XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας playlist απο αρχεία που είναι σε δίκτυο;

Και κάτι ακόμα,με ποιό τρόπο αποθηκεύουμε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό της αρεσκείας μας;

Ευχαριστώ

Ξέρει κανείς αν το XTreamer που πουλάει το Πλαίσιο με 139 ευρώ έχει μέσα το Wi-fi στικάκι που δίνει και το eshop απ'έξω δωρεάν;

Καλησπερα.Εχω το egreat r1 και δεν παιζει με τον infocus x10 μου γραφει loading.Σκεφτομαι την αγορα του XTreamer.Τα εχει παντρεψει κανενας χωρις προβληματα?(XTreamer-infocus x10)

Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας playlist απο αρχεία που είναι σε δίκτυο;

Και κάτι ακόμα,με ποιό τρόπο αποθηκεύουμε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό της αρεσκείας μας;

Ευχαριστώ

Κάποιος;;;

Εφοσον γνωριζεις την url του σταθμου δημιουργεις ένα αρχειο όπως αυτό

[playlist]
File1=URL to your favorite radio station
Title1=Name of your favorite radio station
NumberOfEntries=1
Length1=-1
Version=2

με το σημειωματαριο των windows ,το αποθηκευεις και μετα του αλλαζεις την καταληξη σε .plsx Αυτό μπορεις να το αποθηκευσεις στον σκληρο και να ανοιξεις με το xt.
H μπορεις να ανοιξεις το σταθμο με το winamp και να κανεις save as onoma.pls
και του οποιου παλι αλλαζεις την καταληξη σε .plsx
Το κακο με τους πιο πολλους ελληνικους σταθμους από ότι ειδα
είναι ότι χρειαζονται ένα windows media player plugin που δεν το υποστηριζει
το xt.Στην διευθυνση ( http://www.listenlive.eu/greece.html ) μπορεις να δεις καποιους ελληνικους σταθμους mp3(οσοι εχουν διπλα τους το σημα του mp3
ή του winamp.Aυτοι με το σημα του media player υποστηριζουν wma)
Τελος υπαρχει και τροπος να τους βαλεις μαζι με τους ηδη υπαρχοντες στο xt
οπως θα δεις στα παρακατω

χρησιμα link
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=11&t=5729
http://www.mavvy.net/reviews/xtreamer/internet-services/internet-radio#plsxformat
.-

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Άντε και το βρήκα!!! Για να λειτουργήσει πάντως πρέπει υποχρεωτικά να έχουμε την επιλογή "photo" γιατί στο "all" θα λειτουργήσει μόνο το απλό Preview. Πατάμε λοιπόν δύο φορές το "0" και βουαλά !!!:a0210: Ευχαριστώ!!!

Εβαλες το καινούριο firmware του eTRAYz ? - Καλό...πιο σταθερό. Νομίζω ότι αποκαταστάθηκε κάπως η επικοινωνία και η αναπαραγωγή από τους δίκους που έχει μέσα. Εγώ παίζω άνετα και 1080π videos ενώ πρώτα δεν έπαιζα σωστά. Κάτι πάει να γίνει.....Τώρα τόχω και κανει download μόνο του 40 γιγα file...

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Εβαλες το καινούριο firmware του eTRAYz ? - Καλό...πιο σταθερό. Νομίζω ότι αποκαταστάθηκε κάπως η επικοινωνία και η αναπαραγωγή από τους δίκους που έχει μέσα. Εγώ παίζω άνετα και 1080π videos ενώ πρώτα δεν έπαιζα σωστά. Κάτι πάει να γίνει.....Τώρα τόχω και κανει download μόνο του 40 γιγα file...

Ωπα το έβγαλαν κιόλας!?
Είχα 3 μέρες που έλειπα σε ταξίδι και δεν είχα επαφή με το θέμα!

Μπαίνω και κατεβάζω αμέσως, δοκιμάζω και αναφέρω!

Πάντως με λίγο δούλεμα στα σημεία που είχα κάνει κυρίως με το NFS, δεν είχα κανένα πρόβλημα στα 1080p ακόμη και με το 1.0.0 stable του eTRAYz!! Εδώ που τα λέμε ούτε και μέσω samba είχα κάποιο πρόβλημα ποτέ!! Για να δούμε!!!

Mε το νεο fw δεν θα δωσουν παλι hd audio αφου δεν το υποστηριζει παλι το νεο sdk 3 της realtek.
Σιγουρα θα υπαρχουν σπουδαια bugfixes/new features αλλα οχι true hd/dts hd.
Στο φορουμ του xtreamer κλειδωθηκε κιολας και το thread οπου οι χρηστες απαιτουσαν την εν λογω λειτουργια η οποια διαφημιζεται ακομα στο site του xtreamer...Oτι και αν σημαινει αυτο...

