XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

τελικα με την 2.3.4 εκδοση εμαθε κανεις τι εγινε?

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Έχουνε βγει 2.4b4 και 2.4b5 (29 Απριλίου)οι οποίες δεν έχω καταφέρει να έρθουν στα χέρια μου.

Λοιπόν παιδιά με το xtreamer live μπήκα στο τριπάκι να ψάξω και να προσθέσω και ελληνικά videocasts. Το κακό είναι ότι βρήκα πολύ λίγα και κάπως αξιόλογα(μετρημένα στα δάχτυλα) videocasts (ή video podcasts ή vidcasts) και τα οποία τα πρόσθεσα στη λίστα.
Από αυτά παίζουν χωρίς πρόβλημα τo greektuts , το vidcast.gr (HD ποιότητα, παλαιά επεισόδια),το wiggler (εκτός των 2 τελευταίων επεισοδίων) και από το ftiaxto.gr τα περισσότερα. Το ελculture θα έπρεπε να παίζει αλλά δεν (´δεν ξέρω μήπως παίζει με νεώτερο firm-εγώ έχω ακόμη το 2.3.1)
Τα techblog, neolaiatv kai dailymotion μάλλον δεν παραπέμπουν μόνο σε βίντεο και δεν παίζουν (τουλάχιστον όσα επεισόδια δοκίμασα).
Αν κάποιος έχει κάποιο link rss από videocasts ας το αναφέρει εδώ.

Οποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει το script από εδώ.
http://rapidshare.com/files/383616096/scripts.rar

(extract το αρχειο και τοποθέτηση του φακέλλου script στο root του δίσκου του XT.) Το ίδιο με το τελευταίο + τα ελληνικά +radio akado.ru(a radio collection of best radio online stations (188 stations) και με διορθωμένο το skinbrowser και με τα ΧΧΧ να βρισκονται στην κατηγορία comedy+entertainment).

Uploaded with ImageShack.us

πολλες beta ομως γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα μηπως εχει προβληματα?

εγώ που έχω βάλει την b3 μιά χαρά μου δουλεύει. Όπως έχω ξαναπεί, αν δεν κυκλοφορήσει το pro, καινούριο fw δεν βλέπουμε!
Χωρίς να βλέπω δαίμονες και φαντάσματα, θέλω να πιστεύω ότι είναι καθαρά μαρκετινίστικο κόλπο για να αγανακτίσουν όσο πιο πολλοί γίνετε και να αγοράσουν το pro (ώς μία απο τις καλύτερες λύσεις αυτή την στιγμή και μέχρι πρίν λίγο με έκπτωση για τους κατόχους xtreamer).
Mόλις καταφθάσουν τα πρώτα pro μετά θα μας ταίσουν κάνα fw για να χαλαρώσουμε και μετά θα δώσουν και το Xtreamer SideWinder στην κυκλοφορία απο το κατάστημα τους και θα δώσουν πιό πολύ βάση σε αυτό.

Εγώ προσωπικά παιδιά...έχω να πω αυτό : Το Xtreamer αυτή την στιγμή είναι το πιο ολοκληρωμένο media player συγκριτικά με όλα τα άλλα ..φυσικά στα λεφτά του. ΔΕΝ υπάρχει ανταγωνιστής. Τι περιμένετε από ένα καινούριο firmware αλήθεια? Το λέω έχοντας ρωτήσει και τον εαυτό μου παράλληλα. Επίσης χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τα λόγια του φίλου παραπάνω ....σε τι θα αγανακτούσε ο καταναλωτής αγοράζοντας το Xtreamer σήμερα? Η μήπως νομίζουμε όλοι όσοι μιλάμε σήμερα εδώ πως όλοι αυτοί που έχουν πρόθεση αγοράς ενός media player έχουν και 7.1 σεταρισμένα στο σπίτι και αγανακτούν που το xtreamer περνάει DTS μόνο κι όχι DTS-MA ? Μεταξύ μας .....εγώ περισσοτερο ακούω ανθρώπους που τους ενδιαφέρει το Downmix παρά το passthrough. H ...άλλους που κοιτούν να το συνδέσουν με οπτική.. Τα κόλπα που έχει ενσωματωμένα και τις ευκολίες μενού που έχει το Xtreamer δεν τα έχει κανένα άλλο. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα σε καμμία αναπαραγωγή αρχείων , κανένα πρόβλημα σύνδεσης στο δίκτυο , παίζω BD kai DVD iso , και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα μενού να πω την αλήθεια μου. Το Xtreamer Pro έχει μεγαλύτερη μνήμη - σημαντικό - και λειτουργεί σαν απλό NAS με χωρητικότητα έως και 4 γίγα και περνάει και το Dolby true HD by default και είμαι σίγουρος ότι στην επόμενή του αναβάθμιιση θα περνάει και DTS-MA . επίσης e-Sata εξωτερικό δίσκο Aυτές είναι οι κύριες διαφορές.
Εγώ πιστεύω ότι η επόμενη κίνηση θα είναι το Xtreamer PVR. Θυμηθείτε το !!!!

