XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ρε παιδιά έχω δοκιμάσει να επιλέξω στην σχετική ρύθμιση και το 1080p και το 1080i και με 50hz και με 60hz και πάλι δεν... Επίσης αν έχω καταλάβει σωστά τα 60HZ είναι επιλογή για χώρες που πουλάνε τηλεοράσεις 120hz (USA)αντί για 100hz (ευρώπη)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Το bag που έχει το Xtreamer στα 24p είναι γνωστό..και ξέρουμε όλοι ότι το πιθανότερο θα το λύσουν στο επόμενο firmware. Ομως ..οποιοδήποτε αρχείο 23,976(24p) αναπαράγεται χωρίς κανένα πρόβλημα στα 60 hz.:D
Εδώ ένα παράδειγμα π.χ. από το Home..σε πανοραμικά πλάνα...

http://www.motionbox.com/filings?folder_id=77368817&page=1

Το χωρίς πρόβλημα είναι σχετικό. Για κάποιον που δεν τον ενοχλεί το pulldown τότε δεν είναι πρόβλημα. Αλλά αν πήραμε media player και σκάσαμε ένα σωρό λεφτά για να πάρουμε τηλεόραση με 24p για να βλέπουμε στα 60hz...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players

Το χωρίς πρόβλημα είναι σχετικό. Για κάποιον που δεν τον ενοχλεί το pulldown τότε δεν είναι πρόβλημα. Αλλά αν πήραμε media player και σκάσαμε ένα σωρό λεφτά για να πάρουμε τηλεόραση με 24p για να βλέπουμε στα 60hz...
Που είναι αυτή η επιλογή? Στις ρυθμίσεις του ΧΤ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Med

Που είναι αυτή η επιλογή? Στις ρυθμίσεις του ΧΤ?

Αν εννοείς να παίζει τα 24 στα 60 απλά απενεργοποιείς το 24 από το AV menu του xtreamer.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players

Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι μια λεπτομέρεια που σίγουρα θα διορθωθεί στο επόμενο firmware αφού αποτελεί θέμα software. Αλλά είναι τα κυριότερα.....τα license...

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τελικά όντως Media Markt Λάρισας 99,00 το Xtreamer.... (8 κομμάτια στις 19/1/2010 ώρα 20.00)...

Όταν κάποιον ζήτησε media player ο πωλήτής προώθησε το WD TV Live στα 129,00....:rifle:

Όσοι πιστοί προσέλθετε....

δεν έχω καταλάβει τους λόγους γιατί να προτιμήσω να αγοράσω το XTreamer αντί του WB live ?

ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των

Αν εννοείς να παίζει τα 24 στα 60 απλά απενεργοποιείς το 24 από το AV menu του xtreamer.
Το έχω κάνει και αυτό και δεν είδα διαφορά.. Τα ίδια προβλήματα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των

Το έχω κάνει και αυτό και δεν είδα διαφορά.. Τα ίδια προβλήματα

Απόστολε, μπορείς να μας πεις πως έχεις συνδέσει το Xtreamer..και από που βλέπεις τα αρχεία σου?

Απόστολε, μπορείς να μας πεις πως έχεις συνδέσει το Xtreamer..και από που βλέπεις τα αρχεία σου?
Ευχαρίστως,

Ο ΧΤ έχει συνδεθεί με την τηλεόραση με HDMI καλώδιο και μέσω USB ένας εξωτερικός δίσκος 2,5" 320GB. Έχω δοκιμάσει να αναπαράγω τα ίδια αρχεία μέσω εξωτερικού 3,5" με δική στου τροφοδοσία ρεύματος (μήπως ήταν αυτό το πρόβλημα) αλλά πάλι τα ίδια. Και οι 2 σκληροί είναι WD. Να τονίσω και πάλι μην φανταστείτε τίποτα όργια να χάνει ολόκληρα καρέ και τέτοια.. Απλά κάποιες στιγμές οι αναπαραγωγή δεν είναι smooth και ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρώ κολληματάκια όσο διαρκεί το ανοιγόκλειμα του ματιού. Σκέφτομαι μήπως και πρόβλημα της τηλεόρασης αλλά σε DVD ή BR δεν το κάνει :FSGSFGS4:

δεν έχω καταλάβει τους λόγους γιατί να προτιμήσω να αγοράσω το XTreamer αντί του WB live ?

