Xtreamer Pro

Θα ήθελα να δω την απάντησή τους :grinning-smiley-043
Η απάντηση είναι: "Λογικά ναι αλλιώς τι νόημα έχει;" άρα περιμένουμε να βγει και να τεσταριστεί

Άντε να δούμε... το παρήγγειλα κι εγώ πριν από 2 μέρες για να δούμε πότε θα έρθει...

Πάντως αν ανεβαίνει σειριακά ο αριθμός παραγγελίας, μιλάμε έχουν ξεσκιστεί στις πωλήσεις. Πριν 1 μήνα που παρήγγειλα το δικό μου ήταν 28880 και χτες ήταν 30300 ...

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο σε όσο αναφορά το HD AUDIO ο onlineN είχε προειδοποιήσει από τους πρώτους εδώ μέσα ότι δεν περνάει passthrough και για τα αλλεπάλληλα email που έστελνε και τρέξατε και το πήρατε χωρίς να περιμένετε λίγο λες και θα εξαφανιζόταν.Αν το δώσουν καλός και το εύχομαι ειδικά για κάποιους που έχουν και τα δυο αλλά αν όχι κάποιοι πήραν ένα ρίσκο που δεν χρειαζότανε και στην προκείμενη περίπτωση δεν θα φταίει μόνο η εταιρία αλλά κι εσείς.

Υ.Γ Το αναφέρω αυτό γιατί η όλη φάση μου θύμισε την LG7000 που ήταν για τα μπάζα με εργοστασιακά προβλήματα ενώ εγώ τα έλεγα με σκοπό να αποτρέψω ένα "εφιαλτικό" power buy αυτού του φόρουμ όχι μόνο δεν με άκουσαν με "έβρισαν" της πήρανε και μπήκαν σε μεγάλες περιπέτειες για να την επιστρέψουν που θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Μήπως έχετε βρει καμιά πατέντα να το ανοίγετε remotely μέσω δικτύου;

Δοκίμασα το WOL που στέλνει magic packets αλλά δεν άνοιξε (το συγκεκριμένο δουλεύει μια χαρά με το Qnap). Εννοείται το έχω ON το Web .

Δυστυχώς με καμία δύναμη δε θα "ξυπνήσει" με WOL.

Το μηχανάκι δεν περιλαμβάνει κύκλωμα "αναμονής" όπως το Qnap!
Κανένα μηχάνημα της Xtreamer δεν περιλαμβάνει ξεχωριστό κύκλωμα που διαχειρίζεται το δίκτυο (όπως το Qnap και αρκετά NAS) Ούτε το XT 2,5", ούτε το pro ούτε το eTRAYz!
Το μόνο που "κοιμάται" είναι το κύκλωμα των δίσκων μετά από τα οριζόμενα από τον χρήστη λεπτά αναμονής! Αν μάλιστα του τρέχεις και καμιά υπηρεσία τύπου torrent, server κλπ θα μένει ... ξάγρυπνο!

Υ.Γ.
Όσο αφορά στην "μανία" σας να το αγοράσετε ωσάν ...γουρούνι στο σακί, κάντε βρε παιδιά και λίγη υπομονή! Σε ένα μήνα θα ξέρουμε! Ασε που έχουμε και διακοπές να πάμε εντωμεταξύ!!!

Μάλιστα. Thanks xamurabi.

Πάντως προσωπικά δηλώνω ότι μπορώ άνετα, ανετότατα να κοιμηθώ τα βράδυα και χωρίς passthrough. Και να μην το δώσουν ποτέ, προσωπικά μου είναι αδιάφορο από την στιγμή που το 99.99% των αρχείων μου είναι .mkv

Από την στιγμή που καλύπτει τις δικές μου ανάγκες 100% στα θέματα δικτύου και σε συνεργασία του με το Qnap, εγώ το θεωρώ αναβάθμιση από το διετίας Tvix.

Και στην τελική 174 ευρώ δώσαμε, ούτε 2 ντεπόζιτα βενζίνη δεν είναι πλέον...μην περιμένουμε να μας ψήνει και τοστ :grinning-smiley-043

Πάντως όσο για το γουρούνι στο σακί, η άποψή μου είναι ότι ανεξαιρέτως όλα τα μηχανάκια είναι γουρούνι στο σακί αφού άλλα περιμένουμε, άλλα υπόσχονται στα χαρτιά και άλλα ανακαλύπτουμε ότι κάνουν στην πράξη. Ατράνταχτη απόδειξη η ατελείωτη ύπαρξη των χιλιάδων post ερωτήσεων-προβλημάτων παγκοσμίως πάνω στο αντικείμενο αυτό.

Οπότε εγώ αυτό που λέω, είναι αν βγει firmware καλοδεχούμενο. Αν δεν βγει, σε 2 χρόνια ξαναδίνουμε 170 ευρώ και παίρνουμε κάτι πολύ ανώτερο και πιό ολοκληρωμένο από τα σημερινά.

Απλά, το θέμα είναι, ότι αν δε δώσουν τον HD ήχο, κάνεις την ίδια δουλειά με το απλό Xtreamer, που κοστίζει γύρω στα 120 Ευρώ.

Να επισημάνω ότι αναμένεται και το απλό xtreamer με τις ψύκτρες, ένα προϊόν, που θα έχει και αυτό HD audio, αν το δώσουν ποτέ.

