Xtreamer Pro

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που παραθέτεις....οκ...λέω να προχωρήσω στην παραγγελία του...

Το πήρα τελικά, το παρέβαλα χθες αν και το μου είπαν αρχικά ότι η αποστολή θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου.
Πολύ ήσυχο. Αυτό το μπλε χρώμα με χαλάει, μου αρέσει καλύτερα το κόκκινο όπως και κάποιες από τις φωτογραφίες.
Το μπλε μπορώ να το αλλάξω;

Το πήρα τελικά, το παρέβαλα χθες αν και το μου είπαν αρχικά ότι η αποστολή θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου.
Πολύ ήσυχο. Αυτό το μπλε χρώμα με χαλάει, μου αρέσει καλύτερα το κόκκινο όπως και κάποιες από τις φωτογραφίες.
Το μπλε μπορώ να το αλλάξω;

Nα κι ένας που του αρέσει το κόκκινο κι όχι το μπλε.....χε χε.. Νομίζω ότι δεν μπορείς να το αλλάξεις.....τις φωτογραφίες όμως μπορείς να τις αλλάξεις.

Nα κι ένας που του αρέσει το κόκκινο κι όχι το μπλε.....χε χε.. Νομίζω ότι δεν μπορείς να το αλλάξεις.....τις φωτογραφίες όμως μπορείς να τις αλλάξεις.
Θυμάμαι ότι είχες δώσει ένα link που γράφει πως αλλάζουμε τις φώτο. Μπορείς να το δώσεις πάλι;

Όσο για το μπλε, απογοητεύτηκα.

Θυμάμαι ότι είχες δώσει ένα link που γράφει πως αλλάζουμε τις φώτο. Μπορείς να το δώσεις πάλι;

Όσο για το μπλε, απογοητεύτηκα.

http://forum.xtreamer.net/wordpress/?p=172

PS. Εμένα πάλι μου αρέσει καλύτερα το μπλε. Είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια. Θυμάμαι ότι όταν είχε πρωτοβγεί το Xtreamer όλοι είχαν παραπονεθεί για το κόκκινο. Προφανώς το άλλαξαν μετά από τις απαιτήσεις των αγοραστών.

Last edited:
http://forum.xtreamer.net/wordpress/?p=172

PS. Εμένα πάλι μου αρέσει καλύτερα το μπλε. Είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια. Θυμάμαι ότι όταν είχε πρωτοβγεί το Xtreamer όλοι είχαν παραπονεθεί για το κόκκινο. Προφανώς το άλλαξαν μετά από τις απαιτήσεις των αγοραστών.
Σε ευχαριστώ για το λινκ.

Πάει κι η b18. Αντικαταστάθηκε όπως πριν λιγο γράψανε με νέα . Αύριο το πρωί στο blog θα κάνουν νέα ανακοίνωση!
Παρ'όλα αυτά τα νέα λένε ότι είναι πολύ καλά. Παραμένει το μήνυμα "σε λίγες μέρες θα τόχουμε" όπως έγραψαν .

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Πάει κι η b18. Αντικαταστάθηκε όπως πριν λιγο γράψανε με νέα . Αύριο το πρωί στο blog θα κάνουν νέα ανακοίνωση!
Παρ'όλα αυτά τα νέα λένε ότι είναι πολύ καλά. Παραμένει το μήνυμα "σε λίγες μέρες θα τόχουμε" όπως έγραψαν .
Εγώ που το θέλω για τέλος Σεπτεμβρίου, Οκτόβριο, θα το έχω;

το παρήγγειλα και γω το xtreamer pro ...τους είχα ρωτήσεις για διαθεσιμότητα και μου είπαν σε mail αμεση (ύπαρξη stock).Καταχωρώντας την παραγγελία μου όμως μου ειπαν τα ακόλουθα
We will process your order for shipment within July 30th . Delivery will take few working days after and will be handled with Courier Company.
We will notify you with tracking number once we are ready for shipment.
We cannot promise delivery date as this matter is out of our control and handled by third party.

και σε δικό μου μήνυμα μου ρωτώντας γιατί ίσως μιλάμε για 2 εβδομάδες παράδοση απάντησαν
Your order will commence shipment by July 30th , this is our deadline
όπως καταλαβαίνετε και ενόψει θερινών διακοπών δεν μπορώ να περιμένω πλέον τις 6/8....Τι γίνεται ; είναι συνεπεις τουλάχιστον; Ποιά εταιρία courrier χρησιμοποιούν;

το παρήγγειλα και γω το xtreamer pro ...τους είχα ρωτήσεις για διαθεσιμότητα και μου είπαν σε mail αμεση (ύπαρξη stock).Καταχωρώντας την παραγγελία μου όμως μου ειπαν τα ακόλουθα
We will process your order for shipment within July 30th . Delivery will take few working days after and will be handled with Courier Company.
We will notify you with tracking number once we are ready for shipment.
We cannot promise delivery date as this matter is out of our control and handled by third party.
και σε δικό μου μήνυμα μου απάντησαν
Your order will commence shipment by July 30th , this is our deadline
όπως καταλαβαίνετε και ενόψει θερινών διακοπών δεν μπορώ να περιμένω πλέον τις 6/8....Τι γίνεται ; είναι συνεπεις τουλάχιστον;
εγώ το παρήγγειλα στις 12 Ιουλίου, μου έγραψαν ότι η παραγγελία θα σταλεί στις 23 Ιουλίου, τελικά το έστειλαν με DHL στις 14 Ιουλίου και το παρέλαβα στις 19 Ιουλίου

βλέπω ότι ουσιαστικά στην 3η εργάσιμη το είχες στα χέρια σου
αρα υπάρχει πιθανότητα γρηγορότερης αποστολής ...ευχαριστω

Λοιπόν....Εχω νέα!!
Πέρασα το firmware 2.4.0b18 . Φυσικά έτρεξα να δοκιμάσω το HD Audio το οποίο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δουλεύει. Θα κάνω κι άλλα tests για να δω τι έχει αλλάξει. Φοβάμαι όμως να κατεβάσω το Jukebox (γιατί την εφαρμογή την κάνεις download πατώντας το κουμπί 1 ) γιατί πιθανόν θα καταχωρηθεί η IP μου και θα με βάλουν στην μαύρη λίστα. :D

Δουλευει τρεχοντας κατευθειαν το m2ts ?

Ναι
( Βέβαια απ'ότι λένε έφτιαξαν καινούρια RC αλλά το σημαντικό ήταν για μένα να δω επιτέλους τον ενισχυτή να λέει DTS-HD MSTR. )

Τωρα όσον αφορά τα mkv δεν τόχω ψάξει ακόμα.(δεν θυμάμαι και ποια από τα mkv μου έχουν HD ήχο. ) Θα επανέλθω.
Εάν θέλετε να το ανεβάσω σε rapidshare να το κάνω. Το βάζετε κι εσείς με δική σας ευθύνη .

Δεν έχω Pro ,οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό.
Διαρρέουν beta σαν το Xtreamer,η απλά αυτή μόνο διαρρεύσε;

Last edited: