XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μια ερωτηση παίδες. Ίσως ειναι πιο απλή απο ότι νομίζω. Εχω συνδέσει στό router με ethernet xtreamer και laptop. Στελνω ταινια απο Laptop αλλά με πολυ χαμηλή ταχυτητα μεχρι 30kb/sec ενώ οταν στελνω απο xtreamer στο Laptop ολα κανονικά.

Μια ερωτηση παίδες. Ίσως ειναι πιο απλή απο ότι νομίζω. Εχω συνδέσει στό router με ethernet xtreamer και laptop. Στελνω ταινια απο Laptop αλλά με πολυ χαμηλή ταχυτητα μεχρι 30kb/sec ενώ οταν στελνω απο xtreamer στο Laptop ολα κανονικά.

?????????????????????

Πως έχεις κάνει τις συνδέσεις ? Απ'ευθείας και τα δύο είναι επάνω στον router συνδεδεμένα ?

Ευχαριστω φιλε για την απάντηση. Ναι ειναι και τα δυο απ'ευθείας επανω στο router.

Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον χρονοδιακόπτη του xtreamer. Το βάζω για παράδειγμα στα 30 mins αλλά δεν κλείνει ποτέ. Είναι όντως χρονοδιακόπτης το "power off timer" ή νομίζω λάθος? Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω αν θέλω να κλείνει μόνο του μετά από χ ώρα που θα του πω?

Το Power off time είναι χρονοδιακόπτης όντως . Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ όμως . Θα το δοκιμάσω και θα σου πω εάν λειτουργεί ή όχι σε μένα οπότε θα έχουμε σύγκριση.

Αγαπητε φιλε δουλευει κανονικα. Η μονη περιπτωση που δειχνει να μην δουλευει ειναι οταν εχεις ρυθμισει να σε ρωταει στο power off πως θελεις να κλεισει: Σε κατασταση off η nas. Οποτε δεν κλεινει περιμενοντας την απαντηση σου

Στο power mode το έχω στο power off, το βάζω στα 30 mins και δεν κλείνει. Πρέπει να πατήσω κάτι άλλο αφού πατάω τα 30 mins?
Εγώ θέλω να του στέλνω αρχεία από το pc μέσω δικτύου και να το βάζω να κλείνει μόνο του όταν τελειώνει η μεταφορά, αλλά δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα.

παιδια εχει δοκιμασει κανεις το airplay απο iphone η Ipad στο xtreamer?

Στο power mode το έχω στο power off, το βάζω στα 30 mins και δεν κλείνει. Πρέπει να πατήσω κάτι άλλο αφού πατάω τα 30 mins?
Εγώ θέλω να του στέλνω αρχεία από το pc μέσω δικτύου και να το βάζω να κλείνει μόνο του όταν τελειώνει η μεταφορά, αλλά δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα.

Περίεργο, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Εμένα μου κλείνει κανονικά.

στο site τους έχουνε βάλει μια αντιστροφη μέτρηση ξέρετε για πιο πράμα είναι
http://www.xtreamer.net/

Ισως για το prodigy , με realtek 1185.
Πλακα θα εχει να εχουν κανα ultra 2 με zacate ... :p

και έλεγα μήπως είναι για την Version 3 που λέγανε :bigcry:

και έλεγα μήπως είναι για την Version 3 που λέγανε :bigcry:

Mπορει να ειναι και αυτο...
Αλλα τοσος ντορος μονο για ενα gui ?

Mπορει να ειναι και αυτο...
Αλλα τοσος ντορος μονο για ενα gui ?

Το περιμένουμε τόσο καιρό τώρα που ειναι το πιο most wanted πράγμα που μπορεί να σου τύχει αυτό τον καιρό.
Ούτε λαχείο να ήταν......:BDGBGDB55:

μόνο 99 ευρώ ? ( μέχρι νάρθει εδώ όμως ....βάλε πόσο θα πάει .....)

Γι'αυτό υπάρχουν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας... -bye-

Εκτός αν οργανωθεί κανένα power buy πάλι...

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Νέο Sidewinder 2!!!!!!!!!!!! :

http://www.xtreamer.net/xtreamer-SideWinder2/

μόνο 99 ευρώ ? ( μέχρι νάρθει εδώ όμως ....βάλε πόσο θα πάει .....)

134 +μεταφορικά κατά τα γραφόμενά τους δηλαδή γύρω στα 150 .
Θα έλεγα όχι άσχημα για HD passthrough, gigabit, usb3 κλπ!
Το μόνο που μου δημιουργεί βάσιμη υποψία πως θα αποτελέσει άλλη μια καθυστερημένη έξοδο στην αγορά είναι το ότι στο διαφημιστικό βλέπουμε γραφιστική αναπαράσταση του μηχανήματος και όχι φωτογραφία του προϊόντος, όπως ακριβώς δηλαδή και στο prodigy!

Επίσης έχουμε και νέα ανακοίνωση για την ver3.0

Version 3 will run on all our machines. Old and New. Will be released to the beta group on the 15th of july. Will be announced officialy on the 1.8.2011.

Άντε να δούμε τι θα δούμε. Το "φάγαμε" και το καλοκαίρι περιμένοντας!

ωραιο και το νεο μηχανημα καλα specs αλλα πανε καλα? σου λενε παραγγειλετο απο τωρα πληρωσε το απο τωρα αλλα θα στειλω απο σεπτεμβριο αναρωτιεμαι σε ηλίθιους απευθυνονται?
υπαρχει ευρωπη να παραγγειλουμε ξερει καποιος κατι?