XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Πάντως όσοι παίζετε wireless βάλτε ένα USB etender για την κεραία με 1,50 ευρώ (1.8μέτρα) και θα δείτε τρομερή διαφορά. Παίζει άνετα ματρόσκες που είναι και 20 γίγα, 1080p εννοείται. Σούπερ...

-bye-

Re: Xtreamer blooper: eTrayz lousy product!!

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=22015

οκ, επαθα πλακα οταν το διαβασα.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινο παντως...
Με καθε επιφυλαξη...

Μάλιστα διάβασα τι λένε. Δες και την απάντηση http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=2&t=6776

Έχω παραγγείλει και τα δύο όταν έρθουν θα σου πω από πρώτο χέρι. Ελπίζω να μην μας τη έφερα τα κινέζια!

Απάντηση: Re: Xtreamer blooper: eTrayz lousy product!!

Μάλιστα διάβασα τι λένε. Δες και την απάντηση http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=2&t=6776

Έχω παραγγείλει και τα δύο όταν έρθουν θα σου πω από πρώτο χέρι. Ελπίζω να μην μας τη έφερα τα κινέζια!

Τι λέγαν τα thread... δεν υπαρχου πια...

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δεν πρόλαβα να το διαβάσω, αλλά υπάρχει μία άλλη σχετική ανακοίνωση...

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=5&t=6880

Dear friends and community members,

This morning, Xtreamer and MPC Club Mr Hi Jack have reached an agreement to end the online writing war based on some remarks MPC Club made over the weekend concerning the Xtreamer brand and products.

The discussion has now shifted towards preventing and resolving this kind of issues instead of pointing fingers at each other and in the future take the interest of the customer as the main target from both side.

This Agreement was made not due to any mutual legal threats made against each other of any kind or result of any pressure made this regard.

We both believe it is better we all should focus on making the experience of products and service to all potential customers better rather than spending time on this kind of issues.

We respect Hi Jack knowledge, insight and advise while we welcome him and his members to this community now and in the future.

Topic Locked. No need to say more. Lets go back to work.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer blooper: eTrayz lousy product!!

Τι λέγαν τα thread... δεν υπαρχου πια...

Κάποιοι μηχανικοί παραδεχόντουσαν, σε μεταξύ τους συζήτηση, ότι το NAS ήταν για πέταμα και ότι ήταν πολύ αργό. Γι' αυτό και αναγκάστηκαν να του αφαιρέσουν τα συστήματα ασφάλειας.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer blooper: eTrayz lousy product!!

Κάποιοι μηχανικοί παραδεχόντουσαν, σε μεταξύ τους συζήτηση, ότι το NAS ήταν για πέταμα και ότι ήταν πολύ αργό. Γι' αυτό και αναγκάστηκαν να του αφαιρέσουν τα συστήματα ασφάλειας.

Για την ακρίβεια το eTrayz, το "πολλά υποσχόμενο" NAS raid box των 99 που ακόμη δεν κυκλοφόρησε αλλά έχει ήδη δημιουργήσει "αίσθηση" με την απόλυτα επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια που είχε (εκμεταλευόμενη βέβαια και την τεράστια αποδοχή του Xtreamer) λίγες μέρες πριν την έναρξη της αποστολής των ήδη παραγγελθέντων, στάλθηκε σε μερικούς beta testers με ένα alpha firmware. Μάλιστα αυτό έγινε πριν μια περίπου εβδομάδα πριν την επίσημη "έξοδό" στα ράφια του και προφανώς κίνησε πολλές "υποψίες" για την ποιότητά του! Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για διαρροές chat μεταξύ beta testers αλλά αυτό που έχει σημασία πως δεν είναι μακριά η μέρα από την νύχτα!!!

Το δίδυμο xtreamer-eTrayz το έχω παραγγείλει και το περιμένω το πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου στην πολύ καλή τιμή των 203 με τα μεταφορικά και την κεραία δώρο!

Λέγονται πολλά και διάφορα αλλά καλό είναι να κρατάμε "μικρά καλάθια" και από τις δύο πλευρές!

Είδωμεν!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer blooper: eTrayz lousy product!!

Απ' ότι διάβασα η προσφορά θα παραταθεί μέχρι τέλη Δεκεμβρίου....
(για να μην αγοράσουν οι χρήστες κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί)...
κατηγορούν το hardware του etray ότι είναι αδύναμο.... για να ανταπεξέλθει σε αυτά που υπόσχεται...
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι θα δείξει...
(εγώ πάντως περιμένω το review του mpcclub για να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα....)...-bye-

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εγώ πάλι , είδα την παραγγελία μου την Παρασκευή να γυρνάει σε "Awaiting shipment" . Αρα θα κάνω πολύ σύντομα το δικό μου review,όπως και κάποιοι από εσάς απ'ότι καταλαβα. Λογικά, ή ψυχρολουσία θάναι, ή απόλαυση και θα την μοιραστούμε εδώ με όλους σας !

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εγώ πάλι , είδα την παραγγελία μου την Παρασκευή να γυρνάει σε "Awaiting shipment" . Αρα θα κάνω πολύ σύντομα το δικό μου review,όπως και κάποιοι από εσάς απ'ότι καταλαβα. Λογικά, ή ψυχρολουσία θάναι, ή απόλαυση και θα την μοιραστούμε εδώ με όλους σας !

Όλεεεεε και φυσικά θα έχουμε να πούμε πολλλλλά....:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer blooper: eTrayz lousy product!!

