware....:idea:

το DAV-DZ231 (ίδιο με το DZ230 νομίζω... στο χρώμα διαφέρει)

http://www.sony.gr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz231#pageType=TechnicalSpecs

Είσοδος/Έξοδος
Είσοδος ήχου (αναλογική) -
Είσοδος ήχου (οπτική) 0
Είσοδος ήχου (εμπρός, mini) 1
Είσοδος ήχου (ομοαξονική) 0
D.C.A.C. (Αυτόματη βαθμονόμηση) ΝΑΙ (χάλκινο)
Βύσμα ακουστικών (3,5 mm / 6,3 mm) 3,5 mm
Υποδοχή SCART(COMPOSITE-out/RGB-out) 1
SCART(είσοδος ήχου τηλεόρασης) 1
Τερματικό ηχείου (εμπρός/κεντρικό/Surround/υπογούφερ) ΝΑΙ / ΝΑΙ / ΝΑΙ / ΝΑΙ
Έξοδος σήματος βίντεο (HDMI)Υψηλής ποιότητας720p/1080i για DVD 1

Φίλε επειδή έχω το ίδιο home cinema, ο μονος τρόπος που κατάφερα να πάρω ήχο από την tv, ήταν είτε μέσω scart και ρύθμιμση tv στο σονυ, είτε με καλώδιο απλό ήχου (καρφί) από την είσοδο της τηλεόρασης για ακουστικά στη είσοδο audio του σονυ κι επιλογή audio

τι ειναι το xtreamer mod pack?
Εχει κυκλοφορησει τιποτα custom με fw>2 για το xtreamer?

εξτρα ερωτηση..
για background music, οταν επιλεγω, δεν με ρωταει απο που να αναπαραγει αρχεια μουσικης.Πως δουλευει?Πρεπει η μουσικη που θελω να παιζει να μπει σε συγκεκριμενο φακελο?

εξτρα ερωτηση..
για background music, οταν επιλεγω, δεν με ρωταει απο που να αναπαραγει αρχεια μουσικης.Πως δουλευει?Πρεπει η μουσικη που θελω να παιζει να μπει σε συγκεκριμενο φακελο?
Ναι, στο φάκελο των φωτογραφιών, που θα αναπαράγεις.