XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ενεργοποίησε όλες τις επιλογές στην τελευταία καρτέλα των ρυθμίσεων και πές μας και αν σου βγάζει κάτω δεξιά το ip του xtreamer για να δούμε αν δίνει κανονικά ip το ρούτερ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

για να μην γινομαι κουραστικος,στις επιλογες διαδυκτιο εχω μονο την ενδειξη video library και δεν λειτουργει κατι.το script το εχω περασει στον εσωτερικο σκληρο που ειναι διαμορφωμενοσς σε sda1.ρωταω λοιπον αν παιζει σε σας και δεν παιζει σε μενα και γιατι;πρεπει να ανοιξω καποια πορτα στο ρουτερ;η κατι αλλο;

Επειδή το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ το πρόβλημα είναι στο δίκτυό με τις IP - SUBNET - GATE AWAY - DNS .
Εγώ προτίμησα τα έβαλα όλα χειροκίνητα και από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα
(Η διαδικασία είναι η εξής
στο xtreamer = Ρυθμίσεις ->Δίκτυο ->Ρύθμιση ενσύρματου δικτύου -> STATIC IP (χειροκίνητη))
Αυτά στο ενσύρματο για το ασύρματο επειδή ήταν αργή η ταχύτητα δεν το δουλεύω

ευχαριστω για τις απαντησεις σας,τελικα το προβλημα ηταν το αντιθετο απο την παραπανω απαντηση.ειχα στατικη ip,μολις ενεργοποιησα το dhcp το xtreamer πηρε αλλη ip και ως διαμαγειας το live δουλεψε...

ευχαριστω για τις απαντησεις σας,τελικα το προβλημα ηταν το αντιθετο απο την παραπανω απαντηση.ειχα στατικη ip,μολις ενεργοποιησα το dhcp το xtreamer πηρε αλλη ip και ως διαμαγειας το live δουλεψε...

Μου "μυρίζει" λάθος σετάρισμα στο static ΙP που είχες!

πρωτα απ'ολα να πω οτι δεν εννοω οτι ο φιλος με συμβουλευσε λαθεμενα.αλλωστε και γω στατικη ειχα.με το application ολα ενεργα,στατικη ip και dns σιγουρα σωστα δωσμενο,δεν δουλευε,τωρα τι να πω.. το μηχανημα με εχει συνηθησει στις εκπληξεις π.χ με 2.2 δεν εβλεπε τον εσωτερικο σκληρο, με την 2.1.3 επαιζε...και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις.αντε τωρα με την πεινα που 'ρχεται με βλεπω με το xtreamer να την βγαζω σπιτι καλοκαιριατικα!!

Εμένα μου μυρίζει αλλαγή router.....(Mήπως άλλαξες ρουτερ ? )

Mia erotisi
Exo windows 7 Home premium
Oso kai na prospathisa na to do sto diktyo to XTreamer , me guest logariasmo , dystyxos den ta katafera
Meso Upnp ola einai ok
Kapoia protasi ?
Eyxaristo

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Eyxaristo to eixa dei idi apo allo post kai einai ok, thelei na dexete kai keno password
To anapodo tora pos ginete , share o exoterikos diskos pou exo sto xtreamer na to do sta windows 7 oste na metafero arxeia ?

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εννοείς να φαίνεται ως συσκευή στο Network, όπως στην εικόνα; Στα win 7 δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση, στο Xtreamer πρέπει να είναι ανοιχτό το NAS στο Ρυθμίσεις>Application, καλό είναι να είναι ανοιχτές και οι άλλες επιλογές...

attachment.php

Attachments

• networt1.jpg
    networt1.jpg
    48.2 KB · Views: 125
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εννοείς να φαίνεται ως συσκευή στο Network, όπως στην εικόνα; Στα win 7 δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση, στο Xtreamer πρέπει να είναι ανοιχτό το NAS στο Ρυθμίσεις>Application, καλό είναι να είναι ανοιχτές και οι άλλες επιλογές...
Μάλλον αυτό θέλει.....Σωστά?

Attachments

• w7.jpg
    w7.jpg
    69.6 KB · Views: 42
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ναι, αν μπεις μέσα στο MYXTREAMER φαίνονται όλοι οι δίσκοι που είναι πάνω του, εσωτερικός και εξωτερικοί αν υπάρχουν...

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προς τους φίλους συν-κατόχους. Έχω παρατηρήσει ότι όταν ξεκινάει οποιαδήποτε αναπαραγωγή αρχείου, είτε ήχου είτε βίντεο, ο ήχος καθυστερεί να ξεκινήσει κατά 2 δευτερόλεπτα περίπου.
Δεν αναφέρομαι σε απώλεια συγχρονισμού, απλώς δεν ακούγεται ο ήχος των πρώτων 2 δευτερολέπτων και αυτό συμβαίνει είτε στην τηλεόραση μέσω HDMI είτε στον ενισχυτή με optical.

Το πρόβλημα αυτό το είχα με όλα τα firmware έως τώρα, όπως και με το τελευταίο. Όσο κι αν έψαξα στις ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι που να το διορθώνει. Είναι κάτι που το έχει παρατηρήσει κανείς;

Καλησπέρα, κανα 2 ερωτησούλες σχετικά με τον ήχο του xtreamer ώς άσχετος γάρ.

Πώς μπορώ να ακούσω ήχο 5.1 από αρχεία ταινιών μέσα από το xtreamer? Εννοώ από ποιες εξόδους? σε τι είσόδους ενισχυτών ή συστημάτων 5.1?

Επίσης τι συστήματα χρησιμοποιείτε εσείς που αποδεδειγμένα συνεργάζονται?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, κανα 2 ερωτησούλες σχετικά με τον ήχο του xtreamer ώς άσχετος γάρ.

Πώς μπορώ να ακούσω ήχο 5.1 από αρχεία ταινιών μέσα από το xtreamer? Εννοώ από ποιες εξόδους? σε τι είσόδους ενισχυτών ή συστημάτων 5.1?

Επίσης τι συστήματα χρησιμοποιείτε εσείς που αποδεδειγμένα συνεργάζονται?

Ευχαριστώ

1)Πολυκάναλος ενισχυτής.
2)5,1 Ηχεία.

Εξοδοι : HDMI + οπτική. (Ανάλογοι είσοδοι στον ενισχυτή.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προς τους φίλους συν-κατόχους. Έχω παρατηρήσει ότι όταν ξεκινάει οποιαδήποτε αναπαραγωγή αρχείου, είτε ήχου είτε βίντεο, ο ήχος καθυστερεί να ξεκινήσει κατά 2 δευτερόλεπτα περίπου.
Δεν αναφέρομαι σε απώλεια συγχρονισμού, απλώς δεν ακούγεται ο ήχος των πρώτων 2 δευτερολέπτων και αυτό συμβαίνει είτε στην τηλεόραση μέσω HDMI είτε στον ενισχυτή με optical.

Το πρόβλημα αυτό το είχα με όλα τα firmware έως τώρα, όπως και με το τελευταίο. Όσο κι αν έψαξα στις ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι που να το διορθώνει. Είναι κάτι που το έχει παρατηρήσει κανείς;

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μια καθυστέρηση στην αρχή της αναπαραγωγής αρχείων ήχου, περίπου στα 2 sec. Στις ταινίες δεν του έχω δώσει σημασία μιας και τις παρακολουθώ από τους τίτλους αρχής!
Φαίνεται να είναι κάτι που δε διορθώνεται με ρυθμίσεις και αφορά πιθανότατα σε bug του firmware!

1)Πολυκάναλος ενισχυτής.
2)5,1 Ηχεία.

Εξοδοι : HDMI + οπτική. (Ανάλογοι είσοδοι στον ενισχυτή.

TNX my friend. Θα μπορούσα να έχω τύπο? μοντέλο? κτλ κτλ?

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μια καθυστέρηση στην αρχή της αναπαραγωγής αρχείων ήχου, περίπου στα 2 sec. Στις ταινίες δεν του έχω δώσει σημασία μιας και τις παρακολουθώ από τους τίτλους αρχής!
Φαίνεται να είναι κάτι που δε διορθώνεται με ρυθμίσεις και αφορά πιθανότατα σε bug του firmware!

Eρώτηση : Σου παίζει υπότιτλους από iso αρχεία ?

TNX my friend. Θα μπορούσα να έχω τύπο? μοντέλο? κτλ κτλ?

Κοίτα ..δεν έγραψα μοντέλλα γιατί αυτό είναι καθαρα οικονομικό θέμα. Μπορείς να πάρεις 5.1 με ένα σύστημα ηχεία+ενισχυτή των 1000 ευρώ αλλά και με 10.000. Εγώ π.χ. είμαι λίγο κάτω από την μέση....Εχω έναν Pioneer (SC-LX70) και Crystal Audio THX 3D12 = κάπου 3.200 , όμως και με έναν οικονομικότερο Pioneer π.χ. και άλλα ηχεία , ή compact 5.1 συστήματα κάνεις την δουλειά σου . Το θέμα είναι τι ποιότητα θέλεις να πάρεις και τι λεφτά μπορείς να δώσεις.

Eρώτηση : Σου παίζει υπότιτλους από iso αρχεία ?

Δεν το έχω δοκιμάσει. Κάποια DVD που έχω πέράσει στο σκληρό τα έχω ως αρχεία και όχι σε iso. Ποια θα μπορούσε να είναι η σύνδεση με το πρόβλημα;

Edit: Μπερδεύτηκα με τα ποστ, αγνόησέ το.