Απ' ότι διάβασα η προσφορά θα παραταθεί μέχρι τέλη Δεκεμβρίου....
(για να μην αγοράσουν οι χρήστες κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί)...
κατηγορούν το hardware του etray ότι είναι αδύναμο.... για να ανταπεξέλθει σε αυτά που υπόσχεται...
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι θα δείξει...
(εγώ πάντως περιμένω το review του mpcclub για να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα....)...-bye-

Και ´γω στο "awaiting shipment" είμαι.

Αυτό που περιμένω είναι τουλάχιστον να λειτουργεί με σταθερότητα το RAID1 του και να έχει καλή συνεργασία στο HD streaming με το Xtreamer!!!

Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο μιας και είμαι "καμμένος" από φτηνά raid boxes όπως το isybox 4220-b που ούτε σταθερό RAID έχει ούτε streaming κάνει. Ακόμη παιδεύομαι να το "στήσω" χωρίς επιτυχία μεχρθ στιγμλης. Πεταμένα λεφτά. Τουλάχιστον κατά τα λεγόμενα των beta testers το streaming λειτουργεί άριστα ακόμη και με την alpha έκδοση έστω και να έχουν απενεργοποιήσει την ασφάλεια. (τι να την κάνουμε άλλωστε! Τα μυστικά του κράτους στριμάρουμε?)

Και για να τελειώνω με τα off topic να πω πως η Χtreamer διάλεξε ένα οριακό για τα ζητούμενα, hardware, που θα αντεπεξέλθει μόνο αν γίνει σοβαρή δουλειά με το firmware.

Τουλάχιστον έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τα προϊόντα της μιας και έχει κάνει το Xtreamer ένα από τα κορυφαία media player με τα απανωτά και εύστοχα firmware updates! Ας ελπίσουμε το ίδιο να συμβεί και με το NAS της το eTrayz και μαζί με το xtreamer να γίνουν ένα αρμονικό σύνολο!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer blooper: eTrayz lousy product!!

Τουλάχιστον κατά τα λεγόμενα των beta testers το streaming λειτουργεί άριστα ακόμη και με την alpha έκδοση έστω και να έχουν απενεργοποιήσει την ασφάλεια. (τι να την κάνουμε άλλωστε! Τα μυστικά του κράτους στριμάρουμε?)

Και για να τελειώνω με τα off topic να πω πως η Χtreamer διάλεξε ένα οριακό για τα ζητούμενα, hardware, που θα αντεπεξέλθει μόνο αν γίνει σοβαρή δουλειά με το firmware.

Τουλάχιστον έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τα προϊόντα της μιας και έχει κάνει το Xtreamer ένα από τα κορυφαία media player με τα απανωτά και εύστοχα firmware updates! Ας ελπίσουμε το ίδιο να συμβεί και με το NAS της το eTrayz και μαζί με το xtreamer να γίνουν ένα αρμονικό σύνολο!!!

Συμφωνώ απόλυτα!

Μπορεις να μεταφερεις,αντιγραψεις,διαγραψεις αρχεια στον συνδεδεμενο δισκο αλλα και στον εσωτερικο;

'The status of order #15xxx is now Awaiting Shipment.'

Άντε να δούμε.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μπορεις να μεταφερεις,αντιγραψεις,διαγραψεις αρχεια στον συνδεδεμενο δισκο αλλα και στον εσωτερικο;

Φυσικά και μπορείς...

Επίσης πολύ σημαντικό για μένα (κυρίως με τα avi και περισσότερο τα παιδικά χε χε) είναι ότι μπορείς να μεταβάλλεις το ύψος και το πλάτος της εικόνας όπως θέλεις εσύ. Να βάλεις τους υπότιτλους όπως θέλεις , όπως επίσης να σβήσεις αρχεία που δεν χρειάζεσαι πια από τον ίδιο τον player κι όχι μέσω του PC σου.

'The status of order #15xxx is now Awaiting Shipment.'

Άντε να δούμε.

Κανονικά - όπως είπαν - μέσα σε 1 εβδομαδα από την ημερομηνία φόρτωσης (που είναι σήμερα!!!)πρέπει να παραλάβουμε......

Μόλις το πήρα,δεν το άνοιξα ακόμη,το βράδυ θα το
συνδέσω να δω τι ψάρια πιάνει.πριν είχα το wdtv gen1.

Μόλις το πήρα,δεν το άνοιξα ακόμη,το βράδυ θα το
συνδέσω να δω τι ψάρια πιάνει.πριν είχα το wdtv gen1.

Καλορίζικο και καλές θεάσεις και ακροάσεις. (Οτι βοήθεια θες εδώ είμαστε!)

Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα.Πρίν από 4 ημέρες αγόρασα το Xtreamer από Πλαίσιο.Του πέρασα το 2.0.2 firmware και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος!!!
Εχθές παρήγγειλα από την επίσημη ιστοσελίδα της "Tranquil PC Limited" την εξωτερική ψύκτρα.(22 ευρώ με μεταφορικά και φόρους)
Γνωρίζει κανένας αν μπορώ να ενημερώνομαι σε ποιά φάση είναι η παραγγελία μου??
Μου έστειλαν ένα mail εχθές ότι η παραγγελιά έγινε δεκτή μαζί με το order number.
Στο site τους όμως δεν βλέπω να υπάρχει κάπου η επιλογή να εισάγω το order number και να βλέπω σε ποιά φάση είναι η παραγγελία μου.

Last edited: