XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Έχω τρία Media Player τα WD TV Live, Xtreamer,EGREAT Μ34Α.
Εκεί που υπερέχει το XTreamer απέναντι στα άλλα δύο είναι ότι μου έχει παίξει όλα τα αρχεία που το έχω βάλει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Αντίθετα στα άλλα δύο υπάρχουν κάποια αρχεία που δεν μου τα έχουν παίξει.
Στο άλλο σημείο που υπερέχει το XTreamer απέναντι στα άλλα δύο είναι στα αρχεία avi.
Στις δοκιμές που έκανα για να δω πιο Media Player(από αυτά που έχω ) δίνει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε αρχεία avi,δοκίμασα κάποιες avi χαμηλής ποιότητας (dvdrip όμως) .
Το XTreamer είχε εμφανώς καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με το WD TV Live,ενώ ποιότητα εικόνας που έδινε το EGREAT Μ34Α ήταν μια απογοήτευση.Φυσικά όλα αυτά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, κόλλημα από το XTreamer.
Τα αρχεία που λέτε ότι είχε πρόβλημα το XTreamer τα δοκιμάσατε σε άλλο Media Player;

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

θα συμφωνησω απολυτα με τον neof1z ειναι απλα το καλλυτερο για την δουλεια που κανει και φυσικα για τα οικονομικα του δεδομενα αλλωστε αυτο πρεπει να κοιταζουμε τον συνδυασμο αποδοσης και τιμης

Επανέρχομαι στο θέμα εξηγώντας διευκρινιστικά ότι αυτά τα κολλήματα στην κίνηση δηλ. η απουσία ομαλότητας στην κίνηση εμφανίζεται σε κάποια avi και όχι σε όλα. Βλέπεις για παράδειγμα τον πρωταγωνιστή να κινείται κανονικά αλλά ο περιβάλλον χώρος σαν να ακολουθεί με σπασμένη κίνηση και όχι ομαλή. Επίσης επισημαίνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε κάποια avi ,όχι σε όλα,και μάλλον έχει να κάνει και με το πρόγραμμα συμπίεσης που χρησιμοποιεί ο κάθε up loader. Επίσης το πρόβλημα το παρατήρησα με HDMI μιας και έτσι έχω συνδεδεμένο το Xtreamer στην τηλεόρασή μου. Τείνω λοιπόν να συμφωνήσω με τον συνφορουμίτη Polter ότι μάλλον πρόκειται για πρόβλημα buffering το οποίο δεν έχει προσεχθεί στο firmware του player.

Παιδιά, δεν υπάρχει θέμα buffering...Μην επινοείτε προβλήματα. Τι δουλειά δηλαδή θα έκανε το buffering? Θα αποκωδικοποιούσε το chip την προβληματικά συμπιεσμένη εικόνα και θα κρατούσε την πληροφορία της το buffering μέχρι το chip να ξεμπέρδευε το κουβάρι της ...πριν την στείλει στις οθόνες μας ? Ελεος. Σαν να λέμε ....Βάζω "νερωμένη" βενζίνη στο αυτοκίνητό μου ...και δεν ρίχνω το βάρος στην βενζίνη....αλλά στο φίλτρο που δεν διαχωρίζει το νερό από το καύσιμο τόσο γρήγορα όσο χρειάζομαι εγώ για να τρέξω σε υψηλές ταχύτητες...!!!!!! Βάλατε ποτέ ένα BD rip (rip όμως !!!) και διαπιστώσατε κανένα πρόβλημα ? Βάλατε ποτέ non scene releases και διαπστώσατε κανένα πρόβλημα? Εγώ πάντως οχι . Από εκεί και πέρα.....υπάρχουν δεκάδες τρόποι συμπίεσης των αρχείων. Ο καθένας βγάζει ότι θέλει. Ετσι γίνεται με όλα τα πράγματα. Διαλέγουμε αξιόπιστες πηγές για να "αγοράσουμε" και να έχουμε αξιόπιστα αρχεία προς αναπαραγωγή.

καλα το official firmware ποτε θα βγει?
μας πρηξανε πια!!!!!

