XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Υπάρχει, αλλά δεν είναι και τόσο πρακτικό, όπως ένα πραγματικό media jukebox όπως αυτό που αναφέρεται πιο πάνω (αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα). Δες εδώ,

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=48&t=1452

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

παιδιά το πήρα και εγώ! φοβερό! και έχω κλασικά ερωτήσεις!

ας αρχίσουμε με το αν μπορώ να βάλω κάποια εικόνα να φαίνεται σαν preview της ταινίας? η κάποια στοιχεία της ταινίας....

οτι άλλο βρω θα σας ρωτήσω...

Κατ'αρχάς καλορίζικο. Μετά δες τι firmware έχεις. (Το τελευταίο είναι το 2.1.3) Αν δεν τόχει βάλτο....
Στον δίσκο σου μαζί με τα video files, (και τα .srt ή όποιους άλλους υπότιτλους) βάλε και μια εικόνα σε διαστάσεις 600x800 το λιγότερο. Ολα με το ίδιο ακριβώς όνομα. Εάν όλα αυτά τα βάλεις σε ένα φάκελο - με το όνομα της ταινίας φυσικά τότε στην επιλογή videos με το preview ON θα βλέπεις την photo της ταινίας καθώς κάνεις navigation τους φακέλους και μπαίνοντας μέσα θα βλέπεις τότε το preview της ταινίας. Ολα αυτά μέχρι να φτιάξουνε όπως λένε το Jukebox)

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... πρώτη μέρα που το έχω και 2 φορές από τις φορές που το άνοιξα(η μια είναι τώρα) το μόνο που γίνετε είναι να αναβοσβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι και στην οθόνη να βλέπω [no signal]....
τι μπορεί να φταίει....?

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... πρώτη μέρα που το έχω και 2 φορές από τις φορές που το άνοιξα(η μια είναι τώρα) το μόνο που γίνετε είναι να αναβοσβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι και στην οθόνη να βλέπω [no signal]....
τι μπορεί να φταίει....?

Φίλε john δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα ίδια μου έκανε όταν το πήρα. Δοκίμασα τα πάντα, δεν κατάφερα να ξεκινήσει κι έτσι το πήγα πίσω. Τό άλλαξαν αμέσως χωρίς κουβέντα.

Φίλε john δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα ίδια μου έκανε όταν το πήρα. Δοκίμασα τα πάντα, δεν κατάφερα να ξεκινήσει κι έτσι το πήγα πίσω. Τό άλλαξαν αμέσως χωρίς κουβέντα.

όχι ρε γαμώτο.... και τους εστειλες e-mail? και πόσα σου πήραν στο ταχυδρομείο?

ρε παιδια να ρωτησω κατι και εγω διοτι ειμαι ολιγον τι ασχετος με τα ηλεκτρονικα. μολις πηρα την panasonic g10 και το LG HT304SU home cinema. εχω διαβασει οτι το lg εχει καποια θεματακια με τις συμβατοτητες μεσω usb. θελω να αγορασω το xtreamer σκεφτομαι ομως αν παιζει να εχει προβλημα στο να το συνδεσω με το 5.1. το dvd ακυρωνεται και στην θεση του μπαινει το media player η συνδεω το media στο dvd μεσω του usb και παιζει μεσω αυτου?? υπαρχει πιθανοτητα να εχω προβλημα με τον ηχω??? sorry αν οι ερωτησεις μου σας ακουγονται βλακωδεις αλλα πραγματικα ειμαι ασχετος και θα εκτιμουσα την οποια βοηθεια

όχι ρε γαμώτο.... και τους εστειλες e-mail? και πόσα σου πήραν στο ταχυδρομείο?

Το είχα πάρει απο εδώ, ευτυχώς για μένα.

ωχ... μάλιστα τυχερός είσαι....

παιδιά μήπως ξέρει κανείς να με καθοδήγηση λίγο πως να τους το στείλω πίσω...

ωχ... μάλιστα τυχερός είσαι....

παιδιά μήπως ξέρει κανείς να με καθοδήγηση λίγο πως να τους το στείλω πίσω...

Το έχεις κάνει update το firmware στο 2.1.3 ? Αν όχι , για δοκίμασε να το κάνεις μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Μετά έλεγξε τα καλώδια εάν κάθονται καλά.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Οχι μέσω USB....

δες αν το DVD έχει κάποιο HDMI να βάλεις το HDMI του Xtreamer πάνω του...για να ακούς ήχο μέσω των ηχείων,,,

Το έχεις κάνει update το firmware στο 2.1.3 ? Αν όχι , για δοκίμασε να το κάνεις μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Μετά έλεγξε τα καλώδια εάν κάθονται καλά.

το update το έχω κάνει... το μηχάνημα το δούλεψα 2 φορές πριν το update, μετά το update το δούλεψα την πρώτη φορά κομπλέ την δεύτερη άρχισε να μου κάνει αυτό που αναβοσβήνει το πορτοκαλί φωτάκι και δεν έκλεινε οπότε το έβγαλα απο την πρίζα και το ξαναεβαλα και δούλεψε... απο τότε όμως δεν ξανάνοιξε.... κάνει συνέχεια αυτό με το πορτοκαλί λαμπάκι....

Δοκίμασε την επαναφορά του με το emergency firmware. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και υπόψη ότι είναι απαραίτητο να συνδέσεις το Xtreamer στην τηλεόραση μέσω των εξόδων AV (RCA), όχι με HDMI γιατί δεν θα έχεις εικόνα κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=5&t=8445

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δοκίμασε την επαναφορά του με το emergency firmware. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και υπόψη ότι είναι απαραίτητο να συνδέσεις το Xtreamer στην τηλεόραση μέσω των εξόδων AV (RCA), όχι με HDMI γιατί δεν θα έχεις εικόνα κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=5&t=8445

ποιο να κατεβάσω όμως? το 2.1.3?

"Use a USB2 pen-drive that is "known to function" with the Xtreamer and "fully format" the pen-drive to Fat-32 before loading the emergency firmware."

τι θέλει να πει με αυτό???

ποιο να κατεβάσω όμως? το 2.1.3?

Δεν μου έχει χρειαστεί ως τώρα να κάνω τη διαδικασία αυτή, αλλά δεν βλέπω λόγο να μην χρησιμοποιήσεις το τελευταίο.

"Use a USB2 pen-drive that is "known to function" with the Xtreamer and "fully format" the pen-drive to Fat-32 before loading the emergency firmware."

τι θέλει να πει με αυτό???

Να χρησιμοποιήσεις ένα usb φλασάκι που να έχει αποδεδειγμένα (πχ, να έχεις ήδη κάνει αναβαθμίσεις με αυτό) καλή και σωστή λειτουργία με το Xtreamer, και να το φορμάρεις σε fat32 ξετσεκάρωντας το "Γρήγορη διαμόρφωση" στις επιλογές φορμαρίσματος των windows (είναι αρκετά πιο αργή η διαδικασία, αλλά αυτό είναι το full format)...

attachment.php

Attachments

• format.jpg
    format.jpg
    22.9 KB · Views: 178
Last edited:

το δοκίμασα αλλά και πάλι τπτ.... αυτή τη φορά αναβοσβήνει κόκκινο το λαμπάκι αντί για πορτοκαλί....

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Αν έκανες ακριβώς την προβλεπόμενη διαδικασία και πάλι δεν επανήλθε, ίσως έχει μόνιμη βλάβη...

το update το έχω κάνει... το μηχάνημα το δούλεψα 2 φορές πριν το update, μετά το update το δούλεψα την πρώτη φορά κομπλέ την δεύτερη άρχισε να μου κάνει αυτό που αναβοσβήνει το πορτοκαλί φωτάκι και δεν έκλεινε οπότε το έβγαλα απο την πρίζα και το ξαναεβαλα και δούλεψε... απο τότε όμως δεν ξανάνοιξε.... κάνει συνέχεια αυτό με το πορτοκαλί λαμπάκι....

Δες και την περίπτωση να είναι ρυθμισμένο όταν πατάς το OFF για να κλείσει να μπαίνει σε NAS mode. Σε αυτή την περίπτωση αναβοσβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι και εναλάσσεται με το πράσινο και το κόκκινο. Εάν είναι έτσι ρύθμισέ το αφού βγάλεις πάλι την πρίζα για να ξεκινήσει , πηγαίνοντας το System > Power mode = Power off.

παιδιά θα τρελαθώ το μηχάνημα δουλεύει τώρα.... τι να πω δεν ξέρω???