Το πήρα τελικά, το παρέβαλα χθες αν και το μου είπαν αρχικά ότι η αποστολή θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου.
Πολύ ήσυχο. Αυτό το μπλε χρώμα με χαλάει, μου αρέσει καλύτερα το κόκκινο όπως και κάποιες από τις φωτογραφίες.
Το μπλε μπορώ να το αλλάξω;
Θυμάμαι ότι είχες δώσει ένα link που γράφει πως αλλάζουμε τις φώτο. Μπορείς να το δώσεις πάλι;Nα κι ένας που του αρέσει το κόκκινο κι όχι το μπλε.....χε χε.. Νομίζω ότι δεν μπορείς να το αλλάξεις.....τις φωτογραφίες όμως μπορείς να τις αλλάξεις.
Θυμάμαι ότι είχες δώσει ένα link που γράφει πως αλλάζουμε τις φώτο. Μπορείς να το δώσεις πάλι;
Όσο για το μπλε, απογοητεύτηκα.
Σε ευχαριστώ για το λινκ.http://forum.xtreamer.net/wordpress/?p=172
PS. Εμένα πάλι μου αρέσει καλύτερα το μπλε. Είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια. Θυμάμαι ότι όταν είχε πρωτοβγεί το Xtreamer όλοι είχαν παραπονεθεί για το κόκκινο. Προφανώς το άλλαξαν μετά από τις απαιτήσεις των αγοραστών.
Εγώ που το θέλω για τέλος Σεπτεμβρίου, Οκτόβριο, θα το έχω;Πάει κι η b18. Αντικαταστάθηκε όπως πριν λιγο γράψανε με νέα . Αύριο το πρωί στο blog θα κάνουν νέα ανακοίνωση!
Παρ'όλα αυτά τα νέα λένε ότι είναι πολύ καλά. Παραμένει το μήνυμα "σε λίγες μέρες θα τόχουμε" όπως έγραψαν .
εγώ το παρήγγειλα στις 12 Ιουλίου, μου έγραψαν ότι η παραγγελία θα σταλεί στις 23 Ιουλίου, τελικά το έστειλαν με DHL στις 14 Ιουλίου και το παρέλαβα στις 19 Ιουλίουτο παρήγγειλα και γω το xtreamer pro ...τους είχα ρωτήσεις για διαθεσιμότητα και μου είπαν σε mail αμεση (ύπαρξη stock).Καταχωρώντας την παραγγελία μου όμως μου ειπαν τα ακόλουθα
We will process your order for shipment within July 30th . Delivery will take few working days after and will be handled with Courier Company.
We will notify you with tracking number once we are ready for shipment.
We cannot promise delivery date as this matter is out of our control and handled by third party. και σε δικό μου μήνυμα μου απάντησαν
Your order will commence shipment by July 30th , this is our deadline
όπως καταλαβαίνετε και ενόψει θερινών διακοπών δεν μπορώ να περιμένω πλέον τις 6/8....Τι γίνεται ; είναι συνεπεις τουλάχιστον;
Δουλευει τρεχοντας κατευθειαν το m2ts ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.