Επίσης, μάλλον θα το χτυπήσω το pro, όχι για το HD audio αλλά για τα 4TB και ότι συνεργάζεται άψογα με το eTRAYz που έχω.
Απλά περιμένω μπας και δώσουν HD audio και μετά κάνουν καμία έκπτωση όπως στην αρχή.

Συγνώμη, το ότι έχει άλλον επεξεργαστή δεν μετράει;
Το ότι έχει 256 μνήμη αντί για 128 , δεν μετράει;
Και τι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες; να ασχοληθεί μια εταιρεία με ένα προϊόν που ήδη έχει μοσχοπουλήσει ή να ασχοληθεί με ένα brand new προϊόν;

Και στην τελική μιλάμε για 50 ευρώ διαφορά...αν είναι να σωθούμε για 50 ευρώ, δεν πειράζει τα χαρίζω στους κορεάτες να πάρουν καραμέλες.... :flipout:

Συγνώμη, το ότι έχει άλλον επεξεργαστή δεν μετράει;
Το ότι έχει 256 μνήμη αντί για 128 , δεν μετράει;
Και τι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες; να ασχοληθεί μια εταιρεία με ένα προϊόν που ήδη έχει μοσχοπουλήσει ή να ασχοληθεί με ένα brand new προϊόν;

Και στην τελική μιλάμε για 50 ευρώ διαφορά...αν είναι να σωθούμε για 50 ευρώ, δεν πειράζει τα χαρίζω στους κορεάτες να πάρουν καραμέλες.... :flipout:

Δεν είναι μόνο τα 50 ευρώ αλλά και η πολιτική τους.

BAN :rifle: και κάτω.

Σίγουρα μετράνε όλα, αλλά οι Κορεάτες είχαν βγει με το slogan "why pay more?" και είχαν υποσχεθεί HD ήχο από το πρώτο Xtreamer (το οποίο, παρ'ότι έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή, δεν παίζει λιγότερα αρχεία από το Pro).
Ήδη στα 120 ευρώ κυκλοφορεί το Μ34Α, που αν και μοντέλο παλαιότερης γεννεάς, δίνει και HD ήχο και DTS downmix.
Τώρα, αν δώσουν στο Pro τον HD ήχο, σίγουρα θα το πάρω, γιατί πολλές από τις δυνατότητες που έχει (βλέπε Bluray iso and folder playback), είναι άχρηστες χωρίς HD ήχο.
Αν όχι, το απλό που έχω με καλύπτει με αυτά που κάνει γιατί το Pro δεν έχει κάτι ουσιαστικό που να διακιολογεί τη διαφορά τιμής (αν είχε τουλάχιστον Giga Ethernet, άλλαζε το πράγμα).

Eχω διαπιστώσει στην πράξη ότι αν έχει το μηχανάκι νέους δυνατούς επεξεργαστές ΔΕΝ χρειαζεται το gigabit.
Αυτό είναι ενδιαφέρον.
Δοκίμασες αρχεία που δεν τα έπαιζε το παλιό από δίκτυο και το νέο τα παίζει;
Αν και το gigabit δίκτυο είναι περισσότερο για αντιγραφές, παρά για αναπαραγωγή, αφού το κατοστάρι θεωρείται υπεραρκετό για αναπαραγωγή.

Σίγουρα μετράνε όλα, αλλά οι Κορεάτες είχαν βγει με το slogan "why pay more?" και είχαν υποσχεθεί HD ήχο από το πρώτο Xtreamer (το οποίο, παρ'ότι έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή, δεν παίζει λιγότερα αρχεία από το Pro).
Ήδη στα 120 ευρώ κυκλοφορεί το Μ34Α, που αν και μοντέλο παλαιότερης γεννεάς, δίνει και HD ήχο και DTS downmix.
Τώρα, αν δώσουν στο Pro τον HD ήχο, σίγουρα θα το πάρω, γιατί πολλές από τις δυνατότητες που έχει (βλέπε Bluray iso and folder playback), είναι άχρηστες χωρίς HD ήχο.
Αν όχι, το απλό που έχω με καλύπτει με αυτά που κάνει γιατί το Pro δεν έχει κάτι ουσιαστικό που να διακιολογεί τη διαφορά τιμής (αν είχε τουλάχιστον Giga Ethernet, άλλαζε το πράγμα).

Παιζει bd iso kai folder , αλλα χωρις μενου ?
Μπορεις να επιλεξεις υποτιτλους και ηχητικη μπαντα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Αν εννοείς για το Xtreamer (και το Pro), παίζει (χωρίς μενού) και μπορείς να επιλέξεις ηχητική μπάντα και εσωτερικούς και εξωτερικούς υπότιτλους, ακόμη και από άλλο φάκελο, αλλά αν δε δώσουν τον HD ήχο που υποσχέθηκαν, όλα αυτά είναι χωρίς νόημα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ναι Γιάννη. Παίζει αλλά χωρίς menu. Audio και subtitles φυσικά μπορείς και να αλλάζεις από τα απ' ευθείας κουμπιά του τηλεκοντρόλ.

Εχεις δεν έχεις HD ενισχυτή, τα κάνει downmix σε DTS.