Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας playlist απο αρχεία που είναι σε δίκτυο;
Και κάτι ακόμα,με ποιό τρόπο αποθηκεύουμε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό της αρεσκείας μας;
Ευχαριστώ
Και κάτι ακόμα,με ποιό τρόπο αποθηκεύουμε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό της αρεσκείας μας;
Άντε και το βρήκα!!! Για να λειτουργήσει πάντως πρέπει υποχρεωτικά να έχουμε την επιλογή "photo" γιατί στο "all" θα λειτουργήσει μόνο το απλό Preview. Πατάμε λοιπόν δύο φορές το "0" και βουαλά !!!:a0210: Ευχαριστώ!!!
Εβαλες το καινούριο firmware του eTRAYz ? - Καλό...πιο σταθερό. Νομίζω ότι αποκαταστάθηκε κάπως η επικοινωνία και η αναπαραγωγή από τους δίκους που έχει μέσα. Εγώ παίζω άνετα και 1080π videos ενώ πρώτα δεν έπαιζα σωστά. Κάτι πάει να γίνει.....Τώρα τόχω και κανει download μόνο του 40 γιγα file...
Mε το νεο fw δεν θα δωσουν παλι hd audio αφου δεν το υποστηριζει παλι το νεο sdk 3 της realtek.
Σιγουρα θα υπαρχουν σπουδαια bugfixes/new features αλλα οχι true hd/dts hd.
Στο φορουμ του xtreamer κλειδωθηκε κιολας και το thread οπου οι χρηστες απαιτουσαν την εν λογω λειτουργια η οποια διαφημιζεται ακομα στο site του xtreamer...Oτι και αν σημαινει αυτο...
Δεν πρέπει να υπάρχει. Εγώ απλά κλείνω τον ΧΤ και απλά βγάζω USB στικάκια ή δίσκουςΈψαξα τα μενού αλλά δεν βρήκα κάτι εκτός και αν μου διέφυγε.
:a0210:Υπάρχει. Το πράσινο κουμπί του τηλεκοντρόλ με το Νο 2
Εγώ όταν συνδέω το Nokia N86 βλέπει την εσωτερική του μνήμη (8GB) κανονικά και παίζει τα πάντα! Δεν βλέπει όμως την Micro SD που έχω μέσαΚάτοχος ενός Hero επίσης, ξέρετε αν σχεδιάζουν υποστήριξη και για το τηλέφωνο;
ΑυτάΘα τα λέμε συχνά !!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.