Xtreamer Pro

Μα όταν το μηχανάκι ανακοινώνεται Φεβρουάριο και ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ γίνεται delivery τέλος Ιουνίου-Ιούλιο, τι να περιμένεις μετά; Για δείτε πόσα παιδιά περίμεναν μήνες από παραγγελίες Απριλίου.

Αφού ανέβηκε επίσημα στο site (κι όχι μόνο στο forum τους) είναι γεγονός. Το αργότερο σε 1 εβδομάδα θάναι στα μηχανάκια μας. Τώρα η υποστήριξη flash και Opera browsing είναι καλό "εργαλείο" και δεν χειάζεται το testing που χρειάζονται τα firmwares τα οποία διορθώνουν bugs ή αναδιαμορφώνουν βασικές η μη λειτουργίες στον player. Τώρα.....το θέμα του πότε θα το ρίξουν στην διάθεση μας ...μάλλον θα έρθει να εξυπηρετήσει κάποια νέα εμπορική πολιτική που πιθανώς θα επινοήσουν να πουλήσουν ακόμα περισσότερα......

Επίσης εάν με ρωτούσαν τι θα ήθελα παραπάνω εγώ από το Xtreamer Pro όσον αφορά την ποιότητα εικόνας του θα ήταν να βάλουνε επιλογές έκτασης χρωματικής παλλέτας : x.v.Color 709(0-255) ή (16-235) , YUV 709 , RGB 709 ( και όλες τις πιο κάτω υποδιαιρέσεις τους ) , βάθος χρώματος 10, 12 bits.....
Επιλογές που με την συνεργασία και την υποστήριξη της ανάλογης TV έρχονται και δίνουν τέλεια εικόνα. Π.Χ. ο συνδυασμός x.v. Color 709 (0-255) με βάθος χρώματος 12 bits είναι ο απόλυτος για τέλεια εικόνα.
Επίσης θάθελα υποστήριξη εξωτερικού BD player.:D

Ti? Ζητάω πολλά ? ?

Επίσης εάν με ρωτούσαν τι θα ήθελα παραπάνω εγώ από το Xtreamer Pro όσον αφορά την ποιότητα εικόνας του θα ήταν να βάλουνε επιλογές έκτασης χρωματικής παλλέτας : x.v.Color 709(0-255) ή (16-235) , YUV 709 , RGB 709 ( και όλες τις πιο κάτω υποδιαιρέσεις τους ) , βάθος χρώματος 10, 12 bits.....
Επιλογές που με την συνεργασία και την υποστήριξη της ανάλογης TV έρχονται και δίνουν τέλεια εικόνα. Π.Χ. ο συνδυασμός x.v. Color 709 (0-255) με βάθος χρώματος 12 bits είναι ο απόλυτος για τέλεια εικόνα.

Ti? Ζητάω πολλά ? ?
όχι αλλά πρέπει να αγοράσεις το xtreamer enterprise :D

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Ti? Ζητάω πολλά ? ?

Φυσικά όχι. Επίσης θα μπορούσαν με κάθε αγορά του Xtreamer Pro να έδιναν δώρο κι έναν Lumagen.... :flipout::flipout::flipout::flipout:

Μόλις ανακάλυψα αυτό: http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=180&t=12253

Το εγκατέστησα επιτυχώς.

Απλά δεν υπάρχει τέλος. Πολύ χάσιμο...για άπειρες ώρες ενασχόλησης με ότι τραβάει η ψυχή σας. Bandwidth να 'χετε να streamάρετε ατελείωτα.

Το ωραίο είναι ότι το αρχείο menu.rss εμπλουτίζεται συνέχεια από τους χρήστες με ότι θεματολογία αρέσει στον καθένα.

Πολύ καλό το μηχανάκι και από ότι δείχνει παίζει τα πάντα από το λίγο που ασχολήθηκα.
Έχω ένα μικρό πρόβλημα: streamάροντας από το NAS μου, στα mkv ακούγεται κάτι σαν "ξύσιμο" κατά το playback.
Σημειωτέον ότι είναι συνδεδεμένο με HDMI απευθείας στην τηλεόραση, και έχω βάλει την επιλογή DTS downmix σε 2.1.
Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα?
Θα επανέλθω με δοκιμή από τοπικό δίσκο, μπας και φταίει αυτό..

Update: Το ίδιο κάνει και από local (hdd) playback. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο??

Update: Το ίδιο κάνει και από local (hdd) playback. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο??

Εγώ το "ακούω" σαν πρόβλημα του set up σου. Το HDMI compatibility που τόχεις? στο auto ? Δοκίμασε να παίξεις με όλες τις επιλογές που σου δίνει . Η να αλλάξεις καλώδιο.....

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Πολύ καλό το μηχανάκι και από ότι δείχνει παίζει τα πάντα από το λίγο που ασχολήθηκα.
Έχω ένα μικρό πρόβλημα: streamάροντας από το NAS μου, στα mkv ακούγεται κάτι σαν "ξύσιμο" κατά το playback.
Σημειωτέον ότι είναι συνδεδεμένο με HDMI απευθείας στην τηλεόραση, και έχω βάλει την επιλογή DTS downmix σε 2.1.
Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα?
Θα επανέλθω με δοκιμή από τοπικό δίσκο, μπας και φταίει αυτό..

Κανένα πρόβλημα είτε από NAS είτε από τοπικό HDD με mkv και με DD και με DTS συνδεδεμένο στην TV με HDMI.

Για άλλαξε από το Compatibility HDMI και παίξε με τις επιλογές. Εμένα είχε πρόβλημα με τον ONKYO στο default και το έβαλα στο option 4. Στην TV έπαιξε απροβλημάτιστα σε όλα τα options.

Την επιλογή του ήχου την έχω μόνιμα στο AC3/DTS 5.1 και έχω ήχο παντού ακόμα και στην TV (ψιλοκουφό). εννοείται το HDMI Audio στο ΟΝ.