j_xtreamer
New member
- 7 March 2010
- 65
Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...
ok άκυρο .το βρήκα. τηανκσ κοτικοσ
ok άκυρο .το βρήκα. τηανκσ κοτικοσ
μπαινει στο custom rss αλλαά με το πατάω , μου βγάζει 404 not found...
Mπαινεις στο custom ,τις υπολοιπες κατηγοριες τις βλεπεις?
Αν ναι και το προβλημα ειναι μονο στο skin manager τοτε απλως ξαναδοκιμασε
καποια στιγμη αργοτερα γιατι μαλλον υπαρχει ενα προβλημα στη σελιδα με τα skin και δεν τα εβρισκε.Και εμενα ετσι εκανε το απογευμα αλλα καποια στιγμη
αργοτερα αποκατασταθηκε.
Α και κατι αλλο .Το αρχειο που κατεβασες το ξεζιπαρες?Αν οχι καντο και το φακελο scripts που θα παρεις τον αντιγραφεις στο χτ.(Προσοχη οχι σε καποιο
υποφακελο αλλα κατεθειαν στο σκληρο(cτου xt.
παντως και σε μενα ενω εγκαθιστανται κανονικα δεν ανοιγει κανενα καναλι ειτε στα adult ειτε στα κανονικα βγαζει συνεχεια 404 not found..
Το εγκατέστησα στο σκληρό και όταν πατάω custom RSS μου βγάζει συνέχειαΠαιζει κανονικα και σε εσωτερικο.Απλως δειτε στις ρυθμισεις στα application μηπως τo web server ειναι ανενεργο.Με το καινουργιο firmware εχω την εντυπωση πως το απενεργοποιει.
@j xtreamer δεν χρειαζεται να τα βαλεις ολα.Απλως το τελευταιο.
Κοιτώντας το μενού του είδα την επιλογή DVD ,τι μπορεί να κάνει από εκει;
Μήπως κάποιος από τους κατόχους έχει υπόψη του μια λίστα με τις προδιαγραφές αρχείων video που αναπαραγάγει το Xtreamer χωρίς πρόβλημα?
Το ρωτώ γιατί πρoχθες "έπεσα" σε SD αρχείο avi μάλλον κωδικοποίησης Xvid το οποίο είχε...λόξυγγα!
Θα ήταν καλό να γνωρίζουμε τα "όρια" των κωδικοποιήσεων σε κάθε περίπτωση αρχείου, ειδικά στα απλά Divx/Xvid μιας και στα H.264 (mkv) τα στάνταρς είναι υψηλά! Το αρχείο να σημειώσω πως έπαιξε νεράκι τόσο στο PC όσο και στο PS3!!
Δυστυχώς το έσβησα κατά λάθος και δεν κράτησα τα στοιχεία του!
Να υποθέσω συνδέεις εξωτερικό DVD player στο usb ,το δοκίμασα και δεν είδα αποτέλεσμα.
ένα αρχείο avi τραβηγμένο απο ψηφιακή φωτογραφική μου το έπαιζε με πολύ λόξυγγα. εικόνα καλή αλλά παραμορφωμένος ήχος. rewind kai forward δεν έκανε o xtreamer. κόλλαγε. το αρχείο αυτό από SD κάρτα, περασμένο στον εξωτερικό σκληρό.
Νεα Ultimate RSS list #8 ανανεωμενη πιο φιλικη με κατηγοριες.
Μια family friendly και μια adults που περιεχει επιπλεον και μια XXX κατηγορια
File comment: Family friendly version of Ultimate List #8
http://forum.xtreamer.net/download/file.php?id=1622
File comment: Adult version of Ultimate List #8
http://forum.xtreamer.net/download/file.php?id=1623
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.