Παιδιά, δεν υπάρχει θέμα buffering...Μην επινοείτε προβλήματα. Τι δουλειά δηλαδή θα έκανε το buffering? Θα αποκωδικοποιούσε το chip την προβληματικά συμπιεσμένη εικόνα και θα κρατούσε την πληροφορία της το buffering μέχρι το chip να ξεμπέρδευε το κουβάρι της ...πριν την στείλει στις οθόνες μας ? Ελεος. Σαν να λέμε ....Βάζω "νερωμένη" βενζίνη στο αυτοκίνητό μου ...και δεν ρίχνω το βάρος στην βενζίνη....αλλά στο φίλτρο που δεν διαχωρίζει το νερό από το καύσιμο τόσο γρήγορα όσο χρειάζομαι εγώ για να τρέξω σε υψηλές ταχύτητες...!!!!!! Βάλατε ποτέ ένα BD rip (rip όμως !!!) και διαπιστώσατε κανένα πρόβλημα ? Βάλατε ποτέ non scene releases και διαπστώσατε κανένα πρόβλημα? Εγώ πάντως οχι . Από εκεί και πέρα.....υπάρχουν δεκάδες τρόποι συμπίεσης των αρχείων. Ο καθένας βγάζει ότι θέλει. Ετσι γίνεται με όλα τα πράγματα. Διαλέγουμε αξιόπιστες πηγές για να "αγοράσουμε" και να έχουμε αξιόπιστα αρχεία προς αναπαραγωγή.

Φίλοι μου, ειρήνη υμίν!
Σας παρακαλώ να μην αντιδράτε σαν να είστε οι ιδιοκτήτες της εταιρείας κατασκευής του Xtreamer και σας συκοφαντούμε το προϊόν! Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον ή τις γνώσεις των συμφορουμιτών, θα παρακαλούσα να μην θεωρείτε εκ προοιμίου ότι κι εγώ είμαι αδαής στο χώρο. Απλά θα ήθελα να συνεισφέρω με τις παρατηρήσεις μου στην κοινότητα (και πιστεύω ότι οι αναφορές στις ατέλειες είναι πολλές φορές πιό χρήσιμες για τον υποψήφιο αγοραστή από την συνεχή επανάληψη των προτερημάτων). Το γνωρίζω ότι μια κακή κωδικοποίηση ενός βίντεο μπορεί να οδηγήσει σε "κακή" αναπαραγωγή ακόμα και από τον πιο ισχυρό υπολογιστή, όμως εδώ αναφέρομαι για συγκεκριμένα avi που παίζουν ομαλά ακόμα και στον φορητό μου (Vaio TZ) με το ταπεινό Intel GMA 900. Επειδή το συγκεκριμένο avi παίζει πιο ομαλά από την έξοδο HDMI, υποθέτω ότι η έξοδος HDMI οδηγείται natively από τη μονάδα επεξεργασίας του Realtek1283, ενώ η έξοδος composite (επειδή χρειάζεται και το απαραίτητο downscaling) απαιτεί επιπλέον επεξεργασία, που πιθανόν να γίνεται από ξεχωριστό τμήμα και να παρεμβάλλεται τμήμα buffering (γι' αυτό θέλω να ψάξω να βρώ και ένα μπλοκ διάγραμμα του Xtreamer ή το Datasheet του Realtek1283 έτσι ώστε να το διαπιστώσω στα σίγουρα.
Το προηγούμενο media player που είχα ήταν το EGREAT, το οποίο παρέδωσε το πνεύμα εντός εγγύησης (ευτυχώς, γιατί δεν άντεχα το πάναργο μενού του), οπότε επεστράφηκε και στη θέση του πήρα το Xtreamer.
Φιλικά πάντα..

Φίλοι μου, ειρήνη υμίν!
Σας παρακαλώ να μην αντιδράτε σαν να είστε οι ιδιοκτήτες της εταιρείας κατασκευής του Xtreamer και σας συκοφαντούμε το προϊόν! Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον ή τις γνώσεις των συμφορουμιτών, θα παρακαλούσα να μην θεωρείτε εκ προοιμίου ότι κι εγώ είμαι αδαής στο χώρο. Απλά θα ήθελα να συνεισφέρω με τις παρατηρήσεις μου στην κοινότητα (και πιστεύω ότι οι αναφορές στις ατέλειες είναι πολλές φορές πιό χρήσιμες για τον υποψήφιο αγοραστή από την συνεχή επανάληψη των προτερημάτων). Το γνωρίζω ότι μια κακή κωδικοποίηση ενός βίντεο μπορεί να οδηγήσει σε "κακή" αναπαραγωγή ακόμα και από τον πιο ισχυρό υπολογιστή, όμως εδώ αναφέρομαι για συγκεκριμένα avi που παίζουν ομαλά ακόμα και στον φορητό μου (Vaio TZ) με το ταπεινό Intel GMA 900. Επειδή το συγκεκριμένο avi παίζει πιο ομαλά από την έξοδο HDMI, υποθέτω ότι η έξοδος HDMI οδηγείται natively από τη μονάδα επεξεργασίας του Realtek1283, ενώ η έξοδος composite (επειδή χρειάζεται και το απαραίτητο downscaling) απαιτεί επιπλέον επεξεργασία, που πιθανόν να γίνεται από ξεχωριστό τμήμα και να παρεμβάλλεται τμήμα buffering (γι' αυτό θέλω να ψάξω να βρώ και ένα μπλοκ διάγραμμα του Xtreamer ή το Datasheet του Realtek1283 έτσι ώστε να το διαπιστώσω στα σίγουρα.
Το προηγούμενο media player που είχα ήταν το EGREAT, το οποίο παρέδωσε το πνεύμα εντός εγγύησης (ευτυχώς, γιατί δεν άντεχα το πάναργο μενού του), οπότε επεστράφηκε και στη θέση του πήρα το Xtreamer.
Φιλικά πάντα..

Κανένας εδώ δεν είναι ιδιοκτήτης κάποιας εταιρίας απεναντίας η συγκεκριμένοι εταιρία έχει φάει το ΚΡΑΞΙΜΟ της ζωής της από πολλούς και εδώ μέσα αλλά και σε αλλά φόρουμ .

Απλά είναι βαρετό να λέμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.

Φιλικά πάντα..

Last edited:
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Φίλοι μου, ειρήνη υμίν!
Φιλικά πάντα..
To να υπερασπίζεσαι ένα προιόν δεν σημαίνει ότι λειτουργείς ως ιδιοκτήτης του προιόντος.
Για μένα το Xtreamer είναι κατώτερο συνολικά(για αυτά που ζητάω από ένα Media Player) από το WD TV Live που έχω .
Όμως σε θέματα ομαλότητας και ποιότητας αναπαραγωγής σε avi το Xtreamer είναι καλύτερο.

Last edited:
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Βγήκε και η 2.4 beta 9 για το XTreamer,την δοκίμασα ,δεν βλέπω κάποιες αλλαγές στο μενού .Η εντύπωση μου είναι πως κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι.
Μπορούμε να την κατεβάσουμε από εδώ

Όταν κάνουμε συζήτηση σχετικά με το αν και κατα πόσο παίζει ή δεν παίζει κάποιο αρχείο στο Xtreamer αλλά και σε άλλα media players θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στις πληροφορίες που δίνουμε!

Εντάξει δεν κάνουμε διατριβή αλλά η κουβέντα του στυλ "του έβαλα ένα avi και το έπαιζε με σπασίματα, αλλά όταν το έβαλα στο PC έπαιζε νεράκι" δεν μπορεί να οδηγήσει σε κανένα απολύτως συμπέρασμα! Αντιθέτως μάλιστα θα οδηγήσει την κουβέντα, μοιραία σε μια ρηχή αντιπαράθεση απόψεων!

Καλό είναι όταν μιλάμε τουλάχιστον να αναφέρουμε το container το a/v encoder και αν είναι δυνατόν (νομίζω και το πιο σημαντικό) τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήθηκαν για την αρχική κωδικοποίηση του a/v!!!Ειδικά τα mpeg-4 σε avi container έχουν πολλά "θέματα" που μας έχουν απασχολήσει κυρίως στο παρελθόν.
Οι παλιότεροι θα θυμούνται τα BVOP, NVOP, Packed bitstream, GMC, warp points, custom matrixes, που "στοίχειωναν" τον χώρο των mpeg-4 avi αρχείων και που οδηγούσαν σε προβληματική αναπαραγωγή πολλών αρχείων σε Mpeg-4 DVD players που σε ένα PC συνήθως έπαιζαν χωρίς πρόβλημα, και τις ατελείωτες συζητήσεις που τελικά είχαν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα!
Το συμπέρασμα αυτό, ήταν πως κανένα μηχάνημα δεν παίζει τα πάντα και πως πάντα θα κυκλοφορούν νέου τύπου κωδικοποιήσεις με ρυθμίσεις που θα προσφέρουν μεγαλύτερη συμπίεση και μικρότερο μέγεθος αρχείων. Ειδικά τα mpeg-4 με το Xvid είχε δημιουργήσει στο παρελθόν "μέγα θέμα", μιας και τα περισσότερα αρχεία που "κυκλοφορούσαν" στο διαδίκτυο προκειμένου να έχουν μικρότερο μέγεθος και καλύτερη ποιότητα, κωδικοποιούνταν με ρυθμίσεις που τα καθιστούσαν προβληματικά στην αναπαραγωγή από την πλειοψηφία των player!!! Στην πορεία τα Player προσαρμόστηκαν σε πολλές ρυθμίσεις αλλά πάντα κυκλοφορούσαν και νέα "κόλπα"!!!

Στην κουβέντα μας λοιπόν και στο θέμα πως κάποιοι από εμάς, μεταξύ εκ των οποίων και εγώ, παρατηρήσαμε κάποια προβλήματα με ορισμένα (ομολογουμένως ελάχιστα avi) θα ήθελα να παρατηρήσω πως αυτό δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο από το ότι η Xtreamer δεν μπήκε και φαντάζομαι ούτε θα μπεί στο μέλλον, στον κόπο να συμπεριλάβει, το σύνολο των ρυθμίσεων που απαιτούνται για να αναπαραχθούν όλα τα παλιά avi SD αρχείων (θα τα αποκαλούσαμε και legacy video files) με ότι τερτίπια και ρυθμίσεις είχαν πάρει από τον δημιουργό τους. Αυτό το θεωρώ απολύτως θεμιτό και φυσιολογικό για τον προσανατολισμό του player!
Tο Xtreamer ώς γνήσιο HD player είναι προσανατολισμένο κυρίως στις σύχρονες κωδικοποιήσεις και η προσπάθεια που καταβάλεται στρέφεται μοιραία σε αυτές!

Aν το Xtreamer δεν μου παίζει σωστά ένα mkv αρχείο θα ήταν κάτι που θα με απασχολούσε αλλά η αδυναμία να παίξει σωστά μερικά πολύ λίγα avi το θεωρώ δευτερεύον ζήτημα!

Φίλοι μου, ειρήνη υμίν!
Φιλικά πάντα..

Χε χε , είναι δημιουργικό να ανταλλάσουμε απόψεις με περιεχόμενο !!!
Πρέπει παρεμβάλλεται τμήμα buffering ιδιαίτερα στο downscaling. (Στο egreatM είναι σίγουρο!) Αλλά τίποτα δεν είναι πιο δολοφονικό από τα κακοκωδικοποιημένα αρχεία....:D

Να ζητήσω τα φώτα σας.. :rolleyes:

Το media info μου λέει τα παρακάτω:

Γενικά
Πλήρες όνομα : \\Ba-223624\usb1-1.1share1\The Movies\Food.Inc.LIMITED.DVDRip.XviD-ZOOM\Food.Inc.LIMITED.DVDRip.XviD-ZOOM.avi
Μορφοποίηση : AVI
Μορφοποίηση/ : Audio Video Interleave
Μέγεθος αρχείου : 701 MiB
Duration/String : 1h 33mn
Συνολικό BitRate : 1 045 Kbps
Εφαρμογή εγγραφής : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : VirtualDubMod build 2540/release

Video
ID : 0
Μορφοποίηση : MPEG-4 Visual
Format_Profile : Advanced Simple@L5
Format_Settings_BVOP/String : Ναι
Format_Settings_QPel/String : Όχι
Format_Settings_GMC/String : 0 warppoint
Format_Settings_Matrix/String : Default (H.263)
CodecID : XVID
/ : XviD
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 902 Kbps
Πλάτος : 640 εικονοστοιχεία
Ύψος : 352 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 16:9
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 23,976 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Συνεχής σάρωση
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.167
StreamSize/String : 605 MiB (86%)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04)