παιδια καλημερα,εδω και τρεις μερες ασχολουμε με το μηχανημα,σε γενικες γραμες αρκετα καλο αν εξαιρεσεις τον ασυμπιεστο ηχο που ειναι στο περιμενε!!μια ερωτηση ..ειναι δυνατον η υποτιτλοι απο ριπαρισμενο blueray να ειναι ενεργοποιημενη και να μην πρεπει καθε φορα να τους ενεργοποιης.ευχαριστω

Ρε παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος !
Διαβάζω αυτό το πρόβλημα με τον ήχο αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι !
true hd/dts hd μπορούμε με κάποιο τρόπω να ακούσουμε η όχι ;

Mε το νεο fw δεν θα δωσουν παλι hd audio αφου δεν το υποστηριζει παλι το νεο sdk 3 της realtek.
Σιγουρα θα υπαρχουν σπουδαια bugfixes/new features αλλα οχι true hd/dts hd.
Στο φορουμ του xtreamer κλειδωθηκε κιολας και το thread οπου οι χρηστες απαιτουσαν την εν λογω λειτουργια η οποια διαφημιζεται ακομα στο site του xtreamer...Oτι και αν σημαινει αυτο...

Άμα τους της μπεις λιγο για το HD AUDIO σε μπανιάρουνε και σου λένε αν δεν είσαι ευχαριστημένος πούλα το όπως εκαναν σ' εμένα.

:violent-smiley-030:Χtreamer Forum :rifle:

Από σήμερα και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου media player. Πρώτη μου κίνηση η αναβάθμιση σε 2.1.3 από την 2.0.2 που είχε.Είναι το πρώτο μου media player και το μόνο που έχω δει να παίζει είναι το Egreat M34A. Διαφορές δεν είδα σε κίνηση αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις player που παίζουν σε διαφορετικές τηλεοράσεις.Τώρα οσον αφορά το XTreamer. Πρώτη εντύπωση θετικότατη για λεπτομέρειες θα ξαναγράψω αφού το ξεζουμίσω λίγο χε χε χε. Η απορία μου και η ερώτησή μου είναι η εξής. Όταν βάλουμε στικάκι usb ή κατ επέκταση δίσκο εξωτερικό υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε ασφαλή κατάργηση μέσα από τα μενού ή απλά το βγάζουμε από τη usb θύρα; Έψαξα τα μενού αλλά δεν βρήκα κάτι εκτός και αν μου διέφυγε.

Έψαξα τα μενού αλλά δεν βρήκα κάτι εκτός και αν μου διέφυγε.
Δεν πρέπει να υπάρχει. Εγώ απλά κλείνω τον ΧΤ και απλά βγάζω USB στικάκια ή δίσκους

Υπάρχει. Το πράσινο κουμπί του τηλεκοντρόλ με το Νο 2

Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα.

Νέο μέλος και εδώ, ήρθα πριν λίγες μέρες ψάχνοντας ποιό Media Player να πάρω, και κυριολεκτικά ενθουσιάστικα με όσα διάβασα εδώ και πλέον το Xtreamer βρίσκετε δίπλα στην TV. Δεν ξέρω ίσως το να βλέπει τα αρχεία με Wi-Fi είναι standard feature για εσάς που ασχολείστε καιρό,αλλά σε μένα δείχνει διαστημική δυνατότητα. Σκοπός της αγοράς ήταν κυρίως να βλέπω σε μια νέα HDTV που πήραμε πρόσφατα τις ταινίες / σειρές μου (το Lost θα ζήσει μεγάλες στιγμές πλέον !!) αν και το Tversity που διάβασα χθες στο Forum τους δείχνει πολύ καλό για να μην το βάλω.

Κάτοχος ενός Hero επίσης, ξέρετε αν σχεδιάζουν υποστήριξη και για το τηλέφωνο;

Αυτά :) Θα τα λέμε συχνά !!

Last edited by a moderator:

Υπάρχει. Το πράσινο κουμπί του τηλεκοντρόλ με το Νο 2
:a0210:

Κάτοχος ενός Hero επίσης, ξέρετε αν σχεδιάζουν υποστήριξη και για το τηλέφωνο;

Αυτά :) Θα τα λέμε συχνά !!
Εγώ όταν συνδέω το Nokia N86 βλέπει την εσωτερική του μνήμη (8GB) κανονικά και παίζει τα πάντα! Δεν βλέπει όμως την Micro SD που έχω μέσα