Xtreamer Pro

Και απ'ότι ξέρω και για μουσική . Και θα ξεκινάει κάπως έτσι μάλλον (όπως από την αρχή είχαν προγραμματίσει..)

Attachments

• Xtreamer_JukeBox_Homepage.jpg
    Xtreamer_JukeBox_Homepage.jpg
    77.4 KB · Views: 21
  • Xtreamer_JukeBox_Movies_wall-3x9.jpg
    Xtreamer_JukeBox_Movies_wall-3x9.jpg
    103 KB · Views: 25
Eννοω οτι οι κατοχοι a200/c200 θα βγουν στους δρομους μπας και πετυχουν κανεναν απο την syabas να τον λυντσαρουν...
τι εννοείς λέγοντας "και απο mkv/ts/m2ts";
δηλαδή δε θα βγάζει DTS-MA αν υπάρχει στο mkv;

τι εννοείς λέγοντας "και απο mkv/ts/m2ts";
δηλαδή δε θα βγάζει DTS-MA αν υπάρχει στο mkv;

Τα α200 και δεν ξέρω εάν και στο c200 έχουν ένα προβληματάκι σ'αυτό. ( Το οποίο λενε ότι το διορθωνουν.) Βγάζουν HD ήχο αλλά μόνο από BD rips απο όσο έχω ακούσει . Γι αυτό και το αστείο του vadergr...

Last edited:
Τα α200 και δεν ξέρω εάν και στο c200 έχουν ένα προβληματάκι σ'αυτό. ( Το οποίο λενε ότι το διορθωνουν.) Βγάζουν HD ήχο αλλά μόνο από BD rips απο όσο έχω ακούσει . Γι αυτό και το αστείο του vadergr...
αααα, οκ
γιατί κατάλαβα ότι το νέο firmware του pro θα βγάζει HD audio αλλά όχι από τα mkv/ts/m2ts. Τώρα επανήλθα :flipout:

Τι να το κάνεις .....ΟΛΑ κάπου έχουν κάτι που κάνει τους κατόχους τους να παραπονιούνται. Μεταξύ μας εάν τελικά όλα πάνε καλά με το νέο firmware (μη λέμε πολλά λόγια και το γρουσουζέψουμε το πράγμα..) το XT Pro για κάποιο καιρό στην κατηγορία του δεν θα έχει ανταγωνιστή!!!

Και μετά που λέτε να τα χώνουμε στα media players...

Τίποτα, 100-150 max. πρέπει να δίνουμε και μετά από κανά δυό χρόνια το ξαναβλέπουμε.... Αυτό αποδεικνύεται έως τώρα.

Εχουμε κάνει μάγκες όλους τους κορεάτες Noname βιοτεχνίες και κάνουμε και τα πειραματόζωα στο τέλος....

κατσε βρε να το δωσουν πρωτα.
Εδω μεχρι προτινος δεν ηξερες αν θα εδιναν την επιλογη.
είμαι λίγο ανυπόμονος
μέχρι πρότινος δεν μου είχε περάσει από το μυαλό γιατί το είχα πάρει σα δεδομένο ότι θα δίνεται σε όλα τα videos.

Μήπως έχετε βρει καμιά πατέντα να το ανοίγετε remotely μέσω δικτύου;

Δοκίμασα το WOL που στέλνει magic packets αλλά δεν άνοιξε (το συγκεκριμένο δουλεύει μια χαρά με το Qnap). Εννοείται το έχω ON το Web .