ευχαριστώ

φίλοι δύο λέξεις θα γράψετε μόνο

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το WD Live για να έχω προσωπική άποψη, πιστεύω όμως από αυτά που διαβάζω ότι τα δύο μηχανάκια είναι πολύ κοντά σε ό,τι αφορά την απόδοση, το ποια αρχεία παίζουν κλπ. Μπορώ να πω τρία πράγματα μόνο, το Xtreamer δέχεται εσωτερικό σκληρό, το WD Live όχι (σημαντικό μόνο αν θέλεις να παίρνει εσωτερικό σκληρό), έρχεται με την Wifi κεραία στο κουτί (ως τώρα τουλάχιστον) ενώ το WD Live όχι, αρκετά καλή υποστήριξη σε updates και υποστήριξη στο φόρουμ (δεν ξέρω αν είναι αντίστοιχα καλή και του WD Live, δεν το έχω ψάξει). Τελικά είναι θέμα προτιμήσεων, φοβερές διαφορές δεν υπάρχουν πάντως...

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Με 2 λέξεις δεν γίνεται.... ( Μπορώ όμως να σου πω πότε θα πάρω εγώ WD Live...Oταν προσλάβουν τον B-Rad !!!):D Αστειεύομαι οκ ?

Last edited:
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Γενικα και τα δυο μηχανακια ειναι πολυ καλα στην δουλεια τους.
Αν το εριχνες στα ζαρια δεν θα στεναχωριοσουν.
Το xtreamer (αποψη μου) πλεον ειναι πιο μπροστα απο το wd live σε μικρολεπτομερειες/ευκολιες οπως μετακινηση υποτιτλων,επιλογη/αλαλγη fonts,περισσοτερες επιλογες στην θεαση ταινιων/φωτογραφιων κτλ.
Κατα τα αλλα, και τα δυο θα παιξουν οτι τους βαλεις χωρις απολυτως κανενα προβλημα.
Στο θεμα value for money νομιζω οτι ξεκαθαρα το xtreamer ειναι μπροστα μιας και στην τιμη του περιλαμβανεται και usb wifi με το οποιο μπορεις να παιξεις μουσικη, ταινιες (divx) και διαφορα αλλα (youtube,internet radio) χωρις την χρηση καλωδιου στο pc σου.
Οποιο και να παρεις δεν θα το μετανιωσεις.

ΥΓ. Αν εχεις προβολεα, παρε το xtreamer (λογω υποτιτλων)

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το WD Live για να έχω προσωπική άποψη, πιστεύω όμως από αυτά που διαβάζω ότι τα δύο μηχανάκια είναι πολύ κοντά σε ό,τι αφορά την απόδοση, το ποια αρχεία παίζουν κλπ. Μπορώ να πω τρία πράγματα μόνο, το Xtreamer δέχεται εσωτερικό σκληρό, το WD Live όχι (σημαντικό μόνο αν θέλεις να παίρνει εσωτερικό σκληρό), έρχεται με την Wifi κεραία στο κουτί (ως τώρα τουλάχιστον) ενώ το WD Live όχι, αρκετά καλή υποστήριξη σε updates και υποστήριξη στο φόρουμ (δεν ξέρω αν είναι αντίστοιχα καλή και του WD Live, δεν το έχω ψάξει). Τελικά είναι θέμα προτιμήσεων, φοβερές διαφορές δεν υπάρχουν πάντως...

ευχαριστώ ρε άρχοντα!!

Τελικά όντως Media Markt Λάρισας 99,00 το Xtreamer.... (8 κομμάτια στις 19/1/2010 ώρα 20.00)...

Όταν κάποιον ζήτησε media player ο πωλήτής προώθησε το WD TV Live στα 129,00....:rifle:

Όσοι πιστοί προσέλθετε....

στο media αθηνας κ μαλιστα στο καταστημα αργυρουπολης δεν υπηρχε καν διαθεσιμο κ η τιμη ηταν 139ε

θελω να αγορασω κ εγω ενα player k ειμαι αναμεσα στον egreat 31b-34a-xtreamer tι θα προτινατε?

εχω ενα dell optiplex mini desktop p4 me onboard vga εαν συνδεσω το pc πανω στη τηλεοραση μιας κ ειναι μικρο θα παιξει καλυτερα η χειροτερα απο ενα media player?

εχω μια pana 42pz