Κοίτα ..δεν έγραψα μοντέλλα γιατί αυτό είναι καθαρα οικονομικό θέμα. Μπορείς να πάρεις 5.1 με ένα σύστημα ηχεία+ενισχυτή των 1000 ευρώ αλλά και με 10.000. Εγώ π.χ. είμαι λίγο κάτω από την μέση....Εχω έναν Pioneer (SC-LX70) και Crystal Audio THX 3D12 = κάπου 3.200 , όμως και με έναν οικονομικότερο Pioneer π.χ. και άλλα ηχεία , ή compact 5.1 συστήματα κάνεις την δουλειά σου . Το θέμα είναι τι ποιότητα θέλεις να πάρεις και τι λεφτά μπορείς να δώσεις.

TNX. Μπήκα στο νόημα.

Εγώ προσωπικά παιδιά...έχω να πω αυτό : Το Xtreamer αυτή την στιγμή είναι το πιο ολοκληρωμένο media player συγκριτικά με όλα τα άλλα ..φυσικά στα λεφτά του. ΔΕΝ υπάρχει ανταγωνιστής. Τι περιμένετε από ένα καινούριο firmware αλήθεια? Το λέω έχοντας ρωτήσει και τον εαυτό μου παράλληλα. Επίσης χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τα λόγια του φίλου παραπάνω ....σε τι θα αγανακτούσε ο καταναλωτής αγοράζοντας το Xtreamer σήμερα? Η μήπως νομίζουμε όλοι όσοι μιλάμε σήμερα εδώ πως όλοι αυτοί που έχουν πρόθεση αγοράς ενός media player έχουν και 7.1 σεταρισμένα στο σπίτι και αγανακτούν που το xtreamer περνάει DTS μόνο κι όχι DTS-MA ? Μεταξύ μας .....εγώ περισσοτερο ακούω ανθρώπους που τους ενδιαφέρει το Downmix παρά το passthrough. H ...άλλους που κοιτούν να το συνδέσουν με οπτική.. Τα κόλπα που έχει ενσωματωμένα και τις ευκολίες μενού που έχει το Xtreamer δεν τα έχει κανένα άλλο. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα σε καμμία αναπαραγωγή αρχείων , κανένα πρόβλημα σύνδεσης στο δίκτυο , παίζω BD kai DVD iso , και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα μενού να πω την αλήθεια μου. Το Xtreamer Pro έχει μεγαλύτερη μνήμη - σημαντικό - και λειτουργεί σαν απλό NAS με χωρητικότητα έως και 4 γίγα και περνάει και το Dolby true HD by default και είμαι σίγουρος ότι στην επόμενή του αναβάθμιιση θα περνάει και DTS-MA . επίσης e-Sata εξωτερικό δίσκο Aυτές είναι οι κύριες διαφορές.
Εγώ πιστεύω ότι η επόμενη κίνηση θα είναι το Xtreamer PVR. Θυμηθείτε το !!!!

Εννοείται ότι δεν αντιλέγω πάνψ σε τίποτα απ'ότι γράφεις παραπάνω, αντιθέτως με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, απλά εγώ πχ που δεν έχω 7,1 άλλα έχω τηλεόραση 24p και ήθελα να εκμεταλευτώ αυτή την δυνατότητα, χάρηκα όταν βγήκε η beta και το είχε αυτό, όπως επίσης με την επιλογή αρχείου υποτίτλων και όπως επίσης και με την επιλογή μεμονωμένης αναπαραγωγής ή συνεχούς σε αρχεία video. Τώρα θα μου πείς, εεεε σιγά το πράγμα! Όντως, άλλα νοιώθεις και λίγο ότι αυτό που έχεις γίνεται ολοένα και καλύτερο και κάθε μέρα που περνάει βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!
Βέβαια αυτό ισχύει για μένα που πήρα το ρίσκο της beta έκδοσης ενώ κάποια άλλα παιδιά περιμένουν την official για να τα χαρούν.

Πέραν τούτου μήπως φίλε OnlineN έχουμε κανένα τρόπο να αλλάξουμε το
screen saver του Xtreamer με κάποιο άλλο αρχείο εικόνας που να εναλλάσει παλέτες χρωμάτων όπως το breakin dvd που είχα βάλει στην pany για να στρώσει ο φώσφωρος?

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το XTreamer πιο ολοκληρωμένο media player αυτή την στιγμή και θα έλεγα ότι είναι το πιο "φρέσκο " προϊόν όσο αφορά τα media player.
Οι beta δουλεύουν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μια ένσταση έχω μόνο στην ποιότητα εικόνας και όσο αφορά την αντίθεση και τα χρώματα κόκκινο και μαύρο.

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το XTreamer πιο ολοκληρωμένο media player αυτή την στιγμή και θα έλεγα ότι είναι το πιο "φρέσκο " προϊόν όσο αφορά τα media player.
Οι beta δουλεύουν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μια ένσταση έχω μόνο στην ποιότητα εικόνας και όσο αφορά την αντίθεση και τα χρώματα κόκκινο και μαύρο.

Αυτά έχεις προσπαθήσει να τα ρυθμίσεις ? ( Βέβαια..έχω δει λίγο καλύτερη πιο γεμάτη σε μαύρο εικόνα εικόνα από του Xtreamer (στο BD1 ) αλλά δεν μπορείς να συζητήσεις για ορατές στο κάθε μάτι διαφορές.

Εννοείται ότι δεν αντιλέγω πάνψ σε τίποτα απ'ότι γράφεις παραπάνω, αντιθέτως με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, απλά εγώ πχ που δεν έχω 7,1 άλλα έχω τηλεόραση 24p και ήθελα να εκμεταλευτώ αυτή την δυνατότητα, χάρηκα όταν βγήκε η beta και το είχε αυτό, όπως επίσης με την επιλογή αρχείου υποτίτλων και όπως επίσης και με την επιλογή μεμονωμένης αναπαραγωγής ή συνεχούς σε αρχεία video. Τώρα θα μου πείς, εεεε σιγά το πράγμα! Όντως, άλλα νοιώθεις και λίγο ότι αυτό που έχεις γίνεται ολοένα και καλύτερο και κάθε μέρα που περνάει βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!
Βέβαια αυτό ισχύει για μένα που πήρα το ρίσκο της beta έκδοσης ενώ κάποια άλλα παιδιά περιμένουν την official για να τα χαρούν.

Πέραν τούτου μήπως φίλε OnlineN έχουμε κανένα τρόπο να αλλάξουμε το
screen saver του Xtreamer με κάποιο άλλο αρχείο εικόνας που να εναλλάσει παλέτες χρωμάτων όπως το breakin dvd που είχα βάλει στην pany για να στρώσει ο φώσφωρος?

Το screen saver το έχω απενεργοποιήσει. (αφού δεν μου χρειάζεται) Το γυρνάω σε NAS mode όταν δεν το χρησιμοποιώ...γι αυτό δεν τόχω ψάξει ...

μόλις ανακάλυψα ότι το xtreamer μου κάνει ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές...
πολύ περίεργο πράγμα και έχει ως εξής

το xtreamer σε άλλη πρίζα απο τις υπόλοιπες συσκευές, το καλώδιο τροφοδοσίας μισό μέτρο μακριά απο το καλώδιο της κεραίας και το xtreamer περίπου 1 μέτρο μακρυά και απο το καλώδιο κεραίας και απο την τηλεόραση, αποσυνδεδεμένα όλα τα υπόλοιπα καλώδια του.
Μόλις το ανοίγω, μόνο στον Alpha, σε κανένα άλλο κανάλι(σε αναλογικά - όχι ψηφιακά) βγάζει διαγώνιες γραμμές. Μόλις το κλείσω σταματάνε. Επίσης αν ακουμπήσω το χέρι μου στα πλάγια του xtreamer σταματάνε.

Τί μπορεί να φταίει? Και γιατί μόνο σε ένα κανάλι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Αυτά έχεις προσπαθήσει να τα ρυθμίσεις ? ( Βέβαια..έχω δει λίγο καλύτερη πιο γεμάτη σε μαύρο εικόνα εικόνα από του Xtreamer (στο BD1 ) αλλά δεν μπορείς να συζητήσεις για ορατές στο κάθε μάτι διαφορές.
Τί εννοείς BD1 ;
Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις ,καλύτερη απόδοση είχε στο hdmi cimpatibility set στην επιλογή hdmi option 1 που είχε την καλύτερη αντίθεση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Τί εννοείς BD1 ;
Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις ,καλύτερη απόδοση είχε στο hdmi cimpatibility set στην επιλογή hdmi option 1 που είχε την καλύτερη αντίθεση.

Εννοεί το HDX BD1, άλλο media player

Και το EGREAT Μ34Α έχει καλύτερο μαύρο και κόκκινο.
Στο μόνο που είναι καλύτερο από το XTreamer.

Όλα τα media players έχουν ρυθμιστικά για φωτεινότητα, κοντράστ και απόχρωση.
Αν τα πειράξει κανείς από τα προεπιλεγμένα, έρχονται στα ίδια σχεδόν.

μόλις ανακάλυψα ότι το xtreamer μου κάνει ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές...
πολύ περίεργο πράγμα και έχει ως εξής

το xtreamer σε άλλη πρίζα απο τις υπόλοιπες συσκευές, το καλώδιο τροφοδοσίας μισό μέτρο μακριά απο το καλώδιο της κεραίας και το xtreamer περίπου 1 μέτρο μακρυά και απο το καλώδιο κεραίας και απο την τηλεόραση, αποσυνδεδεμένα όλα τα υπόλοιπα καλώδια του.
Μόλις το ανοίγω, μόνο στον Alpha, σε κανένα άλλο κανάλι(σε αναλογικά - όχι ψηφιακά) βγάζει διαγώνιες γραμμές. Μόλις το κλείσω σταματάνε. Επίσης αν ακουμπήσω το χέρι μου στα πλάγια του xtreamer σταματάνε.

Τί μπορεί να φταίει? Και γιατί μόνο σε ένα κανάλι?

Έχει αναφερθεί πως κατά την εκκίνηση και όσο το μηχάνημα βρίσκεται σε χαμηλή ανάλυση παρεμβάλλεται σε συγκεκριμένες συχνότητες UHF.
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν με έχει απασχολήσει μιας και όταν το xtreamer ανοίξει σε πλήρη ανάλυση, οι παρεμβολές σταματούν!

Δυστυχως ημουν ο πρωτος που το ανέφερα και τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση το εκανε σε αρκετες συχνοτητες αναλογικων καναλιων μονο !!...αλλαξα 3 φορες μηχανημα (Πλαισιο) αλλα δεν !!!.. τελικά το αλλαξα με το WD LIVE και τώρα περιμενω το Pro. Είναι καθαρα κατασκευαστικό προβλημα και ,όπως ειχα πει, δειχνει το πρόχειρο και το ..φτηνο του πράγματος….

<<Είναι καθαρα κατασκευαστικό προβλημα και ,όπως ειχα πει, δειχνει το πρόχειρο και το ..φτηνο του πράγματος….>>
τοτε θα το εκανε και σε αλλους πολλους χρηστες ιδιο ακριβως προβλημα και τουλαχιστον σε μενα δεν εχω παρατηρησει ποτε κατι τετοιο ουτε στο ελαχιστο
αλλωστε και το WD LIVE ειναι γνωστο για διαφορα προβληματα λογω chipset.