XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ok άκυρο .το βρήκα. τηανκσ κοτικοσ

άκυρο. το βρήκα. αμά κάνεις update το τελευταίο firmware είσαι καλλυμένος για όλα τα προηγούμενα?

μπαινει στο custom rss αλλαά με το πατάω , μου βγάζει 404 not found...

μπαινει στο custom rss αλλαά με το πατάω , μου βγάζει 404 not found...

Mπαινεις στο custom ,τις υπολοιπες κατηγοριες τις βλεπεις?
Αν ναι και το προβλημα ειναι μονο στο skin manager τοτε απλως ξαναδοκιμασε
καποια στιγμη αργοτερα γιατι μαλλον υπαρχει ενα προβλημα στη σελιδα με τα skin και δεν τα εβρισκε.Και εμενα ετσι εκανε το απογευμα αλλα καποια στιγμη
αργοτερα αποκατασταθηκε.
Α και κατι αλλο .Το αρχειο που κατεβασες το ξεζιπαρες?Αν οχι καντο και το φακελο scripts που θα παρεις τον αντιγραφεις στο χτ.(Προσοχη οχι σε καποιο
υποφακελο αλλα κατεθειαν στο σκληρο(c:) του xt.

Mπαινεις στο custom ,τις υπολοιπες κατηγοριες τις βλεπεις?
Αν ναι και το προβλημα ειναι μονο στο skin manager τοτε απλως ξαναδοκιμασε
καποια στιγμη αργοτερα γιατι μαλλον υπαρχει ενα προβλημα στη σελιδα με τα skin και δεν τα εβρισκε.Και εμενα ετσι εκανε το απογευμα αλλα καποια στιγμη
αργοτερα αποκατασταθηκε.
Α και κατι αλλο .Το αρχειο που κατεβασες το ξεζιπαρες?Αν οχι καντο και το φακελο scripts που θα παρεις τον αντιγραφεις στο χτ.(Προσοχη οχι σε καποιο
υποφακελο αλλα κατεθειαν στο σκληρο(c:) του xt.

ναι τις βλέπω. θα ξαναδοκιμάσω.
να σε ρωτήσω..εγκατέστησα το τελευταίο firmware, αλλά παρέκαμψα κάποια version...πχ. την 2.2 . είμαι καλυμένος ή πρέπει να ττις εγκαταστήσω όλες με τη σειρά???

παντως και σε μενα ενω εγκαθιστανται κανονικα δεν ανοιγει κανενα καναλι ειτε στα adult ειτε στα κανονικα βγαζει συνεχεια 404 not found..

παντως και σε μενα ενω εγκαθιστανται κανονικα δεν ανοιγει κανενα καναλι ειτε στα adult ειτε στα κανονικα βγαζει συνεχεια 404 not found..

νομίζω το script είναι για usb εξωτερικό δίσκο
/tmp/usbmounts/sda1/scripts

αν έχετε εσωτερικό θα χρειάζεται αλλαγή νομίζω

εγώ το έχω σε εξωτερικό και παίζουνε όλα πολύ καλά

Παιζει κανονικα και σε εσωτερικο.Απλως δειτε στις ρυθμισεις στα application μηπως τo web server ειναι ανενεργο.Με το καινουργιο firmware εχω την εντυπωση πως το απενεργοποιει.
@j xtreamer δεν χρειαζεται να τα βαλεις ολα.Απλως το τελευταιο.

Στο Live TV(στην 1η κατηγορια) καποια καναλια μεταδιδουν σε wmv3.Aυτα δεν υποστηριζονται ακομα και τα υπολοιπα του live tv θα αργησει λιγο (για δευτερολεπτα θα δειχνει μαυρη οθονη) ωσπου να τα παιξει.

Παιζει κανονικα και σε εσωτερικο.Απλως δειτε στις ρυθμισεις στα application μηπως τo web server ειναι ανενεργο.Με το καινουργιο firmware εχω την εντυπωση πως το απενεργοποιει.
@j xtreamer δεν χρειαζεται να τα βαλεις ολα.Απλως το τελευταιο.
Το εγκατέστησα στο σκληρό και όταν πατάω custom RSS μου βγάζει συνέχεια
404 Not found.
Τι πρέπει να κάνω;

και το web server ειναι ενεργο αλλα δεν....

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κοιτώντας το μενού του είδα την επιλογή DVD ,τι μπορεί να κάνει από εκει;

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κοιτώντας το μενού του είδα την επιλογή DVD ,τι μπορεί να κάνει από εκει;

Συνδέεις εξωτερικό DVD player και παίζεις DVD

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Να υποθέσω συνδέεις εξωτερικό DVD player στο usb ,το δοκίμασα και δεν είδα αποτέλεσμα.

