XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν κάνει για καθαρό κατεβαστήρι. Υπάρχει ανεπίσημη υποστήριξη μέσω ενός mod pack στον torrent client Transmission, αλλά ο συγκεκριμένος δεν είναι ό,τι καλύτερο γι αυτή τη δουλειά, και λόγω ελάχιστων επιλογών στη λειτουργία του, αλλά και στο ό,τι φαίνεται να δουλεύει καλύτερα σε σύστημα αρχείων ext3 απ' ό,τι στο ntfs που χρησιμοποιεί στάνταρ το Xtreamer.

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

[off topic]
Συγνώμη που "την λέω" στο φίλo angelheart (Σίμο) αλλά να είμαστε λίγο προσεκτικοί με το τι αναφέρουμε στα ποσταρίσματά μας!!!!

Το όνομα της ταινίας που αναφέρεις μπορεί κάλιστα να δημιουργήσει θέμα με το forum και τους "γνωστούς ωτακουστές" έστω κι αν δεν συνοδεύεται από ενεργό δεσμό!

Στο θέμα μας τώρα, πιστεύω πως δεν χρειάζεται να σε απασχολεί ο λόγος που το συγκεκριμένο αρχείο έχει πρόβλημα γιατί η κωδικοποίησή του είναι πιθανώς μη συμβατή με τα decoders του Xtreamer.

Όλα τα mp4 container με H.264 αρχεία που δοκίμασα παίζουν μια χαρά, ακόμη και x.264 με bitrate 36Mbit/sec!

@xamurabi
Δεν χρειάζεται καμμία συγνώμη. Πίστεψέ με το σκέφτηκα ΠΡΙΝ το ποστάρω αλλά όπως είπες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ link. Εάν παρ' όλα αυτά τίθεται τέτοιο θέμα ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαγραφούν τα post.

Σίμος

Μην το κανετε θεμα παιδια, εκανα ενα μικρο edit και λυθηκε...

Αν αγορασω και δευτερο xtreamer ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να σταματαο μια ταινια στο ενα δωματιο και να ξεκιναω την ταινια στο αλλο απο εκι που την ειχα αφισει? αν δεν γινεται με xtreamer υπαρχει καποιο αλλο μηχανιμα που να το κανει?

Ευχαριστο

Με το νέο firmware μάλλον λύθηκε το bug με το κόλλημα του μηχανήματος , μετά από καμιά ώρα παιξίματος ταινίας (τουλάχιστον απόψε δεν κόλλησε).

εγώ με το 2.1.1 ειμαι ακόμα και όλα καλά, αμα εχουμε κανα συνταρακτικό νέο σκουντήξτε..
:merrychristmas:

και εγω τους την λεω , αλλα με ευγενικο τροπο...
Το θεμα δεν ειναι τα μπανια, αλλα ποτε θα ερθει το καλο το fw...
Δεν το κοβω συντομα παντως.

Απο αρκετο ψαξιμο ειδα οτι οτι μπορει να οφειλετε και σε "κακη κωδικοποιηση" (Στο PC παιζουν μια χαρα).Ειχα το ιδιο προβλημα με τα MATRIX 1 -2 -3 με ηχο DTS (γιατι εκει συμβαινει τουλαχιστον σε μενα) και σαν λυσει καποιος ελεγε να τα μετατρεψουμε σε TS το εκανα και δουλεψε μια χαρα και ημουνα με το firmware 2.0.2

Το προγραμμα ειναι το TSMUXER ειναι πολυ ευκολο και γρηγορο (δεν κανει κωδικοποιηση αλλαζει το format του αρχειου)

http://www.videohelp.com/download/tsMuxeR_1.10.6.zip

http://www.videohelp.com/toolsimages/tsmuxer_1074.jpg

Το πρόβλημα λύθηκε χάρη σε ένα φίλο από το φόρουμ (του xtreamer) ο οποίος ρώτησε μήπως είχα ενεργοποιημένη κάποια επεξεργασία εικόνας (από την τηλεόραση). Πράγματι με απενεργοποίηση του HD Perfect pixel ο συγχρονισμός είναι πλέον αψογος... :)
Ωστόσο απότι κατάλαβα μάλλον δε μπορώ να το έχω ενεργό και να μην έχω audio-video sync problem...

Κυριοι καλημερα σας.Διαβασα ολα τα ποστ και μπορω να πω πως πιστικα να αγορασω το χt αντι του wd.Επειδη ειμαι αρκετα ασχετος θαθελα την βοηθεια σας.Εχω εναν ψυφιακο sony av.Mε οπτικη και coaxial εισοδο,οχι ομως hdmi στον av.Συστημα 5.1 ηχειων και μια sony bravia 40" hd ready.Θα μπορεσω να βλεπω hd εικονα συνδεδεμενο με hdmi καλωδιο απο τον xt στην τv και να εχω 5.1 και dts ηχο απο την optical?Moνο αυτα τα λιγα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Κυριοι καλημερα σας.Διαβασα ολα τα ποστ και μπορω να πω πως πιστικα να αγορασω το χt αντι του wd.Επειδη ειμαι αρκετα ασχετος θαθελα την βοηθεια σας.Εχω εναν ψυφιακο sony av.Mε οπτικη και coaxial εισοδο,οχι ομως hdmi στον av.Συστημα 5.1 ηχειων και μια sony bravia 40" hd ready.Θα μπορεσω να βλεπω hd εικονα συνδεδεμενο με hdmi καλωδιο απο τον xt στην τv και να εχω 5.1 και dts ηχο απο την optical?Moνο αυτα τα λιγα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Εννοείται ότι θα μπορέσεις.
Απλά (όταν θα τα δώσουν) δεν θα μπορείς να περνάς τα HD format ήχου (DTS-HD, True HD).

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Απλά (όταν θα τα δώσουν) δεν θα μπορείς να περνάς τα HD format ήχου (DTS-HD, True HD).
εννοείς ότι θα περνάει μέσω hdmi και όχι optical?

Τι εννοεις "οταν θα τα δωσουν"???Ασχετος ειπαμε..!

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

εννοείς ότι θα περνάει μέσω hdmi και όχι optical?
Ναι.
Τα HD format περνάνε μόνο μέσω HDMI.

Τι εννοεις "οταν θα τα δωσουν"???Ασχετος ειπαμε..!
Όταν θα ενεργοποιήσουν αυτή την δυνατότητα.