Ήχος
ID : 1
Μορφοποίηση : MPEG Audio
Format_Version : Version 1
Format_Profile : Layer 3
Format_Settings_Mode : Joint stereo
Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo
CodecID : 55
/ : MP3
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 128 Kbps
Κανάλι(α) : 2 κανάλια
Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz
StreamSize/String : 87,8 MiB (13%)
Interleave_Duration/String : 24 ms (0.58 video frames)
Interleave_Preload/String : 140 ms
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : LAME3.90.
Ρυθμίσεις κωδικοποιητή : -m j -V 4 -q 2 -lowpass 17.6 --abr 128

Μη βαράτε όλοι μαζί.. :BDBDG54:

Με τα στοιχεία που δίνεις το αρχείο είναι εντός προδιαγραφών.
Το mediainfo δεν δίνει όμως όλα τα στοιχεία. Πιθανώς υπάρχει κάποιο στοιχείο που ... κρύβεται!
Για δοκίμασε το Gspot (όχι αυτό που νομίζεις) :D και ξαναδώσε έαν στιγμιότυπο των αποτελεσμάτων!

Η πλήρης λίστα υποστηριζόμενων αρχείων βρίσκεται εδώ

Last edited:

Να ζητήσω τα φώτα σας.. :rolleyes:

Το media info μου λέει τα παρακάτω:

Γενικά
Πλήρες όνομα : \\Ba-223624\usb1-1.1share1\The Movies\Food.Inc.LIMITED.DVDRip.XviD-ZOOM\Food.Inc.LIMITED.DVDRip.XviD-ZOOM.avi
Μορφοποίηση : AVI
Μορφοποίηση/ : Audio Video Interleave
Μέγεθος αρχείου : 701 MiB
Συνολικό BitRate : 1 045 Kbps
Εφαρμογή εγγραφής : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : VirtualDubMod build 2540/release

Video
ID : 0
Μορφοποίηση : MPEG-4 Visual
Format_Profile : Advanced Simple@L5
Format_Settings_BVOP/String : Ναι
Format_Settings_QPel/String : Όχι
Format_Settings_GMC/String : 0 warppoint
Format_Settings_Matrix/String : Default (H.263)
CodecID : XVID
/ : XviD
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 902 Kbps
Πλάτος : 640 εικονοστοιχεία
Ύψος : 352 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 16:9
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 23,976 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Συνεχής σάρωση
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.167
StreamSize/String : 605 MiB (86%)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04)

Ήχος
ID : 1
Μορφοποίηση : MPEG Audio
Format_Version : Version 1
Format_Profile : Layer 3
Format_Settings_Mode : Joint stereo
Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo
CodecID : 55
/ : MP3
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 128 Kbps
Κανάλι(α) : 2 κανάλια
Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz
StreamSize/String : 87,8 MiB (13%)
Interleave_Duration/String : 24 ms (0.58 video frames)
Interleave_Preload/String : 140 ms
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : LAME3.90.
Ρυθμίσεις κωδικοποιητή : -m j -V 4 -q 2 -lowpass 17.6 --abr 128

Μη βαράτε όλοι μαζί.. :BDBDG54:

Διαβάζοντας γρήγορα τα στοιχεία αυτό πρέπει ναναι αρχείο το οποίο έχει γίνει encode με το VirtualDump και πριν γίνει MPEG-4 ήτανε 3GPP. Που σημαίνει κινητό τηλέφωνο , ή κάμερα . Σωστά? Ποιός το έκανε encode? Εάν το έκανες εσύ....οι επιλογές κωδικοποίησης ήταν αυτόματες ή έγιναν "χεράτες" ?

P.S. Λάθος ! Αυτό είναι έτοιμο βίντεο ..........Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έγινε πιθανώς έτσι όπως το περιέγραψα παραπάνω......

Last edited:

Διαβάζοντας γρήγορα τα στοιχεία αυτό πρέπει ναναι αρχείο το οποίο έχει γίνει encode με το VirtualDump και πριν γίνει MPEG-4 ήτανε 3GPP. Που σημαίνει κινητό τηλέφωνο , ή κάμερα . Σωστά? Ποιός το έκανε encode? Εάν το έκανες εσύ....οι επιλογές κωδικοποίησης ήταν αυτόματες ή έγιναν "χεράτες" ?

P.S. Λάθος ! Αυτό είναι έτοιμο βίντεο ..........Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έγινε πιθανώς έτσι όπως το περιέγραψα παραπάνω......

