XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

προφανώς επειδή παρεμβάλεται σε συγκεκριμένες συχνότητες οπότε αν κάποιος δεν πιάνει σε εκείνες κάποιο σταθμό, τότε λογικά δεν βλέπει και πρόβλημα.

Πρόχειρο και φθηνό δεν θα το έλεγα....απλά είναι η φύση όλων αυτών των μίντια-τεχνο-γκάτζετς που σου σπάει λίγο τα νεύρα, μιάς και προκειμένου να προλάβουν τον μεταξύ τους ανταγωνισμό, όλα βγήκαν με ψιλοπροβληματάκια δεδομένου ότι ήταν άριστα για να παίζουν ένα απλό αρχείο avi άλλα όταν οι ταχύτητες διαμεταγωγής και οι κωδικοποιήσεις αρχείων video-audio άλλάζουν συνεχώς πρός το καλύτερο αυτά δεν μπορούσαν να μείνουν στην απ' έξω και εκεί κάπου άρχισε αυτό το κυνηγητό των fw...

Last edited:

Δυστυχως ημουν ο πρωτος που το ανέφερα και τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση το εκανε σε αρκετες συχνοτητες αναλογικων καναλιων μονο !!...αλλαξα 3 φορες μηχανημα (Πλαισιο) αλλα δεν !!!.. τελικά το αλλαξα με το WD LIVE και τώρα περιμενω το Pro. Είναι καθαρα κατασκευαστικό προβλημα και ,όπως ειχα πει, δειχνει το πρόχειρο και το ..φτηνο του πράγματος….

Στην δικιά μου περίπτωση επαναλαβάνω πως το πρόβλημα υφίσταται ΜΟΝΟ όταν το Xtreamer ξεκινά, δηλαδή όταν εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα το Χ στην οθόνη και σε ανάλυση 480 όπως παρατήρησα!

Με το που παίρνει κανονική ανάλυση, στην περίπτωσή μου 1080p, το "πρόβλημα" εξαφανίζεται αμέσως!

Το μόνο που υποθέτω πως ίσχυσε στην περίπτωσή σου είναι να δούλευες σε auto ανάλυση (που σου έδινε 480/520) ή σε ρυθμισμένη χαμηλή ανάλυση, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχώς παρεμβολή στις συχνότητες UHF!
Αν δουλέψεις στην υψηλή ανάλυση no problem!

Θα συμφωνήσω μαζί σου στον χαρακτηρισμό "πρόχειρο" αφού σαφώς το μηχάνημα όφειλε να εναρμονίζεται με τις βασικές προδιαγραφές αποφυγής ραδιοπαρεμβολών, όπως γίνεται με όλα* τα πιστοποιημένα μηχανήματα, αλλά θα διαφωνήσω με το "φτηνό του πράγματος". Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!
Το Xtreamer αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο λεπτό!!!

*Βέβαια και μερικά παλαιότερα επώνυμα VCR είχαν τέτοια προβλήματα!!!!

Last edited:

Δεν διαφωνω , γιαυτο και το αγορασα αλλωστε, αλλά δεν ειναι δυνατον να πρεπει να το σβησεις για να δεις τηλεοπτικό σημα !!!!!
Παρόλα ταυτα, παραγγειλα το Pro, και ελπιζω εκει να εχουν λυθει αυτα τα προβληματα- τα οποια σημειωτεον δεν σχετιζονται με fw αλλα ειναι καθαρα hardware issues(εκει πηγαινε το "φτηνό").

Δυστυχως ημουν ο πρωτος που το ανέφερα και τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση το εκανε σε αρκετες συχνοτητες αναλογικων καναλιων μονο !!...αλλαξα 3 φορες μηχανημα (Πλαισιο) αλλα δεν !!!.. τελικά το αλλαξα με το WD LIVE και τώρα περιμενω το Pro. Είναι καθαρα κατασκευαστικό προβλημα και ,όπως ειχα πει, δειχνει το πρόχειρο και το ..φτηνο του πράγματος….

Εμένα π.χ. ..δεν μου το κάνει ..! Και μην νομίσεις ότι είναι μακριά από την TV. Ακριβώς δίπλα. Ούτε όταν το ανοίγω ή το επαναφέρω από το Nas mode .

Last edited:
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Στην δικη μου περιπτωση που το εχω σχεδον να εφαπτει με την ΤV κανενα προβλημα απολυτως!
Ολα Ο.Κ!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Στην δικη μου περιπτωση που το εχω σχεδον να εφαπτει με την ΤV κανενα προβλημα απολυτως!
Ολα Ο.Κ!!!!!!!!!

Για να μας φύγει η απορία θα το βάλω να δω σε ποιά ακριβώς συχνότητα των UHF μου το εμφανίζει και θα σας το πω να δοκιμάσετε.!!! Αν το κάνει και σε άλλους στην ίδια συχνότητα είναι πρόβλημα γενικό. Αν το κάνει σε διαφορετικές συχνότητες το θέμα είναι ειδικό. αν δεν το κάνει σε καμία σε εσας τότε το ζήτημα είναι τυχαίο!!!

To Thumbgen εχει profile και για το Xtreamer (δεν ξερω αν υποστηριζει moviesheets για το xtreamer, thumbnails παντως σιγουρα)
http://thumbgen.blogspot.com/

To Thumbgen εχει profile και για το Xtreamer (δεν ξερω αν υποστηριζει moviesheets για το xtreamer, thumbnails παντως σιγουρα)
http://thumbgen.blogspot.com/

To νέο firmware που ετοιμάζουν (γι αυτό έχουν βγάλει 4-5 beta's) λένε ότι θα είναι πολύ καλό με νέες λειτουργίες και με νέο Movie Jukebox και άλλες εκπλήξεις Π.Χ.

http://img707.imageshack.us/i/mozscreenshot5.png/
http://img17.imageshack.us/i/mozscreenshot4.png/

Source : http://forum.xtreamer.net/wordpress/?p=117

Last edited:

το θεμα ειναι ποτε θα το βγαλουν ??.....

το θεμα ειναι ποτε θα το βγαλουν ??.....

Οπως το βλέπω..αφού ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθει..και λογικά πρέπει να το τεστάρουν τώρα ...δεν πρέπει να αργήσει. Τώρα θα μου πεις , οι Κινέζοι έχουν άλλη σχέση με τον χρόνο. ...

τουλάχιστον 3 μήνες γράφουν στο xtreamer blog...
Άλλα απο την άλλη, αφού το μηχανάκι δουλεύει μια χαρά, ας το βγάλουν όποτε θέλουν. Ούτως ή άλλως ότι έρθει extra καλοδεχούμενο είναι!

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ολα Ο.Κ!!!!!!!!!

Τα ίδια ακριβώς και σε εμένα. Κανένα απολύτως πρόβλημα.
Στο thread αυτό ενημερώνομαι για προβλήματα του xtreamer.

E!E!Έρχεται!!!!!!! Επιτέλους το Xtreamer Jukebox όπου να ναι θα τό χουμε στα χέρια μας....
Ένα μικρό δείγμα απο τις φωτό που παρουσιάστηκαν και το link για τις υπόλοιπες και την πρώτη παρουσίαση http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=2&t=14993&sid=b82a46f28d49dbe984fd940d0f4706a4

Xtreamer_JukeBox_Homepage.jpg

Xtreamer_JukeBox_Movies_wall-3x9.jpg

Xtreamer_JukeBox_Movies_Info-full.jpg

Xtreamer_JukeBox_Movies_MultiPlex.jpg

Last edited:

Αν βλέπω καλά το Jukebox έχει ένα άρωμα από Xtreamer pro!

To κεντρικό μενού τους είναι απολύτως ίδια! Ελπίζω να δούμε και στο απλό XT αλλαγές στο μενού!

Ιδού το changelog για την τελευταία 2.4b5

NEW FEATURES

1. Network Shares support via Xtreamer Web Server
a. Listing of all network shares
b. Auto mount while clicking on a link
c. Play network media files using web media player
d. Play network media files/folder directly on TV by clicking “Play” icon
e. Download network shared files from Xtreamer Pro web server
f. Upload file to network shares
g. File manager function (New folder, Rename, Copy/Move, Delete) for network shares
h. Zip/Archive option for network shares
i. Direct file link for network share files
j. Username/Password option to login protected network shares
k. Updated to PHP-5.3.2 for Xtreamer Pro web server
- Including SQLite and XML support
2. Change HDMI Set
a. Change default value of HDMI Compatibility Set.
b. Change default value of HDMI Chroma Sub-sampling Set to 4:2:2(Standard Default)
3. Add code for displaying current HDD and USB capacity in “Media library” ( Spare Size / All Size )
4. Modify paser code for SMI file.
5. Add function to display lock folder password on subtitle browser.

BUGFIXES

1. System crash without storage during the HD streaming on Internet section. Fixed
a. Disable function to make and enable swap file.
2. Wrong fps value on information window of media library. Fixed
3. Database creation bug. Fixed.

KNOWN BUGS

1. Disable “effect sound” function tempority because System crash when you use “effect sound” setting on “Custom RSS” section
2. System crash when you use some mms servers.

Ιδού το changelog για την τελευταία 2.4b5

NEW FEATURES

1. Network Shares support via Xtreamer Web Server
a. Listing of all network shares
b. Auto mount while clicking on a link
c. Play network media files using web media player
d. Play network media files/folder directly on TV by clicking “Play” icon
e. Download network shared files from Xtreamer Pro web server
f. Upload file to network shares
g. File manager function (New folder, Rename, Copy/Move, Delete) for network shares
h. Zip/Archive option for network shares
i. Direct file link for network share files
j. Username/Password option to login protected network shares
k. Updated to PHP-5.3.2 for Xtreamer Pro web server
- Including SQLite and XML support
2. Change HDMI Set
a. Change default value of HDMI Compatibility Set.
b. Change default value of HDMI Chroma Sub-sampling Set to 4:2:2(Standard Default)
3. Add code for displaying current HDD and USB capacity in “Media library” ( Spare Size / All Size )
4. Modify paser code for SMI file.
5. Add function to display lock folder password on subtitle browser.

BUGFIXES

1. System crash without storage during the HD streaming on Internet section. Fixed
a. Disable function to make and enable swap file.
2. Wrong fps value on information window of media library. Fixed
3. Database creation bug. Fixed.

KNOWN BUGS

1. Disable “effect sound” function tempority because System crash when you use “effect sound” setting on “Custom RSS” section
2. System crash when you use some mms servers.

To link δεν βλέπω πουθενά ...(για να την δοκιμάσουμε...)

Την δοκίμασα λοιπόν και την αναβάθμιση 2.4 beta 6 ,δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα.
Δεν βλέπω εμφανείς διαφορές με τις άλλες αναβαθμίσεις .
Μπορούμε να την κατεβάσουμε πατώντας εδώ.

:worshippy: :worshippy: :worshippy: :SFGSFGSF: :ernaehrung004: :music-smiley-005: :worshippy: :worshippy: :worshippy: