Ωραία λίστα.Να και μια λιστα με τα BD που έχουν DTS-MA ήχο..: http://www.blu-raystats.com/Stats/Stats.php
Ωραία λίστα.
Δυστυχώς αυτά που έχουν 7.1 ήχο είναι λίγο σπάνια.
Καλά....Βάλτα εσύ...έτσι όπως σου είπα..και θα τα βλέπεις κ από την επιλογή Internet Radio.
λοιπόν παιδιά ήρθε και σε μένα το εργαλείο! :award:σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις ευχές σας και προχωρώ σε 2 ερωτησούλες που έχω να κάνω. το xtreamer στέλνει ήχο μέσω hdmi από tv σε dac. το default volume είναι πολύ χαμηλό (σε σύγκριση με το egreat poy ήταν αρκετά δυνατά) και έτσι το ανέβασα από το τηλεκοντρόλ στο μάξιμουμ. θεωρείτε ότι έτσι δίνω υπερβολικό output που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα; και κάτι άλλο: με το καλώδιο hdmi που είχε στο κουτί η μουσική έπαιζε με διακοπές. έτσι έβαλα ένα άλλο hdmi που έκανε διακοπές σε άλλη συσκευή (xbox 360) και παίζει κανονικά! γιατί γίνεται αυτό; είναι θέμα καλωδίου ή ρύθμισης;
Καλά μιλάμε πολλοί σταθμοί είναι "τζούφιοι".
λοιπόν παιδιά ήρθε και σε μένα το εργαλείο! :award:σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις ευχές σας και προχωρώ σε 2 ερωτησούλες που έχω να κάνω. το xtreamer στέλνει ήχο μέσω hdmi από tv σε dac. το default volume είναι πολύ χαμηλό (σε σύγκριση με το egreat poy ήταν αρκετά δυνατά) και έτσι το ανέβασα από το τηλεκοντρόλ στο μάξιμουμ. θεωρείτε ότι έτσι δίνω υπερβολικό output που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα; και κάτι άλλο: με το καλώδιο hdmi που είχε στο κουτί η μουσική έπαιζε με διακοπές. έτσι έβαλα ένα άλλο hdmi που έκανε διακοπές σε άλλη συσκευή (xbox 360) και παίζει κανονικά! γιατί γίνεται αυτό; είναι θέμα καλωδίου ή ρύθμισης;
Μέσω hdmi...από TV...σε dac ? Γιατί όμως ? Δεν έχεις ενισχυτή? αλλά το dac που κουμπώνει επάνω? Με έχεις μπερδέψει....
Επιτέλους μετά από 3 μήνες και 3 μέρες παρέλαβα πακέτο Pro και Etrayz!!!
Δεν το χω πολυψάξει, ίσα ίσα έβαλα στο Pro ένα σκληρό 2ΤΒ που τον είχα αγορασμένο κανα 2μηνο.
Ερώτηση: μέχρι να πατήσω από το μενού format δίσκου δεν τον έβλεπε. Είναι απαραίτητο;
Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος για να ασχοληθώ διεξοδικά, θα πάρω τώρα και άλλους 3 σκληρούς 2ΤΒ για να ξεκινήσω σιγά σιγά να μεταφέρω τη συλλογή μου...
Μια στιγμή το άνοιξα μόνο, οι εντυπώσεις είναι καλές, έπαιξε απροβλημάτιστα και το βαρύ full bluray του avatar.
Επίσης θετικό ότι διάβασε και τον εξωτερικό των 1.5ΤΒ (νόμιζα ότι κάπου είχα δει ότι σε εξωτερικούς σκληρούς έχει όριο το 1ΤΒ, αλλά δεν ισχύει).
Ερώτηση 2: πως ελέγχονται οι αλλαγές της εικόνας στο background του βασικού μενού (μου χει σπάσει τα νεύρα..);
Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αλλάξεις command set είτε στο Xtreamer είτε στα ηχεία (αν κάποιο από τα δυο το υποστηρίζει - δύσκολο..).
Κανένα universal remote δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Τις ίδιες εντολές θα στέλνει και το ίδιο μπέρδεμα θα γίνεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.