Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Κανένα πρόβλημα είτε από NAS είτε από τοπικό HDD με mkv και με DD και με DTS συνδεδεμένο στην TV με HDMI.

Για άλλαξε από το Compatibility HDMI και παίξε με τις επιλογές. Εμένα είχε πρόβλημα με τον ONKYO στο default και το έβαλα στο option 4. Στην TV έπαιξε απροβλημάτιστα σε όλα τα options.

Την επιλογή του ήχου την έχω μόνιμα στο AC3/DTS 5.1 και έχω ήχο παντού ακόμα και στην TV (ψιλοκουφό). εννοείται το HDMI Audio στο ΟΝ.

Έπαιξε με την επιλογή του Compatibility HDMI στο option 4 (αν και κάνει κάπου κάπου κάποια νερά). Μάλλον στην Panasonic δεν αρέσουν τα default options. Θα δοκιμάσω και με καλύτερο καλώδιο.
Εντυπωσιάστηκα που είχε μέσα η συσκευασία και HDMI καλώδιο, πλην όλων των άλλων.
Η επιλογή ήχου AC3/DTS 5.1, κτλ. μάλλον αφορά την οπτική έξοδο (υποθέτω...)
Το firmware δείχνει πάντως buggy. Από ότι κατάλαβα δεν είναι stable version. Έχει έρθει με την 2.3.4 (προφανώς κάποια beta).
Crashάρει σε μερικά σημεία, κολλάει αλλά τουλάχιστον χτες το βράδυ είδα επιτέλους ταινία.
Σύντομα θα συνοδευτεί από ένα καινούριο Home cinema, για τις cinefil ανησυχίες.

Thanks for the tips :award:

Έπαιξε με την επιλογή του Compatibility HDMI στο option 4 (αν και κάνει κάπου κάπου κάποια νερά). Μάλλον στην Panasonic δεν αρέσουν τα default options. Θα δοκιμάσω και με καλύτερο καλώδιο.
Εντυπωσιάστηκα που είχε μέσα η συσκευασία και HDMI καλώδιο, πλην όλων των άλλων.
Η επιλογή ήχου AC3/DTS 5.1, κτλ. μάλλον αφορά την οπτική έξοδο (υποθέτω...)
Το firmware δείχνει πάντως buggy. Από ότι κατάλαβα δεν είναι stable version. Έχει έρθει με την 2.3.4 (προφανώς κάποια beta).
Crashάρει σε μερικά σημεία, κολλάει αλλά τουλάχιστον χτες το βράδυ είδα επιτέλους ταινία.
Σύντομα θα συνοδευτεί από ένα καινούριο Home cinema, για τις cinefil ανησυχίες.

Thanks for the tips :award:
Αφορά την έξοδο ήχου από όπου μπορεί να γίνει π.χ. HDMI

Αφορά την έξοδο ήχου από όπου μπορεί να γίνει π.χ. HDMI

Παράξενο. Γιατί τότε παίζει απευθείας στην TV? Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει, σωστά?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Και μένα με αυτή ήρθε. Εχει κρασάρει όταν επέλεξα κάτι ραδιοφωνικούς σταθμούς που δεν δουλεύουν και να streamάρε κάτι online video π.χ. Alaska HD videos.

Γενικά μου θυμίζει τα κρασαρίσματα τύπου Dreambox (μάλλον λόγω Linux) που κρασάρει όταν του ζητήσεις κάτι που δεν δουλεύει.

Σε ταινίες (κυρίως mkv) δεν μου χει κρασάρει.

Παράξενο. Γιατί τότε παίζει απευθείας στην TV? Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει, σωστά?
Αναλόγως τις δυνατότητες της TV και αναλόγως τι ήχος φτάνει στην TV.

Ο chief Admin συνεχίζει να μας εξάπτει την φαντασία :

no need to format nothing. it will automatically detect your language and will scan any folder (on local HDD or on local network and shraed) that you add to the favorites. (media library...FUNC key 8 ...add to favorites) .

it is time for you and all rest of the guys to make some clean folders....and tide them up. the movie is not showing even 10% of the jukebox solution. it has so many more functions, view modes and clever tricks. i am sure you will all love it.

as the jukebox is gonna be HUGE QUANTUM LEAP in your normal usage, there is a lot of testings to be done and many advanced mechanisms were implemented.

without being too dramatic ...i think a serious contender to XBMC project is just born. With the help of the clever users of this community and its developers group it will grow even more so as to allow you even more functions in the future.

now we are in phase 1 . core issues are dealt. 10 languages are supported. 4 scrapers are implemented. the code of this project will be fully open and anyone with good know how, skils and talent will be able to join the coders of the project and add more into it.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Και μένα με αυτή ήρθε. Εχει κρασάρει όταν επέλεξα κάτι ραδιοφωνικούς σταθμούς που δεν δουλεύουν και να streamάρε κάτι online video π.χ. Alaska HD videos.

Γενικά μου θυμίζει τα κρασαρίσματα τύπου Dreambox (μάλλον λόγω Linux) που κρασάρει όταν του ζητήσεις κάτι που δεν δουλεύει.

Σε ταινίες (κυρίως mkv) δεν μου χει κρασάρει.

Γενικά να έχετε υπόψη σας πως η αναπαραγωγή από internet απαιτεί την ύπαρξη δίσκου είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού ή ακόμη και flash usb. Τα χρησιμοποιεί ως προσωρινή μνήμη. Η μη ύπαρξή τους έχει ως αποτέλεσμα συνήθως το κόλλημα ή και την επιστροφή στο αρχικό μενού.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Γενικά να έχετε υπόψη σας πως η αναπαραγωγή από internet απαιτεί την ύπαρξη δίσκου είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού ή ακόμη και flash usb. Τα χρησιμοποιεί ως προσωρινή μνήμη. Η μη ύπαρξή τους έχει ως αποτέλεσμα συνήθως το κόλλημα ή και την επιστροφή στο αρχικό μενού.

Με 2 εσωτερικούς σκληρούς πάντως crashare :bigcry:

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Έχουνε πει τίποτε για target release date?

Σε παρακαλώ. Δεν ρωτάνε τέτοια πράγματα. Θα σε μπανάρω αν ξαναρωτήσεις.
Soon είπαμε.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τωρα αυτή είναι η απάντησή πριν από λίγο στο μέλος taiwanfish που ρώτησε:

taiwanfish : i am fully behind you . i agree. the wait worth it. we are making last tweaks and fixes so as to make it as perfect as possible . just few more days please.