Το μόνο στοιχείο που παραπέμπει σε κωδικοποίηση είναι το Format_Settings_Matrix/String : Default (H.263).
Η Η.263 χρησιμοποιείται σε αρχεία 3GPP, τα οποία το Xtreamer δεν αναφέραται πουθενά πως είναι συμβατά.
Παρότι αυτά ένα Mpeg-4 κατά Η.263 μπορεί να αναπαραχθεί από ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα mpeg-4 decoder και κατ´επέκταση από ένα media player το όποιο επίσης έχει mpeg-4 decoder, δε σημαίνει πως το δεύτερο θα το κάνει και χωρίς προβλήματα!!!

Δοκίμασε αν θες το Gspot γιατί θα δώσει περισσότερα στοιχεία!

Βασικά φίλε Polter, μας έκανες την καρδιά περιβόλι με το βίντεο αυτό. (Συνιστάται σε όλους να το δούν άμα το βρουν κάπου για να διαπιστώσετε τι τρώμε !!!!!!) Τώρα , το VirtualDumpmod χρησιμοποιείται ως Video editor. Αρα το αρχείο αποτελέιται από διάφορα μεταξύ τους βίντεο ενωμένα σε ένα και κωδικοποιημένα με τα φίλτρα του VirtualDump. Πιασε τ'αυγό και κούρευτο δηλαδή. Εμένα στην αρχή - εκεί στα Super markets - μου έκανε κατι σε stuttering...(στο Xtreamer Pro όμως) αλλά μετά έστρωσε.

Επίσης , αναλύοντάς το με το Gspot όπως πρότεινε ο φίλος xamurabi θα διαπιστώσεις οτι "χτυπάει" κάποιος codec......

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Βγήκε και η 2.4 beta 9 για το XTreamer,την δοκίμασα ,δεν βλέπω κάποιες αλλαγές στο μενού .Η εντύπωση μου είναι πως κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι.
Μπορούμε να την κατεβάσουμε από εδώ

Πληροφοριακά έχω κάνει καμιά δεκαριά αναβαθμίσεις χωρίς τη χρήση Usb stick αλλά κατευθείαν από τον εσωτερικό δίσκο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Εγώ να αναφέρω πως το μόνο που έχω παρατηρήσει με την νέα beta9 είναι πως στο μενού Ρυθμίσεις μου εμφανίζει πλέον ημερομηνία και ώρα κάτω αριστερά και δίπλα από την IP του ΧΤ.
Ένας φίλος με την beta8 μπορεί να επιβεβαιώσει πως δεν υπάρχει αυτό στην δικία του έκδοση γιατί δε θυμάμαι αν την έδειχνε.

Εγώ να αναφέρω πως το μόνο που έχω παρατηρήσει με την νέα beta9 είναι πως στο μενού Ρυθμίσεις μου εμφανίζει πλέον ημερομηνία και ώρα κάτω αριστερά και δίπλα από την IP του ΧΤ.
Ένας φίλος με την beta8 μπορεί να επιβεβαιώσει πως δεν υπάρχει αυτό στην δικία του έκδοση γιατί δε θυμάμαι αν την έδειχνε.

Επειδη έβαλα την beta9 πριν από λίγο με την beta8 την έδειχνε αλλά μόλις έκανες Reboot χανότανε.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Ορίστε τι μου αναφέρει το Gspot:

FILE_NAME Food.Inc.LIMITED.DVDRip.XviD-ZOOM.avi
FILE_NAME_WITH_PATH \\Ba-223624\usb1-1.1share1\The Movies\Food.Inc.LIMITED.DVDRip.XviD-ZOOM\Food.Inc.LIMITED.DVDRip.XviD-ZOOM.avi
FILE_SIZE 734,889,984
CONT_AUDIO_STREAM_COUNT 1
CONT_BASETYPE AVI(.AVI)
CONT_BYTES_MISSING 0
CONT_INTERLEAVE_ALIGN Aligned
CONT_INTERLEAVE_PRELOAD 504
CONT_INTERLEAVE_TIME 42
CONT_SUBTYPE OpenDML (AVI v2.0),
CONT_TOTAL_BITRATE 0
VIDEO_ASPECT_CONVERT_AVI1
VIDEO_ASPECT_CONVERT_AVI2
VIDEO_ASPECT_CONVERT_CVD1