Κανένα πρόβλημα είτε από NAS είτε από τοπικό HDD με mkv και με DD και με DTS συνδεδεμένο στην TV με HDMI.
Για άλλαξε από το Compatibility HDMI και παίξε με τις επιλογές. Εμένα είχε πρόβλημα με τον ONKYO στο default και το έβαλα στο option 4. Στην TV έπαιξε απροβλημάτιστα σε όλα τα options.
Την επιλογή του ήχου την έχω μόνιμα στο AC3/DTS 5.1 και έχω ήχο παντού ακόμα και στην TV (ψιλοκουφό). εννοείται το HDMI Audio στο ΟΝ.
επειδή το youtube είναι κομμένο, τι δείχνει;
Αφορά την έξοδο ήχου από όπου μπορεί να γίνει π.χ. HDMIΈπαιξε με την επιλογή του Compatibility HDMI στο option 4 (αν και κάνει κάπου κάπου κάποια νερά). Μάλλον στην Panasonic δεν αρέσουν τα default options. Θα δοκιμάσω και με καλύτερο καλώδιο.
Εντυπωσιάστηκα που είχε μέσα η συσκευασία και HDMI καλώδιο, πλην όλων των άλλων.
Η επιλογή ήχου AC3/DTS 5.1, κτλ. μάλλον αφορά την οπτική έξοδο (υποθέτω...)
Το firmware δείχνει πάντως buggy. Από ότι κατάλαβα δεν είναι stable version. Έχει έρθει με την 2.3.4 (προφανώς κάποια beta).
Crashάρει σε μερικά σημεία, κολλάει αλλά τουλάχιστον χτες το βράδυ είδα επιτέλους ταινία.
Σύντομα θα συνοδευτεί από ένα καινούριο Home cinema, για τις cinefil ανησυχίες.
Thanks for the tips :award:
Αφορά την έξοδο ήχου από όπου μπορεί να γίνει π.χ. HDMI
Το firmware δείχνει πάντως buggy. Από ότι κατάλαβα δεν είναι stable version. Έχει έρθει με την 2.3.4 (προφανώς κάποια beta).
Αναλόγως τις δυνατότητες της TV και αναλόγως τι ήχος φτάνει στην TV.Παράξενο. Γιατί τότε παίζει απευθείας στην TV? Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει, σωστά?
Παράξενο. Γιατί τότε παίζει απευθείας στην TV? Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει, σωστά?
Και μένα με αυτή ήρθε. Εχει κρασάρει όταν επέλεξα κάτι ραδιοφωνικούς σταθμούς που δεν δουλεύουν και να streamάρε κάτι online video π.χ. Alaska HD videos.
Γενικά μου θυμίζει τα κρασαρίσματα τύπου Dreambox (μάλλον λόγω Linux) που κρασάρει όταν του ζητήσεις κάτι που δεν δουλεύει.
Σε ταινίες (κυρίως mkv) δεν μου χει κρασάρει.
Γενικά να έχετε υπόψη σας πως η αναπαραγωγή από internet απαιτεί την ύπαρξη δίσκου είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού ή ακόμη και flash usb. Τα χρησιμοποιεί ως προσωρινή μνήμη. Η μη ύπαρξή τους έχει ως αποτέλεσμα συνήθως το κόλλημα ή και την επιστροφή στο αρχικό μενού.
Έχουνε πει τίποτε για target release date?
Την Κυριακή ή την Δευτέρα θα τόχουμε !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.