Μήπως κάποιος από τους κατόχους έχει υπόψη του μια λίστα με τις προδιαγραφές αρχείων video που αναπαραγάγει το Xtreamer χωρίς πρόβλημα?
Το ρωτώ γιατί πρoχθες "έπεσα" σε SD αρχείο avi μάλλον κωδικοποίησης Xvid το οποίο είχε...λόξυγγα!
Θα ήταν καλό να γνωρίζουμε τα "όρια" των κωδικοποιήσεων σε κάθε περίπτωση αρχείου, ειδικά στα απλά Divx/Xvid μιας και στα H.264 (mkv) τα στάνταρς είναι υψηλά! Το αρχείο να σημειώσω πως έπαιξε νεράκι τόσο στο PC όσο και στο PS3!!
Δυστυχώς το έσβησα κατά λάθος και δεν κράτησα τα στοιχεία του!

Μήπως κάποιος από τους κατόχους έχει υπόψη του μια λίστα με τις προδιαγραφές αρχείων video που αναπαραγάγει το Xtreamer χωρίς πρόβλημα?
Το ρωτώ γιατί πρoχθες "έπεσα" σε SD αρχείο avi μάλλον κωδικοποίησης Xvid το οποίο είχε...λόξυγγα!
Θα ήταν καλό να γνωρίζουμε τα "όρια" των κωδικοποιήσεων σε κάθε περίπτωση αρχείου, ειδικά στα απλά Divx/Xvid μιας και στα H.264 (mkv) τα στάνταρς είναι υψηλά! Το αρχείο να σημειώσω πως έπαιξε νεράκι τόσο στο PC όσο και στο PS3!!
Δυστυχώς το έσβησα κατά λάθος και δεν κράτησα τα στοιχεία του!

ένα αρχείο avi τραβηγμένο απο ψηφιακή φωτογραφική μου το έπαιζε με πολύ λόξυγγα. εικόνα καλή αλλά παραμορφωμένος ήχος. rewind kai forward δεν έκανε o xtreamer. κόλλαγε. το αρχείο αυτό από SD κάρτα, περασμένο στον εξωτερικό σκληρό.

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Να υποθέσω συνδέεις εξωτερικό DVD player στο usb ,το δοκίμασα και δεν είδα αποτέλεσμα.

Εν ανάγκη κάνε ένα restart το ΧΤ με το DVD επάνω. Να δεις άμα το δει έτσι.
Εγώ έβαλα ένα εξωτερικό DVD player της ΗΡ και το είδε κανονικά.

ένα αρχείο avi τραβηγμένο απο ψηφιακή φωτογραφική μου το έπαιζε με πολύ λόξυγγα. εικόνα καλή αλλά παραμορφωμένος ήχος. rewind kai forward δεν έκανε o xtreamer. κόλλαγε. το αρχείο αυτό από SD κάρτα, περασμένο στον εξωτερικό σκληρό.

Τι να πω ρε παιδια...Μέχρι στιγμής δεν έχω παρόμοια εμπειρία σε SD αρχεία. Εμένα όσα του έχω βάλει μου τα έχει πάιξει σωστά. Βίντεο από κάμερα κινητού Nokia και Ericson μια χαρά. Βίντεο από Canon φωτογραφική μια χαρά επίσης . Μάλλον πρέπει μεταξύ μας να ανταλλάσουμε στοιχεία των files που παρουσιάζουν προβλήματα και να τα τσεκάρουμε. (Δεν ξέρω εάν υπάρχει κατάλογος αποδεκτών κωδικοποιήσεων....)

Νεα Ultimate RSS list #8 ανανεωμενη πιο φιλικη με κατηγοριες.
Μια family friendly και μια adults που περιεχει επιπλεον και μια XXX κατηγορια

File comment: Family friendly version of Ultimate List #8
http://forum.xtreamer.net/download/file.php?id=1622

File comment: Adult version of Ultimate List #8
http://forum.xtreamer.net/download/file.php?id=1623

Έβαλα το πρώτο κατευθείαν στο root του εσωτερικού σκληρού δίσκου και έπαιξε όπως ακριβώς τα λες (3.1 firmware). Βέβαια 2-3 που δοκίμασα να παίξω (όπως π.χ. στο nature το 1ο βίντεο που είναι HD) άργησε περίπου 15-20 δευτερόλεπτα να το ξεκινήσει και όταν το ξεκίνησε είχε μόνιμα κολλήματα. Απ' ότι συμπεραίνω πρέπει να είναι θέμα ταχύτητας δικτύου του καθενός. Πάντως ήταν πανέμορφο (όσο είδα).
Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας την "ανακάλυψή σου". Νά'σαι καλά :2thumb22sup:

Τρέξτε παιδιά....επιτέλους βγήκε το επίσημο firmware 3 πάνω στο καινούριο sdk της Realtek.
Μιλάμε το έβαλα και κάνει παπάδες, έχει skin όπως του pro και βγάζει παρουσίαση τις ταινίες σε στύλ jookbox. HD Audio κτλ
link : http://xtreamer.net/downloads/xtreamer/firmware/ver-3-0.aspx